Bok ljudi, jel ima netko da mi može dati testni ključ za 10 dana, prošao sam demo, ali bi volio vidjet malo više prije nego se odlučim kupiti igru.
Hvala!
Bok ljudi, jel ima netko da mi može dati testni ključ za 10 dana, prošao sam demo, ali bi volio vidjet malo više prije nego se odlučim kupiti igru.
Hvala!
Hvala!
Testni ključevi koji su uključivali testiranje cijele igre su trajali 5 dana. Ne znam više nikog da ih ima; ali s obzirom da nam dolaze novi članovi, prijavi se kod nas na forumu pa pitaj.
Ja ti mogu poslati Trial ključ koji pokriva otprilike isti content kao i demo.
Pozz.... zanima me jedna stvar.... dali je sad momentalno neki maintnance ili nesto... jel se nemrem ulogirat na luncheru... na stranici radi tak da.... vidio sam na stranici http://www.mmoserverstatus.com/star_trek_online ... da je off... a na njihovoj pise da je on.... pa me zanima misljenje.... Hvala
Moguće da je bio Maintenance, uglavnom bude po našem vremenu između 11 do 15h.
Ko tu kog sad radi blasavog, Kupim igru dobijem ključ, lijepo ga upišem pritisnem submit i piše mi "You are subscribing to:
Star Trek Online - Digital Deluxe
With 30 free days" a ispod toga hoču li preplatu preko kodova ili preko kreditne kartice i nakon toga opet submit, naravno sve bi bilo ok da imam ili kod za 60 dana ili kreditnu. kaj da sad radim kak aktivirati tih 30 dana free.
Nažalost, trebaš kreditnu, ili Gamecard; može i Paypal - staviš pretplatu jedan mjesec, dopuste ti igrati i onda možeš u svakom trentuku prekinuti tu "pretplatu".
Svi smo se čudili tome, vjeruj nam.
Nažalost, trebaš kreditnu, ili Gamecard; može i Paypal - staviš pretplatu jedan mjesec, dopuste ti igrati i onda možeš u svakom trentuku prekinuti tu "pretplatu".
Svi smo se čudili tome, vjeruj nam.
Ne znam zašto ste se čudili, kada apsolutno svaki MMO ima isti sistem. I WoW traži kreditnu prilikom aktivacije računa i 30 dana.
Ne znam zašto ste se čudili, kada apsolutno svaki MMO ima isti sistem. I WoW traži kreditnu prilikom aktivacije računa i 30 dana.
Da li me spašava činjenica što je STO prvi MMO koji igram?
I ne, meni nije bio problem, jer imam i PayPal i kreditnu i...
Hm ja nisam to napravio pa sam mogao igrat, počeo sam kao da oću i jednostavno prekino i ušao u igri i mogao sam igrat. Provjerio sam na acc stranici i piše kao da trebam stavit način preplate. Sad dali je to zbog toga što sam s demoa nadogradija ili... neznam.
Evo ga otipkao redeem ključ i onda game card cod i sada pržim phasorom po svemiru.
15$; ja uzmem u g2play.net 2 mjeseca za oko 150 kuna.
http://www.g2play.net/store/Star-Trek-Online/
Link? Morao bi ti i 1 Mbit biti dovoljan. Ja znam skidati stvari i igrati istovremeno sa svojim 4 Mbit linkom, radi dobro (osim kada nas sve iz hrvatske počinje bacati van, ali to nije do našeg linka, već veze sa svijetom ili Cryptic serverom).
Eve vs STO
Zajednicko im je samo sci fi okruzenje.
Eve je za mene opcenito najbolji mmorpg;stvarno ogroman univerzum,nista nije predefinirano,politika i ekonomija funkcioniraju slicno real life-u,...svatko moze naci svoj gameplay stil...u pocetku djeluje komplicirano radi onoga sto nudi...moze se slobodno kazati end game ne postoji u Eve-u.
STO; los mmorpg ali ipak ga igram jer volim Star Trek univerzum.
Eve mozes probati besplatno na 14 dana.
Za STO mogu ti poslati trial key.
Samo preorder lifer-i.
Vjerovatno ce za ostatak igraca playable Borg biti ponudjen u c-store-u,jednog dana.
To sto neki mogu igrati kao borg nije da kapetaniraju kockama i inim borgovskim vozilima nego im je lik "povijesno" borg, a igraju na normalnim stranama. Recimo kao 7of9 u Voyageru.
Mene zanima jedna stvar jeli za taj star treck triba org key jer ne mislim to kupovat nego skinit s neta.
Eh,nazalost nishta od toga,C-store priznaje samo zelembace($$$$$)
Novi update trebao bi znacajno podici kvalitet igre;seasson2
E jel zna netko gdje bih mogao skinuti client, ali rapidshare linkove, pošto imam acc na rapidu, tražio sam na mjestu odakle obično skidam sve u svezi rapidsharea al ništa, svi linkovi su mrtvi
uzeo sam si sto kad je izašao, i od igre mi je najbolja maica koju sam dobio.....
igrao sam malte ne 10 dana, igra je ispala totalno smeće, ground combat je katastrofa, space tako tako, al je smiješno da ja sa defiantom rasturim 2 ili 3 klingonske krstarice, voice acting nema ga......
samo glas spocka kad uđem u novi teritorij..... svašta najavljivano ispalo smeće........
nadam se da će igra doživit velika poboljšalja pa joj se možda i vratim
uzeo sam si sto kad je izašao, i od igre mi je najbolja maica koju sam dobio.....
igrao sam malte ne 10 dana, igra je ispala totalno smeće, ground combat je katastrofa, space tako tako, al je smiješno da ja sa defiantom rasturim 2 ili 3 klingonske krstarice, voice acting nema ga......
samo glas spocka kad uđem u novi teritorij..... svašta najavljivano ispalo smeće........
hhmmm, moram ti reći da se igra u MNOGOČEMU pobojljšala od tih tvojih 10 dana, igrao sam 3 mjeseca pa sam odlučio malo odmoriti, i sad sam odlučio malo opet nastaviti
edit- ako može mi netko ocjeniti i savjetovati da li sam dobro opremio brod i dati komentare na brojke koje su pod general, attack, defense i movement. Sve je na SSovima
Istina u pocetku je bila veliko razocarenje,medjutim nakon season 2 STO je postao prosjecna igra u zanru,nije ni losija ni bolja u odnosu na stotine konceptualno slicnih mmorpg-ova.
Zar nije defiant rasturao dominionske crusere,DS9.
Zar je voice acting vazan u mmorpg-u,meni osobno to je samo uzaludno trosenje resursa i vremena.Bolje da ga nema nego da je irititajuci.
Istina u pocetku je bila veliko razocarenje,medjutim nakon season 2 STO je postao prosjecna igra u zanru,nije ni losija ni bolja u odnosu na stotine konceptualno slicnih mmorpg-ova.
Zar je voice acting vazan u mmorpg-u,meni osobno to je samo uzaludno trosenje resursa i vremena.Bolje da ga nema nego da je irititajuci.
Meni voice-acting osobno je važan, nekako realnije izgleda sve to i ugođaj se poboljšava.
hhmmm, moram ti reći da se igra u MNOGOČEMU pobojljšala od tih tvojih 10 dana, igrao sam 3 mjeseca pa sam odlučio malo odmoriti, i sad sam odlučio malo opet nastaviti
edit- ako može mi netko ocjeniti i savjetovati da li sam dobro opremio brod i dati komentare na brojke koje su pod general, attack, defense i movement. Sve je na SSovima
ja sam igrao dok je bio season 1....
Meni voice-acting osobno je važan, nekako realnije izgleda sve to i ugođaj se poboljšava.
tako je, igram sfi fi igru star trek, a ne wow... voice acting je meni isto u takvim igrama važan...
Zna netko koliko STO ima trenutno korisnika/gamera štoliveć?