The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
The Pirate kaže...

u kojem gradu se moze kupiti kuca? :)

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Houses#Available_houses

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Jel knjige vrijede ista? Mislim ono jel dobijes ista s njima, imam cijelu hrpu knjiga, pa da znam hocu li ih se rijesavati ili da ostavljam.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Jel knjige vrijede ista? Mislim ono jel dobijes ista s njima, imam cijelu hrpu knjiga, pa da znam hocu li ih se rijesavati ili da ostavljam.

dok ih citas povecava ti se skill... nemogu se sjetiti imena mozda neki na C...

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
goodye kaže...

Za dekoraciju kuce dobro dodju :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina

Ja nemam volje čitat te knjige. Obično otvorim one koje su skuplje jer mi uvijek daju 1 skill.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Par turistickih ...

17 godina
goodye kaže...

Samo ih otvori nemoras listat, ako ces dobit skill bit ce na prvoj stranici, provjeris i prodas. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan

šteta zapravo jer znaju biti jaako zanimljive i itekako imerzivno djeluju na igrača, napravili su pun pogodak s knjigama i

vidi se da je jako puno truda i kreativnosti uloženo u njih.

Recimo, naletio sam na neku vampirski jazbinu, jako malenu i kad sam je počistio, uočio sam plavu no-skill knjigu na stolu.

Reko ajde da pročitam i ispostavi se da je kratka priča bila odlično uklopljena u atmosferu, imala ravno dodirne točke s jazbinom

i vampirima te bila napeta i zanimljiva.

Sjela mi je taman.

Nažalost, neda mi se čitati sve što mi dođe pod ruke jer bi radije akcije ali ako bude jednog dana drugi prolaz igre, onda obavezno.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Knjige koje vrijede 50 i više su skill knjige..

Knjige koje vrijede 10-50 obično odaju lokaciju ili važniji dio priče.

Knjijge koje vrijede ispod 10 su za razbibrigu..

17 godina
neaktivan

The Armorer's Challenge i The Marksmanship Lesson obavezno pročitam. Makar ih već znam napamet još od Morrowinda :)

EDIT: Zaboravio dodati The Locked Room

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:48 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kako one proklete vjestice ubit iz the blessing of nature questa,uvijek me ubije ona glavna,a imam jedan samo destruction spell koji vrlo slabo trosi energije
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

juri je oko šatora, jedan, dva šuta i bjež na drugu stranu xD

No lollygagging!
17 godina
forzzuk kaže...

šteta zapravo jer znaju biti jaako zanimljive i itekako imerzivno djeluju na igrača, napravili su pun pogodak s knjigama i

vidi se da je jako puno truda i kreativnosti uloženo u njih.

Recimo, naletio sam na neku vampirski jazbinu, jako malenu i kad sam je počistio, uočio sam plavu no-skill knjigu na stolu.

Reko ajde da pročitam i ispostavi se da je kratka priča bila odlično uklopljena u atmosferu, imala ravno dodirne točke s jazbinom

i vampirima te bila napeta i zanimljiva.

Sjela mi je taman.

Nažalost, neda mi se čitati sve što mi dođe pod ruke jer bi radije akcije ali ako bude jednog dana drugi prolaz igre, onda obavezno.

eh, da bar netko napravi mod sa questom gdje radiš za ekipu koja je protiv cenzure i trebaš naći necenzuriranu verziju The Real Berenziah v.2... tko je igrao Dagerfall i čitao knjige, zna o čem je riječ ;D

17 godina

Sreo na Youtubeu.....pogledati do kraja!! {#}

"Tipični dan u Skyrimu"

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 22:39 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja sam taj quest sa dzukelom danas presao... nevu spoilati, ali napravio sam glupost i ostao bez njega...a pas pobije spilju punu vampira sam samcat (ja ga pratim i zastanem u spilji, krenem nakon minute spilja Cleared wtf xD)
17 godina

Ali je naporan.... Stalno se gura, (bio jedan pas koji je stalno gurkao...{#}). Pa mi zablokira put, pa ovo, pa ono. Ja mislim da sam dao njgovom "vlasniku" da ga ubije, a ja dobio Daedra Helmet

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Sreo na Youtubeu.....pogledati do kraja!! {#}

"Tipični dan u Skyrimu"

PRASNUO OD SMIJEHA!!!! XD

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
16 godina

pitanje:

dali za sta trebaju oni emeraldi,garneti,ruby i slicni kamencici ili su tu cisto za prodat? nakupio sam bar 20k u njima,al ih nemam kom prodat tolko {#} 

te da li ovisi kome se prodaju stvari? tj da li na razlicitim mjestima iste stvari razlicito stoje?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina

Hebo me patak...

Kako sam ja slampav s tim novim igrama, pa to je prekomplicirano za opustanje :D

Kolko kosta ta igra na Steamu ?

Ili ima neki pristupacniji nacin za kupnju te igre ? Izgleda mi do bola kvalitetno, samo ju treba ispeglat.

Moram nekak se zabavljat kroz nadolazecu zimu.

Nadam se da ce mi kroz igranje postat jednostavnija...

Truth in engineering.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Hebo me patak...

Kako sam ja slampav s tim novim igrama, pa to je prekomplicirano za opustanje :D

Ili ima neki pristupacniji nacin za kupnju te igre ? Izgleda mi do bola kvalitetno, samo ju treba ispeglat.

Moram nekak se zabavljat kroz nadolazecu zimu.

Nadam se da ce mi kroz igranje postat jednostavnija...

U našim trgovinama (gmc) bi trebala doći 299kn, a svejedno ju moraš aktivirati na steamu.

Zaboravi, sad vidim da su digli na 349, a ja u preorderu platio 249.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 23:02 (NightShadow).
15 godina
neaktivan

Ako napišem TPB FTW dobijem TD?

Rimuje se.

E.

{#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Spoiler:

Da li netko zna što napraviti sa onim vukom u onoj špilji blizu Whiteruna? Postoji čak i dnevnik vođe bande koji spominje da bi ga se moglo trenirati, ali ništa više od toga.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 23:05 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

pitanje:

dali za sta trebaju oni emeraldi,garneti,ruby i slicni kamencici ili su tu cisto za prodat? nakupio sam bar 20k u njima,al ih nemam kom prodat tolko {#} 

te da li ovisi kome se prodaju stvari? tj da li na razlicitim mjestima iste stvari razlicito stoje?

Craftanje Prstena, Ogrlica i slično se može sa tim jelte, garnetima, amethystima, ruby itd

A prodat ih možeš u Riften, imaš draguljara na sredini, kao neka mini tržnica kraj Blacksmitha......

I prodaš thieves guild traderu :D

I general goods traderima, svi ti oni to kupuju XD

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Spoiler:

Mislim da je to samo random banter da te uputi da možeš nabaviti i pesa kao suputnika..

Inače za modove, topic sa svim objavljenim modovima:

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1288156-wip-compilation-of-mods/

13 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Novi sam na forumu iako pratim stranicu bug i čitam forum neka 3 mjeseca, ali nikako da se registrujem :)
Ja sam lvl 12 one heand + shield. Zanimljivo mi je. Ranije nisam igrao TES, tako da mi je igra nova. Zanimm me koje "klase vi igrate"? Probao sam sa mage destruction i stao na lv 8 i vratim se mome "Knightu" samo zato što ljepše izgleda sa oklopom :) I zanima  me da li je dobro da postanem vukodlak. Još nimsa pristao na to u questu, čekaju me Companionsi sa time. Ali nikako da se odlučim. Nekako mi je to evil :D 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...
lollik91 kaže...

pitanje:

dali za sta trebaju oni emeraldi,garneti,ruby i slicni kamencici ili su tu cisto za prodat? nakupio sam bar 20k u njima,al ih nemam kom prodat tolko  {#}

Craftanje Prstena, Ogrlica i slično se može sa tim jelte, garnetima, amethystima, ruby itd

A prodat ih možeš u Riften, imaš draguljara na sredini, kao neka mini tržnica kraj Blacksmitha......

I prodaš thieves guild traderu :D

I general goods traderima, svi ti oni to kupuju XD

Mali hint i mali spoiler u vezi nakita.

Pazite na flawless sapphire. Za jedan quest vam trebaju između ostalog dva ili tri flawless sapphira, a njih je jako, jako teško naći. Uglavnom, taj quest možete uzeti u Riftenu.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
16 godina
neaktivan

Kako pronaći nove riječi..

Također, pogledajte druge filmiće na tom kanalu, objašnjava što par shouova radi i gdje ih pronaći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 23:18 (NightShadow).
13 godina
neaktivan
Blazebum kaže...

Pozdrav svima. Novi sam na forumu iako pratim stranicu bug i čitam forum neka 3 mjeseca, ali nikako da se registrujem :)
Ja sam lvl 12 one heand + shield. Zanimljivo mi je. Ranije nisam igrao TES, tako da mi je igra nova. Zanimm me koje "klase vi igrate"? Probao sam sa mage destruction i stao na lv 8 i vratim se mome "Knightu" samo zato što ljepše izgleda sa oklopom :) I zanima  me da li je dobro da postanem vukodlak. Još nimsa pristao na to u questu, čekaju me Companionsi sa time. Ali nikako da se odlučim. Nekako mi je to evil :D 

ja igram sa nord klasom lvl 21...bolje postani vukodlak veci je gust igrat i mozda ti pomogne u kojim situacijama kad ima puno neprijatelja... :)

15 godina
NightShadow kaže...

Kako pronaći nove riječi..

Također, pogledajte druge filmiće na tom kanalu, objašnjava što par shouova radi i gdje ih pronaći.

bolje ih sam otkriti i skužiti što rade već pogledat video i sve si upropastit {#}

0_o
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
...

...

Steam 50€ tj. oko 370kn. A recimo zavvi.com prodaje kutiju za oko 260kn. Ovdje ima samo key za oko 250kn ali ne znam koliko je sigurno, makar ne bi trebalo biti problema ako su PayPal verified. Englesku verziju jeftinije od toga nisam uspio naći. Imaš ruskih verzija za manje love ali onda se moraš zajebavati s ruskim VPNom da aktiviraš igru. Ja takve stvari izbjegavam.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice