Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 299.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
13 godina
Re: Rainbow Six Siege
Soldier977 kaže...

Još samo reci da igraš na konzoli i ima totalno da se razočaram u tebe 

To za Hibanu ja nemam pojma.

Ma njib je, pusti ga.

Lupao je pelete u zid koji se ne može probit.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Još samo reci da igraš na konzoli i ima totalno da se razočaram u tebe 

To za Hibanu ja nemam pojma.

Ma njib je, pusti ga.

Lupao je pelete u zid koji se ne može probit.

Ne igram na konzoli :)

@Skilledžija

Ko ono vodi u 321 kuhaj?

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Zero2 kaže...

@Skilledžija

Ko ono vodi u 321 kuhaj?

Dobro sam rek'o... NJIB.

Mene citiraš, a Dami odgovaraš :P

Špiček vodi 2-0!!!

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
Zero2 kaže...

@Skilledžija

Ko ono vodi u 321 kuhaj?

Dobro sam rek'o... NJIB.

Mene citiraš, a Dami odgovaraš :P

Špiček vodi 2-0!!!

NJIB ti je ManU koji će popljugat danas a ti izgubit 2 sata bezveze.

13 godina

Ne znam zašto bi xkariose koristio na običnim prozorima ili vratima, uglavnom ima bug da kad pucaš iz "covera" pod kutem nekad se peleti znaju odbiti od zida. Prozor moguće da je na tvojem clientu čitav, a kod nekog drugog ima 2 rupe na sebi, događa se, pa je možda zbog toga... Uglavnom ima dosta bugova na hibani, igram ju dosta pa sam svašta primjetio...

off: Ne možeš uletit na temu i govorit protiv Uniteda, alo...

Engage...
14 godina
Jean-Luc Picard kaže...

Ne znam zašto bi xkariose koristio na običnim prozorima ili vratima, uglavnom ima bug da kad pucaš iz "covera" pod kutem nekad se peleti znaju odbiti od zida. Prozor moguće da je na tvojem clientu čitav, a kod nekog drugog ima 2 rupe na sebi, događa se, pa je možda zbog toga... Uglavnom ima dosta bugova na hibani, igram ju dosta pa sam svašta primjetio...

off: Ne možeš uletit na temu i govorit protiv Uniteda, alo...

A može biti da se to dogodilo. Koristim nekad na običnim prozorima da roknem pelet u jedan a namjestim se na drugi pa probam zbunjolu napravit.

Vezano za United....to je interna zajebancija sa herr Sklledžijom....iako...ako ne zgaze Monaco...onda su stvarno njibovi :)

15 godina
Rainbow Six Siege

Hibana je pokvarena, pogotovo nakn zadnjeg peča. Ne eksplodiraju, ne hvataju se, odbijaju se od svega, toliko da sam smanjio pick na njoj i idem sledge kod kojeg takvih gluposti nema.

čekić je čekić :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Hibana je pokvarena, pogotovo nakn zadnjeg peča. Ne eksplodiraju, ne hvataju se, odbijaju se od svega, toliko da sam smanjio pick na njoj i idem sledge kod kojeg takvih gluposti nema.

čekić je čekić :)

A ja tek sad počeo aktivnije igrati. Pošto ima puno ljudi koji koriste Miru, pa onda uzmem kako bi joj rajebao prozor. 

Nisam još naletio na taj bug od patcha, ali znalo mi se desiti prije nove sezone da se izblokiraju ili da ne rasture zid kak spada i sl.

Uglavnom odličan operator. Primarni AK je brutalno dobar, a onaj smg kao sekundarno oružije je dušo dalu u nekim situacijama. Već par puta na hostageu me baš taj SMG spasio kad sam bio sam,a išao extractati hostagea.

13 godina
Zero2 kaže...

Vezano za United....to je interna zajebancija sa herr Sklledžijom....iako...ako ne zgaze Monaco...onda su stvarno njibovi :)

Njibu, ne igraju s Monacom :P

[19xx] 4ntraks
13 godina

Monaco, St. Etienne, PSG, sve to isto, neki Francuzići :P zgazit će koga god

Engage...
14 godina
Skilledžija kaže...
Zero2 kaže...

Njibu, ne igraju s Monacom :P

Igrat će prije ili kasnije...a kad se to stvarno dogodi...ako ne pobjede su njibovi :)

15 godina
Jack Sparrow kaže...

A ja tek sad počeo aktivnije igrati. Pošto ima puno ljudi koji koriste Miru, pa onda uzmem kako bi joj rajebao prozor. 

Nisam još naletio na taj bug od patcha, ali znalo mi se desiti prije nove sezone da se izblokiraju ili da ne rasture zid kak spada i sl.

Uglavnom odličan operator. Primarni AK je brutalno dobar, a onaj smg kao sekundarno oružije je dušo dalu u nekim situacijama. Već par puta na hostageu me baš taj SMG spasio kad sam bio sam,a išao extractati hostagea.

Dobra je, ali mene ubi taj bug u ključnim situacijama, a gledam ljude uzmu je pa ne destrojaju mirin prozor, već okolo, kao da ne mogu lol.

Ugl. definitvno predobra, samo da je srede i onda bi mogao i mainat nju i sledgea.

15 godina
Rainbow Six Siege

Kad će neki fix za ovaj patch=?

Jasno, ja kad iskočim na prozor ubije me claymore. Ja kad igram, stavljaju se dva komada, ali bitno da on ace clutcha i owna jer oni nisu stavili claymore. Ova igra je dobrih 80% sreća i timing. Koliko sam puta izveo bolešćine jer su sam na vrijeme pogledao ili vidio ih prije nego oni mene itd.

Počinje me živcirat to da ne možeš veći dio igre kontorlirati ako kužite, jučer sam u tri prtije zaredom umro od direkt hita od fuze, a bio sam jeger i imao ads, pa da čovjek poludi nekad uz ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 12:09 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Fix za patch je u utorak (reddit post), ajd barem će nešto popraviti

Engage...
15 godina
Rainbow Six Siege

Ne znam koristit taj redit. Subam se na taj raibow ali niš ne izlazi. Di to gledam, jebate sve popularno jedino ja seljo ne znam ništa od toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Ne znam koristit taj redit. Subam se na taj raibow ali niš ne izlazi. Di to gledam, jebate sve popularno jedino ja seljo ne znam ništa od toga.

Ne brini, ni Ivanu Pernaru nije sjela Reddit platforma 

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
Dodinho kaže...
fila2208 kaže...

Ne brini, ni Ivanu Pernaru nije sjela Reddit platforma 

A dobro onda, jer smo perny i ja ista klasa, generacija skoro, ovce čuvali skupa, sad je prešao u vukove očito.

Dodo kako ti stojiš s ekipom, imaš ekipu, jesi naučio igraat?

17 godina
fila2208 kaže...

Dodo kako ti stojiš s ekipom, imaš ekipu, jesi naučio igraat?

Igram tu i tamo s jednim frendom s faksa i jednim frendom iz srednje, ali najčešće igram solo.

Trenutno sam Gold 1, mape sam uglavnom naucio, ali ne znam sve call outove na svim mapama pa sad ti vidi haha

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
Rainbow Six Siege

Dovoljno dodo, buemo se skombinirali.

Ontopic: u svojih 200+ sati igre moram priznat da je ovo najgori, najtoksičniji community ikad s najviše loših igrača koji ne shvaćaju poantu igre.

Casual je ne igriv, praktički. Ljudi te ubijaju jer im kažeš što da naprave, di su enemy i pokšaš pomoć. On te drugi rundu tk i teabaga. Nitko ne voipa svi se boje /srame. 

Ranked solo je patnja nemoguća, ljudi igraju solo operatere, wannabe pro cav/jackal/bb/buck, i failaju. Pokušaš supportat, pingat pokazat...užas.

Svi jebu majke u chat, ekipa koja pregazi nekad siluje, gg ez shemama, od likova koji imaju 0-6 score itd.

Poštenu partiju da dobiješ ekipu s kojim se nešto može, nisam davno doživio.

Domaći community je nepostojeći, ima nas skoro 50 za koje ja znam, ali dosta ljudi je razina casual/copper i teško je učiti nekoga na rankedu nešto.

Stranci su ok, opet moraš sve na eng  a nekad se nemreš sjetit...nezz, totalno me to sve udaljuje od igre, uz sve bugove i sranja, i dalje je najigrivija igra trenutno, ali mater mu jebem i debilima, i bugovima i svemu.

/random rant

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Neznam, meni totalno drukcije za ljude, svi su ok bili i da se komunicirat
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Nekad (rijetko) je tim jednostavno toxic, ali meni se čini da je najčešće ko i u npr. CSu najbitnije tko prvi počne i kakvim tonom komunicirati.

Ak je prva stvar koji netko progovori pas mater zakaj ovo ili ono, s moje strane onda ide instant ignore ili ću čak takvog čovjeka namjerno dalje provocirati. Ali ak se ljudi kulturno pozdrave, ne planu nakon prve greške, pohvale se koji put, cijeli tim najčešće ili šuti ili bude prijateljski.

16 godina
fila2208 kaže...

Dovoljno dodo, buemo se skombinirali.

Ontopic: u svojih 200+ sati igre moram priznat da je ovo najgori, najtoksičniji community ikad s najviše loših igrača koji ne shvaćaju poantu igre.

Casual je ne igriv, praktički. Ljudi te ubijaju jer im kažeš što da naprave, di su enemy i pokšaš pomoć. On te drugi rundu tk i teabaga. Nitko ne voipa svi se boje /srame. 

Ranked solo je patnja nemoguća, ljudi igraju solo operatere, wannabe pro cav/jackal/bb/buck, i failaju. Pokušaš supportat, pingat pokazat...užas.

Svi jebu majke u chat, ekipa koja pregazi nekad siluje, gg ez shemama, od likova koji imaju 0-6 score itd.

Poštenu partiju da dobiješ ekipu s kojim se nešto može, nisam davno doživio.

Domaći community je nepostojeći, ima nas skoro 50 za koje ja znam, ali dosta ljudi je razina casual/copper i teško je učiti nekoga na rankedu nešto.

Stranci su ok, opet moraš sve na eng  a nekad se nemreš sjetit...nezz, totalno me to sve udaljuje od igre, uz sve bugove i sranja, i dalje je najigrivija igra trenutno, ali mater mu jebem i debilima, i bugovima i svemu.

/random rant

Teško da se može CSGO pobjediti po toksičnosti, rocket league je odmah tu uz bok CSu.

Zapravo rocket league ima daleko najgore igrače. Kad igraš solo 2v2 samo si frustriran i stvarno je teško kao sam rank upati. Pola tvojih je AFK, pa pola samo ganjaju loptu i tebi je kradu, likovi si autogolove daju. Doslovno moraš 4-5 golova u svakoj rundi ubaciti da bi dobio jer se rijetko kad možeš osloniti na lik koji s tobom igra.

Ovako nekako kad moj lik se gura jer ti želi ukrasti gol i onda obrani gol za protivnike. Što je najgore isti lik mi je već 2 puta to u istoj partiji napravio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 11:17 (Jack Sparrow).
15 godina
ZC_Someone kaže...
dado16 kaže...

Nekad (rijetko) je tim jednostavno toxic, ali meni se čini da je najčešće ko i u npr. CSu najbitnije tko prvi počne i kakvim tonom komunicirati.

Ak je prva stvar koji netko progovori pas mater zakaj ovo ili ono, s moje strane onda ide instant ignore ili ću čak takvog čovjeka namjerno dalje provocirati. Ali ak se ljudi kulturno pozdrave, ne planu nakon prve greške, pohvale se koji put, cijeli tim najčešće ili šuti ili bude prijateljski.

Volim provocirati i zezati ko god je igrao samnom ili ovak ili rl zna me, ali uvijek krenem hello fer korektno molim da se picka rook thatcher ili nešto, glhf pišem ranked.

ALi ne reagiraju svi na dobrotu isto, neki te šalju u kurac rugaju a da ne pričam što rade u igri i čovjek popizdi, a ja sam poznat po jako ''debelim'' živcima i moš ga ebat.

Svi su community takvi, ali sjećam se ugodnih iksutsva sa insurgency, company of heroes i još neke di sam upoznmao super ljudi

ovdje užas

12 godina
Rainbow Six Siege

ako ima ko volje sa njabom igrat da ga nesto i nauci nek doda delboy997

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
ZC_Someone kaže...
dado16 kaže...

Volim provocirati i zezati ko god je igrao samnom ili ovak ili rl zna me, ali uvijek krenem hello fer korektno molim da se picka rook thatcher ili nešto, glhf pišem ranked.

ALi ne reagiraju svi na dobrotu isto, neki te šalju u kurac rugaju a da ne pričam što rade u igri i čovjek popizdi, a ja sam poznat po jako ''debelim'' živcima i moš ga ebat.

Svi su community takvi, ali sjećam se ugodnih iksutsva sa insurgency, company of heroes i još neke di sam upoznmao super ljudi

ovdje užas

Insurgnecy fakat ima ok community. Hrpa zajebancije i fakat ljudi igraju ok i žele pomoći.....barem je tako bilo kad smo mi igrali. Vjerovatno jer je community mali. Kaj se tiče r6 (a i svake druge igre popularnije)...neki dan igramo casual....i javi nam se milo djete od cca 10 godina na  voice da napravimo vote za defend lokaciju koju zna...i eto...nas par konja od 4 banke smo ga slušali :). Baš me zanima da nismo kakve bi "čestitke" malac izrekao.

11 godina
Rainbow Six Siege

A ne znam...jucer sam odigrao dosta partija i iz silvera 2 do gold 3 sam se digao,ocu rec da nisam popusio nijednu partiju.Solo sam usao u ranked i stalno mi je spajalo low rankove,a na kontra stranu lvl po 100,80 i tako.Prvo sam pizdio,ali kad sam vidio da slusaju sve i dogovaraju se medjusobno svaku smo dobili.Samo smo ja i jos 1 stalno isti bili,znaci svaku novu partiju po 3 nova lika su dolazili.

Posle tih partija spojilo me s neka 3 lika iz klana nekakvog po 100 lvl i slicno.Likovi su samo skicali na voip i ginili ko glineni golubovi,kineski zid nebi pogodili kako gadjaju.

Ima sveg i svaceg,jbga kako potrefis kao i u svakoj igri.

bf4: [G] hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 11:01 (hrka11).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Sto se tice zasad R6 communitya, imam dobra iskustva. Ljudi neće namjerno počet griefat i sranja radit...jedino droppanje igrača je malo često :/ Daleko najgori community ima overwatch.

Opet spammam Discord link koji smo ja i par domacih igraca napravili kak bi se mi iz regije lakse nasli, zajedno rankali, igrali a u buducnosti slagali i ekipe i mozda neke turnire?: https://discord.gg/MkE9X3J

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
med1cz kaže...

Sto se tice zasad R6 communitya, imam dobra iskustva. Ljudi neće namjerno počet griefat i sranja radit...jedino droppanje igrača je malo često :/ Daleko najgori community ima overwatch.

Opet spammam Discord link koji smo ja i par domacih igraca napravili kak bi se mi iz regije lakse nasli, zajedno rankali, igrali a u buducnosti slagali i ekipe i mozda neke turnire?: https://discord.gg/MkE9X3J

ja sam jedino dozivio od ovog communitya to da dok su novi operativci bili raspolozivi samo season pass igracima, obicni igraci su ih namjerno ubijali lol

kak god pogledas, svaka igra ima debila u 3pm, al od svih igra mislim da lol ima najvise i to zbog toga jer je besplatna pa sva balavurdija lijeci svoje frustracije tamo

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
15 godina
med1cz kaže...

Taj discord mrtva koliko i hrvatska ekonomija.

Nije mrtav ali nema akcije ni igrača, a ekipa ide pajkiti već u 22 tako da, dobro da se od nekud počne dapače, ali teško, jer kažem, domaći igrači i ova igra, tj domaći igrači su rijetki ko sredozemne medvjedice.

Dobro, ispravka, domaći dobri igrači 

14 godina
fila2208 kaže...

...... a ekipa ide pajkiti već u 22 tako da, .......

Evo još jedno NJIB pitanje....nevezano na ekipu koja ode pajkiti u 22:00 :)

Skontali smo da igra misteriozno bolje radi u kasnijim satima (iza 22:00 npr)..tj. bude puno manje "bedastih" situacija tip da padneš od pola metka...ili ispucaš sa Glažom u tipa 5 metaka a on i dalje stoji......

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice