Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 729.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
bistri kaže...

Bilo bi dobro da BUG posjeti lokaciju, a ne samo izvjestavanja o najnovijim multifunkcionalnim printerima i slicnima.

Slazem se sa bistrim bilo bi ljepo da malo podrzite Sc2comunity koj se jako trudi dignut scenu u hrvata. Na ovom sajtu http://www.sc2croatia.com/ je aktivna  ekipa iz srbije, slovenije,  bosne i hercegovine pocelo se strimat, krenula je hrvatska liga sad se uskoro printaju majce sc2Croatia ima trebi ima svega samo nam jos treba malo promocije :D

13 godina
neaktivan
Starcraft 2

pozz ljudi novi noob je došo u starcraft i sad traži bar malu pomoć oko početka igre...zanima dali imate kakav klan ili neš di komunicirate preko ts-a...ja bi vam se pridrugio ako bi me primili samo da me uvedete u osnove igre....fala ljudi

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

http://www.sc2croatia.com/ imas super ekipu... kanal u igri je HRV-1

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

uf...igram par dana i mislim da mi je ovo najteža igra koju sam ikad igro....pokušavam sa zergovima igrat i svako malo se izgubim...gledam one tutorijale ali su mi sj*bani.....mislim da će mi trebat vječnost da skužim ovu igru

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

yes, definitivno najkompleksnija popularna igra današnjice i brutalno je iskrena (ako izgubiš nemaš nikoga drugog kriviti, nikakve čizeve, timovce, čitove, nego samog sebe). Treba puno vremena samo da pokupiš osnove, a onda dalje da ne pričam ;)

btw: zerg je jako loša rasa za početak jer zahtjeva više akcija oko samog upravljanja baze i reakcijska je rasa, orjentirana više na mobilnost, obranu i macro pa jako loša za čiste početnike

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 20:43 (acca).

0 0 hvala 0
14 godina

Practice makes perfect, samo vježbaj. Preporučam ti da kreneš sa Terranom, zerg ti je najteža rasa za početnika.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
Starcraft 2

ljudi pokušavam se regat na sc2croatia portalu no vec mi se dva dana nitko ne javlja... skuzio sam da pise da admin mora chekriat podatke i te fore...ali ono..vec dva dana je mislim dosta..

brijem da sam sve podatke dobro upisao...  htio bih se okusat u nekoj silver/gold ligi kad krene druga sezona CSL-a.... :)

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Practice makes perfect, samo vježbaj. Preporučam ti da kreneš sa Terranom, zerg ti je najteža rasa za početnika.

Kako je poceti sa protoss ?

14 godina
neaktivan

pa po meni su dobri za pocetak ako volis graditi baze brzo,praviti iznenadne napade(warp prism itd) te imati jaku vojsku u svim fazama igre:D

14 godina

Toss, Terran, dosta su slični po težini za početnike.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Rekao bi da je protoss i lakši, nemoraš se micati iz baze dok ne napraviš 200/200 vojsku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Hmm, meni ne, krenuo sam igrati prije nekih 10 dana, protosse sam našao kao najlakše, zergovima jednostavno ne mogu, ne idu mi, a terrani pogotovo, protosi su mi sada najviše legli.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

kada su click to win

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

kada su click to win

Izvini, ali znam dovoljno o igri da mogu reći da ovdje nema ništa op i da se blizzard potrudio da sve izbalansira

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Zodiak kaže...

kada su click to win

Izvini, ali znam dovoljno o igri da mogu reći da ovdje nema ništa op i da se blizzard potrudio da sve izbalansira

Nije ništa pogrešno reko, kao što nisi ni ti. Istina je ta da protossi zahtjevaju najmanje apm-a za kontrolu da budu efikasni za razliku od zergova i terrana.

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

nisam ja reko da su OP nego sam mislio da ih je najjednostavnije igrat ,također ja sam ih igrao dok nisam stigao do platinoma ,a sada sam se prebacio na terrane(trenutno gold liga ako me nisu prebacili u nizu jer nisam igrao dosta)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zodiak kaže...

nisam ja reko da su OP nego sam mislio da ih je najjednostavnije igrat ,također ja sam ih igrao dok nisam stigao do platinoma ,a sada sam se prebacio na terrane(trenutno gold liga ako me nisu prebacili u nizu jer nisam igrao dosta)

aktivnost nema veze... jednostavno si više gubio nego pobjeđivao

13 godina
neaktivan
acca kaže...
Zodiak kaže...

aktivnost nema veze... jednostavno si više gubio nego pobjeđivao

Ako je igrao rjeđe i switchao rasu normalno da će igrati lošije nego prije pa samim time i gubiti...

16 godina
Starcraft 2

pa da... ali velim da neaktivnost nema veze s rankom na ladderu, samo u grandmaster ligi se traži da budeš aktivan da zadržiš mjesto u ligi

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

To je istina..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

kako nema veze?

sta dulje ne igras to padas sve više prema samom kraju na ljestvici i onda padnes u slabiju ligu sta ne?

drugi te prestižu

a sta se tice rase ,kada sam prebacio na terane dosta sam gubio u pocetku

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 16:10 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zodiak kaže...

kako nema veze?

sta dulje ne igras to padas sve više prema samom kraju na ljestvici i onda padnes u slabiju ligu sta ne?

drugi te prestižu

a sta se tice rase ,kada sam prebacio na terane dosta sam gubio u pocetku

Ne.. imaš mmr (match making rating) koji ti je zapravo glavni govoritelj skilla i ovisno o njemu dobivaš protivnike na ladderu, a ne o tome koliko bodova imaš na ladderu... inače ne bi bilo fer s ljudima koji igraju samo kada imaju bonus pool

btw: mmr je skriveni i ne može se vidjeti

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 16:35 (acca).
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

da to znam ,ali sta nije da mozes upast u nizu ligu kada dugo ne igraš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zodiak kaže...

da to znam ,ali sta nije da mozes upast u nizu ligu kada dugo ne igraš?

nije... samo gm liga

16 godina
neaktivan

bump

Starcraft 2 Croatia - www.sc2croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 21:22 (Skyless7).
16 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

ljudi pokušavam se regat na sc2croatia portalu no vec mi se dva dana nitko ne javlja... skuzio sam da pise da admin mora chekriat podatke i te fore...ali ono..vec dva dana je mislim dosta..

brijem da sam sve podatke dobro upisao...  htio bih se okusat u nekoj silver/gold ligi kad krene druga sezona CSL-a.... :)

admini su bili na godišnjem :) sad bi sve trebalo bit rješeno

Starcraft 2 Croatia - www.sc2croatia.com
13 godina
neaktivan
Starcraft 2
Evo ljudi poceo sam igrat SC2...
Aktivirao sam starter edition i zelim kupit key.
Koja su jos(legalna) prodajna mjesta za keyeve i koja je njihova cijena?
Jer sam nasao na njihovoj stranici key koji kosta 40€.
Dakle gdje jos mogu nabavit key (sami key bez igrice)?
http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Imas li iskustva s njima...jesu pouzdani?

Jer cijena je 10e jeftinija nego na battlenetu.

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice