pa ima podrska za addons zar ne ? dovoljno je da neko napise OQ za ESO i eto LFG toola.
inace, prvo par stvari koje mi se ne svidjaju. ne svidjaju mi se notifications, znaci kompliciraju chat bezveze, preskupi su bags a matsa ko u prici, sheogorath je premlako prikazan, molag bal je na nekakvoj distanci a glavni je negativac koliko kuzim, nema ronjenja (?!), puno teksta preko kojeg sam jednostavno preletio cak i quest books, par bugova - chests, prazni quest areas i slicno, nista posebno zapravo a i sta sam vidio 2 posto od cijele igre. isto tako ne svidja mi se rush kroz quest zone i dungeone, djeluje retardirano koliko raja brza samo da odradi quest, zapravo i nije cudno to je stari TES osjecaj kad protrcis kroz neku pecinu jer su sve iste i genericke i na isti kalup, eventualno se pobere loot.
par stvari koje mi se svidjaju, dosta je zarazno nakon pocetne faze, ovi daedra svijetovi su zakon nadam se ce bit toga vise, crafting mi se cini smislen koliko toliko, skilovi su zabavni u pocetku - ne znam koliko su korisni u end gameu.
par stvari zbog kojih cu sacekat da ne bi bilo ko i sa swtor i nwn, kao prvo end game, prvi tier armor i oruzje, ekonomija, party, koliko se brzo zapravo igra potrosi, recimo nwn nakon max lvla je smor vise manje, swtor su samo oni tokeni drzali na zivotu ali content je bio teski smor.....ako bude isto onda mozda uzemem samo na mjesec dva da prodjem i djenja, kao skyrim.
vise se lozim na diablo exp vec na ESO i to bi trebalo znacit nesto, diablo je mindless grind i opet mi se cini zabavnije nekako, craftanje, party, dinamika, dropovi, sve.
ne znam.....

iako iskreno nisam ga se trudio skužiti, nego sam u zone chatu našao party za spindleclutch. druge dungeone mi se nije dalo igrati, jer nisam neki pve-er, samo sam želio vidjeti na kaj to liči.
), ali generalno nije bilo loše i samo ta 2 puta smo poginuli.
. To je buducnost...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro