Street Fighter IV

poruka: 125
|
čitano: 28.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Street Fighter IV

Ne treba ništa od toga samo napraviš account i to je to.

15 godina
neaktivan

a šta je s ovim cd keyom,pa igra mi orginalna i imam 4,5 tih cd keya i kaže da nijedan nevalja?

16 godina
neaktivan

Ja kolko znam u Resident Evil 5 isto tako treba taj LIVE account za sejvanje moj frend ima Resident Evil 5 samo klikne create offline account i upise nesto kao username valjda je tako i sa svim igricama za koje treba LIVE za sejvanje.

15 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ja kolko znam u Resident Evil 5 isto tako treba taj LIVE account za sejvanje moj frend ima Resident Evil 5 samo klikne create offline account i upise nesto kao username valjda je tako i sa svim igricama za koje treba LIVE za sejvanje.

al prije nego uđem u nju pojavi mi se LIVE i odem napraviti novi profil i lozinku i sve to super i kaže da nevalja taj neki CD key, bezveze, imam ih 5 i kao nijedan nevalja...jel ima netko za PC taj key koji radi? :-)

16 godina
neaktivan

Onda ne znam.

15 godina
neaktivan
fareee kaže...

Onda ne znam.

e, ono si dobro reko da odem na ofline nešto ,neznam ni ja šta,nešt sam sjebo tamo i sad mi može sejvat, tnx !:-)

16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Ako neko ima nekih problema sa navedenom igrom neka me pita.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e, a jel zna ko kako se sa onim vojnikom što ima američke zastave na rukama, kako se izvodi onaj šit da mu izleti iz ruke ono plavo nešto, što imaju i ryu i ken i sagat ima la vatreno...? :)

17 godina
neaktivan

Ugl svaki potez koji ima "charge" (sonic boom) se izvodi na nacin da se prva tipka stisne na oko dvije sekunde i nakon toga idu ostale tipke.

Znaci : lijevo dvije sekunde, desno + LP, MP, HP

16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

jer netko zna kako sa Chun li(ona kineskinja) napravi onaj potez, kada se okrene naopačke i počme se vrtit i udarati nogama

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 22:45 (gamer2400).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još nisam skontao sve komboe ali sam taj potez uradio hiljadu puta samo sam brzo pritiskao x.

16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Ovaj, sta vi ljudi ne znate da mozete za vrijeme borbe vidjeti sve poteze pritiskom na Esc??

Chun Lee overhead spin: charge down - up - kick

"Just so you know, if you bathe within my light, you diminish your own might, the illusionist in everyone"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Imam ATI 4870 1gb ddr5 ram, 4gb ddr2 ram, amd 2 x2 550 BE i fps mi stalno skače. Od 60 do 15. Kolika je potrebna konfiguracija za ovu igricu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije bitno koju konfu imas. Caka je da trebas zakljucati fps

16 godina
neaktivan
Street Fighter IV

a kako da to napravim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vec sam to objasnio u jednoj drugoj temi vezanoj za SF4 na forumu. Samo malo potraziNamigiva

15 godina
neaktivan
Street Fighter IV

a kako se osvajaju ovi novi likovi,jel to moraš pobijeđivati bez continue' jel sam s ruyom osovjio onu japanku i sad s amerom sovojim i ništa,dobijem jedan video u galeryi.. :-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš ti i preko neta napraviti taj live account samo odeš na create live account i to je to.

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Teško.

Ali moguće???

15 godina
Street Fighter IV

Jel bi mi netko znao reci koju tipku moram pritisnuti kad izgubim u borbi pa mi je onaj continue countdown? Pokusao sam stvarno svasta, ali bez obzira koju tipku pritisnim vrijeme samo sve brze istjece. btw igram na kompu i koristim tipkovnicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Esc

16 godina
protjeran

imam ja problem i to veliki , na početku

naime , skinuo sam igru preko torrenta jel i kad treba početi igrati , stalno mi je na ekranu da moram napraviti nekakav live account da bi uopće mogao početi igrati

jel se to baš mora ( znači , registracija i sve ) ili se to može izbjeći ?

nikad niti za jednu igru skinutu preko torrenta nisam trebao ništa slično , pa mi je ovo skroz čudno

16 godina
neaktivan
maddennfl kaže...

imam ja problem i to veliki , na početku

naime , skinuo sam igru preko torrenta jel i kad treba početi igrati , stalno mi je na ekranu da moram napraviti nekakav live account da bi uopće mogao početi igrati

jel se to baš mora ( znači , registracija i sve ) ili se to može izbjeći ?

nikad niti za jednu igru skinutu preko torrenta nisam trebao ništa slično , pa mi je ovo skroz čudno

To ne moraš ali ako želiš mogućnost sejvanja moraš.Odeš na Create offline account upišeš šta hoćeš kao username i to je to.

16 godina
protjeran

znači , ne mogu sejvati svoj napredak u igri ako to ne napravim , jesam te dobro razumio ???

znači , samo upišem username , bez email adrese , na create offline accountu ????

16 godina
protjeran

molim vas pomozite mi , želim ovu igru igrati , ali bez registracije , bez da igram online i slično

skinuo sam igru , imam crack , u čemu je problem???

stalno me igra vodi da napravim profil ( to sam i napravio , offline ), ali opet ne mogu počet igrat  :( :(

16 godina
neaktivan
maddennfl kaže...

molim vas pomozite mi , želim ovu igru igrati , ali bez registracije , bez da igram online i slično

skinuo sam igru , imam crack , u čemu je problem???

stalno me igra vodi da napravim profil ( to sam i napravio , offline ), ali opet ne mogu počet igrat  :( :(

Pa već sam ti gore rekao ali evo.Kada to napraviš odeš na sign in internet ti uopšte nije potreban.

16 godina
protjeran

U REDU

gdje bi trebalo biti " sign in " polje ? jer ja ga uopće ne vidim

16 godina
protjeran

jel može molim vas netko odgovoriti , bilo kako

jer meni ako dođe žuta minuta , cijeli komp leti van sa 8 kata

ne vjerujem da sam glup toliko pa da ne znam kako treba igru pokreniti

a isto tako vjerujem da bi taj početni ekran trebao svima biti isti ( znam da su meni i procesor i grafička skroz loši ) ali mislim da bi svejedno trebao vidjeti sve što i vi vidite

e kako je moguće da ja ne vidim sign in polje

ja pokrenem igru , stisnem home button , odem na create profil , odem na create offline profil , kreiram offline profil....i što zatim ?

jer sve što ja vidim su ( osim polja za prijatelje , chat i slične gluposti ) su također i dva polja , na jednom piše settings a na drugom sign out !!!

gdje je sign in????

a kad odem na svoj profil i pokušam otamo igru pokrenuti , naravno , zaključano mi je

dakle , kako taj postupak pokretanja igre točno treba izgledati ???

16 godina
neaktivan
maddennfl kaže...

jel može molim vas netko odgovoriti , bilo kako

jer meni ako dođe žuta minuta , cijeli komp leti van sa 8 kata

ne vjerujem da sam glup toliko pa da ne znam kako treba igru pokreniti

a isto tako vjerujem da bi taj početni ekran trebao svima biti isti ( znam da su meni i procesor i grafička skroz loši ) ali mislim da bi svejedno trebao vidjeti sve što i vi vidite

e kako je moguće da ja ne vidim sign in polje

ja pokrenem igru , stisnem home button , odem na create profil , odem na create offline profil , kreiram offline profil....i što zatim ?

jer sve što ja vidim su ( osim polja za prijatelje , chat i slične gluposti ) su također i dva polja , na jednom piše settings a na drugom sign out !!!

gdje je sign in????

a kad odem na svoj profil i pokušam otamo igru pokrenuti , naravno , zaključano mi je

dakle , kako taj postupak pokretanja igre točno treba izgledati ???

Onda probaj ići na done.

17 godina
neaktivan
Street Fighter IV

Evo baš igram ovu igru, izvrsna je!

Još kad pozovem frenda s joystickom. :)

Al ce biti zabave (i udaranja) :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: