The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.447.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
goodye kaže...
dv14 kaže...

Ja te ljude što mi bježe riješim shout-om. {#}

Kada počnu bježati samo ih pogodiš i onda ih ubiješ.

Sta bi trebao biti shout?

Dobio sam neku magiju, ali mi treba, mislim, Dragon Heart, il' srce nekog drugog, ne znam tocno, da bi mogao korisiti istu. Jel mogu kupiti negdje ili "posuditi".

Shout su posebni spelovi koje naučiš u nekim tamnicama ( tehnički kod zidova sa zmajskim jezikom ), a naučiš ih kada ubiješ zmaja ( moraš iskoristiti njegovu dušu da određeni shout možeš koristiti ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

a sooo :)

Znaci na kraju svake pecine me ocekuje ono sto me "osljepilo" na kraju ove sa goldenclaw questa, neka slova, tada sam dobio spell, i kad ubijem zmaja moci cu korisitit istu :)

Ajd neka, jao jao, fali mi vremena, ali zato sljedeci tjedan ne radim :) ima da zenu i djecu posaljem u punice da se malo druze {#}

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Znaci na kraju svake pecine me ocekuje ono sto me "osljepilo" na kraju ove sa goldenclaw questa, neka slova, tada sam dobio spell, i kad ubijem zmaja moci cu korisitit istu :)

Ajd neka, jao jao, fali mi vremena, ali zato sljedeci tjedan ne radim :) ima da zenu i djecu posaljem u punice da se malo druze {#}

Neće ti bit na kraju svake pećine. Zapravo, bit će ti u manjem broju tamnica, sad kolko sam ja igrao, mislim da po ikonici na mapi možeš skužiti di možeš dobiti novi shout, ali to ljudi koji igraju više moraju potvrditi...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Jednostavno odi kod greybeardsa i pitaj ih jesu locirali shout. ako jesu dobijes map update i odes po njega.

13 godina
neaktivan
Uf, treba prevaliti 7 hiljada štengi opet.
17 godina

Na sto lovu trosite? 

Ja sam samo jedan spell kupio, ali nemam pojma di sam ga smjestio, morat cu potraziti kad dodem doma. Sve dobijem u igri, cini mi se da cu vecinu love na health potione dati :)

jel malo da imam 1,5 k golda 5 lvl sam

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Također, zanimljivo, ako koristiš Shout u nekom od većih gradova (Whiterun, Whindhelm...) doći će ti courrier i donijeti pismo s lokacijom moguće tamnice s Word Wallom (di dobiješ shout) :)

16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Na sto lovu trosite? 

Ja sam samo jedan spell kupio, ali nemam pojma di sam ga smjestio, morat cu potraziti kad dodem doma. Sve dobijem u igri, cini mi se da cu vecinu love na health potione dati :)

Imaš pod books sve spoelove koje kupiš, moraš pročitati tu knjigu da naučiš spell koji će ti onda doći pod magic.

15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Na sto lovu trosite? 

Ponajviše na poboljšanje opreme kako levelam, tako da me recimo, adept hood + robe došlo preko 4k golda.

Na 5-tom levelu sam još bio u Riverwoodu i prodavao krumpire i luk za nešto siće :D

13 godina
neaktivan

Jel koristite fast travell? Imate li konja?

43 Koristim fast travel
10 Ne koristim fast travel
7 Imam konja
2 Nemam konja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel itko uspio dobiti NECROMANCER'S AMULET?

On je ka jedna od mogućih nagrada u questu "Blood on ice", u Windhelmu....ali je taj quest dosta zbugan, a nemam pojma kakve enchantmente ima Amulet...zna li tko?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PeaceFrog kaže...

Jel itko uspio dobiti NECROMANCER'S AMULET?

On je ka jedna od mogućih nagrada u questu "Blood on ice", u Windhelmu....ali je taj quest dosta zbugan, a nemam pojma kakve enchantmente ima Amulet...zna li tko?

ja am to zavrsio ali sam samo dobio neki "strange amulet" koji sam zapravo nasao u onoj kuci

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 12:52 (anonymous3).
17 godina

nijednom nisam fast travelo, u biti i ne znam kako ide, vjerovatno na mapi. Rekao sam sam sebi da necu, da cu preci cijelu igru pjeske, da vidim sve i ubijem sve.

Vise cu "skrivenih" mjesta naci :)

Niti konja nemam, ne znam da cu nabavljati, mozda. Vidim da su glupi ko konjevi i lako ginu, pa mi je to bezveze bacanje para. 

Za sta zena sluzi? vidim da se mozete ozeniti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
...

Za sta zena sluzi? vidim da se mozete ozeniti

Kakvo pitanje...pa da kuha {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan

pozdrav kolege,trebam malu pomoc.

dakle imao sam Stenvara izWindhelm-a kao pratnju i  sad mi se dogodilo da sam prolazio quest Proving honor za The companions-e i onaj Farkas mi je zamjenio mog kompica.

problem je sto mi je ovaj dosta itema nosio koje bih htio natrag i da me ubijete ja ga vise nemrem nac xD

bio sam nekoliko puta u taverni gdje sam ga zaposlio i nista.

help me {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
23. lvl, nijednom nisam fast travel upotrijebio. Baš mi je gušt.
16 godina
Rocker kaže...
smiglcro kaže...
Rocker kaže...

U vezi tog Questa Goldenclaw,ja tamo kad sam došao do onog lika u mreži zarobljenog kojeg trebaš oslobodit mislilm da se Alvar zove,e i oslobodim ga pod uvjetom da mi onda kaže gdje je Golden claw ali kad sam ga oslobodio on mi pobjegne i više ga nemogu naći i sad neznam kako završiti quest?

Ja sam lik oslobodio i cim je rekao kako ne planira nista dijeliti i poceo trcati nije stigao par koraka napraviti i ostao je bez glave :)

Jesam ga i ja oslobodio,ali velim počeo je trčati i ja za njim i kak me tamo napadaju oni kosturi dok sam se njih rješio on mi je pobjegao i sad neznam kak završit taj Quest i naći Goldnenclaw,ima ko kakvu ideju?

Eh jesi nasjeo. Kosturi napadnu njega a ne tebe. Sigurno si se umješao.

Ja pustio da ga kosturi umlate jer me isto iznenadio i nisam ga mogao stići a onda sam kosture umlatio i uzeo Goldenclaw sa leša.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 13:14 (JackIsBack).
13 godina
odjavljen

U biti se sve svodi na ovo. Igra je ogromna, ako budeš koristio fast-travel trebat će ti sigurno vie od mjesec dana za proć igru (ako prolažiš sve questove), a ako ne koristiš fast-travel trebat će ti 3-4 puta više vemena za proć igru, pa se ti sad odluči. Ja recim koristim fast-travel da rasprodam stvari koja sam pokupio jer nikad nemam dosta para

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Markus Dignus kaže...

Jel koristite fast travell? Imate li konja?

Konj mi je samo smetalo, isto ko i suputnici.

Koristim fast travel za rute koje sam pretrčao već 123123123 puta.

13 godina
neaktivan
ne znam kako, ja imam 23k golda, nikak ne mrem nis pametno nac za kupit.
In other news, sad sjedim u busu sat vremena kasnije nego sam trebao, zbunio me sat u igri. XD
15 godina
neaktivan

Jedan jebachki time-lapse Skyrima

sry ako je bilo

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ne kužim to isfuravanje na fast travel i konja. Naravno svatko igra na način na koji on želi ali prodavanje spike da ja neču vidjeti neki dio igre jer koristim fasttravel mi bas i ne sjedi. Kada radim questove putujem da ne gubim vrijeme pogotovo kada sam tim putem prošao već nekoliko puta, kada mi se istražuje trčim okolo s konjem i divim se igri. Totalno nebitno koristio ft konja ili to radio pješke planiram sve vidjeti i posjetiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Markus Dignus kaže...
In other news, sad sjedim u busu sat vremena kasnije nego sam trebao, zbunio me sat u igri. XD

Ma kupiš kuće, nadogradnje i odu pare. Ja sam već potrošio više od 150k golda,a  imam tak 2 kuće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 13:49 (formula1live).
15 godina
formula1live kaže...
Markus Dignus kaže...

Ma kupiš kuće, nadogradnje i odu pare. Ja sam već potrošio više od 150k golda,  imam tak 2 kuće.

prva kuća ide za 5k golda +1800 za full nadogradnju, si ti kupio dvorac kao 2 kucu??? :)

13 godina
odjavljen
smiglcro kaže...
formula1live kaže...
Markus Dignus kaže...

Ma kupiš kuće, nadogradnje i odu pare. Ja sam već potrošio više od 150k golda,  imam tak 2 kuće.

prva kuća ide za 5k golda +1800 za full nadogradnju, si ti kupio dvorac kao 2 kucu??? :)

Ma ne kupio sam samo 2 normalne kuće i na to potrošio oko 20k, a ostalo je otišlo na nadogradnje lika i opreme

15 godina
formula1live kaže...

Ma ne kupio sam samo 2 normalne kuće i na to potrošio oko 20k, a ostalo je otišlo na nadogradnje lika i opreme

55lv najs :) pravo si se naigrao :) ja sam tek negdje blizu 30og :)

13 godina
odjavljen
smiglcro kaže...
formula1live kaže...

55lv najs :) pravo si se naigrao :) ja sam tek negdje blizu 30og :)

Tak visoki level sam jer razvijam sve skilove. Prvo sam si razvio lika po želji, znači destraction magija na 100, pickpocket na 100, lockpick na 100 i one handed koji je tak na 80+, a onda sam počeo razvijati sve skilove.

16 godina
neaktivan

Važan tip: regeneracija je puno sporija u borbi nego van nje.

To uključuje i magicku i staminu.

U prijevodu ne enchantajte i ne perkajte regeneraciju nego izravno staminu, tj. izravno jeftinije spellove umjesto magicka regena.

Levelao sam enchating na 100 i radio malo testova sa njime..

BOLESNO!!

Ovo sam dobio kao shield warrior:

- 120% weapon dmg (sa 71 na 155)

- 50% magic resistance (ako imate alteration 50 i onaj quest evo vas na 85)

- 124 stamina

- 124 magicka

- 62 health

- 50% jeftinija jedna škola magije (ili dvije 25%)

Napomena, svi ovi enchantovi su dobiveni bez korištenja necklaca (ne odričem se 20% cd na shoutove)

Update tko želi raditi shield warriora:

- heavy armor je ipak čini se bolji nego light s obzirom da je wind walker slab, a oba mogu biti beztežinska. Samo nemojte previše perkati za više armora inače bute prešli armor cap.

- alteration se odlično slaže ako niste Breton (20% passive resistanca) 

- magic resistance (utječe pri. paralysis) je bolji od elementala jer i sa tim block perkom trebate 3 enchanta (po 37%) da bi dosegli cap dok vam su dovoljna 2 enchanta i alteration perkovi za magic cap

15 godina
neaktivan
Rocker kaže...
smiglcro kaže...
Rocker kaže...

U vezi tog Questa Goldenclaw,ja tamo kad sam došao do onog lika u mreži zarobljenog kojeg trebaš oslobodit mislilm da se Alvar zove,e i oslobodim ga pod uvjetom da mi onda kaže gdje je Golden claw ali kad sam ga oslobodio on mi pobjegne i više ga nemogu naći i sad neznam kako završiti quest?

Ja sam lik oslobodio i cim je rekao kako ne planira nista dijeliti i poceo trcati nije stigao par koraka napraviti i ostao je bez glave :)

Jesam ga i ja oslobodio,ali velim počeo je trčati i ja za njim i kak me tamo napadaju oni kosturi dok sam se njih rješio on mi je pobjegao i sad neznam kak završit taj Quest i naći Goldnenclaw,ima ko kakvu ideju?

ne razumijem gdje ti lik moze pobjeci {#}

najdalje sto moze doci su zakljucana vrata koja otvaras rjesavanjem puzzle-a. bar sam ga ja tamo nasao kako se "hladi" {#}

15 godina
urizen kaže...

ne razumijem gdje ti lik moze pobjeci {#}

najdalje sto moze doci su zakljucana vrata koja otvaras rjesavanjem puzzle-a. bar sam ga ja tamo nasao kako se "hladi" {#}

njub nije skuzio kako otvoriti vrata :)

moze mala pomoć, kako dovraga radim DE oruzja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 14:28 (smiglcro).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice