Starfield

poruka: 780
|
čitano: 264.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Starfield

bome super recenzije, jako dobre ocjene ali još bolje zvuči ono što su napisali, pogotovo ovih par koje shvaćam ozbiljno, pogotovo Gopher, evo link:

4 godine
protjeran
Starfield

Tipični Bethesda rpg koji će se igrati idućih oho ho godina , ništa groundbreaking ali ima tonu questova i mogućnosti, tj ogroman replayability plus modovi.  Zanimljivo je da igrica nema nikakvih ogromnih bugova na izlasku , očito su to dosta dobro ispeglali uz pomoć Microsofta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 19:32 (Sarevok).

2 0 hvala 0
16 godina
Starfield

ACG oduševljen, njega jedino i pratim. Nema bugova, dobre performanse, hrpa sadržaja, ogromna igra, dobro izgleda i igrat će se mjesecima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
forumaš kaže...

ACG oduševljen, njega jedino i pratim. Nema bugova, dobre performanse, hrpa sadržaja, ogromna igra, dobro izgleda i igrat će se mjesecima.

Dobre performanse? Ono što sam ja vidio nije baš nešto dobro...

16 godina
Starfield

..hm..

... there is no spoon ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Malo loše optimizirano čini mi se?

0 0 hvala 0
16 godina

To je sada standard i bezvezno navlačenje ljudi na kupovanje novih komponenti. Prvenstveno grafičke kartice.

16 godina
It'sMe932 kaže...
forumaš kaže...

Dobre performanse? Ono što sam ja vidio nije baš nešto dobro...

Dobre, ne odlične. Ne treba sve dignuti na max, stave se srednji detalji, ne gubi se puno vizualno.

14 godina
Loše brate mili, 4070 da bi se igra na 1080p sa pišljivih 60 frejmova...
9 godina
Starfield

6700xt koja je do danas bila odlična 2k kartica ne može ovo niti na 1080p tjerat.

0 0 hvala 0
16 godina
Starfield

bolje performannse nego kad je izašao Fallout 4 i fallout 76 i Skyrim

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...

To nije vrijedno pohvale. Ne pada mi na pamet nikoga hvaliti zato jer su se udostojili napraviti minimum minimuma i zato što su im sve igre dosad izlazile u pokvarenom stanju i eto sad je ova malo bolja pa ih ajmo hvaliti. Vidim i recenzenti padaju na te fore i gadljivo mi je to za čitati.

"Dosad su Bethesdine igre izlazile u neogrivom stanju. Starfield ima manje bugova i treba ti samo grafička od 1k eura da ju možeš igrati u 2k rezoluciji. Trebamo im se svi skupa kolektivno naguziti" 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 20:21 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
forumaš kaže...

To nije vrijedno pohvale. Ne pada mi na pamet nikoga hvaliti zato jer su se udostojili napraviti minimum minimuma i zato što su im sve igre dosad izlazile u pokvarenom stanju pa eto sad je ova malo bolja pa ih ajmo hvaliti. 

Kao i prethodnici ovo je igra za duži niz godina, biti će hrpa nadogradnji, modova, dlcova...i ljudi će vremenom mijenjati hardver jer će se igrati sve do izlaska the elder scrollsa 6 koji je godinama udaljen.

Tak da to ljudima nije neki veliki problem. Ljudi igraju Skyrim dan danas, igra se i dalje prodaje. Igraju i Follout 4 i isto se još uvijek prodaje. Nedavno je Epic poklanjao Follout 3 pa je bilo oduševljenje.

A mišljenja će biti svakakvih, kao i uvijek...ali život ide dalje :D

12 godina
Starfield

dakle sa fsr quality i malo podešenim postavkama, ne vidim zašto bi moralo sve biti na ultra, dobit ću cca 100+ fps na 1440p

sasvim solidno, rekao bih, za novu igricu tog kalibra

bogme i neke druge igrice su isto tako zahtjevne, primjerice kod dying light 2 smo već vidjeli sličnu zahtjevnost

dodao malo dlss, malo spustio neke postavke i dalo se igrat sasvim dobro, starfield će možda biti mrvu zahtjevniji, al jbga - i noviji je

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Starfield

Veliki gradovi su CPU bound tak da FSR ne pomaže pa bu bilo ispod 60 fpsa bez vrhunskog procesora. Također šetnja po planetima nema viskok fps, ali atm di se obićno napucava bude 60+

Meni igrivo, jedva čekam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Starfield

Jel ima ovdje ekipe koja je uzela premium? jel se otključalo, počelo igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starfield

Izašao je novi AMD driver za Starfield. Popravlja performanse za Rx 79xx seriju, a valjda i za ove starije serije.

Link:

https://www.techpowerup.com/313064/amd-software-adrenalin-23-8-2-whql-released-with-starfield-optimization

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cansee kaže...

Jel ima ovdje ekipe koja je uzela premium? jel se otključalo, počelo igrat?

Sutra, 2 AM se otključava.

Starfield release times

2 godine
protjeran
Starfield

Zanimljivo...

0 0 hvala 0
15 godina
Jelash13 kaže...

Zanimljivo...

Što je točno tu zanimljivo? Različiti recenzenti za različite regije. Nekome se igra dopala a ovom jednom očito nije. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Starfield

Uvjetno rečeno mu se nije svidjela, jer je napisao da se nakon provedenih 90 sati u igri veseli za idučih 90.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Starfield

Kolko se da vidjet klasicna njihova igra. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Starfield

Ja ću bome čekati dok ne bude neka detaljnija recenzija kako se vrti na konfiguracijama koje nisu najnovije. Prilično je očito da neće biti najbolje...

Ne žurim, ionako dok ne završim BG3 ni ne razmišljam o nečemu drugome.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Starfield

Ovako, prvi dojmovi što se same igre tiče su izvrsni. Al daj me nemojte j**at da ovo ide u 40-50FPS-a 2560x1440 s 3080Ti koja je zakucana na 100%. Na high, ne ultra. A vizualno jednostavno ne opravdava ovakve zahtjeve. Uglavnom morao sam koketirati s medium detaljima da bih dobio 60-65FPS-a. Kome nije hica za igrati SADA ODMAH neka pričeka koji performance update. Inače, osim toga, u 3 sata ni jedan bug vidio.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Starfield

Takve performanse dobiješ sa uklučenim FSR? Ako da, onda je optimizacija tragedija, pa jedan Jedi survivor mi radi sa fsr na performance u 4k na 70-80 fpsa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2023 8:35 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starfield

Bez, evo s ovakvim postavkama (samo je VSYNC off) imam 68-80FPS-a što je dobro, no res scale/FSR na 75% izgleda ipak lošije nego kad igra ima DLSS. Ovako bi moralo raditi bez FSR-a.
E da, i FOV. Znači još nema definitivno rješenje za to. Bude ako ništa problem sa pozicijom oružja ako se i FOV promijeni putem configa pa će i za ovo trebati neko vrijeme da moderi fixaju. Default FOV je dosta uzak.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2023 8:45 (Lovac).
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Starfield

Mod za nVidiu(dlss) i intel(xess)

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/111/

Max1985

5 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
Starfield

Odigrao noćas par sati i za sad mi se jako sviđa.

Kaj se tiče performansi nisam primjetio nikakvo trzanje ni bugove za sad, dapače sve je išlo buttery smooth 

(imam konfu staru preko 4 godine, jedino je grafulja novija..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
Starfield

A koliko često je LOADING.... ?

HAIL TO THE KING, BABY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Starfield

Zakaj se stvorio takav hype oko ovog sranja od igre? Grafički ništa specijalno, gameplay kao i svaki drugi tog tipa i za kraj ova optimizacija lol koji kuki se to hypa.

3 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice