Race driver GRID problem

poruka: 21
|
čitano: 5.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Race driver GRID problem

Nije mi jasno zašto ne mogu pokrenuti race driver grid s grafičkom Nvidia geforce 8400. Pročitao sam podržane kartice i uočio kako može na starijim Nvidia grafama pa mi nije jasno zbog ćega?

0 0 hvala 0
17 godina
Race driver GRID problem

Koju ti grešku točno javlja ili jednostavno ne reagira?

Daj objasni to malo bolje i pomogućnosti stavi screenshot.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Race driver GRID problem

Ne javlja mi nikakvu grešku, uopće mi ne reagira.

17 godina
neaktivan
Race driver GRID problem

Mozda je greska u igrici...jesi je kupio(ducan,igraonica ili sl) ili si skidao s neta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Race driver GRID problem

Ja sam je prešao cijelu s konfom iz potpista, i to na 1024*768 bez problema, tako da je vjerovatno softverski problem.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Race driver GRID problem

Pa ak imaš orginal onda reinstaliraj igru,ak imaš piratsku onda skini drugu verziju jer ti se kod ove prilikom downloada,neki bitovi nisu dobro skinuli pa ti se igra krivo instalira,ili prije probaj nabaviti drugi crack.Za orginal,ak ne radi niti onda,onda ju nosi natrag u dućan i traži drugu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Race driver GRID problem

I ja sam imao slicni problem. Pod Xp-om nije htio pokrenut (XP sa SP3 i svim updateovima),ali pod Vistom radi ko podmazano. Frendu takodjer ne zeli pokrenut pod Xp-om.

Audi R8 - born of powerful ideas
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 21:32 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Race driver GRID problem

Hvala na odgovorima pokušat ću s reinstaliranjem pa šta bude.Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
Race driver GRID problem

Ljudi jel mi može neko pomoć u vezi GRID-a, instaliram igricu i ne želi mi je uopće pokrenut, inače igrica je kopija, al sam probao sve moguće update-ove, crack-ove, itd. Imam 2GB memorije, nvidiu geforce 8800 gs (384MB), a kod frenda sa slabijim kompom radi ko podmazano. imam sve najnovije drivere za grafiku i matičnu, ali uzalud. Probao sam instalirati i pokrenuti demo verziju, ali ju ne pokreće, ak ima neko da mi može pomoć, please!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky02 kaže...

Ljudi jel mi može neko pomoć u vezi GRID-a, instaliram igricu i ne želi mi je uopće pokrenut, inače igrica je kopija, al sam probao sve moguće update-ove, crack-ove, itd. Imam 2GB memorije, nvidiu geforce 8800 gs (384MB), a kod frenda sa slabijim kompom radi ko podmazano. imam sve najnovije drivere za grafiku i matičnu, ali uzalud. Probao sam instalirati i pokrenuti demo verziju, ali ju ne pokreće, ak ima neko da mi može pomoć, please!!!

Imaš xp?

Punk's not dead!!!!
16 godina
Race driver GRID problem

Da xp sp3, al probao sam i na sp2, bez rezultata.

0 0 hvala 0
17 godina
Race driver GRID problem

i meni tako GRID nije radio ali sam ga pokrenuo pomoću ovoga: "C:\Program Files\Codemasters\GRID\GRID.exe" -novirtual

znaci desni klik na ikonu GRID-a pa Properties pa pod target dodaj kako ti gore pise..

nadam se da bu ti radilo..Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 17:24 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Race driver GRID problem

Probao sam s novirtual, ali ništa, probal bum još jednom pa javim.

0 0 hvala 0
16 godina
Race driver GRID problem

Niš, ne radi, čak sam dobio žuti lol

1 0 hvala 0
16 godina
Race driver GRID problem

Btw, jel ima neko kakvu preporuku dobre vožnje, noviji naslovi, hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Race driver GRID problem

Hm, izgleda da je opet problem sa serverima,ne mogu se ulogirati...Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
Race driver GRID problem

Da ne otvaram novu temu bezveze, jel zna netko u cemu je problem, odjednom mi je grid prestao radi!

Izbaci mi error...

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Race driver GRID problem
Marti kaže...

Da ne otvaram novu temu bezveze, jel zna netko u cemu je problem, odjednom mi je grid prestao radi!

Izbaci mi error...

Probaj ove upute.

15 godina
Riba kaže...

Ne javlja mi nikakvu grešku, uopće mi ne reagira.

isti problem

ja napokon riješio.meni je ovo upalilo: Can you try the following procedure). NOTE If you are using a software firewall, other than the Windows Firewall you should enable the Windows Firewall before connecting to the internet, after using this procedure.

a) Click on the Windows Start button and select 'Run'. In the 'open' box enter "msconfig" (without the speech marks). For Windows Vista or Windows 7, just enter the text in the search box.
b) In the general tab click on 'selective startup'
c) Now click on the startup tab (the last tab at the top of the msconfig screen) and UNtick everything EXCEPT 'systray' and 'scanregistry' (if they appear. If they do not, don’t worry).
d) Now close msconfig, you will be prompted to re-start your PC. Select 'Restart'
e) When the PC has re-booted, you will see a box with System Configuration Utility as its title. Tick the checkbox and then click on OK.
f) Now try the game again.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 14:32 (KASA).
14 godina
neaktivan
Race driver GRID problem

.

Ab
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 19:10 (Tonimaster).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Race driver GRID problem

Imam problem sa igricom grid!

kada ga pokrenem pise mi sljedece:

The procedure entry point alSource3i could not be located in the dynamic link library OpenAL32.dll.

Skinuo sam open all

i kaj sad da radim {#}

Moze li pomoc molim vas

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice