The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.450.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Jack Sparrow kaže...

Daedric je bolji od dragonplatea, iako za dragon armor treba master u smithingu?

Tako kažu statistike, makar i meni je nelogično...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina

Evo još malo bugova:

-ne može se postati thane od Dawnstara (koliko god ljudi pomogli uvijek će pisati 2/3) i jarl vas neće imenovati Thanom

-quest koji dobijete u Inn-u u winterholdu da nađete neku žensku (isabella se zove) ne "aktivira" se tj ne piše u quest logu pa morate jako dobro slušat šta NPC_ovi govore da bi riješili taj quest

+ neke sitnice tipa, bounty questovi mi se ne maknu iz quest loga kad ih riješim pa mi je sada quest log krcat bounty questovima koje sam već riješio

+ navodno se nemože postati ni thanom u winterholdu jer ni tamo nemožete skupiti 3 questa da pomognete stanovnicima (tako barem čitam po forumima, još nisam probao iz prve ruke)

ovo me sve više počinje živcirat...... kao što sam prije rekao, ajd da je bug sa grafikom, neki glitch ili tako nešto ali quest bugovi zbilja uništavaju doživljaj igranja

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
ACCS_DUDO kaže...

Mene zanima jedna stvar. Igram Assassina. 
Jel ja mogu bit i u Thieves Guild i u Dark Broterhoodu i u Companionsima? 

da

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

kad igram igricu zas mi steka mislim igra ide podmazano sve strava trcim normalno i sve i onda mi zasteka na 5 sekundi i onda za par metara opet zas ? konfa od pca mi je grafa ati readon HD 5400 series Procesor amd athlon II x2 245 (2.91 ghz) i 4gb rama imam

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 16:41 (codec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pitagorin poucak kaže...
formula1live kaže...

Dali netko zna gdje pogledati QuestID jer mi je igra zabokirala zbog buga kod jednog sidequesta.

Primjetio sam da se bugovi sa questovima događaju ako se quest mora naći tamo gdje si ti već bio. Šalje me na jedan quest u tamnicu gdje sam bio i već sve pobrao.

Šalje me po knjigu za onog orca a meni je ta knjiga već u invetoriju. E sad ako idem po nju u tamnici gdje me pointer šalje nema knjige a ako se razgovaram sa orcom on nema nikakvu opciju da je prihvati.

Knjigu ne mogu maknuti jer je Quest item, a quest ne reagira.

taman započeo taj isti quest. ako neko nađe rješenje, javite ASAP jre sam u istoj situaciji, ali još nisam išta do lokacije

Nisam siguran da je to zbog toga. Ja usput cistim sve na sto naidjem i u jednoj spilji sam pokupio neke predmete koji su mi kasnije automatski oduzeti u prici kao da sam normalno preuzeo quest. Prije ce bit da je to zbagiran quest. A izgleda da ih ima. Nisam 100% siguran, jos cu provjeriti, ali po svemu sudeci su dva za redom u collegeu bugovita tj. ne mogu se zavrsiti. U svakom slucaju moram pricati sa likovima, dodjem do njih, ali ne mogu pricati. Ono V stoji iznad njih i mogu se mrziti.

16 godina
ZC_Someone kaže...
Jack Sparrow kaže...

Daedric je bolji od dragonplatea, iako za dragon armor treba master u smithingu?

čitao sam da je dragon nešto lakši od daedrica, pa možda to dovodi do zabune kod ljudi ili pak je stvarno slabiji za neku sitnicu, a opet dosta lakši pa je tu prednost

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ZC_Someone kaže...
Jack Sparrow kaže...

čitao sam da je dragon nešto lakši od daedrica, pa možda to dovodi do zabune kod ljudi ili pak je stvarno slabiji za neku sitnicu, a opet dosta lakši pa je tu prednost

Daedric je najbolji heavy armor i točka. Ima bolje statse.

15 godina
neaktivan
codec kaže...

kad igram igricu zas mi steka mislim igra ide podmazano sve strava trcim normalno i sve i onda mi zasteka na 5 sekundi i onda za par metara opet zas ? konfa od pca mi je grafa ati readon HD 5400 series Procesor amd athlon II x2 245 (2.91 ghz) i 4gb rama imam

15 godina
neaktivan
codec kaže...

Aj molim vas ak neko zna

15 godina
neaktivan
codec kaže...
codec kaže...

Aj molim vas ak neko zna

Updateaj drivere za graficku, to je meni rijesilo taj problem.

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
17 godina
crystal6 kaže...

Jel ko od vas kopa resurse?

Ne, niti vidim neke potrebe za tim posto moras sa sobom teglit 10 Kg tezak Pickaxe. Trenutno se jedino isplati loviti zivotinje za leather/leather strips. A sto se ore tice lakse ju je kupiti od vendora. Na primjer ja sam dosao s o-100 Blacksmithing u Whiterun-u. Putujuci okolo bih se naubijao vukova/medvjeda etc za koze, a onda nakon prodaje loot-a iz grobnica i slicno bih pokupovao ore.

ZC_Someone kaže...
Jack Sparrow kaže...

Dragon je jednostavno "laksi" za napraviti, ja imam toliko dragon bones da cu upravo naparviti sebi novi set cisto jer sam otkrio ring za bolji upgrade bonus. Na primjer nisam usao niti u jedan drugi grad osim Whiterun-a a na sebi imam FULL Dragon Legendary Armor. . . Dok za Deadric trebaju matsi kao Deadric Heart (do sad sam nasao samo 1 kao nagradu za usputni quest) i najskuplji ore. U ostalom Dragon ne omogucava pravljenje oruzja i ima daleko losije statse.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan

Ali pitanje je: koji je više sexy?

{#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

{#}

Meni su i jedan i drugi bljak. :)

Nekako su mi dwarfen i plate naj..

Zeppe :D
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

{#}

Dragon - definitivno - vuče onako ancient-ratnički.

Meni je Daedric fensy šmensi.

14 godina
neaktivan

LOL

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

unio sam bzvz sifru za sve carolije da vidim koje imaju i kako ih sada uklonit?

errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

The Making of Skyrim Complete(1/3):

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

3 0 hvala 4
15 godina
laki-cakija kaže...

unio sam bzvz sifru za sve carolije da vidim koje imaju i kako ih sada uklonit?

LOAD prije upisivanja šifre?

@codec mislim da nije do tebe. Ja imam isti problem. Gledao sam malo po netu i ima dosta njih kojima na npr. gtx 570, phenom x4 često pada fps bez obzira na postavke. Pogotovo u gradovima.

Ja sam stavljao nove drivere za grafu, skidao nekakve fixeve ali ništa. Možda će sa novim patch-om srediti taj problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 18:25 (dv14).
13 godina
protjeran

U cemu je stvar oko ove igre? Vidim da je ekipa apsolutno poludila pa ono?

Nek me neko prosvijetli...

nek mi neko da dovoljno dobar razlog da ju zaigram s obzirom da od kad postoji multiplayer rijetko ili skoro nikad ne igram single..

14 godina
neaktivan

E ljudi napravil sam novog lika Wood Elf {#} E sad me zanima kako da golda nabavim dosta, sa proslim likom nisam nesto golda sakupljo al et sad mi se radi to pa ako iko ima kakav savjet...

Hvala unaprijed :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

U cemu je stvar oko ove igre? Vidim da je ekipa apsolutno poludila pa ono?

Nek me neko prosvijetli...

nek mi neko da dovoljno dobar razlog da ju zaigram s obzirom da od kad postoji multiplayer rijetko ili skoro nikad ne igram single..

Jednostavno igra se ne moze opisati tako lako, koliko toga puno ima .... npr. napravis si lika i radist sta ti je cejf ali naravno imaju i određeni zadaci i prica ali ne moras to radit ako neces, mozes otic u selo i cijepat drva  ako ti je zelja i tako to ;) ovo je samo primjer od ogromnog izbora ili nadjes materijale i pravis maceve i oklop...pa rokas sa zmajevima, pa carolije pa grobnice itd. itd. 

Uzmi vrijedit ce :) 

13 godina
neaktivan
Kent8 kaže...

E ljudi napravil sam novog lika Wood Elf {#} E sad me zanima kako da golda nabavim dosta, sa proslim likom nisam nesto golda sakupljo al et sad mi se radi to pa ako iko ima kakav savjet...

Hvala unaprijed :) 

Ja sam zaradio par tisuca golda od prodaje oruzja i oklopa od neprijatelja. Mislim da sam prodao breastplate Orchis armora oko 1000g, neke "mačove" po 450-700g. Skupi se, proda se, kupi se penthouse u gradu ;)

13 godina
protjeran
Kent8 kaže...

Jednostavno igra se ne moze opisati tako lako, koliko toga puno ima .... npr. napravis si lika i radist sta ti je cejf ali naravno imaju i određeni zadaci i prica ali ne moras to radit ako neces, mozes otic u selo i cijepat drva  ako ti je zelja i tako to ;) ovo je samo primjer od ogromnog izbora ili nadjes materijale i pravis maceve i oklop...pa rokas sa zmajevima, pa carolije pa grobnice itd. itd. 

Uzmi vrijedit ce :) 

ma skuzil sam hrpetinu stvari, kuzim...al ono...zakaj nema multi???

pa to bi bilo predobro..

13 godina
neaktivan
CO-OP za 2 igrača bi bio vrh, al multi jednostavno bi sve upropastio. Možda samo kao neki hub da se igrači kurče, i par dungeona.
13 godina
neaktivan

e ljudovi... imam jedno pitanjce...  čemu služi ova komanda? iAdapter=0

Come to me... come to your death!

0 0 hvala 0
17 godina
Oberstleutnant kaže...

ma skuzil sam hrpetinu stvari, kuzim...al ono...zakaj nema multi???

pa to bi bilo predobro..

Blasphemy!!

LoL EU: Ferinus
15 godina
neaktivan

aj molim vas pomoc igra je normalna sve ok klizi no kad se zatrčim zašteka pa odšteka molim vas pomoć unapijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
codec kaže...

aj molim vas pomoc igra je normalna sve ok klizi no kad se zatrčim zašteka pa odšteka molim vas pomoć unapijed hvala

Milijun stvari može uzrokovati ovaj problem. Od grafičkih postavki, drivera, hardwarea...

Što si od tog probao modificirati kako bi otkrio uzrok?

LoL EU: Ferinus
17 godina
forzzuk kaže...

{#}

Nije ovo Call of Duty da biras koje ce ti sare imati puska {#} ovo je RPG uzima se ono s najboljim statsima i onda jos to brusis, tuces cekicem backas magijce da bude jace . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
codec kaže...

Milijun stvari može uzrokovati ovaj problem. Od grafičkih postavki, drivera, hardwarea...

Što si od tog probao modificirati kako bi otkrio uzrok?

kojim programom se updateju driveri

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice