Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
16 godina
neaktivan

Evo nabavio sam igru pa me zanima samo na kojim serverima igrateBelji se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid multiplayer
cak_Norris kaže...

GT1   ak na to misliš? Si instalirao patch 1.2?
E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
17 godina
@rus189: vjerojatno ti je do zvucne :) Osobno, od integriranih rjesenja nisam nikad ocekivao previse... Rjesenje? Stavi najnovije drivere. Ako ti se neda, odi u Control Panel/Sound and Audio Devices i na Volume tabu pod Speaker Settings klikni na Advanced gumb. Na slijedecem prozoru klikni na Performance tab i smanji Hardware acceleration za jednu crticu na dolje (na lijevo). 2x na OK i pokreni opet grid. Ako i dalje nema zvuka, opet ista stvar i smanjuj akceleraciju skroz na dolje. Ako je na kraju sve opet isto, vrati se na prvu soluciju (driveri). Ako ni to ne pomaze, kupi zvucnu karticu.

@Štefek: odi na http://crogrid.hcl.hr na kategoriju clanovi i posalji sve podatke koje vidis za pojedinog clana (i sliku). Upravo smo u procesu poostravanja uvjeta za ulazak u klan, pa budi pripremljen na test-drive koji moras odvoziti sa nama, tako da mozemo ocijeniti tvoj talent :)

@Juventus 4ever: smiri zivce :) Veseli se vecerasnjem sessionu u kojem ces sigurno uzivati!

Pozz i vidimo se...
17 godina
neaktivan

al se igra večeras? u koliko sati??

electrus.wordpress.com

0 0 hvala 0
17 godina
rus189 kaže...

može jedno pitanje??? dok vozim u gridu u multiplayeru , zašt mi se onda ne čuje auto, odnosno zvuk auta, mašine.... ?????? imam zvučnu Realtek HD audio   

To je bug u samoj igri. Izađi van i vrati se i sve OK!
Štefek kaže...

Bok. I ja bi se prikljucio k vama ako je moguce. Inace ljubitelj sam starijih Codemastersovih naslova, tipa Colin 1,2, Toca 1 i posebno drugi dio. Pa ako me primate k sebi u tim javite mi detalje...  Namigiva

Eto piše ti sve: danas u 21h na private serveru, traži moj nick (CroGrid-Montoya), password će biti crogrid.
Moraš imati Grid na 1.2 patchu!
Već ti je to rekel i Juventus ali nisi odgovoril.
Javi onda dal dolaziš ili ne.
Ige kaže...

sry ljudi kaj nisam mogo jucer, komp mi je bio zabranjen, al mozemo danas odvozit ako se nekome da....oko 8-9-10?

Isto vrijedi i za tebe, sve ti piše.
A bil sam i u sessionu gdje i ti danas i obajsnil sam...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
Juventus 4ever kaže...
cak_Norris kaže...

Da, nisam instalirao i jel mi moze neko dat link za novi patch??
17 godina
cak_Norris kaže...
Juventus 4ever kaže...
cak_Norris kaže...

Ima ga već i prije u temi ali ko bi to našel pa EVO
Javi dal radi!
Da ne bi ispalo da nas ne vidiš poslije...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
 http://www.gamershell.com/download_28828.shtml    EDIT:  Armor me prestigo Smijeh

Ey, meni isto odgovara u 21h...onda se vidimo ;)
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 15:24 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
 http://www.gamershell.com/download_28828.shtml   Smijeh

Hvala i jos me zanima samo jel je nuzno(potrebno) imat za ovu igru volan(posto ga mogu posudit os frenda) .
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
Core2Duo2 kaže...
 http://www.gamershell.com/download_28828.shtml   Smijeh

Hvala i jos me zanima samo jel je nuzno(potrebno) imat za ovu igru volan(posto ga mogu posudit os frenda) .
 Imam čast. 700. poruka u Grid temi Namigiva

nikaj ispod g25, eventualno izvaditi iz pravog auta  ....       Šala naravnoNamigiva   -autor šale Armor copyright Belji se

Ma možeš vrlo ugodno igrati s tipkovnicom...ja igram s tipkovnicom jer mi je tako naj lakše...probaj pa odaberi kak ti odgovara...Namigiva     Sretno!  ;)

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan
Race Driver Grid

Hvala na odgovorima, sad sam na poslu pa cim dojdem doma budem instaliro patch i javim se...

Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Race Driver Grid

Bok dečki. Sad sam tek pročito na forumu za privatni session, pa sam htio javit da mozda dođem a možda i ne, nije još sigurno pa nemogu točno reći. Dobro se zabavite i ako budem uspio obavezno ću doći da se zabavim dsa legendamaOsmijeh.

0 0 hvala 0
16 godina
Race Driver Grid

Sorry, što nisam sve pročito pa da se sad ispričam za taj nesporazum sa CroGrid acc. Neko je reko da se Nitro može ubacit kao član CroGrid- a i ako se dobro sječam reko je i meni kao da i ja mogu. Jel da je reko samo ime od Nitra ja nebi bezpotrebno pravio novi acc i bio Vaš član bez Vašeg pristanka. Josš jednom se ispričavam, nije bilo namjerno...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
cak_Norris kaže...
Juventus 4ever kaže...
cak_Norris kaže...

Ima ga već i prije u temi ali ko bi to našel pa EVO
Javi dal radi!
Da ne bi ispalo da nas ne vidiš poslije...
Evo sve sam instalitrao ali sad nemam vremena probatMršti se, najvjerojatnije cu moc na vece pa mozda i naletim na vasBelji se.
17 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid
Igor007 kaže...

Sorry, što nisam sve pročito pa da se sad ispričam za taj nesporazum sa CroGrid acc. Neko je reko da se Nitro može ubacit kao član CroGrid- a i ako se dobro sječam reko je i meni kao da i ja mogu. Jel da je reko samo ime od Nitra ja nebi bezpotrebno pravio novi acc i bio Vaš član bez Vašeg pristanka. Josš jednom se ispričavam, nije bilo namjerno...

ma sve ok Namigiva.... ti si fair i korektan vozač.   Hoćeš li doći navečer na private session?

Znači za sad dolaze (dodajte se na listu dalje): Armor               
                                                                           Burs
                                                                           MadBoy
                                                                           C2D
                                                                            ...

@cak_Norris ...ako nisi igrao singleplayer pliz onda vježbaj...jer ako dođeš na multi budeš doslovno "naletio na nas" Namigiva
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 19:20 (Core2Duo2).
17 godina
Igor007 kaže...

Bok dečki. Sad sam tek pročito na forumu za privatni session, pa sam htio javit da mozda dođem a možda i ne, nije još sigurno pa nemogu točno reći. Dobro se zabavite i ako budem uspio obavezno ću doći da se zabavim dsa legendamaOsmijeh.

Ti si svakako dobrodošao!
U 21h na private potraži CroGrid-Montoya, pass ti je crogrid.
Vidimo se!
17 godina
neaktivan
Race Driver Grid

Odigrah demo, naravno ne igrah glupi drift nego Jarama stauz sa 320si, igrica je ok, damage model najbolji ikada(ispravite me ako sam u krivu), ali mi je ipak GTR2 bolji, ja bi GTR2 sa GRID grafikom i damage modelom. :D I da ne "isijavaju" auti...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Igor007 kaže...

ma sve ok Namigiva.... ti si fair i korektan vozač.   Hoćeš li doći navečer na private session?

Burs
                                                                           MadBoy
                                                                           C2D
                                                                            ...

@cak_Norris ...ako nisi igrao singleplayer pliz onda vježbaj...jer ako dođeš na multi budeš doslovno "naletio na nas" Namigiva
 Hehe Core2duo2 ma nist ti frende ne brini imam ja vozackog iskustva(igram 5g Gran Turismo3 i 4, i 2g voznje auta bez vozackeSmijeh),pa mislim da ima predispozicije za onlineBelji se.
17 godina
Zoidberg kaže...

Odigrah demo, naravno ne igrah glupi drift nego Jarama stauz sa 320si, igrica je ok, damage model najbolji ikada(ispravite me ako sam u krivu), ali mi je ipak GTR2 bolji, ja bi GTR2 sa GRID grafikom i damage modelom. :D I da ne "isijavaju" auti...

Čuj, u demu kao prvo nema drifta...
Da, damage je savršen u Gridu, ni jedna druga simulacija/poluarkada vožnje nema tako realni damage sistem.

Podebljano: Znači ipak više tražiš od Grida....Namigiva
16 godina
Race Driver Grid

U 9 sam slobodan pa ću doć. Nadam se samo da neču imati problema sa ulaskom jel mi neki serveri zajebavaju, pa nemogu ući a neznam namjestit port na modemu....Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zoidberg kaže...

Ma nije to to...GRID mi je bolji od GTR-a jer je poluarkada, i mozes ga igrat sa velikim uzitkom, a za GTR trba poprilican napor
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
Zoidberg kaže...

Ma nije to to...GRID mi je bolji od GTR-a jer je poluarkada, i mozes ga igrat sa velikim uzitkom, a za GTR trba poprilican napor
 A gledaj možda GRID nije toliko lošii od GTR što se tice simulacije, iako mislm da je ipak GTR2 bolji, ali ovaj demo, oni meniji, onda onaj NFS nacin igranja(lova,lala), nekako mi je draži i realniji GTR2. S druge strane dobar je doživljaj štete i to mi je zakon. I pomaže realizmu. GTR ima damage, ali je ono predodređen, ovdje izgleda da auto se može imati više od 7 oblika kada se ošteti.
I BTW ovo za grafiku GRID kao da ima bolju grafiku od GTR2, ali rekoh smeta mi taj sjaj(u ocima :D), mislim da GT5 prologue ima najbolju grafiku...
17 godina
neaktivan
Zoidberg kaže...
Ige kaže...
Zoidberg kaže...

A gledaj možda GRID nije toliko lošii od GTR što se tice simulacije, iako mislm da je ipak GTR2 bolji, ali ovaj demo, oni meniji, onda onaj NFS nacin igranja(lova,lala), nekako mi je draži i realniji GTR2. S druge strane dobar je doživljaj štete i to mi je zakon. I pomaže realizmu. GTR ima damage, ali je ono predodređen, ovdje izgleda da auto se može imati više od 7 oblika kada se ošteti.
I BTW ovo za grafiku GRID kao da ima bolju grafiku od GTR2, ali rekoh smeta mi taj sjaj(u ocima :D), mislim da GT5 prologue ima najbolju grafiku...
 Sve je to stvar ukusa, to ti dodje ko COD i UT, neko voli jedno neko drugo, spadaju u istu vrstu (FPS) ali su opet drugacije, tako i GTR i GRID
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

ej thanks burs stvarno radi sad!!!!  vidimo se u igri.. god be with us!!!!!!!

16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Igor007 kaže...

Burs
                                                                           MadBoy
                                                                           C2D
                                                                           rus1890

16 godina
neaktivan
Race Driver Grid

Bok decki dolazim cim skinem patch, jel mi se moze ko javiti i reci tocno ime servera !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Race Driver Grid

Sad nemrem uć.. disconnect... a niko se ne javlja na msn... Mršti se

Nemrem uć jer se promijenio host na kojeg se nemrem spojit...     super

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 23:11 (Core2Duo2).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Race Driver Grid

Mene izbacilo, pukla veza, al svejedno sam mrtav i nema vise koncentracije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Race Driver Grid

decki kome je pukla konekcija restart kompa...

ostajem u klanu al imam zabranu kompa preko tjedna tak da..... nadlezni,cujemo se preko msn-a

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Race Driver Grid

private je zakon!!!!!!  moj msn: rus189@hotmail.com      . čujemo se ljudi!!!!! Smijeh

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice