The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ph3nom_gamer kaže...
NightShadow kaže...

Kako pronaći nove riječi..

Također, pogledajte druge filmiće na tom kanalu, objašnjava što par shouova radi i gdje ih pronaći.

bolje ih sam otkriti i skužiti što rade već pogledat video i sve si upropastit {#}

Nije ti upropasteno nista covjek ne pokazuje lokacije pojedinacnog shout-a nego cisto govori o tri nacina kako ih naci kroz questove.

A. Nakon sto se rjesi par pocetnih main questova mozete otputovati u High Hrothgar i razgovarati s jedinim "komunikativnim" bradonjom on ce vam reci da je cuo sapat rjeci, obiljeziti kartu s lokacijom i dati vam miscellaneous quest da ga otkrijete.

B. Rokajte random shout u bilo kojem naselju/kampu i doci ce vam kurir s porukom koja daje istu vrstu questa kao gore.

Cisto mali "tip" za High Hrothgar i trazenje lika posto je hram malo nepregledan otkrijte shout Aura Wisper, radi kao detect life spell i mozete vidjeti crvene aure kroz zidove pa ih je lakse locirati. Takodje odlicno za planiranje napada na neprijatelje . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

evo 2 zmaja koja sam sretnuo danas

pajki zmajček pajki zmajček
sudbina mu je zapečaćena sudbina mu je zapečaćena
0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pitagorin poucak kaže...

juri je oko šatora, jedan, dva šuta i bjež na drugu stranu xD

Nece,to joj radim citavo vrijeme,radim joj to sad pola sata da bi na kraju kur*a regenerilala health,ma nemogu ovo rijesiti bez cheatova,kad se samo zaletim na nju ubije me,a kad je izbjegavam regenerira health,ma mrs kur*o ruzna

15 godina
neaktivan

Zna li tko gdje ima jeftino retail izdanje igre?

Imam trenutno key kupljen, al želim i box imati isto ;)

Jednostavno, game of the millenia za mene....

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sada mi je kurier u Solitudeu dao ovo, (slika). Vi koji ste dobili nemojte spoilat. Želim sam otkrit..... Ali predpostavljam šta je jer sam nešto napravio...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Sada mi je kurier u Solitudeu dao ovo, (slika). Vi koji ste dobili nemojte spoilat. Želim sam otkrit..... Ali predpostavljam šta je jer sam nešto napravio...

Ja sam to isto poodavno dobio a ne znam sta sam napravio jer se trudim igrati kao postenjacina. Osim kada quest zahtijeva. I jos se nista nije dogodilo. Barem ja ne znam da je :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 23:51 (Eld).
15 godina
neaktivan
Netko ti je zapovjedio da ubijes jednu zenu, sad pogadjajte sta trebate uciniti da se to pismo/quest nastavi :P
15 godina
neaktivan

Jel itko zna koji k da radim s Esbernom?
Frajer je osto tamo dolje, ja sam se uredno vratio do Delphine, prespavao 24h, njega nema.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Skyrim

FAIL
16 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...

Zna li tko gdje ima jeftino retail izdanje igre?

Imam trenutno key kupljen, al želim i box imati isto ;)

Jednostavno, game of the millenia za mene....

Game co uk 30 funti + čini mi se 3 poštarina

Zavvi 30 funti + 1 poštarina

Jeftinije nemam pojma..

17 godina
protjeran

kako da napunim azura's star.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...
ph3nom_gamer kaže...
formula1live kaže...
ph3nom_gamer kaže...

jel itko od vas bio u zatvoru ?? {#}

Jep, mene su optužili za ubojstvo koje nisam napravio i nakon što sam prvi put u tom gradu sve poklao, drugi put dok sam došao u grad nisam se opirao i dobrovoljno sam otišao u zatvor.

jesi uspio izaći iz zatvora sa svojim stvarima? ja sad radim jedan quest gdje sam morao otić unutra pa me to zanima...

glupo bi mi bilo sad opet iz početka sve skupljat a imam super itema

ne oduzmu ti stvari ides u krevet prespavas vrijeme u zatvoru i vratis se imas sve stvari uvijek

to je dio questa pa ti sve vrati... inace ti sve uzme sto je flagged kao stolen u evidence chest

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
protjeran

Malo zanimljivosti/spoilera {#}

-Because there are 20 shouts that the Dragonborn can learn and each shout contains three words each, the player would have to kill 60 dragons.

-Although most commonly hostile, occasionally dragons will fly around you as if you're not there. Todd Howard mentioned that not all dragons may be hostile towards the player. Some dragons may be docile and harmless unless provoked(attacked).

-It’s confirmed that dragons don’t start appearing until you launch into the main quest, and they gradually increase in frequency as you progress in the main story. They do not stop appearing after you have completed the main quest.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na Gaming Centru u iMallu je Skyrim 299 kn - do večeras još traje akcija besplatne dostave

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 8:12 (Boško).
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Malo zanimljivosti/spoilera {#}

Krivo..

Ne treba ubiti 60 zmajeva jer neke shoutove unaprijedišna drugi način (kroz mq)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 9:00 (NightShadow).
13 godina
ZC_Someone kaže...

Steam 50€ tj. oko 370kn. A recimo zavvi.com prodaje kutiju za oko 260kn. Ovdje ima samo key za oko 250kn ali ne znam koliko je sigurno, makar ne bi trebalo biti problema ako su PayPal verified. Englesku verziju jeftinije od toga nisam uspio naći. Imaš ruskih verzija za manje love ali onda se moraš zajebavati s ruskim VPNom da aktiviraš igru. Ja takve stvari izbjegavam.

Ne samo da se ruska verzija mora aktivirat preko VPN-a, neko tako mora i paliti svaki puta, s tim da se treba pokrenut prije Steama. Još k tome, VPN-u treba koja minuta da uspostavi konekciju, a zna se i zaglavit. Stvarno nije neka sreća. Prije zadnjeg patcha, igra se mogla pokrenuti direktno preko TESV.exe (Launcher je morao ići preko Steama), ali su upravo to skurili s tim patchom.

16 godina
neaktivan
Blazebum kaže...

Pozdrav svima. Novi sam na forumu iako pratim stranicu bug i čitam forum neka 3 mjeseca, ali nikako da se registrujem :)
Ja sam lvl 12 one heand + shield. Zanimljivo mi je. Ranije nisam igrao TES, tako da mi je igra nova. Zanimm me koje "klase vi igrate"? Probao sam sa mage destruction i stao na lv 8 i vratim se mome "Knightu" samo zato što ljepše izgleda sa oklopom :) I zanima  me da li je dobro da postanem vukodlak. Još nimsa pristao na to u questu, čekaju me Companionsi sa time. Ali nikako da se odlučim. Nekako mi je to evil :D 

Nemreš završit companionse bez vučka..

I meni je evil, završio sam samo da iskusim igru do kraja, poslije ću ići sa RP likom koji neće to biti.

To mi je možda i najslabiji dio Skyrim-a jer poslije shvatiš koliko je to sve LAME i ubačeno radi želje za vukodlakom.

SPOILER ALERT (nakon što pobiješ 50ak silver handa, možda i više) i ti i druga 2 od 3 lika se možete, tj. želite izliječiti..

16 godina
neaktivan

ja sam u companionsima ali frend mi priča da on u nekom tamo mage guildu dobiva uber iteme za regen magicke i to... hoću li i ja to dobivati u companionsima pošto sam dark elf, mislim dijele li se quest rewardovi po klasama ili ću dobit nešto drugo?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Nemreš završit companionse bez vučka..

I meni je evil, završio sam samo da iskusim igru do kraja, poslije ću ići sa RP likom koji neće to biti.

To mi je možda i najslabiji dio Skyrim-a jer poslije shvatiš koliko je to sve LAME i ubačeno radi želje za vukodlakom.

SPOILER ALERT (nakon što pobiješ 50ak silver handa, možda i više) i ti i druga 2 od 3 lika se možete, tj. želite izliječiti..

Jedno pitanjce.

Spoiler:

Da li možeš kompanjone lječiti nakon što završiš glavni quest za kompanjone? Uglavnom, ja sam završio njihov glavnim quest, izlječio sam sebe, i imam hrpu glava, ali ne dobivam quest da i njih izlječim.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

Ko i svaki drugi soul gem. Prvo trebaš nabaviti neki oblik soul trap spella. Onda si nađeš neko stvorenje, pogodiš ga soul trapom spellom i ubiješ prije nego spell istekne. Ako imaš prazan gem duša tog stvorenja napuni gem.

Za jake enchantmente trebaš jake duše. Čim jače stvorenje tim je jača duša. Čim je jača duša tim trebaš jači soul gem. Po jačini gemovi i duše idu: petty < lesser < common < greater < grand. Specifične su jedno duše ljudi. Njih možeš stavljati samo u black soul gemove (po jačini su jednaki grand soul gemovima).

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

ja sam u companionsima ali frend mi priča da on u nekom tamo mage guildu dobiva uber iteme za regen magicke i to... hoću li i ja to dobivati u companionsima pošto sam dark elf, mislim dijele li se quest rewardovi po klasama ili ću dobit nešto drugo?

ne, upravo je to ono što je najbolje kod Skyrima, ne postoje klase, samo rase (svaka sa svojom prednosti, no kasnije su i te razlike budu nebitne), iteme dobivaš po guildu/obavljenom questu, a i ti se možeš pridružiti mage guildu (točnije The College of Winterhold).

Ovdje može biti VAŠA reklama!
13 godina
odjavljen
M_dipl. kaže...

Igrao pol sata free roama kod frenda na Xboxu i odlučio da igra definitivno nije nešto zbog čega ne bih mogao čekati jače popuste. Ukratko, Oblivion i Skyrim su mi tu negdje, dok mi je Morrowind daleko iznad, igri bih dao 85/100 uz opasku da je melee borba i dalje nezadovoljavajuća.

Naravno, igrao sam svega pola sata i to na boxu, vjerojatno bi mi dojmovi bili drukčiji da sam ju kupio i instalirao na računalo, ali zasada, apsolutno nemam neku posebnu želju igrati je, previše me podsjeća na Oblivion.

Vjeruj mi ne možeš ocijeniti Skyrim na temelju pola sata. Trebaš minimalno 8-10 sati provesti u njemu, pa dok vidiš raznolikost igre i sam svijet, razvoj lika sigurno češ dati puno veću ocijenu.

12 0 hvala 0
17 godina

Sam da malo prokomentiram inteligenciju protivnika koja je debelo unazađena nakon neprikosnovenoga FEARa gdje sam ponekad pomislio da je na razini ljudi.

Zadnja situacija je bila da sam ušao u pećinu di su bile 3 ženske. Jedna baba i dvije rasne koje ju čuvaju. I pomislim da iz sneaka malo koristim luk i strijele. Okinem babu u glavu i smirim se. Uzlete se na sve strane i ne mogu me naći i nadalje ko da ništa nije bilo. I ubijem ja babu tako. Sljedeća strijela završi mladoj ratnici u grudi. Uzvrte se i opet ništa. Komentar je u obliku "ah, svašta si zamišljam da čujem zadnjih dana". ALO! Dobila si strijelu među sise(da budem prost)! Kak se možeš ponašati ko da nije ništa. Jedno je da me se čuje u šuljanju ili kad nešt srušim, ali drugo je strijela i napad gdje bi trebali konstantno tražiti ili glumiti da te ne traže i biti na oprezu. Tu su definitivno podbacili sa AIem.

I ima li kakva opcija sa bleedingom tj. ranjen si i gubiš energiju dok se ne zalječiš? Sad ne mogu pokrenuti igru da vidim, ali mislim da sam vidio neki perk sa sjekirom. To bi/su trebali staviti za sve veće(critical) ozljede...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, imaš bleedign sa sjekirama, meta krvari ( gubi health ) još par sekundi.

Naravno, za draugere i kosture ne vrijedi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
mierda-del-torro kaže...

Ko i svaki drugi soul gem. Prvo trebaš nabaviti neki oblik soul trap spella. Onda si nađeš neko stvorenje, pogodiš ga soul trapom spellom i ubiješ prije nego spell istekne. Ako imaš prazan gem duša tog stvorenja napuni gem.

Za jake enchantmente trebaš jake duše. Čim jače stvorenje tim je jača duša. Čim je jača duša tim trebaš jači soul gem. Po jačini gemovi i duše idu: petty < lesser < common < greater < grand. Specifične su jedno duše ljudi. Njih možeš stavljati samo u black soul gemove (po jačini su jednaki grand soul gemovima).

imam neku daedra macu što sam dobio nakon questa koja daje šanssu da napuni soul gem.

imam pa petty i common al kad ubijem nekog ili napuni ove obične gemove ili javi no soul gem large enough.

jel se azura star uopće može punit NPC soulovima ili samo od životinja i slično.

''how yes no''
17 godina
neaktivan
Morag kaže...

Sam da malo prokomentiram inteligenciju protivnika koja je debelo unazađena nakon neprikosnovenoga FEARa gdje sam ponekad pomislio da je na razini ljudi.

Zadnja situacija je bila da sam ušao u pećinu di su bile 3 ženske. Jedna baba i dvije rasne koje ju čuvaju. I pomislim da iz sneaka malo koristim luk i strijele. Okinem babu u glavu i smirim se. Uzlete se na sve strane i ne mogu me naći i nadalje ko da ništa nije bilo...

Tu se moram složiti. Kad jednom tako očito napadneš ili kad skuže mrtvo tijelo AI se više ne bi smio vratiti u potpuno mirno stanje, pogotovo osoba koju si napao. Trebali bi te nastaviti konstatno tražti. Ovakav sustav mi je jednostavno lejm i za gledati. To je i jedan od razloga zašto koristim dagger za stelth, a ne bow. Kad igram s daggerom onda ovakve situacije nisu toliko česte.

A najviše im zapravo zamjeram na tome jer su se hvalili na sav glas da su razvili odličan novi sustav kako AI reagira na igrača.

mierda-del-torro kaže...

imam neku daedra macu što sam dobio nakon questa koja daje šanssu da napuni soul gem.

imam pa petty i common al kad ubijem nekog ili napuni ove obične gemove ili javi no soul gem large enough.

jel se azura star uopće može punit NPC soulovima ili samo od životinja i slično.

Pa obično su se punili prvo slabiji gemovi koje imaš na sebi a tek onda oni jači. Azura's star je najjači gem pa se valjda zato puni zadnji.

E sad, prije nisi mogao puniti Azura's star s NPC dušama a u Skyrimu to ovisi kako završiš quest u kojem ju dobiješ. Ovisno što na kraju napraviš kao nagradu dobivaš ili Azura's Star, koja se i dalje može puniti samo sa životinjama i sl. stvorenjima. Ili dobiješ Black Star koja se može puniti samo dušama NPC-jeva (ali ju zapravo možeš puniti s čim hoćeš, vjerojatno zbog buga).

Pa sad javlja ti da nemaš dosta veliki gem jer ili je već Azura's star puna ili jer ne možeš u nju hvatati NPC duše jer si tako odradio quest.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 12:58 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Da li vrijedi ukucat koji poen u 1 skill u block vještini (pitam pošto sam two-handed)? Jel to samo za štitove? Evo nekoliko sam puta ovo napisao a niko neće da odgovori :(

Isplati se..  Quick Reflexes radi sa svim vrstama bloka, a čak ako i nemaš namjeru raditi bash, uz malo vježbe ti daje dovoljno vremena da se izmakneš i okineš protivnika postrance...

16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Spoiler:

Da li možeš kompanjone lječiti nakon što završiš glavni quest za kompanjone? Uglavnom, ja sam završio njihov glavnim quest, izlječio sam sebe, i imam hrpu glava, ali ne dobivam quest da i njih izlječim.

Da, ali je radnom..

Možeš izliječiti Vilkasa i Farkasa (kad oni zatraže) ali ne Aelu.

Mene je Farkas dosta brzo zatražio, dok Vilkasa nikak nemrem dobiti..

16 godina
neaktivan

Malo igranja s photoshopom

DU orginal DU orginal
Skyrim orginal Skyrim orginal
= Dubrovnik u Skyrim-u = Dubrovnik u Skyrim-u
Moj PC  
35 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka: