Singularity

poruka: 131
|
čitano: 29.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Singularity
AMD boy kaže...

jel se može umrijeti u igri?

Ne, totalno si besmrtan, i da te raznesu na 3000 komadića ti bi još uvijek pjevao borbene, lol, i za par sekundi be sponovno sastavio kao onaj lik iz Terminatora. Čak imaš mogućnost, mislim da je tipka E da kad stisneš, govori: "Šankeruu, noćas budi drug!" Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 18:30 (Narkoman).
15 godina
neaktivan

Eto, ponosno javljam da sam maloprije završio igru. Sve u svemu igra je bila solidna, nije se previše isticala po nečemu od današnjih FPS-ova. Igra jako podsjeća na Bioshock i novi Wolfenstein. Imao sam nekih softverskih problema sa igrom, no nisam dao da mi pokvari doživljaj. Uživao sam u igri i šteta šta je sve tako brzo završilo ( 2 popodneva ) . Grafiku pokreće već dobro poznati Unreal 3 Engine i nemam nikakvih žalbi na nju, gameplay je zabavan zbog mogućnosti unapređivanja oružja, ali i moći za TMP. Priča mi je pak bila najzanimljivija i stalno me tjerala na daljnju igru. Definitivno igra koju vrijedi isprobati. Provjerit ću još kakav je MP pa možda kupim igru, budući da sam toliko uživao u SP zašto se nebi iskušao u MP. Ionako se ne sjećam kad sam zadnji puta zaigrao neku MP igru Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 21:45 (4Bastard).
15 godina
neaktivan
Singularity

Evo i ja sam prešao. Stvarno je vrlo kratka.

Pogledao sam sva 3 završetka. Priča je vrlo zanimljiva.

Nadam se nastavku i da malo više objekata stave podložnih na vrijeme jer ih je bilo stvarno premalo (kojih 10ak).

Naravno najbolja stvar je kad se brod vraća u prošlost.

3 0 hvala 0
16 godina

Glupi spoileri, znatizeljan sam pa ih moram procitat al mi pokvare igruSramim se

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
Singularity

jel duzina sp kao neki call of duty ili je malo duza

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Singularity

here

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 0:38 (Narkoman).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Singularity

zavrsio i ja eo, uglavnom simpaticna igra, nesto kao kad bi bioshock i wolf imali dijete, ovako bi izgledalo :D

i cod kad bi ubacio skriptirane scene koje i uzasnu igru mogu napraviti zanimljivom, iako je u sustini toliko linearna da boli :D

svidio mi se osjecaj koji vec dugo nisam primjetio u novijim igrama, a to je da te prica (koja iskreno nije sad nesto posebno revolucionarna) konstantno tjera dalje, uistinu velik plus igri. uz to dodajmo prilicno spooky atmosferu i hepi osjecaj kad nakon 3 sata namjestanja kutije uspijete skociti do "hidden" stasha :D

sljedece sto je zbilja dobro odradjeno su oruzja, istina da ih nema bas previse ali svako ima drukciji filing i prilicno zanimljivo se ponasaju.

enivej, preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Singularity

Ja upravo igram igru i mogu reći da je odlična. Jednostavno ima ono nešto što te tjera da je igraš dalje i dalje.

Malo mi vuće na mješavinu: Far Cry 1(radi tih nekakvih esperimenata i mutanata),

BioShock(na njega mi najviše vuće igra), Wolfenstein(radi čudnih stvorenja), Half-Life(radi podizanja i manipuliranja predmetima).

Ovu igru jednostavno trebate probati.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Singularity

evo još

KAKO LIJEPO ZAR NE? POKOLJ NARAVNO KAKO LIJEPO ZAR NE? POKOLJ NARAVNO

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Malo screenshotova.

Zanimljivo da igra leti na mojoj konfiguraciji. Prema Frapsu nikad nije palo ispod 85 a prosječno se vrti na oko 120.

Vrti ti se ne, ako imaš monitor od 60hz, a imaš sigurno, toliko i max frejmova dobivaš, ove priče od 120 pričaj unucima.

15 godina
neaktivan
Narkoman kaže...

evo još

Igra je ružna sa lošim u3 enginom i lošim blurravim texturama, zašto uploadaš ružne skrinšote, ili ti je to prva igra?

15 godina
odjavljen
mario1984 kaže...
Narkoman kaže...

evo još

Igra je ružna sa lošim u3 enginom i lošim blurravim texturama, zašto uploadaš ružne skrinšote, ili ti je to prva igra?

Ako je UT3 engine loš, onda neznam sta je dobar. Koji je to bolji izuzev crytekovog i metro engiena? Super izgleda, i sto je najvaznije super je optimiziran.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
mario1984 kaže...
Narkoman kaže...

evo još

Ako je UT3 engine loš, onda neznam sta je dobar. Koji je to bolji izuzev crytekovog i metro engiena? Super izgleda, i sto je najvaznije super je optimiziran.

Izjaviti ovo (@mario1984) za Unreal govori samo da a) ne znaš što je engine ili b) nikada nisi imao priliku raditi/igrati u Unreal-u...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 15:23 (Minoza).
15 godina
protjeran
Singularity

završio sam igru i moram reći pod broj 1 da je priča briljantna, sad bih se naobjašnjavao šta mi je najjače sve u igri al neću spojlat, grafika je odlična, igra je odično optimizirana, ma odlično,

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Singularity

U3 engine je prije par godina nudio jako puno.

Nema šta dobar je i danas ali nije to to.

Ali ja zadovoljan  , barema mogu teradti na  high što baš u današnjim igrama i nemogu :) .

Živio unreal jedva čekam  u4 da vdim koji to bu opaki engine .

Inače igre je baš fora .

Priča najbolja .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 16:43 (WItcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Singularity

Evo i ja konačno zaigrao.

Nisam ni slutio da će igra biti ovako dobra.

Hvala IVI na preporuci jer u suprotnom nikad je ne bih nabavio.

Tu su i par SS-ova,makar ih se već podosta nakupilo,nikome neće pozlit od kojeg viška.Belji se

Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Singularity

Da a najjače mi je na kraju igre kad imaš opcije kako ćeš završiti igru, i kad izabereš onu da odešu prošlost i sam sebe ubiješ kako nebi u prošlosti spasio tog budućeg diktatora i zatim sam nestaneš iz postojanja hehe, nisam na početku igre ni sanjao da sam ja taj lik koji iza vatrenog zida viče i sam sebi govorim da ga nesmijem spasiti

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 17:12 (Narkoman).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Singularity

SSovi izgledaju tupo kad su staticni, unreal engine je predivan u pokretu, jer je uzasno fluidan, i to mu nitko ne moze osporiti. za razliku od stekajuceg krajsisa i metra..

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo da kažem.

Crysis nije stajkaći kako neki ovdje kažu.

Ono što nud ima cijenu (premda  je manje zahtjevniji od hrpe današnjih  naslova)ali ono što nudi je  ogromno :) .

Danas nabavio  igru i danas je prešao u sva 3 karaja .

Priča mi je super .

Neka su tipovi znali bzv gledati u mene ali to je rijetko.

Ostali elemnti viđeni.

Solidan naslov dobre kvalitete.

Da su svi naslovi barem takvi bilo bi dobro  osim da su malo duži.

Al nekako bi je već dosadno u sve više igara ubijati zombi ljude .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
neaktivan
Singularity

stekajuci =/= stajaci :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WItcher kaže...

Ali ja zadovoljan  , barema mogu teradti na  high što baš u današnjim igrama i nemogu :) .

Inače igre je baš fora .

Priča najbolja .

U3 Engine i dan danas zadivljuje, pogledaj Bathman, Gears of War i sl., najbolja od svega stvar je što je uredno optimiziran i leti na svim konfiguracijama uz vrlo solidnu grafiku. Negdje sam čitao da će U4 engine biti prilagoden next gen konzolama i masivnom koristenju visejezgrenih procesora.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
Minoza kaže...
Weky kaže...
mario1984 kaže...
Narkoman kaže...

evo još

Izjaviti ovo (@mario1984) za Unreal govori samo da a) ne znaš što je engine ili b) nikada nisi imao priliku raditi/igrati u Unreal-u...

tako je sine...unreal engine je majka svih engina..

15 godina
protjeran
Weky kaže...
WItcher kaže...

Inače igre je baš fora .

Priča najbolja .

U3 Engine i dan danas zadivljuje, pogledaj Bathman, Gears of War i sl., najbolja od svega stvar je što je uredno optimiziran i leti na svim konfiguracijama uz vrlo solidnu grafiku. Negdje sam čitao da će U4 engine biti prilagoden next gen konzolama i masivnom koristenju visejezgrenih procesora.

Istina da ijako star trenutno je jako popularan... A što se tiče tehničkih karakteristika one isto zadivljuju, što se tiče optimiziranosti tu se isto slažem, stvarno je dobar.

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan
Singularity

Fora mi je u igri .

Ti kriv za sve . Od početka sam mislio da  na kraju budem  morao otići u budučnost-početak u onu goreću  zgradu i naprviti reda.

Koji vam je kraj najbolji? Meni kad koknes obojicu , misteriozni ubojica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Singularity

Meni je onaj gdje ubijes profesora pa se pridruzis zlocestima! Sa TMD-om sam nezaustavljiv muhahaha!!!

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Singularity

No dobro da sad ne kopam po thread-u, za vas koji ste presli, koliko otprilike gamplay sati mogu ocekivati? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

No dobro da sad ne kopam po thread-u, za vas koji ste presli, koliko otprilike gamplay sati mogu ocekivati? 

Ovisi koliko istrazujes i na kojoj tezini, amo reci da igras na normalu i da pratis samo glavnu radnju bez istrazivanja igra bi mogla potrajati oko 7-8 sati otpilike kao mw2.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
16 godina
neaktivan
Singularity

OK. Tnx na info.

Organiziram prioritete kojim redom što nabaviti pa zato pitam. Time is of the essence :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Singularity

Evo i ja prešao...strašno zabavna igra....

Samo da traje još koji sat pošto sam ju prešao za 2 popodneva....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Singularity

jel se mogu uključiti subtitles u igri ??

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice