The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

fffuuuuuuuuu

Nisam dobar sekunde, jedva drzim oci otvorenima.

Sinoc sam, u biti, jutros sam do 4 sata tukao skyrim-a, i otisao spavati do 7 i onda otisao klati svinje, do maloprije. Mislim da sam dobio 5 lvl-a one-hand. Sto je najzalosnije sada cu opet upaliti skyrim i vjerovatno ponoviti pricu, jer opet sutra moram do svinja, u biti ostataka :)

btw jel tko otkrio honey cawe :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Nešto novih slika sa današnjeg putovanja u Skyrim Galeriji

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel moguće da zmaj šturku nabaci?

Letio letio i nema ga više..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
yeo kaže...

Jel moguće da zmaj šturku nabaci?

Letio letio i nema ga više..

Dogodi se, ako leti u krug i i vidi negdje neku beštiju koja je dosta udaljena od tebe i odluči je napasti može se lako maknuti iz tvog vidokruga.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan

:O ja se već ponadao da me se uplašio :)

Inaće jel se još nekom dešava bsod?

Meni je bilo par puta u 10 sati. Najnoviji drajveri stavljeni i igra je original

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Tek sam sada vidio da baklja ima vijek trajanja.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam pitanje u vezi enchantinga.

Naprimjer ja sam disenchanta "Fortify Heavy Armor 20" i on će u enchantmentu bit "Fortify Heavy Armor 10". Dali to koliko će snažan bit ovisi o mom levelu enchantinga (te o jačini soula, to znam)?

Isto bi mi bilo 10 da san disenchanta i 50 na ovom trenutnom levelu, te će se dizanjem enchanting skilla snaga kasnije podizati? 

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

gospe ti lvl 53 sta ide sporo ...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
RePlaY kaže...

Naprimjer ja sam disenchanta "Fortify Heavy Armor 20" i on će u enchantmentu bit "Fortify Heavy Armor 10". Dali to koliko će snažan bit ovisi o mom levelu enchantinga (te o jačini soula, to znam)?

Isto bi mi bilo 10 da san disenchanta i 50 na ovom trenutnom levelu, te će se dizanjem enchanting skilla snaga kasnije podizati? 

to ovisi o perkovima u enchantingu

16 godina
Obi Wan kaže...
RePlaY kaže...

Znači samo perkovi dižu, skill bodovi ništa?

A ovo kad disenchantan 50 ili 20 isto je? Kolko će enchantment bit jak ovisi o perkovima?

Only the brave
17 godina
RePlaY kaže...
Obi Wan kaže...
RePlaY kaže...

A ovo kad disenchantan 50 ili 20 isto je? Kolko će enchantment bit jak ovisi o perkovima?

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Enchanting

evo ti brate pa citaj...

17 godina
neaktivan
goodye kaže...

fffuuuuuuuuu

Nisam dobar sekunde, jedva drzim oci otvorenima.

Sinoc sam, u biti, jutros sam do 4 sata tukao skyrim-a, i otisao spavati do 7 i onda otisao klati svinje, do maloprije. Mislim da sam dobio 5 lvl-a one-hand. Sto je najzalosnije sada cu opet upaliti skyrim i vjerovatno ponoviti pricu, jer opet sutra moram do svinja, u biti ostataka :)

btw jel tko otkrio honey cawe :D

Ne zaboravi spremiti kožu. Možda će ti trebati za craftati neki leather armor {#}

Btw. goodye s kojim sam nekad igrao L4D2?

RePlaY kaže...

Kad disenchantaš nešto dobiš samo spell koji poslje možeš koristiti. Jačina je nebitna.

A enchant kojeg napraviš ovisi o vrsti enchanta, skillu, perkovima i jačini duše koju koristiš.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 23:46 (ZC_Someone).
17 godina

Na kome treba iskoristiti soul trap da bi se common i greater gemovi popunili?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo već sam 2 sata u labyrinthianu,stvarno je zajeban...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
yeo kaže...

Meni je bilo par puta u 10 sati. Najnoviji drajveri stavljeni i igra je original

meni se to dešava, toliko je postalo iritantno da ozbiljno razmišljam da prestanem da igram skyrim. proklinjem dan kad sam odlučio da kupim ATI grafičku! oni i njihovi catalysti...

17 godina
ZC_Someone kaže...

Ne zaboravi spremiti kožu. Možda će ti trebati za craftati neki leather armor {#}

Btw. goodye s kojim sam nekad igrao L4D2?

Ma poslje sam se vracao :D ito poradi drugog questa, ako nekog zanima ono selo prije onih bradatih koji te uce shutove ima zenska u baru koja trazi 10 medvjedih koza.

Jest, bas taj. Mislim si sve instal baciti, ali mi se nesto sada ne da ovo zapostavljati, ionako mi BF3 pati :S

nikmak1 kaže...
yeo kaže...

meni se to dešava, toliko je postalo iritantno da ozbiljno razmišljam da prestanem da igram skyrim. proklinjem dan kad sam odlučio da kupim ATI grafičku! oni i njihovi catalysti...

Ja sam svoje problema rijesio s tim da sam vratio 10.9 catalyst. preporodio se

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 23:39 (goodye).
17 godina

Evo i jedne prigodne sličice - KLIK :)

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

7 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja do sada nisan skužija di se može vidit koliki mi je trenutni bounty, u koje sam frakcije učlanjen i koji sam rang u njima, od kojih bolesti trenutno bolujem. Jel se to uopće može?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ja do sada nisan skužija di se može vidit koliki mi je trenutni bounty, u koje sam frakcije učlanjen i koji sam rang u njima, od kojih bolesti trenutno bolujem. Jel se to uopće može?

Za bolesti, ajd na onaj screen gdje biraš spellove i na zadnji tab, "Active effect", tamo piše.

Ovo ostalo, Tab -> General Stats.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
Prince-Artas kaže...

Za bolesti bi trebalo biti TAB pa magic pa zadnja dolje effects ili tako nesto.

A ostalo mozda u statistikama

edit: spor

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 23:47 (goodye).
17 godina
protjeran

Da za bolesti sam naša fala, a ovo ostalo nema nigdi, pogotovo bounty, u statistici imaš ukupni i najveći a nema trenutni, koja glupost.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
...

Jest, bas taj. Mislim si sve instal baciti, ali mi se nesto sada ne da ovo zapostavljati, ionako mi BF3 pati :S

Ma tko još igra L4D2 ili BF3 od kad je Skyrim izašao. {#} E al da nešto slično Skyrimu možemo u coopu nabaciti...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan

Btw... ako netko želi na brzinu nabiti bounty, Storm Call u naselju je najbolji izbor... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

fuck, ubio sam zmaja ali nisam mu dušu pokupio.. to mi se već drugi put dešava... jel to neki bug ili?

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Evo već sam 2 sata u labyrinthianu,stvarno je zajeban...

fail

14 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

OVISI o soul gemu koji koristiš najviše!

17 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

fuck, ubio sam zmaja ali nisam mu dušu pokupio.. to mi se već drugi put dešava... jel to neki bug ili?

Ja sam jednog ubio i odmah fast travelao, i opet sam je skupio nekih par kilometara dalje, ali to mi se desilo samo jedanput, inače sam strpljiv pa čekam kraj kostiju :)

14 godina
neaktivan

Pozdrav s High Hrotghara i najviše mu točke, Throat of the World...

In your face Stipe Božić! {#}

btw: Ak nekome treba Malachite i Ebony ima po dvije žile od svake na vrhu

Shooting at the Moon Shooting at the Moon
I'm the king of the world!!! I'm the king of the world!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 2:30 (McVily77).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja nisan normalan, je da su 3 ure ujutro ali neidem leć dok ne ubijem Alduina, upravo ulazim u Sovngarde {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
McVily77 kaže...

Pozdrav s High Hrotghara i najviše mu točke, Throat of the World...

In your face Stipe Božić! {#}

btw: Ak nekome treba Malachite i Ebony ima po dvije žile od svake na vrhu

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice