Starcraft 2

poruka: 8
|
čitano: 1.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Zna li tko barem otprilike kada je planiran izlazak?

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Najvjerovatnije 03.12.2008. ali nije sigurno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft 2
BORN kaže...

Najvjerovatnije 03.12.2008. ali nije sigurno

Kako si tako precizan? Izvor nekog dućana?
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

IGN

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Gamestop je također objavio da igra izlazi 3.12.2008 i to po cijeni 49.99$(link). No na Blizzardovom WWI-u, Rob Pardo je rekao da je tek na 1/3 poliranja i da će do kraja 2008. biti "približno gotov". Znači nikako 2008 vec vjerojatnije 2009. link Sad tko tu koga....neznam ni sam....

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft 2
BORN kaže...

IGN

Nadam se da su točni...:)
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Jedva čekam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft 2

A SC 2 je praktički gotova igra. A poliranja mogu ostaviti u oblicima budućih patcheva kako je bio slučaj sa SC-om.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice