ja sam bio na granici da uzmem xbox s radi starfielda kako sam imam ps5. ali mislim da odustajem. gledam rezencije na sve strane i nekako mi nije vrijedno storsenja novaca i uzimanja konzole. ok, fora mi je hrpa planeta i da su svi drukciji ali manjak let po svemiru mi je bas star preko koje ne mogu prec nekako. ispada da samo mozes malo oko planeta letit i to je to. mislim ako mi se bude igrala neka svemirska igra da cu skinut no man sky
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Starfield je tipčna bethesda poput fallouta a mjesto radnje je svemir. Oni ne rade simulacije.Ali da, svako šteta što nemaš sve opcije. Osbno ne bi vozio do planeta eventualno prvih par puta, ni šetao u kompletnom radijusu po planetima, ali bilo bi fora imati takve opcije.
odgovor na tvoje pitanje u svezi rtx 3060....22 fpsa 1440p high detalji
pa jbga, 3060 nije bila niti prije ovoga grafa za 1440p
igrica je prezahtjevna, ali nije prva nit zadnja, još od crysisa ili stalkera susretali smo se sa sličnim situacijama
tko želi igrat, igrat će, sad ima i taj famozni fsr ili dlss, pa bar to malo pomaže više nego prije
niti moja 3080 12gb nije bogzna što u ovoj igrici, ali na 1440p monitoru, uz dlss i high/mid detalje, očekujem 60-80 fps, što je sasvim igrivo
odgovor na tvoje pitanje u svezi rtx 3060....22 fpsa 1440p high detalji
igrica je prezahtjevna, ali nije prva nit zadnja, još od crysisa ili stalkera susretali smo se sa sličnim situacijama
tko želi igrat, igrat će, sad ima i taj famozni fsr ili dlss, pa bar to malo pomaže više nego prije
niti moja 3080 12gb nije bogzna što u ovoj igrici, ali na 1440p monitoru, uz dlss i high/mid detalje, očekujem 60-80 fps, što je sasvim igrivo
How yes no Plati onom modderu 5 dolara da ti otkljuca DLSS jer Kožnati ne želi da DLSS bude open source
Nisam niti pitao za 1440 nego za 1080p, ali nema smisla niti gledati dalje igra je ili bezobrazno neoptimizirana ili ćemo nastaviti gledati kako se mid i low grafe nastavljaju obezvrjeđivati ovakvim naslovima, a moguće je i da gladamo nešto kao novi crysis... ipak mislim da je igra neoptimizirana, od bethesde sam za sada odigrao samo skyrim, do daljnjega će ostati na tome.
Starfield je tipčna bethesda poput fallouta a mjesto radnje je svemir. Oni ne rade simulacije.Ali da, svako šteta što nemaš sve opcije. Osbno ne bi vozio do planeta eventualno prvih par puta, ni šetao u kompletnom radijusu po planetima, ali bilo bi fora imati takve opcije.
Do kud si dosao u igri?
Do kud si dosao u igri?
Otključava se u srijedu za mene. Ovo su dojmovi mog šogija koji je odigrao sve njihove igre više puta, fallout u svemiru, a igra ju nekoliko dana.
I tako par dana je vec vani? I jel su napokon fanboyi skuzili kolka prevara je bethesda? :D :D
Apsolutni tehnički krš od igre sa ruznim animacijama,ispranom grafikom koja kaska za ostatkom pa mozda i 10 godina,povrh svega losa optimizacija i framerate na svim sustavima.
Loading screenovi non stop, doslovce Skyrim u svemiru (potemkinova sela,lijepa fasada izvana koja sad vise nije ni lijepa naspram drugih igara a unutra karton koji drzi fasadu)
Faloout 76 su svi polljuvali, i recezenti i igrači a ja sam guštao u istoj ko pajscek u blatu. Tak da nemereš mi zgadit jelo da se postaviš na trepavice

Faloout 76 su svi polljuvali, i recezenti i igrači a ja sam guštao u istoj ko pajscek u blatu. Tak da nemereš mi zgadit jelo da se postaviš na trepavice
Hoces rec da ti igras i hvalis ono sto svi ostali pljuju i da si zato reprezentativni uzorak...cega?
U biti ni ne igras,koliko se nabadas na ove clanove koji su probali igru i kritiziraju ju dobio sam dojam da ti imas minimum 100 sati u igri a na kraju igrala tvoja sestricna il tko vec pa ti prenosi "tvoje" dojmove 🤥
Internet je ponekad odvratan 🤮🤮🤮
Ja sam reprezentativn sebi, za tebe i sve druge me bolli penis :D
How yes no Plati onom modderu 5 dolara da ti otkljuca DLSS jer Kožnati ne želi da DLSS bude open source
how yes yes
najprije se informiraj, mod za dlss je vani, naplaćuje se mod za frame generation
i kakve veze ima što dlss nije open source, sve što bethesda treba napraviti je skinuti dlss sdk i začas ga implementirati u igru
e sad, zašto neće... odgovor ti je vjerojatno u suradnji s amd-om, tako da to pitanje vjerojatno treba postaviti babi su
Nece jer su ljudine!
Ne bih ni ja!
ja sam bio na granici da uzmem xbox s radi starfielda kako sam imam ps5. ali mislim da odustajem. gledam rezencije na sve strane i nekako mi nije vrijedno storsenja novaca i uzimanja konzole. ok, fora mi je hrpa planeta i da su svi drukciji ali manjak let po svemiru mi je bas star preko koje ne mogu prec nekako. ispada da samo mozes malo oko planeta letit i to je to. mislim ako mi se bude igrala neka svemirska igra da cu skinut no man sky
Skinuo jogurt verziju probao i vidio, nije to za mene nema letenja po svemiru nema slijetanja na planete itd jedino ostaje star citizen bugoviti igrati.

Skinuo jogurt verziju probao i vidio, nije to za mene nema letenja po svemiru nema slijetanja na planete itd jedino ostaje star citizen bugoviti igrati.
a šta su ljudi ocekivali realno,, engine je apsolutno smece. 20 godina isti drek,nema tehnicke sanse da oni ikad izvedu to.
Elita ostaje najkompletnija igra trenutno sto se space simanja tiče,SC je jos uvijek ne kompletan a dok se ne dovrsi i scam.
navodno je mod za dlss 3 crackan
Strasno!
dogurah do 10. levela.
igra nije loša, ovi tehnički problemi koje je bethesda uredno prikazala su zapravo najbolji launch od njih tako u zadnjih 20ak godina.
nemam nekakvih problema osim činjenice da je godina 2023. a oni nisu stavili FOV slider u igru.
Također su sve zaključali iza skilova, ne mozeš ništa raditi ako to ne otključaš što je notorna glupost.
metke ne možeš kraftati već moraš kupovati i lootati isto glupa odluka.
bit će odlična igra kad moderi odrade svoje kao i skyrim
Znači nsam jedini koji ću igrati ovo smeće 😂
pokrenuo sam ja jucer starfield na svom kompu ryzen 5 3600, gtx 1660 super, 16 gb rama, kingston a2000. optimizacija je užasn, dobijem oko 40 fps-a na medium u fhd. znam da imam loš komp ali na njemu sam igrao origins na high, rdr 2 na ultra, ratcheta, na high. ničim igra ne opravdava lošu optimizaciju. za primjer ratchet ima ljepše animacije i više akcije se događa istovremeno pa je manje zahtjevan, rdr 2 ima življi svijet i grafički ljepši izgleda pa bolje radi. za ovo treba imat graficku od 1000 eura da bi glatko radilo ali opet grafika ni na najacem kompu ne može popravit loše izveden svjet npr. drveća i izgled lica osoba koje su skamenjene. dosta nemarno su to napravili s obzirom kolko dugo se na igri radi.
Broj Patreon membera je liku narastao sa 4000 na preko 8500 u jedan dan od kad je DLSS3 FG mod izašao Fino je zaradio već.
Broj Patreon membera je liku narastao sa 4000 na preko 8500 u jedan dan od kad je DLSS3 FG mod izašao Fino je zaradio već.
ne znam da si stavim to, jel netko probao? iako mi sve odlično funkcionira zasad, nemam nikakvih frame dropova. Al ako može izgledati i još bolje, zašto ne
Ako nemaš 4XXX karticu nema smisla, jer će ti FPS biti jednak kao i sa free DLSS2 modom koji je napravio. Jedina razlika je u Frame Generatoru za nove kartice koji diže fps 2-3x.
ne znam da si stavim to, jel netko probao? iako mi sve odlično funkcionira zasad, nemam nikakvih frame dropova. Al ako može izgledati i još bolje, zašto ne
stavi, kod mene radi fluidnije i vjerujem da sam dobio oko 7 fpsa.
EDIT; zaboravih reći da odigrate quest koji se zove Mantis jer je nagrada opako dobra :D
piše da je lvl 30 al ja sam ga riješio na lvl 6
stavi, kod mene radi fluidnije i vjerujem da sam dobio oko 7 fpsa.
EDIT; zaboravih reći da odigrate quest koji se zove Mantis jer je nagrada opako dobra :D
piše da je lvl 30 al ja sam ga riješio na lvl 6
pričamo o dlss 2.0 ili 3.0?
Za mene je igra totalni fail s obzirom da je teška 150GB, ali kad vidim cut scenu slijetanja povraća mi se.Čak elite dangerous bolje izgleda i ako si primoran igrati sve iz prvog lica osim ako nisu tu šta promijenili, mislim da sve te zajebancije su napravljene linearne.Očekivao sam puno više od naslova koji je single Player pogotovo u 2023 godini.Nema Dlss karticu ali i da imam svejedno mi se povraća na te gluposti.Star Citizen bugoviti jee izmislio svijet za ovaj shit