Objašnjeno ti je to nedavno u ovoj temi...
Zahvaljujem, nisam bas gledao po forumu ali eto sve sređeno hvala još jednom!
Objašnjeno ti je to nedavno u ovoj temi...
Zahvaljujem, nisam bas gledao po forumu ali eto sve sređeno hvala još jednom!
@doktor 1
Kako si riješio sjene?
Editiriati SkyrimPrefs.ini (Dokumenti/My Games/Skyrim)
iShadowMapResolution=4096
fShadowBiasScale=0.1500
iShadowMaskQuarter=0
iBlurDeferredShadowMask=5
bFloatPointRenderTarget=1
iShadowFilter=1
iShadowMode=3
bTreesReceiveShadows=1
bDrawLandShadows=1
bDrawShadows=1
bShadowMaskZPrepass=0
bMainZPrepass=0
Pod Display opcijama prepraviti podatke u gore spomenute...
Taman dok ja pređem Morrowind GOTY + Oblivion GOTY, ispolirat će se igra, možda koji koristan mod izađe itd.
Uživancija :)
Baš mi je drago da je igra ovako dobro ispala.
Za onaj problem s misem u meniju i inventoriju navodno popravlja patch(158 mb)
Za onaj problem s misem u meniju i inventoriju navodno popravlja patch(158 mb)
To nije patch!! Službeni patch je velik 6 MB
Na koj nacin popraviti vodu,tj.da nije zamucena,sve mi je na Ultra High ali voda mi je iz-daleka zamucena,pa bi to htio popraviti. . .
Kao što sam ranije predvidio igra će biti GOTY.
Btw, igra je fenomenalna. Kraftanje, alkemija, lov su me oduševili.
Par puta sam i zaginuo.
nadam se da je zbilja dobra koliko ljudi kažu, do večeri ću saznat. oblivion sam igrao ko manijak... cant wait
Vidim da doktor 1 kaže da je igra bolja od Witchera 2 njemu, onda samo mogu reći jedva čekam zaigrat ovu igru.
Ja je još nisam probao, ali brat je...on je Witcher 2 prošao oko 4 puta, a jedinicu 2 puta...i kaže da mu je novi TES bolji zbog ugođaja i atmosfere koja je posebna.
Evo nakon 10ak minuta igranja moram napisati da sve izgleda OK.
Izgleda da je i dobro optimizirano, jer na mojoj ne bas nesto jakoj masini (davnih dana je vecina kupljena) se sve automatski upalilo na HIGH (1680*1050) i nisam vidio jos niti 't' od trzuckanja.
Evo igrao sam je nekih 20min i za sada mi je svidjela. Meni je jedini problem, kao i u većini igara, nizak fps. Ovdje mi je obično oko 30 ,ali zna dosta puta pasti na nekih 20-25 fps i tako ostati minutu-dvije. Kad sam u unutrašnjosti, fps mi je oko 40. Pokušat ću još smanjivat- povećavat detalje. Sada sam je igrao na high sa 2x AA na 1024x768. Kad je igra tek počela dolazak u grad i odrubljivanje glave fps mi je bio oko 18.
Grafika je meni dobra, a to mi i nije toliko bitno u ovakvim igrama. Meni bolje od ovog ne treba. Jedino mi je nekako combat čudan. Možda sam se naviknuo na druge RPG-eve pa onda...
Idem pokušat sredit fps pa ću dalje vidjeti. Jer ovako sa laggom nemam volje igrati.
@doktor1 mislim da bi ti mnogi ovdje bili zahvalni da postaš kako riješiti 2 problema:
a) problem s mišem u menijima
b)shebane sjene u igri
Miš se riješi kupovinom originala. Svima kojima ne radi NEMAJU POTPUNU igru instaliranu. Pa znate šta vam je činiti. Internet je tako ljepo mjesto gdje se sve sazna ako se pomakne prstiće na rukama da se malo tipka.
SJene su objašnjene na stranici prije, plus podešavnja FOV u igri preko konzole.
Kakav problem sa mišem u menijima? Koliko sam vidio meni sve normalno radi ,a igra je pirat.
Nakon igranja više manje cijeli dan mogu reći da je odlična igra. Dostojna TES imena. Svakako ide pod rubriku obavezno odigrati.
Standardne mušice ću zanemariti, ali primjedbe su relativno šugavi izbornici, da baš ne kažem konzolaški (nemam problema s mišem da ne bi mislili...). Nedorečenost u izvedbi borbe, ali samo zato jer su obečali brda i doline. I neki tweekovi u gameplayju koji se meni osobno ne sviđaju.
Još ću svakako igrati ali čini se da Portal 2 ostaje moj GOTY, a Skyrim 1% iza njega.
Za problem s misem skinuti update od 128mb.
Btw. tko hoće vidjeti ili se jednostavno prisjetiti kako se to trebalo raditi u Morrowindu nek ide u
C:\Users\"username"\Documents\My Games\Skyrim
i u SkyrimPrefrs.ini promijeniti ovo
bShowFloatingQuestMarkers=1
bShowQuestMarkers=1
u ovo
bShowFloatingQuestMarkers=0bShowQuestMarkers=0
Btw. tko hoće vidjeti ili se jednostavno prisjetiti kako se to trebalo raditi u Morrowindu nek ide u
C:\Users\"username"\Documents\My Games\Skyrim
i u SkyrimPrefrs.ini promijeniti ovo
bShowFloatingQuestMarkers=1
bShowQuestMarkers=1
u ovo
bShowFloatingQuestMarkers=0bShowQuestMarkers=0
To bi mogao isključit....
Sljedeća obavezna investicija je kupnja konja... Sada sam iz Falkreaatha pješice putovo u Rorikstead i trebalo mi je....puno vremena. I malo Staminu unaprijedit da mogu šrpintat duže
Došao fino pkaetić od GMCa -- fino karta unutra na platnu -- e sad jos da nađem vremena za igrat bilo bi lijepo :(
Sad kad se konačno može igrati Battlemage u punom sjaju (Fajrbol u lijevu, mač u desnu ruku i deri), nema više predefiniranih klasa
Dobar je Skyrim... Ima priču, ima atmosferu, ima muziku, perkova na bacanje, potrošač vremena samo takav...
nikad nisam igrao nijedan TES, da li se isplati poceti sa Skyrimom? takoder mogu reci da nisam bas fan RPG-eva, svaka mu cast ako me uspije promjenit.
Treba mi ljek za ROCKJOINT
kako si to skupio
Pozz...
Evo već sat vremena pokušavam maknuti sa Favourite tj. sa desne ruke magiju SPARk
pa nikako nemogu. Mogu mijenjati magiju na lijevoj ruci (FiRE..) no na desnoj mi daje
uvijek samo L, R ili L + R opciju no ne mogu je skroz maknuti.
Ima ko rješenje?