SAMP neka vrsta tuta

poruka: 3
|
čitano: 2.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SAMP neka vrsta tuta

Za one koji neznaju vecina nadam se zna za SA:MP,SA:MP je San Anderas Multi Player ima u zadnje vrijeme dosta Hrvatskih servera.Za ove koji neznaju za SA:MP ja cu pojasnit to vam je San Anderas multi player,nadograden ubacene organizacije nijei samo C.J.,nadodano je mnogo toga npr. PD (police departman) MD (medic) H (hitmani) Taxi  neke bande i svasta.Napravljene su kuce koje se mogu kupit morate imat odgovarajuci level da bi kupili odredenu kucu ili npr. neko je lvl 5 a kuca lvl 6 i sad se ovaj dogovori s vlasnikom kuce da mu proda za odredenu svotu novca,i onda pitaju admine na /report da mu neko smanji level kuce.Admin nije duzan smanjit dal ce smanjit to je njegova dobra volja ali ima stvarni koje i admini moraju izvrsavat.No to nije tako vazno jer skoro svaki server ima svoj forum na kojem sve pise pravila servera organizacije bande itd.Forum ce vam trebat ukoliko se odlucite igrat npr. ocete uci u PD a minimalno level je 2 vi skupite level 2 i pitate leadera da vas ubaci u PD naravno PD leadera.Onda on moze rec ok a moze rec i idi se prijavi na forum.LOL ja se raspiso a jos ni osnovu vam nisam napiso xD.OKY DOKY ajmo mi na osnovu.Sad ja neznam kako vi ali ja koristim google i u njemu napiste download samp 0.2.2X i skinte taj samp i onda opet na google i upiste download samp 0.2.R3 i skinte ga ali pazite da je R3 tako i kod ovog pazite da je 2X jer neki serveri rade na 2X a neki na R3,najbolje vam je imat oba na desktopu i onda samo instalirate koji vam treba.Kad skinte onda ce vam bit ikona ne znam di ce te to spremit najbolje na desktop i onda insltairate bit ce vam da se instalira u Rock Star games pa GTA San Anderas e tamo ga u glavni san andreas folder.Imat ce te malu ikonu one cure kad vam se ucitava singlplayer pa nekad zna bit ona sa plavom kosom i naucalam e na tu ikonu kliknete onda ce vam se otvorit neki programic.Gore ce te imat fail viwe servers tools help vi odite na servers i tamo ce te imat add server kliknete na to i onda ce vam se otvorit mali prozor tamo ce te trebat upisat IP servera koji mozete procitat na forumu tog servera.Onda samo enter stisnete i server je dodan u favorite.Nije to cijela prica kad sam ja poceo da igram samp nisam konto te tutoriale pa vam sad pokusavam sto jednostavnije a da shvatite obijasnit.Onda samo 2 puta kliknete na addani server i otvorit ce vam se neki prozor i onda samo connect ovo RCON password to je za admine na to se ne obazirite svoj password i acc ce te na serveru napravit.Kad udete na RPG server imat ce te /register tu upisat password onda kucate npr./register 9856+6+666666666 mozte sta ocete glavno da upamitite.Ma to vam sad dalje sve cake to pise tamo u lijevom gornjem uglu ce te imat chat i onda pritiskom na slovo "T" vam se otvori mali kvadrat i onda pisete kad ocete maknit kvadrat samo ESC ali jedn put jer ako 2 onda ce vam uc u onaj izbornik map... onda pistete kad napisete pritisnete enter nemojte pisat pre duge textove jer vam ih server nece pokazat cijele napisite rade par malih na /report pisite samo ako trebate nesta npr. neznate kako da rentate tj. iznajmite kucu onda napisete /report e jel mi moze ko rec kako da rentam kucu? onda pritisnite enter  i ako je koji admin online ja se nadam da ce odgovorit.Listu online admina provijerite sa /admins .Imate takoder na vecini servera komandu /help te vam ona pokazuje neke komande na nekim serverima pise za sta je koja ne nikim ne.Ovo s adminima mozete i vi postat admin samo trebate bit malo vijestiji u igri pomagat novima trudit se ako kad budu prijave za admina prijavit se to je na forumu.To je nadam se ako vam nesto nije jasno potrazite me na http://crolossantos.hot4um.com/ nije to neki forum to je za server koji jos nije otovren ali biti ce tamo pokusavam pomoc ljudima tamo sam Jony_Man aka Lukas ™. Ako vam se svidi tamo isto morete igrat samo sto ce se server tek za koji 1-2 tijedna otvorit i bit ce pravi ne kao neki sto otvore server nis ne iskriptaju pa samo priljepe GF i to je malo jadno.Sef servera nece stavit server u pogon dok se sve ne sredi.Nece to dugo pola je vec gotovo.Baz naskriptne organizacije naskriptane samo jos malo poradit i to je to.Host ce bit deluxe nadam se da nas nece zezat.

Molim vas procitajte sve jer moze bit bas nesto sto ne razumijete pa se zeznte.Znam da sam los u pisanju tutova pre opsiran sam jbg.

Nemojte me banat sto sam napiso ovakavu temu jer i sam mislim da ne valja tj predugacka je mislim post xD xD xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SAMP neka vrsta tuta
Svaka cast Na trudu al brate mili to dere oci napravi bar da izmedu svakog reda ostavis 3 reda prazno da se moze citat i onda ostalo sve 5!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
SAMP neka vrsta tuta

Jbg onda valjda nebi stao xD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice