The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...

To bi mogao isključit....

Sljedeća obavezna investicija je kupnja konja... Sada sam iz Falkreaatha pješice putovo u Rorikstead i trebalo mi je....puno vremena. I malo Staminu unaprijedit da mogu šrpintat duže

Ja sam sa prvih 1000g kupio konja...Da ne moram hodat skorz gore do graybeardova u 7000 stepenica. I sta se dogodi? Napadne me mrtvi sabljasti tigar i ubije mi konja... :D

Sto se tice rockjointa, mozes na oltaru u onom prvom vecem gradu, gdje je ono drvo neko izgoreno se izljecit. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 18:43 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Krenio kao kamikaza ratnik misleci da magija suxa ko u oblivionu, kad sam naiso na neki fireball spell te ga iskoristio aahahaha....strava efekti. 

Zvuk odlican, i dalje ima tih par glupavih glitcheva ali sve u svemu dobar je skyrim. Jos kad bi dalo onako da pratis krajolik za quest ko u morrowindu nebi bilo kraja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
froggybone kaže...

Pozz...

Evo već sat vremena pokušavam maknuti sa Favourite tj. sa desne ruke magiju SPARk

pa nikako nemogu. Mogu mijenjati magiju na lijevoj ruci (FiRE..) no na desnoj mi daje

uvijek samo L, R ili L + R opciju no ne mogu je skroz maknuti.

Ima ko rješenje?

yup, primjetio sam takve stvari...

mislim da kad dodaješ u favorites da igra pamti što imaš u desnoj ruci, pa automatski kad biraš za lijevu u favoritesima, dodaje i ono što je u tom trenutku bilo u desnoj ruci... Jedino što mi u ovom trenutku pada na pamet je da makneš spellove iz favoritsa, staviš u desnu ruku mač ili što već želiš koristiti (ili ostaviti praznu), i dodaš maknute stvari ponovno u favorites..

14 godina

ekipa, može pomoć, molim vas.... dakle kupih igru (retail) dakle imam cd, ne skidam sa steama, ali kad pokrenem instalaciju on krene skidati.... sad vidim da je netko napisao da se prekine to i ponovno pokrene instalacija ali to meni ne radi, on opet krene skidati.... ako može netko to malo detaljnije objasniti, bio bih zahvalan

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
froggybone kaže...

Pozz...

Evo već sat vremena pokušavam maknuti sa Favourite tj. sa desne ruke magiju SPARk

pa nikako nemogu. Mogu mijenjati magiju na lijevoj ruci (FiRE..) no na desnoj mi daje

uvijek samo L, R ili L + R opciju no ne mogu je skroz maknuti.

Ima ko rješenje?

Patch od 128 mb je pod must.

15 godina
neaktivan

Goty 2011 !

Imao sam ogromna ocekivanja koja su i na kraju ispunjena.Vise me podsjeca igra  na Morrowind  nego na Oblivion sto je veoma pozitivna stvar, bolji combat system nego u Oblivionu i ZMAJEVI!!! {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mislav_01 kaže...
doktor1 kaže...

To bi mogao isključit....

Sljedeća obavezna investicija je kupnja konja... Sada sam iz Falkreaatha pješice putovo u Rorikstead i trebalo mi je....puno vremena. I malo Staminu unaprijedit da mogu šrpintat duže

Ja sam sa prvih 1000g kupio konja...Da ne moram hodat skorz gore do graybeardova u 7000 stepenica. I sta se dogodi? Napadne me mrtvi sabljasti tigar i ubije mi konja... :D

Sto se tice rockjointa, mozes na oltaru u onom prvom vecem gradu, gdje je ono drvo neko izgoreno se izljecit. 

{#}

Baš prolazio kraj tog grada pa navratio. To je kod onog starog šta propovjeda o Urile Septimu..... Sada zdrav ko dren... ali uzeo ja i par napitaka za Cure Disase....

Sada po konja pa na jug sa nekim poslom {#}

Igra je odlična

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 19:34 (doktor1).
14 godina
neaktivan

Zapeo sam u nekom dwemer ruinu(nema mu kraja) pa sad ne znam sta cu, ne mogu pobiti sve one gobline od jednom, dode ih po 7......(mucka dubrad, jos su po 2 shamani)

Vratio bih se nazad ali ne mogu...lol

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekipa jel zna neko di se može kupit?

U Algoritmu sve rasprodano -_-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mislav_01 kaže...
d

Sa kojim lvl si krenu gore? Ja sam bio sa petim, ali me onda napo onaj yeti pa sam se skotrljo nazad niz planinu u obližnji gradić i pustio herojstvo da malo čeka dok ne nabildam lika... Sada sam 9 lvl, ali još niti ne pomišljam kod sivobradih jer imam puno posla u podnožju.... {#}

Zasada roknuo dva zmaja, drugi napo Falkreaath i ja kao Dragonborne sam morao nešto poduzet {#}{#} (bio zbuksan dok su ga vojnici gađali strijelama i pred kraj izletio i postao heroj {#}). Nasred grada kostur od zmaja....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 19:58 (doktor1).
14 godina

Doktore jel dišeš ti uopće :P

Blago tebi s toliko vremena :D

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
17 godina
OriginalEXE kaže...

Doktore jel dišeš ti uopće :P

Blago tebi s toliko vremena :D

Trenutno ne radim. Imam temperaturu i lječim se doma. Cura nemože doć da se ne zarazi jer treba radit itd.....{#}

Sam svoj majstor sam trenutno.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 20:01 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Pao i moj prvi. Sad napokom mogu zanemariti main quest i prvo obaviti sve drugo. Jednostavno sam morao zaklati bar jednoga {#}

Btw. nisam znao da zmajevi govore. Kad sam ubijao ovoga vikao je: Dovahkiin! No!! Al nije mu pomoglo :)

midnight fireworks midnight fireworks
Yippee ki-yay, motherfuc**r! Yippee ki-yay, motherfuc**r!
brun baby brun baby
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
I ja sam prvog zaklao, sad gledam utakmicu. Na mojoj konfi ocekivano radi na Low XD. Igra mi je zakon zasad...
14 godina
ZC_Someone kaže...

Pao i moj prvi. Sad napokom mogu zanemariti main quest i prvo obaviti sve drugo. Jednostavno sam morao zaklati bar jednoga {#}

Btw. nisam znao da zmajevi govore. Kad sam ubijao ovoga vikao je: Dovahkiin! No!! Al nije mu pomoglo :)

Fucking good!!AAA!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

S kojom tipkom se miću objekti u igri? Znači ne uzimaju nego samo miću.

EDIT:Shvatio sam, držim E{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 20:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

{#} Ja sam najveci baksuz.. Drugar mi nabavio igru i njemu radi a meni neki error... Sutra nabavljam novi primerak. Aj me utesite pa odgovorite vi sto je vec igrate na ono moje pitanje...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako postanes vukodlak? 

igra je super optimizirana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da vas samo nesto pitam..posto igru jos nisam uzeo,a namjeravam zanima me dal ce moja konfa moc vrtit onako laganini...ne mora bit high ili ultra dovoljno je i medium. (konfa je pod moj pc)..zahvaljujem :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

radit će... igra stvarno nije zahtjevna

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Da vas samo nesto pitam..posto igru jos nisam uzeo,a namjeravam zanima me dal ce moja konfa moc vrtit onako laganini...ne mora bit high ili ultra dovoljno je i medium. (konfa je pod moj pc)..zahvaljujem :)

ma moci ces i na high..

ja sa svojim amd x2 5000+ 2,6

ati radeon 3600 

3gb rama igram na medium i 1280 nesto rezoluciji

znate li kako postati vukodlak?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 20:50 (trolljegeren).
13 godina
odjavljen

Kako ce raditi meni na 1280x1024? Kad vama na slabijim masinama radi tako dobro.. POgledajte moj pc

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
atiHD kaže...

ma moci ces i na high..

ja sa svojim amd x2 5000+ 2,6

ati radeon 3600 

3gb rama igram na medium i 1280 nesto rezoluciji

znate li kako postati vukodlak?

Moras se pridruziti companionima i na kraju njihovog Quest linea  dobijes prsten koji koristis da se pretvoris u vukodlaka.

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Kako ce raditi meni na 1280x1024? Kad vama na slabijim masinama radi tako dobro.. POgledajte moj pc

meni radi i na medium i 1440xne znam tocno sta xD

@hari85 puno hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 20:59 (trolljegeren).
14 godina
protjeran

bratu mi je na 9400gt 1gb rage radio bez trzanja. zanima me hoće li i ova hehehe. ako radi, onda zbilja wtf... meni na 460gt ne smije radit probleme. nadam se

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
protjeran

Na kojoj težini igrate, nisam ni gledao da postoje težine, sad sam skužio da igram na Adept i prelagana mi je.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako izgledate u igri? Evo mog pančofara, trenutno lvl 9

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Na kojoj težini igrate, nisam ni gledao da postoje težine, sad sam skužio da igram na Adept i prelagana mi je.

Također, mislim da ću malo povećati težinu. Ovaj prvi zmaj mi je nekako prelagano pao :/

Prebacijem se na Expert. Master će ipak pričekati drugi prolaz.

doktor1 kaže...

Kako izgledate u igri? Evo mog pančofara, trenutno lvl 9

Baš ne ću dati svoju sliku dok ne nabavim neki fancy oklop :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 21:08 (ZC_Someone).
17 godina
PsychoticBaklava kaže...

Sreća pa si rekao.. Nisam obraćo pažnju... Sada na Master, bez kompasa....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 21:14 (doktor1).
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ova verzija igre u kojoj ti inventory normalno radi, koja je to verzija, kaj piše dole u main menu?

It is I, trackmanijak
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice