Server

poruka: 5
|
čitano: 739
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Server

Ovako htio bih sa frendovim unajmiti server za neku igru.prvo smo htjeli cod 4 ali igramo jako dosta igri.

Negdje na netu sam pronasao (sad nemogu naci molim pomoc) da se server moze promjeniti za neku drugu igru kad hocemo?Jel ko ima iskustva i mozete dati neke stranice?

a,b,c,d,e,f,g gummy bears are chasing me one is red,one is blue,one is peeing on my shoe now im running for my life cuz the red one has a knife!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Server

Ima li itko iskustva s ovim?

a,b,c,d,e,f,g gummy bears are chasing me one is red,one is blue,one is peeing on my shoe now im running for my life cuz the red one has a knife!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Server

ovo mi zvuci smjesno

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Server
Perkan777 kaže...

Ovako htio bih sa frendovim unajmiti server za neku igru.prvo smo htjeli cod 4 ali igramo jako dosta igri.

Negdje na netu sam pronasao (sad nemogu naci molim pomoc) da se server moze promjeniti za neku drugu igru kad hocemo?Jel ko ima iskustva i mozete dati neke stranice?

mislim da nemaš dopuštenja od strane hostinga da mijenjaš main file-ove, znači moraš naručit za drugu igru...

Dompa
16 godina
protjeran
RE: Server
damircazin kaže...

ovo mi zvuci smjesno

Zasto?

Dompa kaže...
Perkan777 kaže...

mislim da nemaš dopuštenja od strane hostinga da mijenjaš main file-ove, znači moraš naručit za drugu igru...

Ma ne bas sam nasao If you are in the mood for playing another game.No problem!Change your game when you want! u tom smilsu je nesto pisalo ali nemogu to vise naci!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice