Shogun 2: Total War

poruka: 365
|
čitano: 70.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jel će moć Shogun 2 na moju konfu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Shogun 2: Total War
bibi007 kaže...

Jel će moć Shogun 2 na moju konfu.

da

15 godina

Stigla i meni igra.:d

Zanima me gdje upišem taj  kod za limited edit

EDIT: Evo upisao sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 13:52 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisam imao vremena i za sada sam odigrao možda 45 min.Ono što sam vidio  mi se sviđa.AI u bitci je dobar iako mi se sa strijelcima zaletio u melee bez ispaljene strijele ali ostalo je odradio super.

Jedino eto što fali je ne toliko dx11 koliko AA.Neke stvari izgledaju uistinu loše bez njega.

Zaboravih reći da mi igra ide puno bolje nego demo.Igram na ultra i s udaljenom kamerom imam oko 55 fps-a dok kad se spustim u makljažu imam oko 20.Bit će još poliranja a ovo je za sada super

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 16:10 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Meni još nije došla sa gamecouk a 14. je naručena. {#}

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni još nije došla sa zaavija a naručena je negdje oko početka mjeseca. {#}

al kad dođe, dođe.

SteelSeries Giveaway!! HTTP://STEELSERIES.COM/10?CODE=EP0WN3MF

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Uf uživam u ovoj igri. Zadnji TW koji sam igrao, i to pravo igrao, su bili Rome i Medieval 2. I ova igra je fecking awesome. Toliko je novih stvari da sam oduševljen. I imam osjećaj da je AI jaaako dobar bez obzira na težinu. Igrao sam na normal s Shimazu klanom i kako su me razbili, još ni sada ne mogu vjerovati. {#}

Jedina mi je zamjerka dužina kampanje, nekako mi to izgleda prekratko vremena za ispuniti, od 1545. do 1580. zauzeti 25 provincija + Kyoto i s tim da treba izdržati 4 turna kada se svi ostali klanovi okrenu protiv tebe. Ja se inače volim sporije razvijati i ići malo po malo pa mi je zato ovo nekako kratko.

Ali osim toga ne mogu naći zamjerku. Sviđa mi se ovo ograničavanje zgrada u gradu, nema sada da svaki grad može imati ama baš sve zgrade.

Malo si krivo shvatio ovo sa zauzimanjem Kyota.

Kad zauzmeš Kyoto, treba proć 4 turna da ti postaneš Shogun.

A onda ti svi objave rat, i bore se protiv tebe dok te ne istrebe, ili ti njih.

To je jako teško. Oni osnuju svoju koaliciju, i ako i napraviš primirje s nekim, ta ga koalicija ponovo uvuče u rat, i stvarno je teško održat se živim.

Po meni, ne napadajte Kyoto dok nemate pola japana, držite granicu sa Kyotom. Usavršite tehnologije, postavite liniju obrane, te onda napad na Kyoto.

Upravo sam završio igru sa Date klanom, osvojio sam cijeli Japan. Igra je stvarno božanstvena, neću prestat igrat. :)

Sad sam počeo Avatar kampanju. Super je, ali je jako teško, pošto vam je protivnik "živ".

Я умираю, но не сдаюсь!
16 godina
neaktivan

Bas igram sa Shimazuima, osvojio sam cijeli Kyushu, pobrao achievement, i sad se dvoumim dal da napadnem Chosokabe ili one crvene, a sa i jednima i drugima imam trade agreenment.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odi na Čokosabe, oni imaju samo otok, dobro će ti doć.

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tsar kaže...

Malo si krivo shvatio ovo sa zauzimanjem Kyota.

Kad zauzmeš Kyoto, treba proć 4 turna da ti postaneš Shogun.

A onda ti svi objave rat, i bore se protiv tebe dok te ne istrebe, ili ti njih.

To je jako teško. Oni osnuju svoju koaliciju, i ako i napraviš primirje s nekim, ta ga koalicija ponovo uvuče u rat, i stvarno je teško održat se živim.

Po meni, ne napadajte Kyoto dok nemate pola japana, držite granicu sa Kyotom. Usavršite tehnologije, postavite liniju obrane, te onda napad na Kyoto.

Upravo sam završio igru sa Date klanom, osvojio sam cijeli Japan. Igra je stvarno božanstvena, neću prestat igrat. :)

Sad sam počeo Avatar kampanju. Super je, ali je jako teško, pošto vam je protivnik "živ".

Zapravo nije fora u Kyotu, nego u trenutku kada zauzmeš određeni broj provincija, ovisno o odnosima s Ashigara klanom, postaješ prijetnja u očima šoguna te svi ostali klanovi prekidaju svoje ratove, udružuju se i objavljuju rat protiv tebe. Mislim da ima šansu da se dogodi nakon što zauzmeš 14 ili više provincija. Ali taj event, Realm divide, može početi ranije ako zauzmeš Kyoto. A Realm divide je stvarno nasty, mislim da ti prvo bubne -50 relation sa svim ostalim klanovima i onda se povećava za 5 svaki turn dok ne dođe do maksimalno -200. Tako da je teško zadržati i svoje saveznike i vazale pošto će ti i oni objaviti rat.

Uglavnom smatram Realm divide lošim pokušajem CA da otežaju kraj igre jer nakon što se dogodi diplomacija više nema ama baš nikakve svrhe. I naravno ostali klanovi dobiju besplatne stackove vojske kako bi te mogli zaustaviti. I ovako je tu osjećaj žurbe zbog kraćeg vremenskog razdoblja i onda još bubnu to.

Ali ja svejedno uživam u igru, dobro pošto sam skinuo mod koji malo poradi s tim Real divide-om. Mod ti bubne određeni minus ovisno o težini na kojoj igraš ali ti se za razliku od originalnog ovaj polako smanjuje tijekom vremena.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
15 godina
Rhox kaže...

Zapravo nije fora u Kyotu, nego u trenutku kada zauzmeš određeni broj provincija, ovisno o odnosima s Ashigara klanom, postaješ prijetnja u očima šoguna te svi ostali klanovi prekidaju svoje ratove, udružuju se i objavljuju rat protiv tebe. Mislim da ima šansu da se dogodi nakon što zauzmeš 14 ili više provincija. Ali taj event, Realm divide, može početi ranije ako zauzmeš Kyoto. A Realm divide je stvarno nasty, mislim da ti prvo bubne -50 relation sa svim ostalim klanovima i onda se povećava za 5 svaki turn dok ne dođe do maksimalno -200. Tako da je teško zadržati i svoje saveznike i vazale pošto će ti i oni objaviti rat.

Uglavnom smatram Realm divide lošim pokušajem CA da otežaju kraj igre jer nakon što se dogodi diplomacija više nema ama baš nikakve svrhe. I naravno ostali klanovi dobiju besplatne stackove vojske kako bi te mogli zaustaviti. I ovako je tu osjećaj žurbe zbog kraćeg vremenskog razdoblja i onda još bubnu to.

Ali ja svejedno uživam u igru, dobro pošto sam skinuo mod koji malo poradi s tim Real divide-om. Mod ti bubne određeni minus ovisno o težini na kojoj igraš ali ti se za razliku od originalnog ovaj polako smanjuje tijekom vremena.

Budi slobodan pa podijeli mod s nama :D

16 godina

Evo: Realm Divide Mod v1.0

Iako tamo piše da ponovim, mod ne radi ako vam se u toj kampanji koju trenutno igrate već dogodio Realm divide.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
15 godina

GAME OVER

Krenuo sa Date klanom.Imao dvije provincije i dok sam bio daleko s vojskom osta bez hrane,stvorili se smrdljivi pobunjenici i u dva poteza se nisam stigao vratit i osta bez svega {#}

Igra je stvarno super samo bi volio da je mapa malo veća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pozz ljudi evo citavo jutro se peglam sa shogunom 2 instalirao kako treba kad kliknem na ikonu da udje u igricu pojavi se ona prva slika gdje pise shogun 2 total war tu mi stane pojavi mi se blue screen of death i racunar se restartuje :S nezz do cega moze biti?! sumnjam da je do racunara jer imam sljedecu konfu:

da napomenem da se radi o pirat verziji FLT

intel e8400 2x 3.00 ghz

4gb rama

nvidia 9800 gt 512

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako voliš ovakav tip igre i s2tw ti se sviđa preporučam da ga kupiš.

Neću pametovat kao neki jer i sam imam dosta pirata ali Tw igre uvijek kupim najviše zbog pečeva.Igra s njima i bez njih nije nikako ista.

CA ima običaj izdavanja mnoštvo malih zakrpa koje s neta nemožeš skinuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

napravio sam morao sam samo bios update uraditi :D aj sto mi radi igrica nego mi sad prepoznaje tacno 4gb rama :) na 32 bit-nom winu dupla sreca :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 14:57 (DangerousB).
17 godina

Igram na normal težini i to je ekstra prelagano. Čini mi se da ću početi ispočetka na Hard ili Very Hard....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel mogu igrat igru na high ?

Sorry 4 spam.

Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
Keops kaže...

Sorry 4 spam.

Na Ultra u HD rezoluciji bez HDRa, Depth Of Fielda i AA....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Sorry 4 spam.

Sigurno, ako ja teram na svojoj kanti sve na ultra osim ssao, shadow, aa.

17 godina
doktor1 kaže...
Keops kaže...

Sorry 4 spam.

Na Ultra u HD rezoluciji bez HDRa, Depth Of Fielda i AA....

Avaj, kako će onda meni ići sa mojom 250 GTS 512 DDR3 na 1920x1080?

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
15 godina

Kako vam nije jasbno da to nitko nemože znati osim vas.Uzmi i probaj pa ćeš znat!!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Kako vam nije jasbno da to nitko nemože znati osim vas.Uzmi i probaj pa ćeš znat!!!!

Prijatelju ne može svanuti prije zore, čeka se naručena igra još od ponedjeljka ali nije došla. Smanji sa uskličnicima, ne moraš režati.

Ono je bilo retoričko pitanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 21:19 (boxer).
16 godina

Ili fino odete na ovu stranicu, odaberete igru koja vas zanima i program vam pregleda komp i kaže da li bi to radilo.

0 0 hvala 0
15 godina

AI chita.

Ima jednu malu provinciju i dodje mi sa punom vojskom :D,dvaput{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

AI chita.

Ima jednu malu provinciju i dodje mi sa punom vojskom :D,dvaput{#}

Daj mi navedi igricu u kojoj ai ne cheata.

15 godina
dedaa kaže...

Tetris,pametni!

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
dedaa kaže...

Tetris,pametni!

Nebudi smartass, mislim na strategije.

15 godina

Mislit i srat nije isto.Ja nemogu znat šta ti misliš već znam ono što mi napišeš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

DAJTE PRESTANITE ISPITIVATI DAL VAM IGRA MOŽE ILI NEMOŽE RADITI NA VAŠEM PCu!!!!

IMATE BESPLATAN DEMO, ISPROBAJTE, PA ĆETE VIDJET KAKO VAM RADI !!!

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice