- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koju poslugu porati? kome?
Koje veličine mora biti slika da se vidi?
Evo baš vidim na mailu da sam i ja odabran. Pa ajde da napokon isprobamo i ovo čudo od igre
Registriro sam se za betu pred više od godinu dana :)
Evo ja sam potvrdio i onda mi počelo ono odbrojavanje prije prosljeđivanja na službenu stranicu i downloada. I onda ništa, samo bloka stranica ili šta već...
Patience my young apprentice,
soon you will be ready
Patience my young apprentice,
soon you will be ready
Evo baš mi doša mail da je prevelik promet, da navratim malo kasnije
Kad klikneš u mailu "download game" budi uporan i doć ćeš do screena gdje će ti pisat da je promet velik ali ti takodjer pise da ovo nije error screen i da ne reloadaš stranicu..ne miči pogled sa tog tab-a tj. screena i počet će ti skidat na svaki drugi error reloadaj stranicu samo ne sa tog quee taba.
Nadam se da si me skužio
Kad klikneš u mailu "download game" budi uporan i doć ćeš do screena gdje će ti pisat da je promet velik ali ti takodjer pise da ovo nije error screen i da ne reloadaš stranicu..ne miči pogled sa tog tab-a tj. screena i počet će ti skidat na svaki drugi error reloadaj stranicu samo ne sa tog quee taba.
Nadam se da si me skužio
Daj mi reci kaj si napisal pod Security key?? kad si moral upisat onih 5 secret pitanja...
ja sam recimo doso do tog clienta i kad napisem nesto pod to onda mi uvijek pise da je krivo.
ja sam upisal odgovor jednog od pitanja... i nemogu se logirat. :/
(btw ja sam client potražil na alternativim izvorima- zna se o čem pričam^^)
- kolko je tebi brzina downloada na tom službenom??
Pozdrav.
Hm.. quicker the dark side is..
more seductive..
...
462 KB/s
Da..ali te točno pita to jedno odrešeno pitanje..pa ocito da ne mozes ako imas pirated client..
Da..ali te točno pita to jedno odrešeno pitanje..pa ocito da ne mozes ako imas pirated client..
Pireted client se još skida. a ovo je kad sam skinul original clienta od 24 mega. znači moral bi to upisat pa tek onda skidat stavit.
da
Evo nekako krenija i moj download, jedva jadnih 200kb/s
ma davali su besplatno keyeve, ja neć niti probat mada sam uzeo jednog
Evo i ja dobio :D idem sad aktivirat. Let the force be with me