Za sve ljubitelje Silent Hill serijala.... kako vam se sviđa najnoviji nastavak ?
Koliko čujem, konverzija je tehnički vrlo slabo odrađena i puno ljudi je zapravo ni ne može igrati.
Ja sam dosad stigao do hotela, i mogu reći da mi se sveukupno igra sviđa... po tome što dok igram mogu osjetiti da se radi o dobrom starom Silent Hill ugođaju. Međutim, igra zaista ima dosta nedostataka koje joj novi igrači vjerojatno neće tako lako moći oprostiti. Meni se najviše ne sviđa užasno loše napravljeni in-game zvukovi za koje zaista ne razumijem kako mogu biti tako loše kvalitete ako uzmemo u obzir prošle nastavke; također smatram da ima malo previše loadinga, a i igra zna zatrzati tu i tamo.... što se čini pomalo bezrazložno.
Ali sveukupno gledano mislim da se radi o vrlo dobroj i strašnoj igri sa onom starom SH atmosferom i filingom - mene najviše podsjeća na prvi i drugi dio serijala. Malo je neobično što je ovdje lik totalno brz i pokretan za razliku od drugih dijelova, ali na to se brzo navikne. Također je potrebno se privikavati i na nove metode rješavanja problema s neprijateljima putem komboa.... što zna biti dosta teško ispočetka.
Sve u svemu, dobra je igra, ali vjerujem da bi bila još bolja da je igram na PS3.