Staaara igra prehistoric 2, DOSbox, i vista

poruka: 12
|
čitano: 3.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ne pitajte me kako sam dosla do te igre, igrala ju daaaaavno i cimerica ju spomenula i sad bi ju malo igrale..ali je fora sto naravno vista to ne podrzava, i sad sam nasla da trebam instalirat DOSbox 0.72 i pokrenuti igricu tamo, ali ne mogu naci backslash ili ti / . ta kosa crta kao da ne postoji tamo, i sve sam zivo probala ali ne mogu.... pa sad, ako netko zna kako pokrenuti taj Prehistoric 2, bila bih vam jaaaaaaako zahvalna i ja i moje cimerice, malo bi se vratile u rano djetinjstvo.. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Staaara igra prehistoric 2, DOSbox, i vista
janna kaže...

ne pitajte me kako sam dosla do te igre, igrala ju daaaaavno i cimerica ju spomenula i sad bi ju malo igrale..ali je fora sto naravno vista to ne podrzava, i sad sam nasla da trebam instalirat DOSbox 0.72 i pokrenuti igricu tamo, ali ne mogu naci backslash ili ti / . ta kosa crta kao da ne postoji tamo, i sve sam zivo probala ali ne mogu.... pa sad, ako netko zna kako pokrenuti taj Prehistoric 2, bila bih vam jaaaaaaako zahvalna i ja i moje cimerice, malo bi se vratile u rano djetinjstvo.. ;)

e ovak, kao prvo backslash ti je ovo \, ne znam kak je u visti al na win xp backlash se dobije pritiskom na Ž
ak bas trebas slash / (al ne vjerujem da ti to treba) to dobijes sa tipkom - (minus, lijevo do desnog shifta)
"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan

moj zajeb, i mislila sam na \ .. al sve sam zivo ispritiskala, neeeema tamo..

0 0 hvala 0
17 godina

I ja san nedavno igra staru igu pomoću dosboxa u visti i isto nisan moga nać backslash, i ispostavilo se da stvarno je samo Ž

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ajmeeee ljubim te!!!! pa je ž!! ne mogu vjerovat, sve zive kombinacije sa shiftom i desnim altom sam isprobala, a ono ž.. hvaaaala puno.. sad je jedini problem kad ne budem znala pokrenuti hh...

17 godina

Alt Gr + Q = \

Gigabyte GA-P35-DQ6, Intel E8400, 4GB RAM, 8800GTS, 2x 320Gb, 1x250Gb, DVD, Antec P182, Logitech X-210, Logitech MX518, 1xexternal disk 500GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma cuj u biti ti ni ne treba ni backslash ni slash ni nist

ak os igrat igru u dosboxu najbolje je to ovak napravit

stavis igru u dir koji nazoves prehist2 i stavis ga na c disk recimo

tak da ce to izgledat ovak C:\prehist2

uđes u dosbox i mountas c disk ovak: mount c c:prehist2 (znaci bez / ili \ )

kad ti mounta folder sam ukucas ime igre znaci PRE2 i to je to, mos se pocet igrat

"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan

nest me j*be sad taj dos.. promjenila sam onaj z: u c: i sad hocu otvorit folder oldgames di mi je taj pre2, al mi govori da je unable to change to : oldgames... a lijepo sam isla cd oldgames... sta je sad to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cuj, lijepo sam ti napisao postupak, tak napravi kak sam napisao i bit ce sve ok

mountas folder u kojem ti se nalazi igra

ak ti je igra, onaj exe u folderu koji se zove oldgames onda mountaj taj folder i kad je mountan sam upisi ime exe filea, trebao bi bit PRE2, sad sam downloado igru da provjerim

znaci poslije mounta preostaje ti da samo upises ime igre nist drugo

"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan

ok, evo idem.. pa cu vidit.. je, je, exe je PRE2

17 godina
neaktivan

eee da si mi blize sad bi ti cokoladu kupila!!! evo raaaaadi!!! hvala veliko!!!!!

17 godina
neaktivan
janna kaže...

eee da si mi blize sad bi ti cokoladu kupila!!! evo raaaaadi!!! hvala veliko!!!!!

hehe, ma nema problema, bas mi drago
ok, sad mi dugujes pusu i cokoladu Smijeh

sad mogu ic napokon spavat, treba se dic za par sati na predavanje Namigiva
"Prediction? Pain."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice