Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 509.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Flashpoint Locations, Levels, and Gear:

T1 = tionese gear (rating 126-128) T1.2 = columi gear ( rating 136 ) T1.3 = rakata gear ( rating 140)

http://i.imgur.com/kZp3I.png

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

http://www.swtorarena.com/statistics/

{#}

ne mogu se otet dojmu da je za sve kriv EA.

BMK za BTK XD
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 14:20 (Oberstleutnant).
13 godina
protjeran

uskoro cemo morat novi topic otvorit, npr, Salei posalice na SWTOR racun

danas sam se odlucio odmoriti od frustracije i citam forume

prehebenih likova ima

vristim tolko da cu skoro ko Joker iz batmana zgledat

pazi ovof lika:

The subscription model is really obsolete now and doesn't work for new MMOs, so most of them are embracing the F2P microtransaction model. A lot of people say that SW:TOR should go F2P, too, but I think this is a bad idea. I was driving home from work yesterday listening to NPR and I figured out what you guys should do...

You should make it donation based! Like it would always be free to download and play for anyone, but a couple times a year, you could do in-game pledge drives to raise the money to cover operational costs.

I'm thinking that during the pledge drive, the robot from your ship could follow you around and say things like "Master, we depend on the support of people like you." Or "I know you've been thinking of giving, but it just keeps slipping your mind. Pick up the phone or log in to swtor.com and donate right now!"

I think the community would get really excited about raising the money and seeing how fast they could make the big thermometer go up. You could give local businesses that make donations over $1000 a little advertising bump like a pop-up that says "This hour of SW:TOR is brought to you by Miller Toyota. Get Millerized!" Stuff like that, donation matching, I mean use your imagination!

Anyway, I just thought I'd share this idea with you. And ... you're welcome!

strava XD

I completely agree with you. this game can be directly related to the Titanic. Except people actually had fun on the Titanic before it sank. what a worthless game.

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 17:17 (Oberstleutnant).
13 godina
neaktivan

gdje ima neki hrvatski guild u koji se mogu uclanit na kojem serveru zarolat cu klasu koju trebaju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maliveseli kaže...

gdje ima neki hrvatski guild u koji se mogu uclanit na kojem serveru zarolat cu klasu koju trebaju?

Empire: Para Bellum @Niman server

Eunusi: Cro Rebels @The Ravager server

koliko znam

15 godina
protjeran
Oberstleutnant kaže...

uskoro cemo morat novi topic otvorit, npr, Salei posalice na SWTOR racun

danas sam se odlucio odmoriti od frustracije i citam forume

prehebenih likova ima

vristim tolko da cu skoro ko Joker iz batmana zgledat

pazi ovof lika:

The subscription model is really obsolete now and doesn't work for new MMOs, so most of them are embracing the F2P microtransaction model. A lot of people say that SW:TOR should go F2P, too, but I think this is a bad idea. I was driving home from work yesterday listening to NPR and I figured out what you guys should do...

You should make it donation based! Like it would always be free to download and play for anyone, but a couple times a year, you could do in-game pledge drives to raise the money to cover operational costs.

I'm thinking that during the pledge drive, the robot from your ship could follow you around and say things like "Master, we depend on the support of people like you." Or "I know you've been thinking of giving, but it just keeps slipping your mind. Pick up the phone or log in to swtor.com and donate right now!"

I think the community would get really excited about raising the money and seeing how fast they could make the big thermometer go up. You could give local businesses that make donations over $1000 a little advertising bump like a pop-up that says "This hour of SW:TOR is brought to you by Miller Toyota. Get Millerized!" Stuff like that, donation matching, I mean use your imagination!

Anyway, I just thought I'd share this idea with you. And ... you're welcome!

strava XD

I completely agree with you. this game can be directly related to the Titanic. Except people actually had fun on the Titanic before it sank. what a worthless game.

Trebali bi ko guild wars, kupiš i igraš:)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
13 godina
protjeran

{#}

SWTOR=Fail of The Year
15 godina
neaktivan

Prodajem swtor digi verziju, 250kn, bon ističe 5.2.2012

na acc.u lv 25 sorcerer

Jednostavno nemam vremena za mmo, dajem sve podatke kljuceve tajna pitanja email na kojem je igra i presliku osobne u slucaju kakvih problema...

kontakt na

email : hrvojekraft@gmail.com

mob : 0981958506

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha, so epic!

13 godina
neaktivan

Smjesno je kakvih sve postova ima. Toliko blacenja igre, pa to je smjesno. Eto, svi MMO kad su izasli, bili su gotovi i bez bugova.

Igra je odlicna, zabavna i dobra. Mozda to dijeljenje u istance je malo nezgrapno napravljeno, ali BW, koliko za sada vidim, stvarno slusa community, trude se radit i ispravljat ono sta nije dobro. Evo, mislim da sutra dolazi 1.1 patch. I lvl 50 bracket, koji je stvarno neophodan.

Inace, nisam SW fanatik, i igru sam kupio na racun recenzije par prijatelja kojima cijenim misljenje. Pa necu valjda slusat sluzbeni forum ili recimo ovaj. Pa ova dva lika se ujutro bude da bi spamali forum glupostima.

Pa kad govore da imaju pravo na misljenje, slazem se, izrazi ga, ali nemoj onda na svaki post uvjeravat covika u svoj stav. To vise nije izrazavanje misljenja nego trollanje i nametanje svog misljenja. Vama ocito sluzi ona: "ako ne mislis kao ja, u krivu si"

Sinoc sam igrao hutball, sa valjda 8 likova lvl40+ i bilo je neizmjerno zanimljivo. Igralo se svih 15min i bas sam uzivao.

Samo questanje je napravenjeno da mozes solo, a i u grupi. Flashpointovi i Heroic questovi su napraveljeni da jednostav da moras imat grupu koja se stastoji od raznih klasa. Ja, na NORMALN serveru nemam nekih problema za te questove, jednostavno lvliram, i kad vidim da neko trazi, javim se.

Nikako ne bi zelio da igra postane f2p ili da se zasniva na makrotransakcijama, to ce skroz ubit igru, a ako zelis bit jak, potrosit ces vise para, nego ovako. Najbitnije mi je od svega community koji je, ne duplo, vec valjda 10 puta bolji od djecurlije na wow-u.

U svakom slucaju, igra je zanimljiva i ugodna, vrijedi para koje sam dao. Da li ce nekom drugom, najbolje je da jednostavno vidi sa nekim osobno ko ju ima, a ne ovako citat ove trolove po forumu, jer kad bi se njih slusalo, niti jedna igra ne bi imala igraca, jer uvijek svaka igra ima takvih "vajnera".

5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko ovaj mmo prati priću i radnju igri KOTOR ?

Kolika je mjesećna pretplata za taj SW mmo ?

Pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
semper kaže...

Smjesno je kakvih sve postova ima. Toliko blacenja igre, pa to je smjesno. Eto, svi MMO kad su izasli, bili su gotovi i bez bugova.

Igra je odlicna, zabavna i dobra. Mozda to dijeljenje u istance je malo nezgrapno napravljeno, ali BW, koliko za sada vidim, stvarno slusa community, trude se radit i ispravljat ono sta nije dobro. Evo, mislim da sutra dolazi 1.1 patch. I lvl 50 bracket, koji je stvarno neophodan.

Inace, nisam SW fanatik, i igru sam kupio na racun recenzije par prijatelja kojima cijenim misljenje. Pa necu valjda slusat sluzbeni forum ili recimo ovaj. Pa ova dva lika se ujutro bude da bi spamali forum glupostima.

Pa kad govore da imaju pravo na misljenje, slazem se, izrazi ga, ali nemoj onda na svaki post uvjeravat covika u svoj stav. To vise nije izrazavanje misljenja nego trollanje i nametanje svog misljenja. Vama ocito sluzi ona: "ako ne mislis kao ja, u krivu si"

Sinoc sam igrao hutball, sa valjda 8 likova lvl40+ i bilo je neizmjerno zanimljivo. Igralo se svih 15min i bas sam uzivao.

Samo questanje je napravenjeno da mozes solo, a i u grupi. Flashpointovi i Heroic questovi su napraveljeni da jednostav da moras imat grupu koja se stastoji od raznih klasa. Ja, na NORMALN serveru nemam nekih problema za te questove, jednostavno lvliram, i kad vidim da neko trazi, javim se.

Nikako ne bi zelio da igra postane f2p ili da se zasniva na makrotransakcijama, to ce skroz ubit igru, a ako zelis bit jak, potrosit ces vise para, nego ovako. Najbitnije mi je od svega community koji je, ne duplo, vec valjda 10 puta bolji od djecurlije na wow-u.

U svakom slucaju, igra je zanimljiva i ugodna, vrijedi para koje sam dao. Da li ce nekom drugom, najbolje je da jednostavno vidi sa nekim osobno ko ju ima, a ne ovako citat ove trolove po forumu, jer kad bi se njih slusalo, niti jedna igra ne bi imala igraca, jer uvijek svaka igra ima takvih "vajnera".

Baš to. Da netko prati samo ovaj topic i ne gleda tko što posta, mislio bi da je igra dno dna. Kada pogleda da većinu negativnih stvari konzistentno posta jedan poster (Oberstleutnant) :) onda je slika igre drugačija. Zato te spike "Igra ne valja, vidi koliko ju pljuju po forumima" ništa ne znače. Metacritic rezultat, na dovoljno velikom broju ljudi, bez "čudnih" ocjena (npr 0) - nešto znači. Broj subscriptiona - nešto znači. Uvjeravanja nekog lika koji, umjesto da prestane igrati i pratiti igru ako je već toliko smeće :) - ništa ne znači :)

16 godina
neaktivan

SWTOR vs WOW

kroz 12 kategorija..

Priča - 1:0

Filmska priča u sw protiv priče u wowu koja je zakopana ispod tona i tona teksta koje čitaju samo najzagriženiji. SWTOR igraš zbog priče, WOW igraš usprkos nepoznavanju priče.

Questovi - 2:0

SWTOR ima hubove sa nazovimo ih smislenim questovima i jednim opcionalnim u kojem tamaniš neprijatelje, pri čemu je naglasak na "tamaniš" jer ubrzo broj postane vrlo opsežan. U wowu imaš hubove u kojima gotovo svaki quest zahtijeva ubijanje. Zapravo kad malo bolje razmiliš, shvatiš da nema neke prevelike razlike. Barem u broju neprijatelja. Razlika je u načinu prezentacije koji je u SWTOR lakše progutati. Na kraju dana u SWTOR quest tamanjenja je opcionalan tako da ga možeš i preskočiti.

Moram napomenuti da u osnovi nema razlike na maksimalnom stupnju razvoja.

Svijet - 2:1

Ne zanima me kako dobro SWTOR prikazuje svijetove sa milijunima stanovnika. Jednostavno nema šanse da dam bod igri koja nema promjenu dana i noći, nema promjene vremenskih uvjeta, u kojoj su npc nisu svjesni jedni drugih (ako nije tako skriptirano) i u kojoj voda ima dubinu 30 cm. Sva voda.

Borba - 2:2

Da, borba u SWTOR može biti vrlo filmska i epska, pogotovo sukobe li se dvije sablje što je užitak posebice kad prvi put vidite. Međutim borba u SWTOR nije fluidna i velik broj ljudi ima problem sa time. Možda ne zahvaća vas osobno, ali je prisutan o čemu svjedoče mnoge teme, rasprave i video dokazi. Ne znam što uzrokuje te probleme, ali u kategoriji gdje je trebao odnijeti pobjedu SWTOR si sam puca u nogu.

Likovi - 2,5:2,5

Iako na prvi pogled SWTOR nudi puno više opcija, one su zapravo gotovo sve nevažne. Na kraju se sve svodi na nekoliko veličina koje možete odabrati svome liku s obzirom da su sve rase zapravo identični modeli ljudi sa nekim dodatnim featurima kao što su rogovi ili egzotična boja kože. Wow na prvi pogled razočarava, ali tamo barem svaka rasa ima svoje animacije castanja, kretanja i skakanja koliko god se nekome to činilo trivijano. U wowu ste stalno svjesni da igrate različite rase, u SWTOR vas na to mora podsjetiti filmski dijalog.

Crafting - 3:3

No dobro, u SWTOR možeš poslati companjona da radi umjesto tebe. To bi bilo savršeno da sustav recepata ima smisla sam po sebi. Slicing je morao biti nerfan nakon par dana, određene profesije su nepravedne što je jasno na prvi pogled (biochem), dok je ostatak beskoristan. Ovaj dio zahtijeva puno, puno posla. Nije dovoljno samo par dana prije releasa naštancati stotinjak recepata, što je BioWare napravio i nadao se da nitko neće primjetiti.

PvP - 3:4

PvP u SWTOR se svodi na nekoliko warzona i dvije puste i besmislene vanjske zone. Da, dvije. Vjerojatno ste čuli za Illum, ali postoji još jedna. Google it. Jasno je da wow ima više zona velikim dijelom zato što je veteran na ovom području pa ih je sa vremenom dodao više. Isle možda je jeftin način da se stvori iluzija world pvp-a ali ipak radi jer ljudi imaju zašto pojaviti se tamo. Što nije stvar sa Illumom. Međutim, nije samo stvar u zonama i usporedbi isle of conqeust sa Illumom. Stvar je i u opremanju koji je u SWTOR najdebilniji koji sam ikada vidio. A igra je barem jednako ovisna o opremi kao wow.

Raid - 3:5

Kako se usuđujem usporediti igru koja je tek izašla sa igrom koja stoluje godinama. Jednostavno. SWTOR ne nudi nikakvu inovaciju na ovome polju. Nije bit u broju raidova koji je dostupan nego u implementaciji sustava. SWTOR ima tri razine težine. WoW ima tri razine težine. SWTOR bi trebao biti inovator i izazivač, ali nije. WOW je tržišni lider i postavlja standarde. Prva razina u wow je toliko jednostavna i pristupačna (Raid Finder) da jednostavno otpuhuje sve ostalo na tržištu.

Tamnice - 3:6

Pogledamo li siuiaciju sa tamnicama, flashpointovima ili kako ih god želite nazvati, wow je i dalje u prednosti. Da, LFG alat ima nedostataka, ali nakon što sam iskusio obje strane medalje, jednostavno imam pametnijih stvari u životu za raditi nego stajati na jednom mjestu i pokušati skupiti grupu derući se kroz "general" chat 30-60 minuta. Da ne spominjem kako je sustav sa 4 čovjeka lošiji od sustava sa 5 ljudi iz jednsotavnog razloga što zahtivjeva 25% populacije kao tenkove i 25% kao hilere dok je situacija u wow sa samo 20% već kritična.

UI - 3:7

Što reći?! UI u SWTOR je očajan. To zapravo nije niti UI (User Interface) već samo I (Interface) s obzirom da riječ "user" (korisnik) podrazumijeva da se može prolagoditi potrebama pojedinca. Što definitvno nije slučaj. Mislite da sam u krivu? Have fun prateći bufove i debufove u kučicama veličine piksela. Naočale 800kn godišnje, leće 1200kn godišnje, laserska operacija 12 000kn, izgubiti oči igrajući omiljeni mmo: neprocjenjivo.

Fluff - 3:8

Ne znam kako bih nazvao ovu kategoriju, ali radi se o svim onim malim stvarima koje radite u MMO-u kada ne raidate ili lomite kosti. Koje su tamo da vam prođe vrijeme ili da vam zadaju neki cilj. SWTOR ima space bitke da tračnicama i skupljanje datacrona koje se svodi na praćene videa gdje su njihove lokacije i zapravo i nije opcionalno jer se gimpate ne uradite li to. WoW ima zajednice unutar zajednice okupljene oko petova, mountova, addona. Da ne spominjem achivemente koji kolko god primitvni bili imaju više smisla od codexa. Znam, znam, mlada igra. Samo što ja ne vidim ikakvu inicijativu na ovome polju.

Odnos prema igračima - 3:9

Vjerovali ili ne, Blizzard ovdje odnosi pobjedu. Da, Blizzard gotovo svakodnevno komunicira sa svojim igračima i bez obzira što se pojedini problemi (barem što se tiče balansa) nikada ne spominju, barem se trude. Vrh komunikacije u SWTOR je "spremamo vam awesome stvari".. Press a button, something awesome has to happen.. Yeah, right. Been there, heard that, nothing changed.

Ono što je tužno jest činjenica da je u nekoliko kategorija SWTOR mogao uništiti wow, ali je zbog žurbe (EA) ili jednostavno neprilagođenosti zahtjevima MULTI umjesto single player (BioWare) podbacio.

Trenutno igra ne vrijedi plačanja 100kn mjesečno u iščekivanju da se te stvari poprave.

Ako se poprave, nećete ništa propustiti prilkjučite li se za 3 mjeseca.

Ako se ne poprave, zadržite novce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 10:54 (NightShadow).
13 godina
neaktivan

Slažem se sa svime šta je reko NightShadow totalno. Igra u ovom stanju ne zavrijeđuje vaše novce a pogotovo subskripciju...svoju prekidam na neko vrijeme...igrat ću radije DC Universe Online.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prijatelju, svaka cast na postu, hvala i još jednom hvala :D

13 godina
neaktivan

@Night

Ne bit ti bas puno prigovorio da si pricekao barem sutrasnji patch.

Ima smisla ovo sta si napisao, ali se u nekim stvarima ne slazem. Mislim da su flashpointovi bolje odradjeni nego ekvivalent u wowu. Da. PvP jos ima puno za sredit, pogtovo sta je jako tesko susrest suprotnu stranu po planetima, barem za sada. Odvojili su svjetove po planetu, Empire jug, Republic sjever. I samo na tatooinu sam susreo republicu da ima isti quest kao i ja i to  onaj zavrsni, Bonus quest u Lab's-u. Steta, taj dio pvpa mi jako nedostaje.

Druga stvar, dat B bod za komnikaciju sa igracima povrh BW mi je u najmanju ruku neozbiljno. Pola pola, to vec da. Mozda ne dodje do mene u igri i prica sa mnom, ali to u krajnjem slucaju i ne zelim. Zelim samo da slusaju iskusniji community, prate malo misljenja igraca i da rade na poboljsanju. Sto do sada je slucaj.

Mislim da si hardcore WoWovac i da ti je kao takvome neke druge,nove stvari nece leci lako niti brzo.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@NightShadow

Potpisujem sve, točno tako i ja vidim igru

/note

1 acc otišao, ostao još jedan od brata isto za 250kn ostalo još 20 dana prepaid.a...

email : hrvojekraft@gmail.com

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
semper kaže...

lijepo rečeno... :) a lvl 50 bracket nije bio još došao jer inače oni koji su izlevelali svog chara do 20.12. ne bi imali s kim igrati neko vrijeme... tek se sada skupilo ljudi koji su na 50 levelu pa se to tek sad može i razdvajati :D

17 godina
neaktivan

Ono što je NightShadow naveo kao pozitivno, dakle prve dvije stavke, meni je dovoljno da TOR igram umjesto WoW-a. Ono, zaključak je previše subjektivan jer hrpa ljudi nije nikada igrala WoW i boli ih neka stvar kako su neke stvari izvedene u WoW-u. U prijevodu, igrati će igru samo zbog Star Wars svijetova i BioWareovog storytellinga. Naravno da se može bolje, vidim i ja nedostatke u igri, no to se s vremenom može srediti. Ne sve, no dobar dio se može. Malo je nezvahalno uspoređivati 7 godina poliranu igru s prvom MMO igrom od strane BioWarea. Blizzard kada je napravio WoW, u početku je on bio daleko od onoga što je danas. Da, BioWare je mogao biti veći inovator po pitanju gameplaya pošto je tržište daleko zahtjevnije, no oni su prenijeli u MMO igru ono u čemu su najbolji - priča i questovi. Što je meni generalno dovoljno da posvetim igri nekoliko mjeseci života. Nisam tip igrača koji će mjesecima grindati jer za to nemam ni volje, ni vremena. Sada mi je jednostavno kul šetati po Star Wars planetima u ulozi nekog random jedia te spašavati galaksiju. Igrat ću nekoliko mjeseci, zajebavati se s ekipom u flashpointovima te se kasnije gotovo sigurno vraćati igri u nekoj drugoj ulozi. 

Najveći problem danas je što je MMO konkurencija daleko jača pa ako si neiskusan developer u MMO naslovima, veoma je teško opstati na tržištu. Biti će jako zanimljivo vidjeti hoće li BioWare moći zadržati ekipu od koje će igra živjeti - oni koji svakodnevno grindaju kao što su godinama radili u WoW-u.

So this is how liberty dies...with thunderous applause

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bome se nakupilo tu postova od vremena kad sam zadnji put gledao. Za i protiv, naravno ponovno su protivnici glasniji kao i u drugim aspektima života. Prvenstveno svaka usporedba s WoW-om mi okreće želudac, jer nakon 7 godina igranja dotične igre muka mi je i od samog spomena imena.

Fala Bogu tržište zabave je ogromno, nude se mnogi naslovi drugačijeg sadržja. Igrajte WoW, napucavajte se s frendovima u BF3 ili MW4, održavajte farme ili restorane na fejsu, potrošite 400 sati u Skyrimu, skačite po krovovima kao assasini ili Batmeni, zabavljajte se u svakom slučaju. 

Ima SWToR nedostataka, ima bugova, treba još doraditi hrpu stvari, ali meni je ok. Za sada mi je otela valjda preko 30 sati života i kako stvari stoje otet će mi još najmanje pet puta toliko i još uvijek mi je zabavna. Tih utrošenih kunica u accaunt i prepaid mi nije žao, potrošil bi ih sam tak da sam dva-tri puta otišel van na cugu, a da budem iskren i nije to neka velika lova za zaposlenog čovjeka. Koliko budem dugo igrao to sad s ovog aspekta uopće nije važno, ali definitivno ne želim igrati SWToR vječno. Kao što kažu - samo mjena stalna jest!

Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina

Chill ljudi igra je izasla prije 1 mjesec, sto vi ocekujete? 
Sto ste vi mislili da je WoW odmah bio super awesome i tako to, bio je pun ali pun hebenih BUG-ova, sve su to morali popraviti, proslo 7 godina pa je sad naravno sve ispolirano.

Sa vremenom ce BioWare popraviti sve nedostatke ubaciti nove stvari i popraviti BUG-ove, samo chill...Ili jednostavno odustanite na neko vrijeme dok se stvari ne poprave i rijesena stvar eto, pozz svima.

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja se ne povodim za likovima s foruma nego za svojih 350-400 sati provedenih na igri.

Za mene je SWTOR ovakakv kakv trenunto je, jedan od najlosijih MMO ikada.

Cak su mi neke korejske bile jace od ovog poluproizvoda.

Mozda su moji, ne mozda, nego su moji standardi sigurno koju ljestvicu vise od nekog casual gamera.

I opet ponavljam.

Za opstanak je izmedju par faktora BITNO ono sto misle ljudi koji su iskesirali i od kojih se misli kasirati lova

Za mene je kao so sam i tamo napisao ovo najskupljih mjesec dana u povijesti MMO.

naravno za ovaj single player, koji kad izleveliram i dodjem na end game ne mogu nastaviti igrati, a bez da platim 150kn mjesecno.

ja ne whinam ni ne placem nad bugovima ili nekim stvarima koje se daju srediti, nego na totalno fulanom konceptu, koji vec sada, nakon mjesec dana prolazi kroz tesko razdoblje i cisto sumnjam da ce se BW, a pogotovo ono smece od kompanije koaj je do sada uspjela ubiti svaku igru svojim neporfesionalnim pristupom, a to je slucaj i ovdje, a to je EA, upustiti u kompletnu promjenu koncepcije.-

rjesavat ce se to kroz neke druge stvari, kao npr ovaj presmijesni patch sa novim contentom nakon mjesec dana...

glavni aduti fanboiza i onih koji brane kompaniju, dajuci joj nekakav "grace" period nakon ovakve prevare, za mene je ovo prevara, jer reklamirati jedno, a dobiti drugo jest prevara...je it's been a month..ne deco, igra nije van mjesec dana, igra nije nastala prije mjesec dana, nego kad je napisana prval inija koda, odnosno ne ni tada, vec onda kada je neko osmislio cijeli projekt i udario mu smjernice.

nekog veseli uzimanje uzoraka tla na tatooinu na svakoj hebenoj koordinati..nekog ne.

de gustibus non est disputandum

ja nikog ne tjream ni da igra, nikog ni da odustane.

zivo mi puca haubica.

demokracije je fala bogu pa svako moze iznijeti svoje misljenje pa makar ono bilo i "negativno"

vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.

nije ovo nuklearna fizika niti je trebalo izmisljati toplu vodu.

it's simply not MY flavor!

SWTOR=Fail of The Year
14 godina

Hebiga kolega, prestani igrati i bok sto drugo da ti kazem, slazem se sa nekim stvarima a sa nekim i ne..vidjet cemo za kojih 2-3 mjeseca kakvo ce stanje biti.

Ako bude neki shit prestajem igrati i BOK! cekam Guild Wars 2 ili neki drugi MMO, mozda se vratim na WoW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Chill ljudi igra je izasla prije 1 mjesec, sto vi ocekujete? 
Sto ste vi mislili da je WoW odmah bio super awesome i tako to, bio je pun ali pun hebenih BUG-ova, sve su to morali popraviti, proslo 7 godina pa je sad naravno sve ispolirano.

Sa vremenom ce BioWare popraviti sve nedostatke ubaciti nove stvari i popraviti BUG-ove, samo chill...Ili jednostavno odustanite na neko vrijeme dok se stvari ne poprave i rijesena stvar eto, pozz svima.

klasicni izlizani odgovor-fraza

stari moj wow, mjerilo, da ne po nekim stvarima sigurno, ako ne mjerilo onda barem primjer, kako nesto napraviti, kako ne.

u svakom slucaju i prije wow-a su psotojale MMO, ako ne i bolje nego sto je panda i od njih se dalo nesto izvuci...pitam se samo kome je bilo teze i od koga se vise ocekuje.

od pionira zanra ili nekog nakon 15 godina...BW je imao neka rjesenja servirana trebalo ih je samo usavrsiti i ubaciti nesto svoje...

na revolucionarno sigurno nisu isli. na neki new gen mmo.

napravili su par koraka, da ne kazem par milja u rivkerc...

da nisam odigrao ovo sto sam odigrao do sada, vrlo vjerojatno bi kupio igru, ali bi se isto tako prije dobro informirao.

s obzirom da si trenutno mogu priustiti sto zelim i nije mi problem, ne zalim i ne placem za svojim bacenim kunicama.

zao mi je samo jer je to star wars, regan i pratim ju od 2009 na tom forumu, svakodnevno..i onda dobijem ovo..haha

pravi SW sam igrao 2003.

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Hebiga kolega, prestani igrati i bok sto drugo da ti kazem, slazem se sa nekim stvarima a sa nekim i ne..vidjet cemo za kojih 2-3 mjeseca kakvo ce stanje biti.

Ako bude neki shit prestajem igrati i BOK! cekam Guild Wars 2 ili neki drugi MMO, mozda se vratim na WoW.

pa prestao sam. jucer sam onak iz navike upalio.

pozdravio ekipu na floti i otisao gledat tv

ak sma prestao igrat ne znaci da moram prestati  pisati u ovom topicu

sad pogotovo mislim pratit forum i ovaj ovdje, a official pogotovo..

jer mozda vec uskoro naprave nekaj zbog cega cu obnovit pretplatu...a mozda su u bunaru.

SWTOR=Fail of The Year
14 godina

Rekoh hebiga odustani i reci igri bok.

naravno slobodno ti pisi sto hoces.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 13:14 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Doci na end game u 5-7 dana/played(to je inace komanda da se vidi kolko vam je efketivno igranje sa pojedinim toonom), nafarmati epic gear(koji btw skoro vecina nas lvla 50 ima, manje vise iskompletirane setove) u illumu stojeci kod objektiva, obje frakcije ne napadajuci se, ako napadnes palcu i whinaju...rostanje po tri warzone koje su u totalnoj banani...poneki raid...

leveliranje alt-a iz dosade jer na mainu odradis daily i repetitivno grindas valor koji mi je na mainu 53..60 je cap, a 130 brijem warlord status..world pvp nula bodova..

reko bi neki casualac. pa burnout ste ekipa.

ko je to dozvolio?

igraci ili developer?

i onda se cude kad im ti isti napisu walls of text i ukazuju na propuste...KONCEPTA, ne na bugove, dupanje itema, credita, hrpetine hackova koji su trenutno na sceni..jer to su stvari koje se rjesavaju u hodi i nijedan MMO ni online igra nije imuna.

a uz sve to, lack of customer support...odziv in-game agenata nula bodova, imas srece ak ti se javi nakon 2-3 dana i to mailom...

300M razloga zbog kojih ce plakati.

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 13:45 (Oberstleutnant).
14 godina

Rekao si da imas 350-400 sati igre, vjeruj mi to zasluzuje 400 kuna ( kolko vec ja sam platio 250 za deluxe. ) 

Narod daje za SP po 400 kuna i nakraju produ u roku od 7 sati. 

Kuzim te ja i oke, pricekaj onda 3-4 mjeseca i pogledaj kakvo ce stanje bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

5-7 sati svaka cast majstore :)

14 godina
logz kaže...

5-7 sati svaka cast majstore :)

{#} 

Nova poruka