Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

@ Ruske

da a Hawaii su ti dostupni cim budes lvl. 10 znaci ubrzo...

aj ja sam na Ibizi i cekam te da dojdes na cruise mali...aj, bude zabava...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Test Drive Unlimited 2

dodjem :)

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
15 godina
Test Drive Unlimited 2

ma delta je dusu dala za cruzanje, posto jako dobro mi drzi cestu, sve koje sam vozio su uzasno nervozni na gas (RWD), vozim na srednjoj tezini...

idem na put sutra, nedjelju se vracam, pa cemo iduci tjedan cruz nabaciti...zato sam i kupio tu igri, radi meetinga, gumballa i slicno...radi utrkivanja imam nfs world :)

i btw. dok ja dodem do havaja, proc ce BAREM 2 tjedna, kako ja igram :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 23:51 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Delta ima cudan top speed, dojde se do 200 i nema sanse da mrdne dalje.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
15 godina
Test Drive Unlimited 2

delta ide 220, ali nije mi uopce brzina vazna, jako mi velik gust voziti ju 130 po ravnoj autocesti u 5. brzini na 3000 okretaja...motor prede, ja laganini uzivam u okolisu i meljem kilometre...imam cca 250km u njoj...jedini mi auto i tek sam lvl 5...mislite da je to puno km za lvl 5 :)?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

btw da dignem ovdje par screenova:

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
RuskeGTT kaže...

btw da dignem ovdje par screenova:

Sad si me sj**ao, uhvatila me nostalgija za ML-om i divljanju po "prtenim" putevima!!!!!

17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Pozdrav dečki i cure. Jedno pitanje u vezi TDU 2. bio sam dosta igre prošao i imao preko 30 automobila i riknuo mi disk i sve sam izgubio. sad me uhvatilo opet da igram ali mi se neda sve ispočetka, pa me zanima dali se može neki save drugi staviti ili ako ima neki drugi način za otključati mape. A i glupo mi je što se igra na netu i mora se biti online non stop a nema online backup od save. Molim za pomoć.

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Mislim da mozes i drugi save stavit, ja sam to napravil u TDU jedinici !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
8ax kaže...
Delta ima cudan top speed, dojde se do 200 i nema sanse da mrdne dalje.

Delta lvl4 tuned ima max.brzinu 235km/h.

Ja sam se zaljubio u nju i odvozio gotovo 3000km samo sa njom :)

16 godina
Meni su jos uvijek RS6 Avant i S5 najdrazi.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

moj je shelby daytona 140 u rikverc ak nevjerujete

evo dokaz

i poslusan je ak treba u neki zavoj proklizat :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ahahah ste vidli ovo http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=676105#post676105 pogledajte od gamemastera :DDDD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

e ekipa nedelja je pa ako ste za da se malo prođiramo, nabacimo koj cruise i popričamo...aj ja ulazim u igru pa ko oče nek se joina... pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

vidim, opet ste poceli vozit? ja mozda ponovo instaliram igru pa se joinam clubu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

OK kaj se tiče Gumball-a...ko je završio svoj auto s obljepljivanjem nek stavi slike tu da vidim jel ok...Gumball bude za 2 tjedna i najvjerojatnije na Hawaiima, samo moram vidjeti kak Ruske napreduje i dali bude u 2 tjedna bar lvl. 10 da može na Hawaii-e.

Vozila se bude ispitana ruta, znači polazi se najvjerojatnije iz gradiča blizu aerodroma na jugu pa se vozi prema unutrašnjosti preko najviših planina na Hawaiima te se onda istočnom obalom spuštamo sve do Honollullu-a na jugu di imamo i stanku, te se zatim autocestom od Honollullu-a penjemo prema sjeveru pravac aerodroma, onog pravog.Tamo je kraj, ali ne kraj Gumballa, nego samo Hawaii djela!!! XD   Ooooo da, ove godine idemo u krajnost s Gumballom i vozimo na DVA otoka!!!

Znači nakon laganog puta na Ibizu se nastavlja Gumball.Na Ibizi je ruta takva da vozimo od aerodroma Zapadno prema sjeveru i obiđemo otok u smijeru kazaljke na satu.znači od aerodroma zapadno pa prema sjeveru, potom na istok i završavamo na jugu u samoj Ibizi u klubu "Pasha".

Mislim da sam dobro isplanirao sve, na vama je samo skupiti dobru volju, urediti aute kako sam rekao i pripremiti si pivo :D (mada i neki sendvič bi vam dobro pomogo).Točan datum bude za tjedan dana, a popis ljudi koji žele sudjelovati budemo ponovo napravili pošto je dosta prošlo od zadnjeg popisa, predlažem da nas bude 7-8 jer je to max. broj po sesiji, plus još su im i serveri nestabilni pa bi moglo biti da bude osmog vozača bacalo van iz sesije. Znači sedam ljudi koji budu ziher vozili molim da se upišu na listu plus navedite kaj vozite i slika (ako je auto završen) auta koji budete vozili...

1.DJscOOby ~ Spyker C8 Spyder/Range Rover

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scOOby kaže...

OK kaj se tiče Gumball-a...ko je završio svoj auto s obljepljivanjem nek stavi slike tu da vidim jel ok...Gumball bude za 2 tjedna i najvjerojatnije na Hawaiima, samo moram vidjeti kak Ruske napreduje i dali bude u 2 tjedna bar lvl. 10 da može na Hawaii-e.

Vozila se bude ispitana ruta, znači polazi se najvjerojatnije iz gradiča blizu aerodroma na jugu pa se vozi prema unutrašnjosti preko najviših planina na Hawaiima te se onda istočnom obalom spuštamo sve do Honollullu-a na jugu di imamo i stanku, te se zatim autocestom od Honollullu-a penjemo prema sjeveru pravac aerodroma, onog pravog.Tamo je kraj, ali ne kraj Gumballa, nego samo Hawaii djela!!! XD   Ooooo da, ove godine idemo u krajnost s Gumballom i vozimo na DVA otoka!!!

Znači nakon laganog puta na Ibizu se nastavlja Gumball.Na Ibizi je ruta takva da vozimo od aerodroma Zapadno prema sjeveru i obiđemo otok u smijeru kazaljke na satu.znači od aerodroma zapadno pa prema sjeveru, potom na istok i završavamo na jugu u samoj Ibizi u klubu "Pasha".

Mislim da sam dobro isplanirao sve, na vama je samo skupiti dobru volju, urediti aute kako sam rekao i pripremiti si pivo :D (mada i neki sendvič bi vam dobro pomogo).Točan datum bude za tjedan dana, a popis ljudi koji žele sudjelovati budemo ponovo napravili pošto je dosta prošlo od zadnjeg popisa, predlažem da nas bude 7-8 jer je to max. broj po sesiji, plus još su im i serveri nestabilni pa bi moglo biti da bude osmog vozača bacalo van iz sesije. Znači sedam ljudi koji budu ziher vozili molim da se upišu na listu plus navedite kaj vozite i slika (ako je auto završen) auta koji budete vozili...

2.Badvixen ~  Audi R8 Spyder/Mercedes Benz ML 63 AMG

3.

4.

5.

6.

7.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 17:36 (flash3).
15 godina
Test Drive Unlimited 2

nisam tjedan dana igrao nista...ovih dana cu se malo uhvatiti prelaska nekih stvari...

nego reci ti meni koliko cirka sati ili cega vec planiras da bi trajalo to? nemam cijelu vjecnost za to :)

i btw. kamo mogu nac naljepnice potrebne za gumball u igri? i na koji nacin, tj po kojoj shemi mogu ih stavljati na auto?

za sad imam deltu, planiram uzet nesto jace i brze, samo da prodem neke stvari...

ako nas ne bude dovoljno, osim mene racunajte na jos 1 ili 2 frenda moja...

i sa kojim autima mogu voziti to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nisam tjedan dana igrao nista...ovih dana cu se malo uhvatiti prelaska nekih stvari...

nego reci ti meni koliko cirka sati ili cega vec planiras da bi trajalo to? nemam cijelu vjecnost za to :)

i btw. kamo mogu nac naljepnice potrebne za gumball u igri? i na koji nacin, tj po kojoj shemi mogu ih stavljati na auto?

za sad imam deltu, planiram uzet nesto jace i brze, samo da prodem neke stvari...

ako nas ne bude dovoljno, osim mene racunajte na jos 1 ili 2 frenda moja...

i sa kojim autima mogu voziti to?

Imaš u stickers shop sve naljepnice pa eksperimentiraj malo.Meni se iskreno to neda..Ali moraš biti određeni lvl za određene naljepnice.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

http://tdumods.com/e107_plugins/greygallery2/content/2012_02_17_1329471466_13.png

DJ ova ti nije dobra.

Kad se ucita u igru izmedju isprekidanih linija je bijelo i onda tako bude u igri nije transparent.

EDIT: Nisam fino objasnio ispadneprevelik aj erezolucija slike treba da bude 512 512 pix.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 1:09 (Pokerboy11).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

e ruske, stranu prije sam sve objasnio i dao linkove za sve nalje potrebne...sve je objašnjeno...a gle vozit če se dugo...2-3 možda i više sati...al nema veze kolko budeš mogo budeš mogo...glavno je sudjelovati... ;)

na ovoj strani sam dao slike kak auti moraju izgledati i koje si mozete odabrati http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/test-drive-unlimited-2/50010.aspx?jumpto=2731713&sort=asc&view=flat&page=58

2.Badvixen ~ Audi R8 Spyder/Mercedes Benz ML 63 AMG
3.Stanac ~ Mercedes Benz SLS
4.eX1t ~ Ford Mustang GT
5.Nosonja ~ Ford GT
6.
7.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 1:26 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

jbt nisam ni vidio sve linkove...

dakle vidim da ima posla preko glave...ako stignem u iduca 2 tjedna to sve obaviti i doc na lvl 10+ onda budem i ja sudjelovao, ali vec vidim da ce biti pretrpano...

btw. promakao mi datum odrzavanja i vrijeme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

poker boy tu sliku trebas zamjenit za sliku iz outlawa onu s pandama ta ti je najveca slika u igrici i radit ce ti ;)

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ja cu probat doc :) kupio sam igricu bas zbog toga da mogu s vama cruzat okolo, a jos ni jednom nisam bio, jer se ekipa slabo okupljala :S

valjda cu znat sredit auto :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NosonjaW124 kaže...

poker boy tu sliku trebas zamjenit za sliku iz outlawa onu s pandama ta ti je najveca slika u igrici i radit ce ti ;)

E nosonja nisam te shvatio skroz. Za koji stiker da zemijenim da mi moze. (ako mozes uslikaj stiker)

I mozes li  mi molim te dati tu sliku sa vrha forda monster da je ubacim hvala !

DJ upisi i mene zavrsio sam svoj  Ferrari F430 scuderia samo jos 2 stikera !

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:43 (Pokerboy11).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

2.Badvixen ~ Audi R8 Spyder/Mercedes Benz ML 63 AMG
3.Stanac ~ Mercedes Benz SLS (?)
4.eX1t ~ Ford Mustang GT (?)
5.Nosonja ~ Ford GT
6.Pokerboy ~ Ferrari F430 Scuderia
7.

EDIT: "eX1t" i "Stanac" mi moraju ponovo potvrditi da sam siguran...

@ Ruske...pa ti možeš onda biti 7. kaj sad...možeš i 8. biti...8 ljudi ti ide po sesiji...de ne glumi sad, ajd vozit češ s nama makar u delti i s samo par nalja...da vidiš kak je to ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 3:19 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

eh nis od mene ocito kad vas vec 6...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

decki ja sam gefufna u igri, mozete me dodat. i da, vozim gumball ako nije u nedjelju navecer :) vozim sa ferrari californiom, sve sam stickere pometo osim puma stripe jer neznam cime treba zamjenit i nemam onaj monster znak! to dvoje mi neko treba pojasnit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ja bih vozio s vama ali mi se ne da zajebavat s ovim stickerima...

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice