Snimanje gameplaya..POMOC !

poruka: 8
|
čitano: 1.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Ljudi ako mi neko moze pomoci bio bih mu zahvalan. Naime skinuo sam fraps i koju god igru htjednem snimati, cim upalim fraps pocinje mi kociti igra, malo steka neide "fluidno" kao prije...Inace imam ovakav komp. cpu: i5 2500, ram: 4 gb corsair, hdd 1 tb, grafa evga gtx 750 ti 2 gb ddr5 grafa odvaljuje, igram GTA V na high-very high normalno bez problema ikakvih i snimim prije neki dan PES 6 i normalno ide ali cim upalim fraps pocinje mi malo lagati igra nekako nije kao prije, osjetim i ne mogu igrati...U cemu je problem, fraps sam lockovao na 30 fps ono sto pise u settingsu "movie".

Evo dvije slike, mozda nisam nesto "zakacio" neku stavku ili nesto...Uglavnom imam "masinu" od racunara a da nmg snimati obicni PES 6, gledao sam po youtube-u likovi snimaju jace igre a racunari im slabiji od mog dosta...

http://imageshack.com/a/img540/4768/QeygTR.png

http://imagizer.imageshack.us/a/img673/3604/SVb7h3.png

Emir Sehic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Snimanje gameplaya..POMOC !

Imas jos programa za snimanje obs,  action imas i nvidia pa mozes i shadowplay. 

12 godina

Raptor it je super isto, ne gubis fps i kvaliteta je cisto ok.

Inace Bandicam je po meni najbolji ;)

BF 4 + BF 3 ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 19:28 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sve imaš u driverima od grafe i ništa drugo ti ne treba.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Loilo je isto dobar recorder

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Aha, a jel isti slucaj i kada snimam sa shadowplay kao i sa frapsom da mi snimak zauzima dosta memorije, npr. snimao sam frapsom dvije utakmice pes-a po 10 min znaci to je oko pola sata i fraps mi je to isjekao na 10 dijelova i sve ukupno to zauzima 30 i nesto GB, znam da ima program neki koji to skracuje da bi se uploadovao na youtube pa vas pitam jel isti slucaj i sa ostalim programima za snimanje ?

Emir Sehic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Snimaj sa Loilo (mnogo manje veličine bez sjeckanja)+ Handbrake za kompresiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Preporučam Shadowplay. Najmanje utječe na performanse unutar igre.

Ako želiš manji file, možeš mu limitirati rezoluciju, broj sličica u sekundi itd.

Ja recimo uvijek snimam sa 30FPS, FullHD, High Quality i ispadne oko 1 GB po minuti snimke.

Nakon toga uglavnom "uređujem" sa Windows Movie Maker-om. Za upload na YT.

Evo kratki video kako izgleda (dalo bi se navući i bolju kvalitetu za YT, ali nemam baš toliko gledatelja da idem forsat idealne postavke i/ili neki drugi program za prekodiravanje video-a):

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice