Svi koji imate problema s Esbernom pratite ove upute :
http://www.gamefaqs.com/boards/615805-the-elder-scrolls-v-skyrim/60964797/678900457
Meni je proradilo nakon toga ;)
A sto ako nemam Oblivion ?
http://www.gamefaqs.com/boards/615805-the-elder-scrolls-v-skyrim/60964797/678900457
Igra mi je puno bolja od Oblivion-a i losija od Morrowind-a, igra je i teza od Oblivion-a i to je velik plus.
Neke stvari koje me smetaju je paleta boja koja kao da je iz Fallout-a 3, vise zelenila nebi skodilo, kao npr. u Bloodmoon-u, ali dok se ode u krajeve okovane snijegom igra ima bas predivan ugođaj. Izbornik mi smeta koji nije intuitivan, bolno je nepregledan, te mod koji ja najvise ocekujem je nekakav redizajn sucelja prilagođen nama koji koristimo PC.
Graficki igra izgleda sasvim ok te ja ne zamjeram nista osim par ispranih tekstura koje se daju rijesit modovima. Animacije su i dalje malo ustogljene ali je ostvaren golem napredak od Oblivion-a kao i na izgledu lica.
Pozdrav ljudi!
Oprostite što ulijećem k'o baksuz, no skupilo se love koju sam štedio za ovu igru, pa me zanima gdje je u nas najjeftinije nabaviti igru, no kutiju (retail box), dakle ne da moram downloadat preko interneta?
HVALA!
Samo mod installer, ne trebas igru ;)
Edit : 1 pitanje, ima li arena u Skyrimu ?
Pozdrav ljudi!
Oprostite što ulijećem k'o baksuz, no skupilo se love koju sam štedio za ovu igru, pa me zanima gdje je u nas najjeftinije nabaviti igru, no kutiju (retail box), dakle ne da moram downloadat preko interneta?
HVALA!
Probaj u GMC.
Samo cijena je sada +50kn.
U prednaruđbi je bila 299kn, dostava besplatna firma je pouzdana.
Ispočetka. Claw moraš uzeti od onog bandita zamotanog u paučinu. I njega slobodno ubiješ. A vratiti ga trebaš Lucanu Valeriusu u trgovini Riverwood Traders u Riverwoodu. Ak je Lucan mrtav može claw također vratiti Camilli Valerius, njegoj sestri.
Probaj ovo pročitati. Odlična stranica za riješiti takve nedoumice. Sad još nema previše materijala, ali s vremenom bude.
Uzeo sam claw od njega, ubio sam ga, dodjem u riverwood traders i obadvoje su zivi ali ne mogu nista... :S
Ovih sedam koraka sam prosao:
claw je kod mene...
TU JE PROBLEM:
''also if you kill Arval before he turns against you then you cannot check your next objective objective. However, this can be fixed by reading his journal and skipping to the last step of returning it to Lucan once the dungeon is finished.''
Treći dan od izlaska Skyrima i još nitko nije napravio "Nude female bodies" mod....šokantno! :(
http://www.curse.com/mods/skyrim/nude-females
http://www.curse.com/mods/skyrim/nude-females-barbie-doll
Uredno propao službeno prvi pokušaj ubijanja Gianta
Print screen pa paste u paint, ili preko frapsa, program ne trosi gotovo nikakve resurse..
stisneš print screen, odeš u paint i tamo paste, save as i dolje biraj jpeg format.. jedan od načina
ili ako imaš fraps, slikaj s njim. po defaultu je f10
p.s. prvi sam krenuo pisati
stisneš print screen i on spremi sliku, svaki put kad ga stisneš sprema tu zadnju sliku. samo paste u paint i gotovo
Nisi jedini ali na kraju sam uspio srediti velikog gada.
stisneš print screen i on spremi sliku, svaki put kad ga stisneš sprema tu zadnju sliku. samo paste u paint i gotovo
Kao što rekoh, ne radi mi to. Ne znam zašto neće ponekad. Smislit ću nešto
onda skini fraps i samo stišći f10 i sprema slike
Dakle imam jedan problem. Ubio sam jednu kokoš u Riverwoodu i sad me cijelo selo napada, ima li koji način da ih smirim ili moram krenut ispočetka?
Kao što rekoh, ne radi mi to. Ne znam zašto neće ponekad. Smislit ću nešto
Steam -> F12
Fraps -> F10 (valjda)
Dakle imam jedan problem. Ubio sam jednu kokoš u Riverwoodu i sad me cijelo selo napada, ima li koji način da ih smirim ili moram krenut ispočetka?
ubio si kokos, pazi da ti PETA ne pokuca na vrata
Haha, dobra ti je ali to i dalje ne smiruje ove luđake iz Riverwooda.
Steam -> F12
Fraps -> F10 (valjda)
Ermmmmm, da....
Ja drk*m na Vaše komentare iz igre, keep me waaaarm my comrades!
@rebelsy onaj lik kojega si oslobodio od paukove mreže kod njega je claw.
Ako si ga ubio potraži kod njega.
Bdw. igra a ne igretina je odlična, mislim kako socijalizacija s društvom pada u drugi plan.
Kako ste otvorili vrata u toj pećini kojim redosljedom, one krugove, medvjed, sova, leptir? Ne mogu da se ubijem, pola sata mozgam.
Kako ste otvorili vrata u toj pećini kojim redosljedom, one krugove, medvjed, sova, leptir? Ne mogu da se ubijem, pola sata mozgam.
Odi u inventory i zumiraj i zarotiraj si malo onaj golden claw, na njemu ti je hint ;)
Odi u inventory i zumiraj i zarotiraj si malo onaj golden claw, na njemu ti je hint ;)
Uspio slučajno upravo! Hehe, tnx anyway.
thedream, otvori inventory i baci pogled na taj items.. isto kako je na njemu
edit: mrzim kad kasnim a ne vidim tuđi odgovor prije....
back na topic, znaći imam nord warriora, na magicku se i ne obazirem previše i koristim uglavnom štit + mač i luk i strijele ako je netko malo dalje. koji bi bio najbolji combo sa štitom? mač, axe?
još 1 edit: skinite si zadnje drivere, skinem maloprije za geforce i igra radi glatko ko bebina guza. dobio malo boost na fps a čak se i ono neugodno zastajkivanje na par sekunda smanjilo. to ne mogu riješiti igrao na high ili extra low detaljima (pod low mislim čak na 1024x768 rezoluciju i sve shadows stavljene na 0 u .ini)
Oni su malo drugačiji, ne napadaju te ako im se baš previše ne približiš... Čudna sorta.
Ja sam jednog napao, doslovno sam odletio 20ak metara u zrak kad me prokinuo.
Da, to je problema, PETA je u Skyrimu way overpowerd, ništ aim nemožeš, takvi su. :D
Ma plati bountija koliko treba ( cc 5 golda ), i miran si, ako su stvarno odmah na atak onda ništa, ispočetka.
DP, sorry.