Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
16 godina

Stavi mi za najdražu stazu Donington Park 1:03:52Smijeh. A sad idem tražit ostale u grid-u. Za avatar ću se zafrkavat neki drugi dan....

0 0 hvala 0
16 godina

nemogu uci u session...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Braćo, hoćemo li privatluk ?   Ja sam ZA.

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid
Core2Duo2 kaže...

@cak_Norris ...ako nisi igrao singleplayer pliz onda vježbaj...jer ako dođeš na multi budeš doslovno "naletio na nas" Namigiva
 Evo doso bi i ja ali posto vidim da me se Core2Duo2 boji onda sam odustoBelji seNeki drugi put.
17 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid
cak_Norris kaže...
Core2Duo2 kaže...

@cak_Norris ...ako nisi igrao singleplayer pliz onda vježbaj...jer ako dođeš na multi budeš doslovno "naletio na nas" Namigiva
 Evo doso bi i ja ali posto vidim da me se Core2Duo2 boji onda sam odustoBelji seNeki drugi put.
 ajd hoćeš doć?   pobijedio sam strahBelji se
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan

evo par zanimljivih slikica sa private sessiona!!!  Cool

lol lol
burs u kritičnoj situaciji burs u kritičnoj situaciji
private private
varka, sorry 8800 varka, sorry 8800
bolji od bursa he he bolji od bursa he he
loli loli

0 0 hvala 0
16 godina

Nemogu ući u privatniPlačPlačPlač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid multiplayer
Igor007 kaže...

Nemogu ući u privatniPlačPlačPlač

probaj restartat grid, tak sam ja pa sam uspio...  Osmijeh
16 godina

jok probo sam, i c2d nemoze pa smo u obicnom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi lijepo kad bi host private servera napravio port forward...jer ovak ja i Igor nemremo uć...Osmijeh

Ponavljam, nema to nikakve veze s Gridom nego s netom...Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 1:41 (Core2Duo2).

2 0 hvala 1
16 godina

Tako je...Cool

0 0 hvala 0
17 godina

A koji port bi se trebalo forwardati? Ja kod sebe imam samo port 80 zbog lokalnog web servera.

I prije bez njega i sad, su ljudi normalno ulazili na moj session. Ne znam zasto vas svoje ne mozete, al sumnjam da je do porta.

Znam da se torrenti i neke druge online igre bune na to, al za grid nisam nigdje cuo da to treba podesavati i da uopce postoje problemi zbog toga.

Jeste sigurno da to ima veze za port forwardom? Da mozda ne trebate svoj modem negdje podesiti? Ili ga probajte bar resetirati...

Pozz

17 godina
neaktivan

Evo sreo sam danas ova dva lika, izgleda da su iz klana Crown, iz HR, i dobro voze...pa me zanima jel zna netko nesta o njima?

Ja sam ipak prvi Ja sam ipak prvi
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok, hoce mi netko molim vas javit privatnom porukom za session danas ako vozite. Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam negdje na kompu zapisan broj porta... probao sam ja još prije i resetirati i restartati i uključivati i isključivati kako komp tako i router...no ništa...

Tako sam imao problem sa Nitrom, nisam nikako mogao ući u niti jedan njegov session...i onda je on forwardirao port na svom routeru i od tada sve radi glatko kad se kačim na njega... To je kao i s uTorrentom, ako nisi forwardirao port ti se možeš kačiti na druge a drugi (neki, ne svi) se nemogu kačiti na tebe...   i tak to

pozz ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 11:39 (Core2Duo2).

2 0 hvala 1
17 godina

@Igre: pitaj Armora, rado ce ti odgovoriti. On najvise zna o njima :) LOL

@DriftKING: pa samo prati ovu temu. Ako ce nesto bit od privata, onda ce biti i tu objavljeno.

@Core2Duo2:

Budes se onda jednom probal spojit kad budem ja host. Imam port forward sa 80 na 80 :) Zavrzlame web servera, ali to je jedino kaj imam u tom dijelu modem setupa. Isto bi bilo i bez toga, jer ovo ustvari nis ne radi, al moram imat zbog web servera. Ako se uspijes spojiti, onda znas do cega je. Ako ne, javi mi port pa cemo s njim probat.

Pozz

16 godina
neaktivan

HAjde nek mi netko javi link za popravak BUg-a za Drift (CRASH) . PLZ

0 0 hvala 0
17 godina

@all: u tijeku je mijenjanje kompletne kategorije Clanovi, pa molim sve ako imaju stogod za dodati u vezi svojih informacija (novi PB, konfa, staza/vrijeme), sada je idealno vrijeme. Imam dosta toga zapisanog u svojoj To-Do listi, al dosta toga mi i fali. Za to cu napisati onako kako se sjecam, pa kad stranica bude gore, prekontrolirajte svoje podatke jos jednom, pa mi javite preko foruma dal je sve ok (bilo sta, tipfeler, velika/mala slova, stogod vam padne na pamet :)

@benko: jesi nabavio grafu? Stavio sam ti nick kao CroGrid-benko (bez onog "286"), al jos mi i fale podaci za najbolju stazu/vrijeme i avatar. Ajd kad budes u mogucnosti, javi mi sve to sto prije.

@DriftKING: morat ces biti malo detaljniji u opisu svojeg problema. Jedino sto te mogu pitati je, dal si stavljao/micao ram iz kompa ili radio neku hardversku/softversku nadogradnju?

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 13:33 (Burs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Poslal sam ti na mail novi avatar i PB!

Ajde napravite to svi kad čovjek mijenja stranicu!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz!!! javite mi kad stranica bude gotova...  na forum.....  znatiželjan sam...  Iznenađen

rus

0 0 hvala 0
17 godina

Nadam se da sam u pravu i da nisam nesto pogubio, ali:

@8800gt i Igor007: jeste vi meni poslali svoje avatare? Jer ih ne mogu naci... ajd provjerite.

@DriftKING: morat ces mijenjat avatar, zato jer ima copyright sa druge stranice. Ne zelim imati legalnih problema...

@Igor007: dal igras preko tastature ili imas neki gamepad/volan?

@rus189: isto ko i za Igor007

Svi sute i cekaju update, a ja s polovicnim infomacijama trebam napravit stranicu i gubim vrijeme na mailove/postove/msn/...

Ajmo ljudi ak zelite da to izgleda na nesto, info molim, info!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

poslao sam ti avatar.... Namigiva

rus

0 0 hvala 0
17 godina
rus189 kaže...

poslao sam ti mail.... :)
16 godina
neaktivan
Burs kaže...
rus189 kaže...

poslao sam ti mail.... :)
 pozz Burs. nisam dobio nikakav mail,, o čemu se radi??? Smijeh
rus
17 godina

Ufff... e ljudi dajte zamislite ovo: 12 ljudi u klanu, od kojih vecina ima:

1)Drugaciji mail

2)Drugaciji MSN

3)Drugaciji bug nick

4)Drugaciji crogrid nick

+ jos simultano pratiti forum,MSN i mail...

...

Stvarno neznam vise tko je tko :)

@rus189:

Rekao si da si mi poslao avatar, al nisam htio proslim postom to reci, nego da mi fali informacija dal igras na tastaturi ili na gamepad/volan.

Kad si mi poslao mail, vidio sam jedan novi u inboxu, al nisam gledao ciji je, pa sam pretpostavio da je tvoj. Ali bio je od Driftkinga :)

Na kraju sam njegov avatar izbrisao (jer sam mislio da je to tvoj, a tvoj vec imam), i poslao reply njemu, a ne tebi...

Koja zbunjola, heh?

Isprike svima...

Pozz

17 godina

Evo dragi moji! Stranica je gore... Promijenjene su stranice Novosti, Članovi, Screenshots i Downloads. Ostatak informacija na kategoriji clanovi cu popuniti kad mi ih posaljete. Također i provjerite informacije vezane za sebe.

Za one lijene i one koji nisu vise u klanu,, samo da kazem da su beziljy (dynomad) i Shai Hulud izbaceni iz klana na osobni zahtjev, a internacionalni igraci antonio i nadish zbog neaktivnog statusa u CroGrid klanu.

Ubuduce ako mijenjate avatar, probajte ostaviti malo mjesta po rubovima, tako da mogu dodat svoj stencil efekt :) Ovako na nekim slikama bas i ne pase ful, cak na nekima i prekriva neke vaznije dijelove, al dao sam sve od sebe. Reklamacije primam danas do 22h :)

Pozz svima!

P.S.   Dal ima netko IE8 da testira stranicu sa njime? Ja ga necu stavit ni u ludilu, pa ko zeli riskirat, molim reply...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sorry sto sad tek javljam, igram sa tipkovnicom a ovo nek bude moj avatar, nisam se bas puno trudio ali ce biti dobar za prvu rukuCool

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 19:10 (Igor007).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e pozz i btw igram tipkovnicom MS gamer...  Smijeh

rus

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ej i stranica je super!!!!!!!!!!!  Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina

Dobar posao BursNamigiva

Dakle, izbačeni su svi koji ništa ne pridonose našem klanu.

Isto će se dogoditi i potencijalnim sljedbenicima tih koji su izbačeni.

Za sad nemamo neka stroga pravila ali se moramo viđati u dogovorena vremena, inače klan nema smisla!

Budemo večeras igrali?

Ko je sve za?

Inače, danas sam razgovaral s BEER-ovcima i sve je u mojim rukama, kad kažem da igramo, oni su spremni.

Bit će to prvi veliki izazov za naš klan, zato moramo biti spremni!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice