Silent Hill 5

poruka: 3
|
čitano: 1.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Silent Hill 5

Za sve ljubitelje Silent Hill serijala....   kako vam se sviđa najnoviji nastavak ?

Koliko čujem, konverzija je tehnički vrlo slabo odrađena i puno ljudi je zapravo ni ne može igrati.

Ja sam dosad stigao do hotela, i mogu reći da mi se sveukupno igra sviđa...   po tome što dok igram mogu osjetiti da se radi o dobrom starom Silent Hill ugođaju. Međutim, igra zaista ima dosta nedostataka koje joj novi igrači vjerojatno neće tako lako moći oprostiti.   Meni se najviše ne sviđa užasno loše napravljeni in-game zvukovi za koje zaista ne razumijem kako mogu biti tako loše kvalitete ako uzmemo u obzir prošle nastavke; također smatram da ima malo previše loadinga, a i igra zna zatrzati tu i tamo....   što se čini pomalo bezrazložno.  

Ali sveukupno gledano mislim da se radi o vrlo dobroj i strašnoj igri sa onom starom SH atmosferom i filingom - mene najviše podsjeća na prvi i drugi dio serijala.   Malo je neobično što je ovdje lik totalno brz i pokretan za razliku od drugih dijelova, ali na to se brzo navikne.   Također je potrebno se privikavati i na nove metode rješavanja problema s neprijateljima putem komboa....   što zna biti dosta teško ispočetka.

Sve u svemu, dobra je igra, ali vjerujem da bi bila još bolja da je igram na PS3.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Silent Hill 5

Sigurno nema nikakve veze s mozgon ta igrica

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silent Hill 5

Silent Hill serijal igram od kraja '99.-e i oduvijek mi se sviđao pa ću tako odigrati i ovaj novi. mjuzu je opet radio akira yamaoka - yaaayy!! :))

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice