imam u planu kupiti neku igru,nesto cime cu se zadovoljit i potrosit malo vremena igrajuci pa bi valjao neki savjet sto je isplativo....naravno,vise me vuce multiplayer,singleplayre i nije tako bitan....za oko su mi trenutno zapale battlefield 1, titanfall 2 i snipre ghost warrior 3....ali kod svake igre imam neku zamjerku,titanfall previse futuristicki,battlefield mi ima jadno pucanje snipreom na daljinu,metci lete dosta dugo a snipre ghost warrior bas i nije na najboljem glasu.....dajte neki savjet u vezi tih igara ili nekih drugih,nesto u cemu se moze gustat u slobodno vrijeme....da napomenem,od black ops 2 pa na dalje imam sve nastavke iz call of duty serijala,gta5,need for speedove sve novije,rainbow six siege također,mgs5 pp,mortal kombat x,titanfall 1,battlefield hardline,far cry 3 i 4,the division i ghost reacon wildlands sam presao ali ga nemam vise ako da nije na listi zelja i owervatch mi isto ne pase nikako :D dakle da jos kazem,do 30 eura,euro dva manje vise nije problem :D ako netko da dobra iskustva sa npr titanfall ili ghost warrior,uz te dvije igre se moze ubacit jos koja starija pucacina ili nestro malo jeftinije :D predlozite bilo sta u cemu se moze uzivat igrajuci samo da nisu neke sportske igre tipa nogometa,kosarke i WWE tuce.....hvala unaprijed :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i jos jedno pitanje,citao sam kako windows 10 podrzava xbox igre....da li je ikako moguce kupiti npr destiny ili ufc2 preko microseft storea ili preko bilo koje druge stranice gdje je npr jeftinije i igrati na pc-u