RaceRoom Racing Experience

poruka: 9
|
čitano: 3.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Teaser Demo F2D naslov od SimBina sa njihovom novom fizikom i engienom na kojem će biti i GTR 3

_______

Probao igru i ugodno se iznenadio!! Igra izgleda predivno; negdje tri puta bolje od F1 2012. Zvuk je nešto fantastično!

Ovo je teaser demo te nema setupa; Vozni model je na amateur, ali kada vozimo, osjete se rupe na stazi, skakanje po pasicama.. Ima ono nešto. Odlično

The introduction of SimBin´s Immersidrive™ Technology is the foundation of the driving physics and in this teaser release, drivers are able to drive using the Amateur Driving Model. This means fixed car setup for equality, ease of use and of course a ton of fun and excitement. A second and more demanding driving model called Get Real™ will be available in a later release.

Menu je nešt najljepše što sam vidio u racing igrama i igrama općenito.... Na ovome će biti izgrađen i GTR3; optimističan sam jako nakon viđenog

_____

Nisam upoznat baš sa stazom pa je vožnja na videu malo šlampava. Ali osjećaj vožnje odličan, ponašanje aut, hvatanje istog na izlasku iz zavoja, skakanje po neravninama i pasicama...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probao sam danas igru,ok je sve;svida mi se samo imam problema sa joystickom nemogu ga namjestit da vozim s njim iako mi u igri pise da je nađen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo i ja danas malo probao...da mi volan ne skuplja prašinu toliko...sve u svemu nije loša simulacija, ipak je to simbin...vozni model je super dok se jedamput privikneš i napraviš svoje postavke...jedva čekam da izađe čitava igra...nakon skoro sat vremena uštimavanja pa jedan sat prave vožnje uspio sam se spustiti ispod 1:25...kolko vidim rekord je 1:20 i nešt sitno...za mene nedostižno ali mislim da mogu skinut vrijeme ispod 1:23...uostalom nemam niti neki pro volan...vozim na Canyon CNC-GW3

World Record   1:20.580

My Best        1:24.860           

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 17:21 (Mahjongg).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra izgleda stvarno odlično! Pogotovo menu. Tako brz, jednostavan i pregledan menu do sada jos nisam sreo.

Od danas se je moguče prijaviti za zatvorenu betu.. pa ljudi požurite dok jos ima vremena. Znaci skinete preko steama raceroom racing experience teaser, nakon instalacije igre uđete u nju i tamo ce vam biti ikona "closed beta".

http://www.simbin.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Jel dobio tko betu?

Ova beta ima 5.5GB...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dobio sam ja Betu(WIP). To je closed beta i trenutno je ugašena jer je multiplayer u izgradnji, cim bude zavrsen svi koji je imaju dobit ce e-mail i moci ce testirat multiplayer. Raceroom racing experience vise nije teaser, mozete skinut igru preko steam-a, registrirate se i mozete se natjecat. Trenutno je aktivno natjecanje u kojem nabolje vrijeme kruga pobjeđuje, bit ce aktivno jos 10-ak dana a nagrade su slijedeće:

1st Place: 1x DZ77GA-70K Intel Motherboard + 1x i7 3770k Intel CPU + 1x 480gb 520 Series Intel SSD

2nd Place: 1x i7 3770k Intel CPU + 1x 480gb 520 Series Intel SSD

3rd Place – 1x 480gb 520 Series Intel SSD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Što je s igrom? Jel ima kakvih vijesti? Jel ima mp? Na steamu ne piše da ima mp mogućnost. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima netko da vozi ovo čudo? Ja se počeo od prošlog tjedna opet malo zabavljati sim vožnjom nakon godina apstinencije.

http://game.raceroom.com/competitions/756/leaderboard

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li tko zainteresiran za pošteno utrkivanje? fer-de-lance, ATJLučko, vi ste pričali da ćete kupovati volane. Gdje ste?

Odnedavno vozim u Balkan Raceroom League pa ako je tko zainteresiran, priključite se. Ima izvrsnih, ima slabijih vozača tako da nije bed koliko god da ste (ili niste ) dobri.

Ligu vozimo nedjeljom navečer i ima nas oko 20 na svakoj utrci.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice