The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Koje jos sidequestove mogu obavljat ?

Ove sam obavio dosada

The Companions

Civil War (Stormcloacks)

The Dark brotherhood (tek zapoceo)

zanima me sto jos tamo ima ? znam da ima nekih random questova ali oce nesto dugo kao neki guild ili nesto

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Imaš thief gulid i masu razbacanih questova po mapi. Popis (nije još gotov)

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Quests

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
markomarko kaže...

Koje jos sidequestove mogu obavljat ?

Ove sam obavio dosada

The Companions

Civil War (Stormcloacks)

The Dark brotherhood (tek zapoceo)

zanima me sto jos tamo ima ? znam da ima nekih random questova ali oce nesto dugo kao neki guild ili nesto

Ima još thieves guild i College of Winterhold (mages guild).

Edit: E imaš još i Bards college u Solitudu.

Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 2:42 (RePlaY).
15 godina
Obi Wan kaže...

isusa ti dragog kuca u solitude 25k... em jos daleko od merchanta i crafting tool-a pfff

taman je kupija maloprije {#}

btw. jel iko još igra Archer build, sneaking, light armor i tako... zanima me jel ima koji bolji armor od nightingales-a i od Krosis-a po statsima, jer ovaj sad trenutno iman dosta dugo pa me zanima oću li ga ikako minjat {#}

16 godina

Nakon riješene Imperijal strane, vračam save i idem sada na stormcloaks stranu!

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 7:33 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zbog rušenja sistema, morah reinstalirati većinu toga i izgubio sam stari sejv -.-' ali nema veze, jer sam ionako želio počet isponova xD za sada lvl 3, Khajiit Assassin (Archery, Sneak, Light Armor ....), trenutno na putu da riješim Golden Claw, nastavak avanture kad dođem doma s posla xD

No lollygagging!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

lv30 nord dual hand warrior.

igra je ajme... žena već sada prijeti da će me ostaviti a tek sam lv 30 {#}

definitivno GOTY! ne vidim apsolunto ništa što bi to moglo ugroziti.

gdje god se okrenem nešto se događa, sam quest oko zmajeva je odlično složen ali fajt sa zmajevima je bio wow prva 2-3 puta nakon toga je postala obična dosada, smatram da su to trebali daleko bolje i izazovnije riješiti, sve ostalo je ajme, gdje god se uputim po nekom questu uredno izgubim više vremena na istraživanje na putu do questa, bojim se samo jednoga, da neću riješiti sve questove odnosno da ću propustiti neki epik quest negdje skriven na koji me sreća neće odvesti {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra je odlična

17 godina
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

Napokon i ja u Skyrimu i, iako sam tek načela igru, definitivno je game of the year {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Chdtf kaže...

lvl 70 ... ja i supruga ... grafa je super, nazalost kao sto sam vec rekao ati kartice imaju problema sa texturama na nekim mjestima ali inace radi ok, puno bugova, previse se mora skipati preko konzole, izuzetno lagano lvlanje cak na master tezini koju stalno igram, fakat mi je zao sto jos nisu malo poradili dulje na njemu i izdali ga kako spada. Da ne zaboravim voice acting je strasno los ... vrti se valjda sve ukupno mozda 10 glasova u cijeloj igri :(

http://img811.imageshack.us/img811/6199/87413793.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/2923/72609128.jpg

E posto si lv 70 da tebe pitam. Uzimaju li se perkovi posle 50 levela?

15 godina
neaktivan

Evo jedno pitanje: kako se uspješno popeti na vrh planine na kojoj je ekipa vezana uz to što sam postao "Dragonborn"?

Pola sata sam kružio po planini i ne vidim put sa sjeverne strane. Da nije na jugu manja padina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Evo da se i ja javim s bojišta. Trenutno sam lvl 29, 2H, heavy armor, malo restorationa i destructiona itd, itd. Napokon sam si i riješio i smithing, trenutno lvl 90 u njemu. :) Blaženi daggeri. e da, jel se isplati skillati enchanting?

Nisam se niti pomaknuo iz whiterun-a, riješavam sidequestove te povremeno dungone. Koristim mog vijernog konja, a Lydia je napokon umirovljena. Sada mi kući kuha.

Evo i par slika uz moje dojmove.

Enchanting je valjda jedan od najboljih skillova, ak si ga maxaš mos stavit na gear dmg increasing npr ring sa 45% increased dmg to 1h/2h ili bows moras odabrat jedan od tri. S tim da ako si master enchanter mozes stavljati 2 enchanta na 1 item ... recimo 45% dmg na nest i 45-50% neki elemental rezist, ima puno stvari koje se mogu chantat ali prije toga moras nac iteme koji su vec enchani pa ih disenchant i onda mozes koristit. Definitivno preporucujem, ja sam master enchant i nisam pozalio niti najmanje. Jedan savjet za one koji zele lvlat ench a muce ih soulgemovi, postoji jedno ogromno underground podrucje gdje mozete pronalaziti veinove i iz njih kopati soulgemse, dobije se najcesce grand i greater. Hf :)

edit - sad cu pokazat razliku sam malo da puknem koji screen.

http://img204.imageshack.us/img204/972/diffebow.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 10:34 (Chdtf).
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Chdtf kaže...

lvl 70 ... ja i supruga ... grafa je super, nazalost kao sto sam vec rekao ati kartice imaju problema sa texturama na nekim mjestima ali inace radi ok, puno bugova, previse se mora skipati preko konzole, izuzetno lagano lvlanje cak na master tezini koju stalno igram, fakat mi je zao sto jos nisu malo poradili dulje na njemu i izdali ga kako spada. Da ne zaboravim voice acting je strasno los ... vrti se valjda sve ukupno mozda 10 glasova u cijeloj igri :(

http://img811.imageshack.us/img811/6199/87413793.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/2923/72609128.jpg

E posto si lv 70 da tebe pitam. Uzimaju li se perkovi posle 50 levela?

Da perkovi se stalno dobivaju, mislim da je limit lvl100 ali mozda i nije. Neznam :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 10:11 (Chdtf).
13 godina
neaktivan
mile_st kaže...

Evo jedno pitanje: kako se uspješno popeti na vrh planine na kojoj je ekipa vezana uz to što sam postao "Dragonborn"?

Pola sata sam kružio po planini i ne vidim put sa sjeverne strane. Da nije na jugu manja padina?

odi do gradića Ivarstead, tamo ti počinju te famozne 7000 steps xD

No lollygagging!
17 godina
fixxer_zg kaže...

Nevjerovate stvari se dešavaju u ovoj igri,nakon svega sta sam prošo nakraju obolim od vampirske bolesti i to 4 stupnja.A kad si u 4 stupnju di kod dođes svi te odmah napadaju jel si vampirko,dok ti od vampirizma k...a ne profitiras..E sad da bi se izlijecio od tog sranja nije dovoljno samo otic na shrine i dobit bless i to je to...ne moras otvorit  quest kod nekog tipa i tek kad obavis neke stvari on te izlijeci od bolesti nekim ritualom...ma show...uglavno poanta price je klonite se vampirizma

Zato sam ja vukodlak 100% resist na Disease (nemoras nosit potove) imas free "mount" i mozes napravit omanji genocid kad se transformas {#} jest da se nikad nemozes naspavat i imas podocnjake ali daleko bolje od alternative hehe (da ne govorim o animacijama ubistava gdje zgrabis lika i zdrobis mu glavu, ili skocis na drugog i cupas mu dzigerice)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan

Dajte mi par savjeta u vezi perkova, razvoja i korisnih stvari jer vidim da se ekipa često sj*be a ne da mi se čitat cijeli thread, znam da ima ljudi koji imaju sve u malom prstu ; )

Ovako sam mislio:

warrior redguard, 

one handed weapons + shiled

po meni jedni pravi realistični ratnički setup, 2handeri su mi veliki i trapavi i sporo mašu, preživjet ću bez area damagea

medium tj light armor - u teoriji bi trebao bit pokretljiviji s njima, lakži je za nosit a ako je sudit po prošlim TESovima razlika u zaštiti ne bi trebala bit prevelika u odnosu na heavy

dakle pokretljivog akrobatskog finesse critical ratnika imam na umu

malo lockickinga, da se nađe /neću pickpoketing osim ako nije baš nužan

volim mačeve pa bi njih razvijao najviše mada me steel mace zasad dobro služi

možda bi uzeo nešto malo korisnih magija, šta razvijat i koliko? healing/restoration, to OK, breething underwater? postoji li kakev jump/levitate u skyrimu? 

koji je dobar tree za backup fajterskim vještinama..?

neki savjet iskusnijih playera dobro bi došao

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš me zanima s kojom rasom igrate, ja mislim da 90% ljudi igra ko Nord.

Evo ja igram ko Orc, Two-Handed i Heavy Armor i mlatim.

34 Nord
45 neka druga rasa
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 11:21 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Redguard, Heavy + Destruction. Kombinacija 1h + vatra/led/struja ili neki opakiji 2h pa šaljem žensku da tankira ili neki k*rac summonam, od zombija, vuka, atronarcha..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

Dajte mi par savjeta u vezi perkova, razvoja i korisnih stvari jer vidim da se ekipa često sj*be a ne da mi se čitat cijeli thread, znam da ima ljudi koji imaju sve u malom prstu ; )

Ovako sam mislio:

warrior redguard, 

po meni jedni pravi realistični ratnički setup, 2handeri su mi veliki i trapavi i sporo mašu, preživjet ću bez area damagea

medium tj light armor - u teoriji bi trebao bit pokretljiviji s njima, lakži je za nosit a ako je sudit po prošlim TESovima razlika u zaštiti ne bi trebala bit prevelika u odnosu na heavy

možda bi uzeo nešto malo korisnih magija, šta razvijat i koliko? healing/restoration, to OK, breething underwater? postoji li kakev jump/levitate u skyrimu? 

HVALA

Redguard rasu je najbolje igrati kao Warrior Mage.

Ako već igraš ko Warrior onda kombinacija One-Handed Weapon + Shield.

Statistic Focus: Health 60% / Stamina 40%

Primary Skills: One-Handed, Block

Secondary Skills: Light Armor, Archery

Stone Ability: Warrior Stone

Essential Perks: Armsman Fighting Stance Power Bash Disarming Bash Elemental Protection Agile Defender

Weapons: One-Handed Weapon and Shield; Bow and Arrows for backup. Armor: Light Armor; with your Shield for defense, Heavy Armor will just weigh you down. Follower: You can command the attention of your foes in melee combat, so take a ranged Follower to maximize your damage potential. Marcurio and Jenassa are both good choices.

Nadam se da će ti ovo barem malo pomoći.

15 godina
neaktivan

Archery jedini način za sexy igranje!

must see

I'm very large!

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chdtf kaže...
postoji jedno ogromno underground podrucje gdje mozete pronalaziti veinove i iz njih kopati soulgemse, dobije se najcesce grand i greater. Hf :)

edit - sad cu pokazat razliku sam malo da puknem koji screen.

Ili na Azurinom shrinu, južno od Windhelma na vrhu brda, može se na quest na kojem se dobi Azura's star, grand soul gem koji se može ponovo koristiti. Najkorisnija stvar koju sam do sad našo {#}

17 godina
Nos kaže...

Archery jedini način za sexy igranje!

must see

Več po tko zna koji put "must see".......{#}

ššššš - možda su u šumi
17 godina

Tek sam poceo igrati, uzeo sam woodelfa ponajvise zbog upravljanja zivotinjama, ali nisam skuzio kako ide to. I jel vama fali prostora za nositi, uvijek sam pun. 

Kako kupiti kuci, mislim, gdje?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Thorien Kell kaže...

Ovako sam mislio:

warrior redguard, 

HVALA

Problem je sto bi ti bio Tank War (mac/stit) s light armor, lockpickingom i magijama. . . ., sto bi ljudi rekli buckuris! {#}

Ajde da ti prvo kazem ovo ja sam lvl 40 War nisam stavio niti jedan point u healing (koristim prvu heal magiju sto dobijes na pocetku igre) i s overchargom je dovoljno da me izvuce na 70-80% HP-a dok se neprijatelj pribere od FUS. Za lockpicking nemoj da potrosis niti jedan poen jer nisam ni ja a obijam MASTER brave.

E sad sto se tice pravljenja war-a focus bi ti trebao biti One Hand/Block/Heavy/Smithing/Enchanting/Archery (ovo ti je samo za pulanje zmaja).

Expert tezina 240HP/400Stamina, Heavy Dragon Legendary armor (s ring/neck 37% boljim upgradom) stanem pred strazara FUSnem ga bez blokanja on me mlati meni se brze HP regena nego sto mi on pravi dmg-a (Heavy Armor tree izlevelan na max)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

Ovako sam mislio:

warrior redguard, 

HVALA

Sword + board je meni najzabavnija melee kombinacija..

Štit ima opako dobre perkove, tako da uzmi sve (slow time, resist magic, power bash disarm), ali nemoj filati block value ako baš ne moraš, ima i zanimljivijih perkova..

Čuvaj shield bash za onda kada ti protivnik radi power attack (uspori se vrijeme sa perkom), troši dosta stamine..

Sword specijalizacija mi je malo razočarenje jer je 10/15/20% crita koji se računa od base dmg, tako da ni ne kužim na health baru kad postignem crit.

Radije prvo uzmi pojačanja power attackova: da troše manje stamine i ili standing decap ili frontal..

Ja razmišljam u drugom playu uzeti mace spec, ali nisam siguran koliko točno armora imaju najčešći neprijatelji.

Light armor je odličan izbor i tamo perkaj prvo da dobiješ 50% više stamina regena (4)..

Također razmisli o hrani, ima neki gulaš od mesa (nemrem se sjetit imena) koji diže regeneraciju.

Magija ti pristaje alteration i restoration.

Alteration da baciš shield spell na sebe prije bitke i tako si podigneš armor rating.

Restoration obožavam jer mrzim između fightova čekati da se vrati zdravlje, a osim toga ima perk koji vraća staminu koji me spasio nebrojeno puta (prebaciš na heal, napuniš staminu i dalje melješ).

Svakako uzmi archery (možeš i destruction ako ti više paše, ali navodno nema jak dmg na višim levelima)..

Ranged opcija je must.

Lockpicking ne stavljati perkove, nauči ručno raditi..

A što se tiče shoutova, ja obožavam "marked for death" i praktički jedino njega koristim.. Smanji armor i hp, power attack je brutalan nakon!!

Standing stone je odličan steed ako se misliš ponekad šuljati armor ti nema težine, a i dobiš 100 više za nositi (iako ćeš ti dizati staminu).

Od defenzivnih Lord daje 50 armor ratinga i 25% magic resistanca ili atrronach (50% spell absorptiona), ali su vjerojatno overkill kad malo perkaš i levelaš.

Lady diže stamina i magicka regen 25% što je isto dobro.. Možda i najbolje, ali volio bih da su malo više vrijednosti..

Što se tiče perk važnosti:

one handed > shield > light armor (4) > archery > magic (osim respite i double healing koje uzmi čim su dostupni)

Crafting je odličan, ali to ostavljam tebi da odlučiš..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 10:46 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Tek sam poceo igrati, uzeo sam woodelfa ponajvise zbog upravljanja zivotinjama, ali nisam skuzio kako ide to. I jel vama fali prostora za nositi, uvijek sam pun. 

To ti je power, ajde na screen na kojem biraš magije i pri dnu "liste" nalazi se tab "Powers", tu ga izaberi, ne aktivira se kao normalna magija, već posebnom tipkom ( Y ako ništa nisi dirao ).

Kupnja kuće će ti se ponuditi kad za to bude vrijeme, sad samo igraj. I za prostor diži staminu i traži iteme koji povećavaju kapacitet inventara.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
goodye kaže...

To ti je power, ajde na screen na kojem biraš magije i pri dnu "liste" nalazi se tab "Powers", tu ga izaberi, ne aktivira se kao normalna magija, već posebnom tipkom ( Y ako ništa nisi dirao ).

Kupnja kuće će ti se ponuditi kad za to bude vrijeme, sad samo igraj. I za prostor diži staminu i traži iteme koji povećavaju kapacitet inventara.

Za prostor pametno stavljaj u inventorij..

Kad uđeš u tamnicu biraj samo predmete koji imaju omjer vrijednosti i težine barem 10, znači predmet od težine 12 mora imati bar 120 vrijednost da ga podigneš.

Razmisli o steed kamenu (100+ za nositi) i pickpocketu (3 perka za 100).

U svakom slučaju diži hp više od stamine..

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Totalna suprotnost, lvl 21, čistokrvna životinja {#}. A tako i zgleda....

Na ovin slikama-kako si nariktao takav font?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina

Ok, hvala na odgovorima.

Nisam kuci, na poslu sam pa ne mogu odmah probati. 

Nisam dirao pa je vjerovatno na Y.

Znam da su noob pitanja, ali moram :)

Zelio bih igrati sa lukom, ali kako onda koristiti magoju, jel svaki put moram prebacivati u izborniku, ili postoji neka brza opcija, znam da ima ono favorites, ali nisam skuzio kako to ide, stavljao sam magiju na fav, ali kad kliknem q nista se ne dogada, otvori mi se kao izbornik fav, ali nista u njemu nema.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice