Stronghold 3

poruka: 93
|
čitano: 18.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Stronghold 3

Igrao bezveze nekih 10-20 minuta i za sada mi je ok. Po meni je veeliki minus taj što nema, koliko ja znam skrimisha.

SS-ovi su ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/najbolji-screenshotovi-iz-igara/21478.aspx?page=262&jumpto=2380841&sort=asc&view=flat

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Re: Stronghold 3

igra izgleda tmurno... al jbg tako je to doba bilo....

cek kako nema skrimish-a? nemoze se jednostavno izabrat mapa i protivnici i igrat nego samo kampanja i scenariji?

14 godina
Abomb kaže...

igra izgleda tmurno... al jbg tako je to doba bilo....

cek kako nema skrimish-a? nemoze se jednostavno izabrat mapa i protivnici i igrat nego samo kampanja i scenariji?

Jep.

Imaš ekonomsku i vojnu kampanju, map editor i ono free building. Nedostatak skrimisha je veliki minus kod Strnogholda. U Crusaderu sam prešao možda 4-5 misija kampanje i to je to. Sve ostalo sam igra skrimish.

17 godina
neaktivan
Stronghold 3

UBER {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stronghold 3

Ah i taj dan je došao {#} još kada bih imao mjesta na hardu... {#}

[shplj]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stronghold 3

Sada ga igrao malo više i mogu reži da mi se ne sviđa. Grafika i nije baš nešto, nema skrimisha, meni je fps obično 15~20 bez obzira na detalje.

Očekivao sam puno bolji Stronghold ,ali eto.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Stronghold 3

evo i ja sam se malo poigro s tim(ne dugo, oko pola sata). i sta da kazem, po mom misljenju je to poboljsana verzija prvog strongholda, bolji mi je od drugog dijela ali fali dosta stvari koje su bile u prvom. i ja uopce nevidim neka poboljsanja naspram ostalih dijelova. nekuzim sto je uopce ova igra, pa to je redizajnirani menu i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stronghold 3

Crusader je bio i ostao najbolji nastavak Strongholda... Igrao sam Stronghold 3 i nije mi baš nešto...grafika je grozna za 2011

4 0 hvala 0
16 godina
Stronghold 3

e pa to, nema nikakvih poboljsanja velikih. crusader je bolji od ovog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stronghold 3

skida se!! {#}

Say Hello To My Little Friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 16:59 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
treba i to probati, potrošio sam dane u prijašnjim nastavcima
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
Stronghold 3

Kolko igra dojde, i el se s bananapatka vezrijom mere igrat mp s nekim patchevima?

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nul-3 kaže...

Kolko igra dojde, i el se s bananapatka vezrijom mere igrat mp s nekim patchevima?

Radije prije kupovine originala skini i probaj igru jer postoji mogućnost da ti se ne svidi.

16 godina
Stronghold 3

na steamu dođe 50 eura sto se po meni nikako ne isplati jer se za te iste pare kupi batman novi ili ac revelations koje su neopisivo bolje igre od ovg. ova igra realno vrijedi oko 15-20 eura. ja stvarno neznam zasto sve nove igre na steamu moraju kostat 50 ili 60 eura.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Stronghold 3

Koliko vidim po grafici legends je imao daleko bolju, a ni nedostatak skirmisha ne pomaže.

Mislim da se ovo ne isplati ni skidati.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da, odigrao sam 2 misije u kampanji, stvarno je grafika dosta tmurna, nema skirmisha (najjaca stvar u Strongholdu :()...sutra cu vidit jel se isplati igrat dalje... nego ljudi, kakav je Stronghold 2? Jedino njega sam preskocio.
14 godina
N3N0 kaže...
Da, odigrao sam 2 misije u kampanji, stvarno je grafika dosta tmurna, nema skirmisha (najjaca stvar u Strongholdu :()...sutra cu vidit jel se isplati igrat dalje... nego ljudi, kakav je Stronghold 2? Jedino njega sam preskocio.

Meni se Stronghold 2 nije svidio. Bilo je previše gluposti o kojima se trebaš brinuti. Kuga, lopovi, pa moraš praviti nekakave mučionice, sudove itd.

15 godina
neaktivan
Zasad u 3 su mi na pocetku misije vukovi zaklali cijelo selo, sreca imao sam "heroja" pa sam ih pobio. Vidjet cemo sutra sta sve nudi, zasad lose.
13 godina
neaktivan

Kako igraš igricu stronghold 3 u orginalu ili !? Zanima me jer ja imam neku kopiju i ne znam kako instalirati, ako tko zna molim pomoć!?Hvala!

lenas
14 godina
protjeran
lenas kaže...

Kako igraš igricu stronghold 3 u orginalu ili !? Zanima me jer ja imam neku kopiju i ne znam kako instalirati, ako tko zna molim pomoć!?Hvala!

tu pomoć ne budeš dobio jer su takve "upute" zabranjene na ovom forumu. pročitaj si readme od torrenta {#}

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan
Stronghold 3

ja inače ne igram ovaj tip igri pa sam totalni newbe kaj se toga tiče...prvu u economy sam prešo al ovu drugu s vukovima nikako...kaj nek prvo se fokusiram na obranu tipa "ratnike" ili više na razvoj i uzgoj, jer me hebe, kaj ako radim "vojnike" onda mi rulja gladna... a ako se više koncentriram na uzgoj onda se ovaj mali broj ratnika nemože nositi s čoporom dok dođu...nekak mi se čini da je najbolje postaviti ogradu i one vidikovce s kojih ovi mogu rešetati po njima a za to vrijeme laganini uzgoj... :S neznam idem probam ponovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stronghold 3

jaoooo jaoooo jaoo

koje sranje od igre boze dragi

zali samo vremena od 2,5 sati skidanje sa torenta

grafika 0 igriljvost 0 izlged kuca okoline 0

ljudi se krecu kao ves masina u radu centrifuge

ocaj ocaja jad bijeda i cemer

pa kako ovo moze izaci u 2011 godini

pa cak crusader izgleda bolje i modernije od ovog sranja

povraca mi se

0 2 hvala 0
16 godina
Stronghold 3

ma igra je promasaj godine. ja sam ocekivo neki hit(volim stronghold) ali ovo je glupost. jedino mi je free build dobar ali oni napadi i obrana dvorca su uzasno napravljeni, dvorci su bezveze i glupe su borbe pa cak je i u prvom dijelu bilo bolje izvedeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stronghold 3

Slažem se, igru ću sad deinstalirati, smeće nema skirmish, WTF... a kampanja je šrot čisti.

0 0 hvala 0
13 godina
Stronghold 3
nema do Crusadera.. žao mi je što sam uopće izgubio 40 min čekajući da se skine..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Stronghold 3

taman je bila dobra da mi prođe jedan dan dok mi ne dođe bf3 key.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...
mar123 kaže...

igra je izasla danas, jel probo netko?

Skida se...

Reci nam svoje mišljenje tako da znam bili je kupio ili ne.

Have fun

16 godina
neaktivan
Stronghold 3

najgori Stronghold do sad -.-'

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stronghold 3
Vidio sam da su ocjene igrača na metacriticu očajne. Jel stvarno igra neigriva zbog bug-ova?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stronghold 3

kad pokrenem igru mi se pojavi steam error kak da to riješim

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice