The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.450.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
codec kaže...
zv'jer2 kaže...
codec kaže...

aj molim vas pomoc igra je normalna sve ok klizi no kad se zatrčim zašteka pa odšteka molim vas pomoć unapijed hvala

Milijun stvari može uzrokovati ovaj problem. Od grafičkih postavki, drivera, hardwarea...

Što si od tog probao modificirati kako bi otkrio uzrok?

kojim programom se updateju driveri

Thank you, I'll pass...  {#}

LoL EU: Ferinus
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
forzzuk kaže...

Ali pitanje je: koji je više sexy?

{#}

Nije ovo Call of Duty da biras koje ce ti sare imati puska {#} ovo je RPG uzima se ono s najboljim statsima i onda jos to brusis, tuces cekicem backas magijce da bude jace . . .

Umm... No shit Sherlock?

{#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

kako ubit Spriggana? pokušao sam već 50 puta i uvijek me ubije. izluđuje me -.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
motaro1989 kaže...

kako ubit Spriggana? pokušao sam već 50 puta i uvijek me ubije. izluđuje me -.-

Probaj vatrom, slabi su na to..

Kad padne, nemoj prestat lupat nego još jače jer se inače hila..

15 godina
neaktivan

Evo jedna zanimljiva podjela:

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
17 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

U cemu je stvar oko ove igre? Vidim da je ekipa apsolutno poludila pa ono?

Nek me neko prosvijetli...

nek mi neko da dovoljno dobar razlog da ju zaigram s obzirom da od kad postoji multiplayer rijetko ili skoro nikad ne igram single..

I ja sam tako mislio jer neigram baš rpg ali ova igra me je prosvjetlila vjeruj mi najbolja  igra u zadnje 2 godine.

14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Confused Turtle {#}  :D

14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Dal se uopće može biti confused turtle? ..............zna se sta ću sada{#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
neaktivan

U ponedjeljak obavezno printanje na poslu {#}

LINK

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 19:51 (EraserHead).
Moj PC  
4 0 hvala 6
15 godina
odjavljen

Evo počeo sam igrat prije tri dana, 12 lv sam. I igra je predobra. Čak mi leti na high/ultra detaljima na mojoj konfi  {#}što je meni neopisivo ugodno iznenađenje, samo sa medium sjenama.

Moj kombo je light armor, archery, 1h wpn, block, smithing, restoration - I funkcionira prilično dobro za sada :).

Išao sam rješit quest za neku žensku iz svetišta u Whiterunu, i kako sam se penjao u brdo iznad prvog grada kojeg zmaj spali (tamo sam neke banditse odriješio života), naletio sam na Stormcloaks camp, di sam pustio konja i išao prema questu polako kroz šumicu(a prije toga sam pao sa konjem par puta preko viših kamenja i poginuo skupa s njim xD), kad od jednom pafff, fireballi i ledeni šiljci lete na sve strane (izgorio sam nekoliko puta ali sam imao par fire ress potiona, živio quick save/load) i kad sam pobio sve te lude castere za quest i lootao sve, išao sam možda 30 metara od područja gdje su oni bili u smjeru litice na planini i naletio na nešto prekrasno što nikad nisam vidio u ijednoj igri a kamoli u stvarnosti prije, i onda me skyrim još jednom ostavio bez daha (SS-ovi ispod teksta {#}), polarna svijetlost, ostao sam zapanjen kako nešto tako lijepo mogu napravit u igri! I onda sam sve izslikao, pobio hrpicu banditsa koji su imali utočište ispod pozicije di sam ss-ao, usput kojeg velikog pauka i još pokojeg bandita dok nisam naletio na Whispmother i wispowe koje nisam mogao nikako sredit jer sam preslab još. Pa se tako ja vratih nazad do Stormcloaks campa po konja i idem preko brda na drugu stranu i naletim na bahatog redguarda koji mi nešto počne srat kad sam pokušao pričat s njim (čak su mi i neki likovi iz igre rekli da sam preznatiželjan) a ja oću izbjeć sukob jer nisam imao niš protiv njega ali me kreten napao pa sam ga morao uništit, uzet njegov dvarwen mač koji je postao moje novo oružje {#}. I to je moja jedna avantura, krenem radit 1 stvar i završim na još 15 mjesta. Evo SS-ovi od polarne svijetlosti i lika.

Btw jedine zamjerke bi možda bile, zašto se nisu sjetili da možeš kupit opremu za konja tako da ima pokoju torbu ili nešto slično, pa opremu za prodat natovariš na konja i voziš lijepo ka merchantu. Ovako moram trčat namjerno bez fast travela :D. Gušt je!

I namjerno nisam napisao ime questa i za koga je točno i di sam točno bio, tako da sami iztražite, bolje je tako.

\m/ Rest In Pieces Dismember (1988 - 2011), I'm the trendkiller!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 20:33 (D.N.R.).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Kako ste riješili problem sa questom Negotiating a Truce.

F1 2011 Codemasters
14 godina
protjeran

Evo jedno pitanje,sad sam dobio mogucnost da kupim kucu u Windhelm(u),tj onaj lik Stormclock. . .mi je rekao da je mogu kupiti te da cu tada dobiti neku titulu,ovo,ono,pa me zanima od koga je moram kupiti te di se on/ona nalazi.

Hvala ;)

0 0 hvala 0
16 godina

Dobijem quest i napatim se ko budala da ga zavrsim. Vratim se do npc-a po svoju nagradu i on mi da 5 golda. Ja ono WTF !?!?

i mislim si necu ti vise nist radit {#}. Silazim s kata u prizemlje i tamo me doceka njegov "ucenik" i kaze izvoli 500 golda jer tolko vrijedi taj quest .

Ste probali koristit bow u mecavi kada vam puse u facu ?

Ispalis strijelu a ona se zabije direktno ispred tebe :D

Budem vampir i usuljam se u neku kucu i vidim lika kako spava. Pored njega 2 psa i kad sam se malo priblizilo liku da mu popijem krv psi krenu lajat i ovaj se probudi.

Ultra realna igra :D

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AstroGaming kaže...

Evo jedno pitanje,sad sam dobio mogucnost da kupim kucu u Windhelm(u),tj onaj lik Stormclock. . .mi je rekao da je mogu kupiti te da cu tada dobiti neku titulu,ovo,ono,pa me zanima od koga je moram kupiti te di se on/ona nalazi.

Hvala ;)

Pričaj s njegovom desnom rukom, tj. pomoćnikom.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
protjeran
thuglife kaže...
AstroGaming kaže...

Hvala ;)

Pričaj s njegovom desnom rukom, tj. pomoćnikom.

To je onaj Bradonja???

Aha evo nasao sam ga ;))

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 21:35 (AstroGaming).
17 godina

Poceli su me nervirat frost/blood zmajevi jer mi je Bow skill jako low (sve u two hander) Pa mi treba 100 godina da ga nateram da sleti. Ko preventivu nakupovao sam prstenja i neckova koji su jako lagani pa na svaki nabacio resistance na frost/fire etc etc tako da trpam oko vrata ovisno od situacije {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Quest Under Saarhtal
Da li je to nekakav glitch,kaže mi onaj učitelj da dođem na to mjesto,ali tamo nema nikoga?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Poceli su me nervirat frost/blood zmajevi jer mi je Bow skill jako low (sve u two hander) Pa mi treba 100 godina da ga nateram da sleti. Ko preventivu nakupovao sam prstenja i neckova koji su jako lagani pa na svaki nabacio resistance na frost/fire etc etc tako da trpam oko vrata ovisno od situacije {#}

i mene malo zivciraju... cuo sam da ima shout kojim zapovijedis zmaju da sleti, ali ga jos nisam nasao... odnosno nisam se ni trudio, tako da nisam jos na njega naletio

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 22:21 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

U ponedjeljak obavezno printanje na poslu {#}

LINK

majke ti božje... ispod u dungeonima ima barem dve ovakve mape, već mi je dosta dungeona, idem malo na površinu ulovit sunca (irl bi bilo još pametnije sav sam se zgrbio i zafitiljio)...

btw. jel postoji mapa sa dungeonima?

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 22:26 ((s)izgoreo).
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Quest Under Saarhtal
Da li je to nekakav glitch,kaže mi onaj učitelj da dođem na to mjesto,ali tamo nema nikoga?

da
rijesavaj dalje pa se vrati kasnije, doci ce

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Quest Under Saarhtal

Jesi ušao u ruin??

Nemoj čekati vani nego uđi nutra..

To vrijedi za sve takve questove..

Ako to ne upsije, fast travelaj na to mjesto (ako treba sa tog mjesta) tada ti se svi foloveri stvore, a nadam se i quest likovi..

13 godina
protjeran
big_guy kaže...

Quest Under Saarhtal

On kao pješice dolazi, ja sam stajal na tom mjestu nekih 5 minuta i divil se prirodi, onda je došetal s cijelom delegacijom.

15 godina
neaktivan

Jel moguće da nisam birao klasu?
Kolko sam skužio, nakon što se izađe iz Helgena di prvi zmaj napadne, bira se klasa?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Zna netko di se nalazi palaca (dvorac) od HighKing(a)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Jel moguće da nisam birao klasu?
Kolko sam skužio, nakon što se izađe iz Helgena di prvi zmaj napadne, bira se klasa?

Nema definisanih klasa.

@astro gaming Solitude

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 23:21 (hari85).
16 godina
neaktivan
ouchh kaže...

rijesavaj dalje pa se vrati kasnije, doci ce

NightShadow kaže...

Jesi ušao u ruin??

Nemoj čekati vani nego uđi nutra..

To vrijedi za sve takve questove..

Ako to ne upsije, fast travelaj na to mjesto (ako treba sa tog mjesta) tada ti se svi foloveri stvore, a nadam se i quest likovi..

Doxy_CRO kaže...

On kao pješice dolazi, ja sam stajal na tom mjestu nekih 5 minuta i divil se prirodi, onda je došetal s cijelom delegacijom.

Hvala svima! {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
neaktivan

Evo lvl 10 sam i zanima me gdje mogu naci zmaja jos kojega da ubijem posto sam nasao jos par rjeci pa bih ih aktivirao

,gdje ima kupit lockpick?,umrla mi je lydia :( glupi placenici dali mogu naci novog pratioca ili vuk-a primjera za ljubimca vidija san da neki mage imaju ga

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

Evo lvl 10 sam i zanima me gdje mogu naci zmaja jos kojega da ubijem posto sam nasao jos par rjeci pa bih ih aktivirao

,gdje ima kupit lockpick?,umrla mi je lydia :( glupi placenici dali mogu naci novog pratioca ili vuk-a primjera za ljubimca vidija san da neki mage imaju ga

lutaj po mapi, exploring jednostavno. Par ih ima visoko na planinama, ostali napadaju random. Ja sam lvl 33 i nikada nisam ima problem s dušama jer sam večinu vremena proveo exploranjem, mislim da sam sada otkrio oko 70% lokacija, očistio samo oko 20% :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 23:32 (alscaul).
15 godina

Sad mi je žao što nisam trenirao archery, sneak i light armor. Mislim da bi bilo puno zanimljivije i lakše ubijati stvorenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Sad mi je žao što nisam trenirao archery, sneak i light armor. Mislim da bi bilo puno zanimljivije i lakše ubijati stvorenja.

istina xD archery i sneaking mi se čini malo op, pogotovo protiv malo jačih protivnika i zmajeva

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice