Ova verzija igre u kojoj ti inventory normalno radi, koja je to verzija, kaj piše dole u main menu?
1.1.12... tako nešto
Ova verzija igre u kojoj ti inventory normalno radi, koja je to verzija, kaj piše dole u main menu?
1.1.12... tako nešto
Ja sam na Adept, tj Medium amo rec. Ako dosadi idem najteze.
Auf što sam se zapalio za igru, evo već sat vremena samo istražujem Whiterun, te riješavam male questove, i usput se igram lovice s djecom (stvarno neznam kome je to palo na pamet).
Igram sa nordom (duuuh) i pokušavam biti pozitivac. I da, konj je must have.. Prerije su jednostavno ogromne.. :)
Jel bio ko u algoritmu, jel ga ima tam za kupit? Sad gledam na sajtu i piše da nije raspoloživo.
Jel bio ko u algoritmu, jel ga ima tam za kupit? Sad gledam na sajtu i piše da nije raspoloživo.
imas na steamu ako ti treba za komp..50 €
Evo i moj lik...
Furaš na Gladijatora....
Evo i moj lik...
Furaš na Gladijatora....
Gladijator, 300.. najjače
Evo i moj lik...
Lol, izgleda ko onaj kralj Spartanaca iz 300, Butler ili tak nešto :)
spor sam, moram češće refreshat stranice :)...
Btw. nisam znao da zmajevi govore. Kad sam ubijao ovoga vikao je: Dovahkiin! No!! Al nije mu pomoglo :)
Jel ti DragonBorn govori išta?
imas na steamu ako ti treba za komp..50 €
Znam, htio bi imat hard copy, al da, mislim na PC verziju. Nitko?
kako da mi se udaljeni objekti vide?pokusao sam mijenjat postavke ali ne mogu naci..
npr. ne viidm otkud me napadaju sa lukom i strijelom dok se ne priblizim
Impresivno je kako su napravili prelijepu ogromnu igru i sve strpali u 5 Gb. Ja sam krenuo s Orcom, ali reko Nordijska igra se mora preci s Nordom, evo sad tek ulazim u prvo selo, nemogu da trcim koliko sam se nakupio smeca a vendora nigdje na vidiku
Impresivno je kako su napravili prelijepu ogromnu igru i sve strpali u 5 Gb. Ja sam krenuo s Orcom, ali reko Nordijska igra se mora preci s Nordom, evo sad tek ulazim u prvo selo, nemogu da trcim koliko sam se nakupio smeca a vendora nigdje na vidiku
Velike padele ne bacaj nikako . Trgovcima na glavu i palinđaj po dućanu
Jel ti DragonBorn govori išta?
Pa do sad sam uspio pohvatati da imaš zmajevsku krv ko i npr. Martin iz Obliviona. No nisam očakivao da zmajevi mogu govoriti.
Ali opet ja sam namjerno u igru ušao ko totalni newb jer sam izbjegavao više manje sve najave. Želim da me igra iznenađuje novim stvarima na svakom koraku, pogotovo kad su u pitanju zmajevi i bilo kakav lore koji ide uz njih :)
Savjet, pustite divove da rade svoj poso....
Pogledajte mi PC i nekad mi zna padat fps na 20 ! npr kad sam u gradu
1920x1080 MEDIUM-HIGH postavke
imam pitanje , u onoj prvoj misiji u rivenwoodu kad trebas naci alvora di se on nalazi , jeli bi se trebao nalaziti pokraj svog blaksmitha na otvorenom , zato jer sam ja uletio ko budala u taj grad i ubijao sve n aputu pa mi se on sad ne pojavljuje , pa brijem da trebam krenuti od pocetka pametnije :D
Pogledajte mi PC i nekad mi zna padat fps na 20 ! npr kad sam u gradu
1920x1080 MEDIUM-HIGH postavke
a st oje najludje Skyrim m iautomatski stavi sve na high sa 8x AA , u cemu je proble M?
kako da mi se udaljeni objekti vide?pokusao sam mijenjat postavke ali ne mogu naci..
npr. ne viidm otkud me napadaju sa lukom i strijelom dok se ne priblizim
bilo tko :P
ram vjerojatno, minimalno treba 2gb a preporučeno je bar 4