Supernova

poruka: 3
|
čitano: 621
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Supernova MOBA by Namco Bandai

Novi MOBA naslov kojeg stvara Namco Bandai, smještena u spaceSF svijet (pomalo vuče na starcraft), bit će FreeToPlay.

Dakle, stadardno 5vs5 kao i u drugim MOBA naslovima, ali ono što žele napraviti drugačije u ovom naslovu jest da će uvesti makroe i ekonomiju iz RTS-a te će se moći kustomizirati minion valovi, a možda če ih se i moći direktno upravljati. Dakle, MOBA s dosta elemenata RTS-a. 

U tijeku je alpha testiranje, za ključ se možete prijavit i čekat ili ga možete dobit na ovoj stranici dok ih još ima: https://eu.alienwarearena.com/giveaways/supernova-alpha-key-giveaway

službena stranica igre

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Supernova

dobio sam key viška, ako netko želi isprobat, nek se javi na PM

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Supernova

Meh, propast će to brzo ko i svaki takav pokušaj. Neznam kak ti developeri ne kuže baš da makar su MOBE trenutačno megapopularne da niti jedna takva nova igra od nekog "random developera" nemože konkurirati divovima ko lolu, doti i nadolazećem hotsu. Nema se tu kaj puno novog smisliti, ove tri igre su pokrile sve kaj bi moglo zanimati nekog moba igrača i ovako for fun nije loše testirat neku novu igru tog tipa al nema bas pretjeranog smisla igrat nešt kaj će propast garant.

lol [eu]east: z0mbie

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice