The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.450.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

slažem se da bi bilo bolje, no zasad to još nisam probao tako da ne znam el baš čisti respawn ili ima nekih promjena, možda su i na to mislili, ako nisu, e onda čekat TES:VI {#}

Ovdje može biti VAŠA reklama!
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Dakle, koji su onda armori najbolji po klasi?

Deadric, Dragon, Orc...?

Light armor:

1.   dragonscale

2.   glass

3.   scaled

4.   elven

5.   leather

6.   studded

7.   hide

8.   fur

Heavy Armor

1.   daedric

2.   dragonplate

3.   ebony

4.   orcish

5.   steel plate

6.   dwarven

7.   steel

8.   iron

Više manje ista stvar je s oružjima.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 14:25 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

može pomoć? zapeo sam na questu za archmage-a,moram naći magnusov štap,i došao sam do jedne prostorije s tri reda pomičnog krova koje moram namjestiti nekako,samo ne znam kako,ima li koja dobra duša da je to prošla

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Mr. Kennedy, pogledaj u inventoryu Claw. Neznam točno koji, ali probaj i skužit češ!

17 godina

sviđa mi se kako se lvl moze dobiti brzo na craftingu, ali opet to ne moze pomoc ako skill koji zelis nema dovoljno bodova... balansirano dobro po mom misljenju

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo vam nešto dobro{#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mr. Kennedy kaže...

može pomoć? zapeo sam na questu za archmage-a,moram naći magnusov štap,i došao sam do jedne prostorije s tri reda pomičnog krova koje moram namjestiti nekako,samo ne znam kako,ima li koja dobra duša da je to prošla

trebas imati one dvije carolije za vatru i led, mislim da se zovu flames i jos nesto. e pa sa tom carolijom za led pucas po centru toga i onda ti se ona svjetla pomaknu tako da mozes namjestiti ta tri reda kako treba

EDIT : kao sto je dolje :)

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 20:23 (Staljin).
15 godina
neaktivan
Mr. Kennedy kaže...

Pitaj onog lika koji je s tobom tamo. Moraš koristit Flame i Frostbite spellove da namjestiš zrake da svaka gađa u jedan red krova. Ja sam malo isprobavao sa flame/frostbite i onda sam samo frostbite držao i namijestile su se lijepo. Onda sa onim gumbima namjestiš krov da svaka zraka ide u jedno zrcalo(il šta su već ti krugovi).

Edit: kao što je gore :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 14:53 (idoh).
16 godina
ZC_Someone kaže...

Light armor:

1.   dragonscale

2.   glass

3.   scaled

4.   elven

5.   leather

6.   studded

7.   hide

8.   fur

Heavy Armor

1.   daedric

2.   dragonplate

3.   ebony

4.   orcish

5.   steel plate

6.   dwarven

7.   steel

8.   iron

Daedric je bolji od dragonplatea, iako za dragon armor treba master u smithingu?

Nego mislim si iskovati dragon armor i sad me zanima dali je potrebno samo doći do 100 sa smithingom ili moram i tamo pod perkovima otvoriti put do drago armora?

13 godina
odjavljen

Dali netko zna gdje pogledati QuestID jer mi je igra zabokirala zbog buga kod jednog sidequesta.

Primjetio sam da se bugovi sa questovima događaju ako se quest mora naći tamo gdje si ti već bio. Šalje me na jedan quest u tamnicu gdje sam bio i već sve pobrao.

Šalje me po knjigu za onog orca a meni je ta knjiga već u invetoriju. E sad ako idem po nju u tamnici gdje me pointer šalje nema knjige a ako se razgovaram sa orcom on nema nikakvu opciju da je prihvati.

Knjigu ne mogu maknuti jer je Quest item, a quest ne reagira.

0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Daedric je bolji od dragonplatea, iako za dragon armor treba master u smithingu?

Nego mislim si iskovati dragon armor i sad me zanima dali je potrebno samo doći do 100 sa smithingom ili moram i tamo pod perkovima otvoriti put do drago armora?

Da, moraš otvoriti Dragon armor pomoću perkova.

Paragon
15 godina
ZC_Someone kaže...
forzzuk kaže...

Dakle, koji su onda armori najbolji po klasi?

Deadric, Dragon, Orc...?

Light armor:

1.   dragonscale

2.   glass

3.   scaled

4.   elven

5.   leather

6.   studded

7.   hide

8.   fur

Heavy Armor

1.   daedric

2.   dragonplate

3.   ebony

4.   orcish

5.   steel plate

6.   dwarven

7.   steel

8.   iron

Ja tek na steelu. {#}

Na kojim se lvl-ima otključavaju steel plate i orcish?

Ljudi, u kojem gradu ima najbolji trgovac sa oružjem/oklopima?

15 godina
neaktivan

imam jedno pitanje

pocetnik sam tak da, jos sam na pocetku nisam jedno vrijeme igrao trebam na vrh planine doci onih 7000 steps do onih greybeardsi tamo me neki jeti napadne i jedva mu pola snage uzmem.

kak da si stavim neke spellove na neke tipke osim na mouse1 i 2 jer to koristim za oruzje, znam da je shout na Y, kakvu vi taktiku preporucate za bitku?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bko si baš ono početnik, preporučam ti da obavljaš zadatke sa strane i razviješ se malo dok ne ojačaš, a za spellove se ne znam, jedino da si poslažeš u favorite pa odabereš Q usred bitke, to pauzira sve i onda odabereš što ćeš koristiti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 15:42 (xhopeon).
15 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

Bko si baš ono početnik, preporučam ti da obavljaš zadatke sa strane i razviješ se malo dok ne ojačaš, a za spellove se ne može (osm ako ima neki mod), jedino da si poslažeš u favorite pa odabereš Q usred bitke, to pauzira sve i onda odabereš što ćeš koristiti.

a kak to? razgovaram s ljudima u gradu ili idem na mapu na neke dungeone ili nesto

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

Bko si baš ono početnik, preporučam ti da obavljaš zadatke sa strane i razviješ se malo dok ne ojačaš, a za spellove se ne može (osm ako ima neki mod), jedino da si poslažeš u favorite pa odabereš Q usred bitke, to pauzira sve i onda odabereš što ćeš koristiti.

JOJ!!

Možeš bindati i to tako da nakon što staviš u favoritse, lupiš broj 1-8..

I to spellove, opremu, potove, sve!!

Evo random tip:

- da bi došli o max melee reductiona (80%) treba vam 667 armor ratinga

- u igri postoji nevidljivi armor rating, 40 za chest, 20 za svaki drugi komad opreme koji nosite

- nevidljivi armor rating pridonosi capu a služi tome kako bi nosili cijelo odijelo 

- dakle ako nosite sva 4 komada armora, treba vam pisati 567 rating

- pri 100 smithing i 100 light armor (sa svim perkovima {#}), dragonscale neće biti na 567, ali će biti blizu

Dakle ako dosegnete 567 ratinga, nemojte više stavljati perkove u bolji rating.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 15:48 (NightShadow).
14 godina
neaktivan

hvala, ovo nisam znao, no nisam ni tražio jer koristim samo luk i bodež+štit

@dmanz, pričaj sa vlasnicima birtija (Inn), uvijek imaju nešto, a na zadacima se zna i pokupit nešto pametno od opreme {#}

17 godina
dmanz kaže...

imam jedno pitanje

pocetnik sam tak da, jos sam na pocetku nisam jedno vrijeme igrao trebam na vrh planine doci onih 7000 steps do onih greybeardsi tamo me neki jeti napadne i jedva mu pola snage uzmem.

kak da si stavim neke spellove na neke tipke osim na mouse1 i 2 jer to koristim za oruzje, znam da je shout na Y, kakvu vi taktiku preporucate za bitku?

povedi nekoga sa sobom, koristi kiting, ako imas shield onda shield bash... uzmi obe destruction spell u ruke i deri po njemu dek ne crkne... puno nacina

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan

A ludog questa jbte da nađeš izlaz iz misli tj. uma nekog pajdaša Mastera iz Solitudea. Nagrada je više nego dobra hehe, neki luđački staff koji puca {#}, cap cap i Dragon legne za manje od 10 sec hehe.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma oko trollova nema filozofije previše, ili vatra ili mač ( osim za assassine ), ako si slab, slab si, jaka je beštija.

Ako stvarno neželiš grindati spusti level težine.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ovu lydiju sam ostavio tamo u nekoj kuci sad neznam kak da je natrag pozovem

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

a ovu lydiju sam ostavio tamo u nekoj kuci sad neznam kak da je natrag pozovem

Dođi do nje u palaču i reci joj da te prati.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
EraserHead kaže...

Ono što mi se nevjerojatno sviđa u igri da nema GLUPOG respawna, tj. kada pobiješ svo ljudstvo u nekoj tamnici, i vratiš se nakon nekog vremena opet u nju, leševi i dalje ostaju a nema drugih protivnika {#}

ima, probaj nakon par dana (u igri čekaj) ući u neku špilju koja nije vezana za neki quest, bit će opet krcato, što je i realno, jer bilo bi glupo da pobiješ sav život u igri a da se nitko novi ne "doseli" na taj prostor.

jedna zanimljivost: ako očistiš neku utvrdu, tu će se nakon nekog vremena useliti Imperialsi ili Stormcloaksi, ovisno o frakciji kojoj ste se pridružili ili o tome ko je bliže, ako niste izabrali stranu

formula1live kaže...

Dali netko zna gdje pogledati QuestID jer mi je igra zabokirala zbog buga kod jednog sidequesta.

Primjetio sam da se bugovi sa questovima događaju ako se quest mora naći tamo gdje si ti već bio. Šalje me na jedan quest u tamnicu gdje sam bio i već sve pobrao.

Šalje me po knjigu za onog orca a meni je ta knjiga već u invetoriju. E sad ako idem po nju u tamnici gdje me pointer šalje nema knjige a ako se razgovaram sa orcom on nema nikakvu opciju da je prihvati.

Knjigu ne mogu maknuti jer je Quest item, a quest ne reagira.

taman započeo taj isti quest. ako neko nađe rješenje, javite ASAP jre sam u istoj situaciji, ali još nisam išta do lokacije

No lollygagging!
15 godina

Danas sam se namučio oko jednog dijela nekakve špilje. Imao sam quest nekom liku donijeti nekakvu kacigu iz te špilje ,ali baš ispred škrinje, napali me 2x sabre cat i 2x ona nekakva stabla. Jedva sam ih ubio uz pomoć Lydie.

Napitaka imam pun k. ali mi uvijek zafali onaj za obnavljanje healtha. :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Jel ko od vas kopa resurse?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ja sam do sad samo išao za sporednim questovima. lvl 10 skoro 11, nord one handed 44, block 32 heavy armor 32.

i tek sad idem prvog zmaja iz glavnog questa riješit.

jesam to trebao napravit ranije?

''how yes no''
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 16:34 (mierda-del-torro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Jel ko od vas kopa resurse?

kad god nađem, ali do sad nisam našao ništa zanimljivije od Irona i eventualno prilikom kopanja pokoji Garment ili nešto tako

No lollygagging!
15 godina
mierda-del-torro kaže...

ja sam do sad samo išao za sporednim questovima. lvl 10 skoro 11 i tek sad idem prvog zmaja iz glavnog questa riješit.

jesam to trebao napravit ranije?

Svejedno je. Ja sam ga ubio sa 6-7 lvl-om.

15 godina
neaktivan

Mene zanima jedna stvar. Igram Assassina. 
Jel ja mogu bit i u Thieves Guild i u Dark Broterhoodu i u Companionsima? 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice