Hmm... mogao bi nabaviti koju igru od Dereka Smarta, mislim da bi ti bile baš po volji.
Te više teže "probranoj publici " i mazohizmu!
Hmm... mogao bi nabaviti koju igru od Dereka Smarta, mislim da bi ti bile baš po volji.
Te više teže "probranoj publici " i mazohizmu!
Aha, TES V: Skyrim - Spud Webb edition. :)
Aha, TES V: Skyrim - Spud Webb edition. :)
Pa daaaaa, ipak moraju pokrit i podrucje fanova NBA serijala
A dev already confirmed jumping, Ala making sure players can jump across roofs
Sa tes foruma.. Ne samo da ima skakanja već ima funkcionalnog skakanja..
Oće skakanje biti onda u igri ili će doć kao DLC?
Ocito sam ja deda koji se sjeca Muggsy Boguesa 160cm
a kolko bi ti NBA igraci skakali da imaju 20kg metala na sebi (ili kolko vec, oklop,mac,neki remen debeli kozni,torbica i tak to)?
definitivno ne treba skakat 5m (karikiram) ali da bi neki mali jump bil ok, bi.
a kolko bi ti NBA igraci skakali da imaju 20kg metala na sebi (ili kolko vec, oklop,mac,neki remen debeli kozni,torbica i tak to)?
definitivno ne treba skakat 5m (karikiram) ali da bi neki mali jump bil ok, bi.
ako vec idemo toliko do realnosti pocnite da raspravljate otkud magije i one sve zivotinje u igri ...
zapravo ugasite PC i izadjite napolje ...
ono vam je vise neki odmor od realnosti i opustanje ... ne treba sad previse razbijati glavu koliko oklopa ima na sebi da bi skocio 20 cm manje ...
to je fakin igrica!
Ma poceo sam offtopicarit.
Nije mi bitna relanost, da mi je to bitno, navukao bih svaki dan poslije posla oklop i isao mlatiti po sumi
Meni se svidalo u Morrowindu acrobatics i sto si mogao nerealno skakati.
Da zelim realnost ne bih igrao niti jedan RPG, nego bih mlatio Flashpoint ili Americas Army.
Osobno mi nikad nije sjeo sistem napredovanja u Morrowindu ili Oblivionu.
Nekako sam morao biti preoprezan s kojim ce mi skillom prebaciti level i to me nerviralo (ako sam dobro zapamtio).
Izgleda da ce to biti jednostavnije rijeseno u Skyrimu (manji grind, a vece uzivanje)
to je fakin igra
!!!!!
to je fakin igra
!!!!!
eat da poo poo
to je fakin igra
!!!!!
IGRICA!
Dosadni ste s tim više.
A čemu služi skakanje u ovakvoj igri?
Ako se treba negdje penjati može se to urediti tako da se stisne tipka pred preprekom.
Skakanja su u igrama ionako previše nerealna da bi ih mogli shvaćati ozbiljno. Gol čovjek ne može skočiti više od par desetaka centimetara, a u igrama se mahom skače metar i više, u full oklopu!
Da su bar maknuli skakanje, to bi doprinjelo ozbiljnosti igre.
Klasično konzolaško mišljenje.
Zašto?
Postoji tona igara na konzolama koja ima nerealno skakanje.
Želiš reći da je sasvim ok što frajer s 20-30 kila metala skače metar u zrak?
Nije realno, ali je ok.
Nije realno, ali je ok.
A u isto se vrijeme svi žale da u Dragon Age 2 frajer lamaće velikim mačem ko da je pero...
Kak to da postoje takvi dvostruki standardi.
U igri u kojoj naganjas zmajeve, undeadove, vampire i ostale bestije iz bajki ti si se uhvatio za skakanje?
Onda bi efektivno mogli maknut i plivanje, posto se ne moze plivati u oklopu (Ludovik II se utopio pod tezinom svog oklopa kod Mohača npr.), ili gdje su WC-i? Zasto lik u igri nema potrebu za kakanjem? Toliko pitanja!...
Ljudi to je igra, mnogo se opterecujete.
Meni se svidalo u Morrowindu acrobatics i sto si mogao nerealno skakati.
...Hehehe, skakanje u Morrowindu :).
Sjećam se kad si nabildao skakanje mogao si skakati valjda par metara u zrak. A ako si radio neštu u Vivecu i skakutao po onim uskim hodnicima mogao si lako zapeti u zraku između grede ili lampe i stropa. Nakon toga opcije su bile ili load zadnjeg sejva ili noclip
A kad smo kod toga samo low level suckeri su skakali u Morrowindu. Pravi frajeri su imali na sebi komad odjeće s enchantanim constant levitation efektom.
Upariš to s Boots of Blindng Speed i svi su ti mogli samo suckati masnoga. Čak i dosadni cliff raceri.
arrghhhhhhhhhh.. UF JOJ JOJ!
NE-SVI-DJA-MI-SE! aaaaaaa... pa nece valjda opet s*ebat??? borba je apsolutno ista ko u Oblivionu!!! Ka ta stro fa! uf.. evo.. vrti mi se i zlo mi je..
a onaj konjic skakuce ko *ebeni pony iz neke pony and the blue fairy riding hood slikovnice...
zmaj je ko zmaj! to izlgeda mrak i super
meh.. nikako da shvatim ..ljepo uzimte mount&blade mehaniku i zakacite prekrasnu grafiku na to.. i amen.
Majke mi ti samo gluposti valjas po ovom forumu!
Zašto?
Postoji tona igara na konzolama koja ima nerealno skakanje.
Mislio sam na onaj dio sa stiskanjem tipke za preskakanje prepreke, još samo fali da kažeš da si veliki fan button mashinga. Definitivno treba bit skok, a i bit će jer su samo makli skillove koji su bili nepotrebni i snjima su se grindali leveli.
Ja bi radije sam odradio posao nego da stisnem tipku i to kompjuter umjesto mene napravi, to nije igranje po meni sorry.