Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 473.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

mozes sprzit DVD ako nije zasticen.... instaliras i upises cd key... a jednostavno mozes skinut igru s neta i upisat original key...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

@gefufna - jako mi lagas u igri, jel vidis uopce sto ti pisem? (Stanac), aj javi se tu pa cemo se dog di da se nadjemo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

e... ma neznam sta je... i ti meni lagas... poskakujes, pa nestanes, pa ti vidim pola auta a pola u zemlji... ja imam problem sa onim NAT type... otvorio sam portove i sve je bilo uredno(zeleno je pisalo nesto open:full cone) do prije tjedan dana i onda se vratilo na to crveno(strict:symmetric) i neznam vise kako da vratim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

ma serveri su u banani. Isto moj frend imao open te sada zadnjih par dana strict i ne moze nikak popravit.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ja pojma nemam o tome xD 1. put cujem, rijetko tko mi uopce u igri poskakuje.

Meni je moderate port restricted cone. Jel to ok i kaj trebam napravit da se portovi otvore?

Edit: Di ste svi, sve inaktivno :< ajmo neki klub napravit da se malo utrkujemo, dosadno je sad nakon sto sam igru prosao :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 19:31 (MS11).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ma klub postoji ali su se clanovi izgleda zasitili TDU-a.... :(   ovo oko portova ti ne mogu pomoc, jer ih ni ja neznam otvorit, meni je to sestra napravila :D

jel neko zna kako zaradit pare na brzinu, jer sam igru bio preso u offline, pa mi se sad neda sve ponovo vozit da zaradim lovu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

jel mi moze itko rec onaj F.I.R.M. (lovu) gdje mogu pokupit??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

pa to dok vozis i pravis neke gluparije sakupljas pare i kad ti se pojavi ona zelena kvacica stisnes ENTER i on ti spremi lovu, ili nastavis dalje vozit i cekas dok ne nakupis vise love pa onda stisnes ENTER... uostalom skuzit ces, bitno je samo da lovu spremas sa ENTER kad se pojavi kvacica zelena kod tog F.R.I.M. prozorcica

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ljudi pomagajte... kupio sam igru, instaliro je i pokuso pokrenut... kad sam pokreno pojavilo mi se ono za online, posto sam negdje prije procito da treba samo modem ugasit ja sam to napravio i usao u igricu, medjutim slika nije bila ok, tj prozor mi je stajao na pola ekrana, a nikako nisam mogao da to pomaknem i maximiziram do kraja, kad sam stavio da se maximizira, ono je se pomaklo na sredinu ekrana ali se i dalje vidila ona traka u dnu gdje pise start i u gornjem djelu ekrana gdje je onaj x i i one tipke za max i min... no i tako bi se dalo igrat da nije sljedeci problem... izasao sam iz igrice... nakon sto sam obavio neke zadatke... i pokusao uci, ono bude isto, no prije glavnog meni se pojavi nesto i trazi moj mail.. i da nesto posalje i  izadje iz igrice... nezz zasto je to tako... i da jos nesto jel u igrici auto save? ili kako vec molim pomoc...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Test Drive Unlimited 2
marquez2404 kaže...

Meni igra još uvijek ne radi!!!  Kaj da napravim????'

Pomoć!!!!

Pozdrav.... kako si ti ovo rijesio?? to se i meni pojavi... plz netko pomoccc

15 godina
Test Drive Unlimited 2
Je li bolja TDU ili TDU 2?
Baš sada prelazim i odlična je.
2 TDU
15 TDU 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

decki jel neko za da napravimo novi club posto je ovaj prijasnji neaktivan kao i clanovi... volio bi cruzat sa vama i konacno kupit onaj ferarri fxx... ajd javite da nas bude makar 5-6...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

ako napraviš novi klub računaj na mene{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ok, nije bed... ako imas nekih frendova koji hoce reci pa cu napravit... nemoraju bit svi hrvati, samo nek nas bude...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

sta se tiče RCS Kluba...ja par puta išo igrat, što znači da nisam inaktivan, ipak sam admin kluba i puno smo truda uložili u njega a i vremena...ali istina je da nije bilo nikoga u igri...banana...ako očete dečki mogu vas dodati u klub...RCS je več na pola puta za LvL 3 klub...pa ako očete mogu vas ubaciti samo napravite listu ko bi sve htio u klub i Nickove iz igre... ;) nadam se da se vidimo u igri...

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

no pa daj nas onda ubaci... ja sam u igri gefufna... najvise bi u klub da cruzamo zajedno i da kupim ferca fxx... sto se para tice, pare nisu problem, ja cu donirat kolko god treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Polako..... ljeto je... Tuljani se kupaju... {#}

Kad ste vi ekipa (gefufna i ostali) online otprilike?

I koja ferza fxx? Koliko ja znam nema toga osim da je rucno ne ubacis..... Trebas vidit Hummera Beer edition.. jede ferze za dorucak :D

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ferrari fxx je club car koji se moze kupit kad club bude lvl3... ja sam online cesto sad dok nije skola... ovisi kako kad mogu... al obicno kad je najvise vruce budem online od 12-16h

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Počeo i ja igrati prije dan i dva TDU. Sad sam došao na onaj drugi otok i hebe me ona autoškola.  Jedva sam prešao A5 sa onim Aston Martinom i sad se mučim sa onim Mercedesom i Viperom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ja to sve preso iz prve... rijetko koji sam moro ic 2 puta... neznam sta je tak tesko... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Riješio i ja napokon tu autoškolu.{#} Najviše sam živaca izgubio na A3 i A2 kategoriji.

Nego, sad sam na Havajima pa me zanima hoću li se kasnije ponovno vraćati na Ibizu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

autoskola odavno rjesena :D ko je se sjeca vise.....

btw, eto pocet cu opet igrati ovo cudo, pa me dodajte.. nick isto ko i ovdje na forumu....

Pa se vidimo.

I ne brinite... narancasti humvi sa redneck zastavama koji krivuda po cesti (obicno u vecernjim satima) nije toliko opasan {#}

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
hitmanr kaže...

neradi,,znaci da je orginal kljuc u svake igre drukciji ocurec u svakog drugog tdu 2

Da,on ga je iskoristio i to je to.Najbolje bi ti bilo da sad nađeš neki cd key koji radi i krekaš igru i to je to.

imam jednu orginal igru e sad ja je vise ne igram a hto bih je prijatelju dat dali je moram deinstalirat da bi on mogao igrat mislim deaktivirat cd key

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Jozo si ih ubacio možda u klub??jbga ja šljakam ko veliki i stalno sam u bircu...dok ulovim vremena ču u igru skoknut...mislim da ih možeš invitat u klub...ako ne te budem prebacio u potpredsjednika da možeš...aj jozo da se malo ispričamo i prođiramo...fakat se nismo več dugo čuli...na steamu mi samo javi...stalno mi je Online... ;)

a i ostali me mogu tako dobiti...dodajte me na steamu: CALLmeSCOOBY ili shelMi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bok ja imam prvi i drugi dio igre ali drugi baš ne igram puno jer nemem vremena ako igraš na prvom djelu dodaj me zovem se MihaPacker

MIhael Huzak
14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

Jozo si ih ubacio možda u klub??jbga ja šljakam ko veliki i stalno sam u bircu...dok ulovim vremena ču u igru skoknut...mislim da ih možeš invitat u klub...ako ne te budem prebacio u potpredsjednika da možeš...aj jozo da se malo ispričamo i prođiramo...fakat se nismo več dugo čuli...na steamu mi samo javi...stalno mi je Online... ;)

a i ostali me mogu tako dobiti...dodajte me na steamu: CALLmeSCOOBY ili shelMi 

Nisam nikog ubacio. Botun za rekrutanje mi je disejblan :D

Na pola puta smo sa bodovima za lvl 3....

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

a parama? ja ocu dat lovu za lvl 3 ako nemate...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

a parama? ja ocu dat lovu za lvl 3 ako nemate...

Pare imamo. Bodovi su problem... Utrke smo prestali vozit jer 90 posto njih su citeri, a ono postenih su pokupovali veyron ss i tunirali ga na lvl 4... pa ako imas obicnog veyrona mos se slikat.

Btw, Scooby, aj stavi me za vicepresa da mogu rekrutat okolo. Ionako mislim da opce nemamo vp-a. Vix je imao neki problem pa ga izbacilo, a kako nismo bili online, nije ga ko imao ubacit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 14:27 (JozoMunja).
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

rijesio save nego jel mi moze neko rec kad bi kupovo cd key(dal se isplati sad uopce???) jel bi mogo skinut igru sa piratebaya i sam upisat org key unutra da mogu derat online??

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 14:02 (Demzi94).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

zanima me moze li se doci i kako na onaj mali otocic na hawaima... i kad sam poceo igru, prvi onaj skup sa utrkama mislim da je c4 klasa, gdje je onaj mustang tj one prve utrke, sam zavrsio na 2 mjestu u ukupnom poretku, i sada nemogu da ih igram ponovno da poboljsam level, dali cu ikako jos moci odigrati te utrke?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice