Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
mata_87 kaže...

Hm... upravo sam odigrao match sa terranom koji tvrdi da je moderator na eu serverima (ima fora ikonu pa sam ga pitao kako ju je dobio, ali nebitno za priču).

Na kraju frajer mi kaže: "worst player ever". Eto i što reći na takvo ponašanje, prvo koristi cheese od kojeg se iznimno teško obraniti kao toss (osim mass sentry) i onda me na kraju još i vrijeđa. Uff ali volim when cheese fails pa protivnik ragequita {#}

To i zvuči kao moderator na EU serverima.

Ne znam gdje se nalazi europski ogranak Blizzarda ali ekipu koju su stavili da moda kao da su našli na Hreliću. Nikad niš ne moderiraju, samo bacaju glupe komentare, postaju u one idiotske threadove sa protis sniperima i međusobno se pozdravljaju. O onim infantilnim anketama "da si dron, u koju bi zgradu najradije mutirao" da i ne govorim (ali dobro, isti kretenizmi su i na US serverima, možda klinčadija fakat puši takve nebuloze).

Edit: Ali dobro, moram priznati da im je fora za 1. April sa balance patch-om bila fenomenalna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 12:43 (baba).
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

ljudi ajmo osnovat neakav klan, who is with me????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Pitaj ovu ekipu:

15 godina
neaktivan
baba kaže...
Bera kaže...

Pitaj ovu ekipu:

xD, sad stvarno??

16 godina
bistri kaže...

Aj mi zvekni taj replay na marko.bistricki@gmail.com

malo da se divim kolko lose moze netko odigrat.

Najbolji prosjek koji moze imat terran je 160 Minerala po minuti + recimo 2 mules 320/360 dakle u startu cca 500 Minerala po minuti (kad druga mule istekne pada income barem za 100)

Toss sa 30 probova, recimo da je 12 na gasovima (najgori slucaj) ima 18 probova koji prinose 720 minerala po minuti.

Produkcija NE BI smjela bit ista nikako.

Poanta price, ako si master liga i skoro izgubis protiv terana koji ima 4 SCV-a a ti si protoss koji je na 2 baze, onda ucini sljedece

a) provjeri jel su ti tipkovnica i mis ustekani

b) prekini se drogirat

c) i pit pivo

d) posjeti neurologa

e) Start-control panel-add remove programs-starcraft 2 remove-opera-bug.hr-oglasnik-prodajem starcraft 2 acc povoljno.

hehe, nemoj pretjerivati :D

kada vidiš replay skužit ćeš o čemu pričam ;) 

to što sam ja loše objasnio svoju poantu ne znači da lik igra loše. 

taj toss je u high masteru i stalno igra protiv GMa, kao što je sda, roxiswhite i slični. 

pretpostavljam da i ti na redovnoj bazi dobijaš likove iz GMa?

Bera kaže...

prijedlog za ime klana 'BUG' :P

BUGTomoYoda vs EGIdrA - 2:0 

:P 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 16:34 (Tomo Yoda).
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

ima nas koji igraju osnujemo klan, ja sam u neakvom klanu izrealskom, ekipa se skupila, na skypu smo i deremo noobove,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Vidim tu se neki klanovi već organiziraju  {#}. Igrao bih i ja sa ekipom u klanu (ako do toga dođe uopće) pa imam par pitanja: 1. Dali je apsolutno nužno nositi BUG tag (ili koji bi već bio)? Naime ima ljudi koji su već iskoristili free name change, ili ga plairaju iskoristiti za jednostavno mjenjanje nicka u nešto drugo. 2. Ima li minimalna dobna granica za ulazak u klan (da se izbjegno neugodne situacije, recimo kad neko skine nekog svetca, a s druge strane skypea dijete od <12 godina)? 3. Tko bi bio vođa klana (bera, tomo yoda?), odnosno dali bi se svi zajedno dogovarali u vezi svega (demokracija)?. 4. Dali bi bio potreban određeni skill level za ulazak (nadam se da ne). 5. Svi su dobrodošli u klan ili postoje još neki dodatni preduvjeti?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Vidim tu se neki klanovi već organiziraju {#}. Igrao bih i ja sa ekipom u klanu (ako do toga dođe uopće) pa imam par pitanja: 1. Dali je apsolutno nužno nositi BUG tag (ili koji bi već bio)? Naime ima ljudi koji su već iskoristili free name change, ili ga plairaju iskoristiti za jednostavno mjenjanje nicka u nešto drugo. 2. Ima li minimalna dobna granica za ulazak u klan (da se izbjegno neugodne situacije, recimo kad neko skine nekog svetca, a s druge strane skypea dijete od <12 godina)? 3. Tko bi bio vođa klana (bera, tomo yoda?), odnosno dali bi se svi zajedno dogovarali u vezi svega (demokracija)?. 4. Dali bi bio potreban određeni skill level za ulazak (nadam se da ne). 5. Svi su dobrodošli u klan ili postoje još neki dodatni preduvjeti?

U vezi tog imena neznam, nije nužno nositi tag jer kasnije vise nemozes mijenjati, ne bi trebalo biti dobnih granica, za vodju nek bude tomo{#}, netreas imati skill, bitno da znas tipkati i micati misem{#}, dovoljno nas je 4 u klanu, pa da igramo timske igre i razbijamo njabove.

17 godina
Bera kaže...

U vezi tog imena neznam, nije nužno nositi tag jer kasnije vise nemozes mijenjati, ne bi trebalo biti dobnih granica, za vodju nek bude tomo{#}, netreas imati skill, bitno da znas tipkati i micati misem{#}, dovoljno nas je 4 u klanu, pa da igramo timske igre i razbijamo njabove.

Smisao nekog klana je da vježbate stalno skupa, da isprobavate taktike jedan protiv drugog. Npr. jedan se ne može obraniti protiv 4gate-a, drugi stalno igra samo 4gate i ovaj prvi se pokušava obraniti. (banalni primjer). tj. da se u konačnici prijavljujete na turnire.

Ako želite igrati 4vs4, onda se dogovorite 4-ica, dodate se među frendove, pa dok se nađete svi skupa online (ili se dogovorite kada) i imate tim koji se probija na ljestvici.

EDIT : Znam se tako naći na bnet-u sa mata_87 ili bistrim (i njegovim frendom) ili hellmaker-om (moj frend) pa onda igramo 3vs3 ili 4vs4. Inače koje li perverzije, kad smo igrali 3vs3 (mata, hell i ja) plasiralo nas je u diamond, kada smo igrali 4vs4 (bistri, skrba (frend od bistrog), hell i ja) plasiralo nas je u diamond. {#}. Kada smo igrali samo ja i Hell onda nas je plasiralo u gold, morali smo se probiti do diamond-a :)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 10:23 (dado2202).
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

.. Inače koje li perverzije, kad smo igrali 3vs3 (mata, hell i ja) plasiralo nas je u diamond, kada smo igrali 4vs4 (bistri, skrba (frend od bistrog), hell i ja) plasiralo nas je u diamond. {#}. Kada smo igrali samo ja i Hell onda nas je plasiralo u gold, morali smo se probiti do diamond-a :)

to je zato jer nas dva ne znamo igrat {#}

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

@dado2202: Zaboravio si napomenuti da smo se ja i ti kvalificirali u 2v2 u gold ligu, prvi match nas sparilo sa diamond igračima, dobili ih i odmah nas promoviralo u platinum {#}. Nakon toga nas je opet krenulo uparivati sa diamond protivnicima  {#}. Mora da nam mmr sad negdje divlja  {#}

@bera & tomo yoda: javite ako što bude od osnivanja tog klana

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

EDIT : Znam se tako naći na bnet-u sa mata_87 ili bistrim (i njegovim frendom) ili hellmaker-om (moj frend) pa onda igramo 3vs3 ili 4vs4. Inače koje li perverzije, kad smo igrali 3vs3 (mata, hell i ja) plasiralo nas je u diamond, kada smo igrali 4vs4 (bistri, skrba (frend od bistrog), hell i ja) plasiralo nas je u diamond. {#}. Kada smo igrali samo ja i Hell onda nas je plasiralo u gold, morali smo se probiti do diamond-a :)

To je zato što je ladder sistem za NvN totalno napušen.

Frend i ja igrali placement matcheve 2v2, spušili 3 od 5, rekli bronca nam ne gine - on nas smjesti u diamond. Igram s drugim frendom, pobjedimo 4 od 5, zadnju za dlaku izgubimo... Gold. {#}

17 godina
Hellmaker kaže...

to je zato jer nas dva ne znamo igrat {#}

Jep to smo već ustvrdili , ja samo piz.dim{#}, pa onda ti piz.diš, pa onda smo skupa nadrk... i onda igramo za k... (osobito ja).

Ali dobro u zadnje vrijeme nas ide {#}.

Ali zato je mene nije jučer išlo, izgubio sam 5 od 6 partija (uvijek neki glupi timing push, na 5 minuta)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
protjeran
baba kaže...

To je zato što je ladder sistem za NvN totalno napušen.

Frend i ja igrali placement matcheve 2v2, spušili 3 od 5, rekli bronca nam ne gine - on nas smjesti u diamond. Igram s drugim frendom, pobjedimo 4 od 5, zadnju za dlaku izgubimo... Gold. {#}

pa sve ti ovisi kakve protivnike ste pobijedili

ako ste izgubili 1 od mastera i 2 od diamonda i pobijedili 2 diamonda to ti je onda diamond

battlenet ti namjesta matcheve tako da 50 % matcheva svako mora imat pobjede

15 godina
neaktivan

Zapravo u placementu bi ti morao dati 5 mečeva što većeg raspona MMR-a.

Htjeli smo što brže završiti placemente pa nismo gledali koji timovi su nas dobijali ali ovaj zadnji koji nas je dobio je bio plat. Meni se ipak čini da se nešto zbugiralo (Blizz ionako tvrdi da trenutno mrdaju po ladder sistemu i da dosta stvari ne radi, kao npr. promotion/demotion).

16 godina
Starcraft 2

nema me jedan dan i već se osniva klan {#}

svaka čast, ja sam za.

od treninga sam najviše zainteresiran za 1v1. 

samo što ću sljedećih tjedan dana (a možda i više {#} ) imati jako malo slobodnog vremena. 

jel da si razmjenimo preko pp nickove i brojeve?

btw, ne znam zašto ste me predložili za vođu klana ja sam tek u zlatu {#}

kada nađem par dana da mogu igrat kak spada, namjeravam ući u platinu :))) 

u timskim sam igrama dijamant, ali to ne računam niti me to toliko zanima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

ja htio baš kupit starcraft 2 na base-hostu i onako vidim više nema zaliha{#}.

Zanima me može li se negdje kod nas jeftino kupit i ima li možda kojeg forumaša koji bi mi prodao/zamjenio(imam za ponudit wow cata acc sa rogom lvl 85 pvp giran na korgallu :D)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 14:30 (alscaul).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ti tražiš box ili digitalni dl? Ima prilično povoljno na game.co.uk . Digitalni dl možeš kupiti na g2play

EDIT: ili baš mora biti domaća   trgovina?

EDIT 2: na Base-host webu piše da je sc2 key dostupan...   https://base-host.com.hr/starcraft/39-starcraft-2-eu-cd-key.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 14:44 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Ti tražiš box ili digitalni dl? Ima prilično povoljno na game.co.uk . Digitalni dl možeš kupiti na g2play

EDIT: ili baš mora biti domaća   trgovina?

EDIT 2: na Base-host webu piše da je sc2 key dostupan...  https://base-host.com.hr/starcraft/39-starcraft-2-eu-cd-key.html

jutros kad sam pogledao nije ga bilo , pisalo je da nea zaliha ali sam liku napisal mail i reko je evo imamo opet zalihe . Narucio sam i uplatio vec, sad treba cekat cd-key, sutra mora da stigne :D

16 godina
Starcraft 2

Dečki, što je s idejom klana? 

Tko je za neka mi pošalje pp sa imenom (nick) i brojem u igri pa ga dodam za frenda. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Da li postoji nesto poput bug/bug.hr kanal na EU serveru? Za melee, custom, druzenje i to?

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 11:19 (kajmak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kajmak kaže...

Da li postoji nesto poput bug/bug.hr kanal na EU serveru? Za melee, custom, druzenje i to?

ne znam za "bug" kanal ali postoji HRV-1 gdje ima dosta ljudi

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
16 godina
neaktivan
Hellmaker kaže...
kajmak kaže...

ne znam za "bug" kanal ali postoji HRV-1 gdje ima dosta ljudi

Hvala, tam sam :)

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
16 godina
Starcraft 2

Neznam koji vrag se događa, još nisam dobio starcraft, a frend koji ga je sa mnom naručio dobio ga je prije tjadan dana...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel ima tko problema oko rušenja igre. Već mi se nekoliko puta srušila igra ? Jel možda netko našao neko riješenje ?

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Jel ima tko problema oko rušenja igre. Već mi se nekoliko puta srušila igra ? Jel možda netko našao neko riješenje ?

jao...

14 godina
alscaul kaže...
itomic009 kaže...

jao...

Jel znaš šta o tome ili neznaš ?

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

nvm, mislio sam da pitaš rushanje {#}.

Pa kupi orginal moža se nece rušit

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 23:46 (alscaul).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Zna neko koja je po redu i kako se zove ona misija kad se takmici sa onom ko prije skupi 5 ili 6 hiljada minerala mescini, nez jesul minerali il je nes drugo, davno sam igr'o pa mi sad treba nesto ?? :) ppozz svima

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@dzelo

zove se Cutthroat
11. ili 12. ovisi kako prolaziš misije

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 16:14 (nonvu).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice