Ovu temu sam otvorio jer se radi o odličnoj multyplayer i da vidim koliko je Talisman raširen u Hrvatskoj.Za sve vas koji ga nemate moram reći da je igra slična World of Warcraft-u,po meni i bolja!Tako da svima savjetujem da je nabavite!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dosta je igraju na ovim prostorima, ne vidim razlag tome
moram reći da je igra slična World of Warcraft-u,po meni i bolja!
Pa ti nisi normalan, gdje ćeš uopšte porediti WoW i neko kinesko sranje. Stari pogledaj samo grafiku, nije ravna ni sega-megi, a tek ostalo. Mislim da je moto developera talisman online-a : ''što šarenije to bolje''.
Ovu temu sam otvorio jer se radi o odličnoj multyplayer i da vidim koliko je Talisman raširen u Hrvatskoj.Za sve vas koji ga nemate moram reći da je igra slična World of Warcraft-u,po meni i bolja!Tako da svima savjetujem da je nabavite!
Jeli igra free...?
Jeli igra free...?
Moglo bi se reći da je, jer jedino što se plaća u igri su ti t-poeni (oni nisu prijeko potrebni).
Evo ti link : http://talismanonline.com/downloads.aspx
Ja sam igro talisman,igra je zakon !!
Ja igram ovu igricu,zakon je!!!!
Dodajte me ja sam na Earth and Seas wizard143 38lvl uskoro 39lvl
Da i ja Igram Super je Ima dosta igraca koji su igrali ili igraju sa Balkana...
igra još tko ovu igru :D
bumpp
8 godina, svaka ti cast
buuuuump