The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...
Doxy_CRO kaže...

Doktor, uz svu tvoju muku, razlika se vidi samo ako dovoljno dugo gledaš u kamenčić.

Razlika ingame je DRASTIČNA!! A ove moje slike su došle klikom na dva programa šta sve naprave sami!! I jesam spomenuo da je razlika ogromna kada pokreneš igu!!

Koliko se smanji FPS prilikom instalacije ta 2 programa?

I može link?

P.S. ... odkud ti "film grain" na HD slikama?

15 godina
neaktivan
Ah da, nisam dobro procitao. Pitanje... Kako enchantati? Na onom stolu za ench.ima podjela Item-Enchantment-Fill(ono za soul). Pod enchantment nikad nicega nema, ni poisona, nista. Sta se tu dodaje?
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ovo

Large Adress Aware - daj igri, (TESV.exe) da koristi više od 2GB radne memorije

FXAA Post proces

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
skullscar kaže...
Perceto kaže...

Ja imam problem kad idem uc u igru.. samo mi izade iz igre i prikaze ovo...

Molim vas da mi pomognete...

to je problem s grafičkom, koju imaš i jesu novi driveri?

imam 4850 vtx 1gb drivere nism odavno updejto.

jeli mi mozes dat link od drivera?

13 godina
protjeran

kad pocmem instaliravat nove drivere pojavi mi se ovo :S

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ovo

Large Adress Aware - daj igri, (TESV.exe) da koristi više od 2GB radne memorije

FXAA Post proces

Stavio, i skužio da "sharpness" daje prejak film grain efekt.

Sjene su dosta lošije, u prostorijama je premračno, čak i kad bacim nekoliko Magelighta, a vani presvijetlo, snijeg je prije davao odličan ugođaj, sad je dosta lošiji (barem meni).

Al priznajem dobar pokušaj, nakon par dana igre već ovakve fine stvari lete od modera.

{#}

17 godina

To je zbog FXAA... Ali on se može ručno mjenjat!! ALi to ću p  repusti moderima da usavrše, ja moram oslobađat Skyrim od gamadi! {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jel dosta velik fps drop nakon installa modova doktore? Sada mi se fps vrti od 40 do 60 na medium postvkama te povecanim svim vison distancima do kraja.

Zeppe :D
17 godina
Zeppe kaže...
doktor1 kaže...

Jel dosta velik fps drop nakon installa modova doktore? Sada mi se fps vrti od 40 do 60 na medium postvkama te povecanim svim vison distancima do kraja.

Pa je.... Meni sa 45/50 na 30/35... ALi mako sam! A šta se tiče vidion distancea.

Bio sam stavio ovo uGridsToLoad=9 i tada je to izgledalo fantastično, ali FPS oko 22-28, (animirani slapovi u daljini, detaljne stijene).

VAŽNO:

Ako idete stavljat uGridsToLoad=9 komandu, (koja ide u Skyrim.ini u My documents) i odlučite da vam je prespro i želite nazad....NEMOŽE...Save game neće radit osim sa tom zadnjom komandom koju ste unijeli!!! Backup Savea i reinstalacija igre su jedini ljek!!! Iskusio na vlastitoj koži!!

ššššš - možda su u šumi
17 godina

Zaglavio sam u Rataway-u nakon sto sam pronašao Esberna. Sada nikako ne mogu naći izlaz. Zna li neko možda u čemu je problem?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Netko je rekao da se i neprijatelji levelaju sa našim likom. E pa nije. Sada sam lvl 15 i vratio sam se u okolicu Riverwooda, (poslovno, naravno) i morao sam ići u jednu staru utvrdu na vodi i tamo su sve jazavci koje odalamim macom u jednom Power Attacku...

Btw. Moj Warrior dere samo sjekire i toljage!! Nikakvi mačevi...

I stvarno su se potrudili oko dizajna tamnica, zapuštenih utvrda i sličnih područja!! {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 0:55 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoka kaže...

Zaglavio sam u Rataway-u nakon sto sam pronašao Esberna. Sada nikako ne mogu naći izlaz. Zna li neko možda u čemu je problem?

Hvala

Probaj koristit Clairvoyance (?spelling) spell i pratit neki quest. On bi te trebao odvesti do izlaza.

Ne znam je li itko već upozorio na ovo, mnogi trgovci imaju iza pulta knjige iz kojih se dobije unaprijeđenje skillova. Ne vide se ako se ne ode iza tako da ih je lako propustit.

15 godina
neaktivan

Šteta, do sad 3 inna izgledaju isto i nekoliko identičnih modela viđam uokolo.

No biggy ali dovoljno da se primjeti.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dali vam je mapa ponekad mutna? Meni se danas zamutila jedino je pomagalo izlaženje iz igre.

I dali postoji nekin način da su mi ceste malo ljepše označenena mapi?

btw... Slučajno sam našao u blizini whiteruna nekakav kamp uništeni, a tamo 2 diva i jedan mamut. Taj div me ubije jednim udarcem pošto sam tek lvl7. Sad me zanima dali će ih kasnije biti išta lakše ubijati ili isto jedim udarcem kolju i ima li koja dobra taktika protiv njih ?

EDIT:@Butcher tvoja slika...days as werewolf: 44{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 1:15 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Netko je rekao da se i neprijatelji levelaju sa našim likom. E pa nije. Sada sam lvl 15 i vratio sam se u okolicu Riverwooda, (poslovno, naravno) i morao sam ići u jednu staru utvrdu na vodi i tamo su sve jazavci koje odalamim macom u jednom Power Attacku...

Ja sam samo rekao da neki banditi s vremenom dobe malo prenaprednu opremu. Nije baš neki big deal ali mi je malo glupo što nabasam na bandita s elven ili scaled armorom kojeg utučem s jednim ili dva udarca.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
forzzuk kaže...

Šteta, do sad 3 inna izgledaju isto i nekoliko identičnih modela viđam uokolo.

No biggy ali dovoljno da se primjeti.

Da kafane su identične. Ona u Whiterunu je drugačija.... Ali moram priznat da nisam vidio puno identičnih faca!!

Ovo je Spooky. Na sjeni su sa ljeve i desne strane sjene od još dvoje ljudi, a u prostoriji samo ja i kosturko ispred mene....još ovaj zvuk....

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan

oj oj ljudovi, imam vam jedan dobar dodatak.... installirajte si direct x10 :) .. dosta popravi grafiku i nema tolko fps drop-a ili spike-a :)

meni je barem pomoglo...

have a good duck hunt! :)

"Come to me... come to your death!"

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

vidim da je tema bas aktivna, kasnije cu sve procitat sada nakon nekog igranja (lvl 20) da napisem i ja svoje dojmove..

meni je skyrim bolji i od morrowind i od oblivion, zapravo, uzima najbolje iz obje igre, i mnoge stvari koje su prosto bile glupe i smetale su prosto ukinute..

nije kao u oblivion da nakon 5 sati igre svi imaju daedric i glass armor, i najobicniji banditi, a nije ni kao morrowind gdje, ako znate kako, mozete odma imati najjaci armor i napravit God like igraca da ubijate sve kao musice..

taman kad pomislim da je igra lagana, udjem u neki dungeon i moram se vratit nazad jer me zadnji boss ubije u 2 udarca..

taman pomislim da se valja napatit da nadjem sljedece bolje oruzije, nadjem ga..

prosto sve ima smisla i super se uklapa zajedno..sistem levelanja je odlican, napokon mozete prosto igrat po svom stilu, i nabijat levele, a perkovi su tu da vam lik ne bi bio God like, jer sjetimo se u oblivionu, kada nabijete sve na 100, manje vise sve postane dosadno..ovde je moguce da budete i max lvl, a recimo u alhemiji cete biti samo malo bolji nego na pocetku (primjetio sam da se recimo dmg na oruziju malo povecava i samim porastom skll-a, ali daleko vise kad se koristi perk)

mogao bi pisati ovako danima, mene je igra odusevila i prosto sve je na mjestu ovaj put, za sad nema ni jedne mane u igri koja meni smeta..

kasnije cu uploadat sliku svog lika, uglavnom, idem na foru Odin-a, znaci stari bradati Nord sa Warhammerom i heavy armor-om..spellove ne razvijam nikako mada koristim ako nekad bas zatreba, ali cekam onaj shout da pravim oluju ^^

nekako i ne zelim da gledam slike na ovom forumu, bas me zanima kako ce izgledati daedric armor, warhammer, a tek dragonbone {#}  i ne bih da sebi spoilam..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 3:51 (ismar89).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i konačno... evo mog lika {#}

hvala frapsu hvala frapsu

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina

Koja je razlika od light armora i heavy u praksi? To još nisam probao jer koristim samo light na lvl10?

Da li light daje neku prednost u odnosu na heavy ili je samo estetska razlika i drugo mjesto pumpanja perkova?

Tnx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
witch from the east kaže...

Koja je razlika od light armora i heavy u praksi? To još nisam probao jer koristim samo light na lvl10?

Da li light daje neku prednost u odnosu na heavy ili je samo estetska razlika i drugo mjesto pumpanja perkova?

Tnx.

Heavy je priča za sebe, jači je i čvršći, te puno više zaštiti, ali te čini sporijim.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
Ja se mislim između iron i elven armora. Elven je puuno lakši ,ali zato svaki dio daje -6 oklopa ,a i ružnije izgleda. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
witch from the east kaže...

Tnx.

Heavy je priča za sebe, jači je i čvršći, te puno više zaštiti, ali te čini sporijim.

Heavy + Juggernaut = {#}

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

i konačno... evo mog lika {#}

Armor joj je malo prenizak {#}

13 godina
Svaki put kada load-am igru izgube mi se kontrole ( umjesto da su mi kretnje sa strelicama kako mu ja predefinieam one se vrate na asw itd i sve ostalo ) i knda moram svaki put ispocetka sve kontrole namjestavati, ostale postavke ostanu snimljene, i da kada ih namjestim pise save i mogu load-ati itd ali kad izadjem iz igre na desktop i ponovo pokrenem igru vrati mi kontrole na pocetnu postavku !? Kaj da radim - moze i ja pm odgovor I da jos pitam kojesu mogucnisti promjene oruzja u fajtu jer ovo je uzas sa favorite !? Imam bow i onda moram stisjuti tipku za favorite oruzje pa prebaciti na dagger pa izac iz favirite pa onda skuzim da nema stita pa opet tab pa u inv. stit pa opet tab da nastavim fight ( ostarim dok promjenim nacin borbe i ubija gust igeanja uvelike ) Dali se nekom da malo objasniti kak se te promjene lakse rade ( sa jednog setupa oruzja na drugi ) !? Ima nesto da se iskljuci 360 controler to jos nisam probao, kaj se sa tim dobi !? Puno Hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 8:56 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jučer sam instalirao igru i oduševljen sam, ali kao što je bio (moj) slučaj i kod Fallouta 3, izgubim se i nemam pojma kojim putem moram doći do određen točke. U ovom slučaju, popesti se na planinu i popričati s nekim čarobnjacima (ili što su već) koji će mi objasniti moje zmajeve moći (ili tako nešto). Vrtim se oko te planine već sat vremena i nikako da nađem pravi put. Jednostavno sam luud više...{#} Može neka pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Jučer sam instalirao igru i oduševljen sam, ali kao što je bio (moj) slučaj i kod Fallouta 3, izgubim se i nemam pojma kojim putem moram doći do određen točke. U ovom slučaju, popesti se na planinu i popričati s nekim čarobnjacima (ili što su već) koji će mi objasniti moje zmajeve moći (ili tako nešto). Vrtim se oko te planine već sat vremena i nikako da nađem pravi put. Jednostavno sam luud više...{#} Može neka pomoć?

Samo slijedi stepenice..tj. traži ih. A onda će troll naći tebe. {#} Ja sam ga riješio sa ženom i scroll-ovim Fireball-a, čak sam iz zayebancije nekakvog dominiona summonao, sad mi je žao što sam ga iskoristio. Trebat će mi sigurno kasnije..

Cemetary gates
16 godina
Riker kaže...

Pogledaj dali imaš clairvoyance spell, ako imaš koristi ga i pokazat će ti put do odredišta!

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
15 godina
neaktivan

Može li se igrati Zalmanovim FPS Gun-om, sad razmišljam da odem po njega u Vemil, 199kn {#}, šorati se sa ovim mislim da bi bila jedna totalka uber-geek dimenzija {#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice