Evo nabavio sam igru pa me zanima samo na kojim serverima igrate.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Štefek: odi na http://crogrid.hcl.hr na kategoriju clanovi i posalji sve podatke koje vidis za pojedinog clana (i sliku). Upravo smo u procesu poostravanja uvjeta za ulazak u klan, pa budi pripremljen na test-drive koji moras odvoziti sa nama, tako da mozemo ocijeniti tvoj talent :)
@Juventus 4ever: smiri zivce :) Veseli se vecerasnjem sessionu u kojem ces sigurno uzivati!
Pozz i vidimo se...
al se igra večeras? u koliko sati??
može jedno pitanje??? dok vozim u gridu u multiplayeru , zašt mi se onda ne čuje auto, odnosno zvuk auta, mašine.... ?????? imam zvučnu Realtek HD audio
Bok. I ja bi se prikljucio k vama ako je moguce. Inace ljubitelj sam starijih Codemastersovih naslova, tipa Colin 1,2, Toca 1 i posebno drugi dio. Pa ako me primate k sebi u tim javite mi detalje...
sry ljudi kaj nisam mogo jucer, komp mi je bio zabranjen, al mozemo danas odvozit ako se nekome da....oko 8-9-10?

nikaj ispod g25, eventualno izvaditi iz pravog auta .... Šala naravno -autor šale Armor copyright
Ma možeš vrlo ugodno igrati s tipkovnicom...ja igram s tipkovnicom jer mi je tako naj lakše...probaj pa odaberi kak ti odgovara... Sretno! ;)
Hvala na odgovorima, sad sam na poslu pa cim dojdem doma budem instaliro patch i javim se...
Bok dečki. Sad sam tek pročito na forumu za privatni session, pa sam htio javit da mozda dođem a možda i ne, nije još sigurno pa nemogu točno reći. Dobro se zabavite i ako budem uspio obavezno ću doći da se zabavim dsa legendama.
Sorry, što nisam sve pročito pa da se sad ispričam za taj nesporazum sa CroGrid acc. Neko je reko da se Nitro može ubacit kao član CroGrid- a i ako se dobro sječam reko je i meni kao da i ja mogu. Jel da je reko samo ime od Nitra ja nebi bezpotrebno pravio novi acc i bio Vaš član bez Vašeg pristanka. Josš jednom se ispričavam, nije bilo namjerno...

Sorry, što nisam sve pročito pa da se sad ispričam za taj nesporazum sa CroGrid acc. Neko je reko da se Nitro može ubacit kao član CroGrid- a i ako se dobro sječam reko je i meni kao da i ja mogu. Jel da je reko samo ime od Nitra ja nebi bezpotrebno pravio novi acc i bio Vaš član bez Vašeg pristanka. Josš jednom se ispričavam, nije bilo namjerno...

Bok dečki. Sad sam tek pročito na forumu za privatni session, pa sam htio javit da mozda dođem a možda i ne, nije još sigurno pa nemogu točno reći. Dobro se zabavite i ako budem uspio obavezno ću doći da se zabavim dsa legendama.
Odigrah demo, naravno ne igrah glupi drift nego Jarama stauz sa 320si, igrica je ok, damage model najbolji ikada(ispravite me ako sam u krivu), ali mi je ipak GTR2 bolji, ja bi GTR2 sa GRID grafikom i damage modelom. :D I da ne "isijavaju" auti...

Odigrah demo, naravno ne igrah glupi drift nego Jarama stauz sa 320si, igrica je ok, damage model najbolji ikada(ispravite me ako sam u krivu), ali mi je ipak GTR2 bolji, ja bi GTR2 sa GRID grafikom i damage modelom. :D I da ne "isijavaju" auti...

U 9 sam slobodan pa ću doć. Nadam se samo da neču imati problema sa ulaskom jel mi neki serveri zajebavaju, pa nemogu ući a neznam namjestit port na modemu....
ej thanks burs stvarno radi sad!!!! vidimo se u igri.. god be with us!!!!!!!

Bok decki dolazim cim skinem patch, jel mi se moze ko javiti i reci tocno ime servera !
Sad nemrem uć.. disconnect... a niko se ne javlja na msn...
Nemrem uć jer se promijenio host na kojeg se nemrem spojit... super
Mene izbacilo, pukla veza, al svejedno sam mrtav i nema vise koncentracije...
decki kome je pukla konekcija restart kompa...
ostajem u klanu al imam zabranu kompa preko tjedna tak da..... nadlezni,cujemo se preko msn-a
private je zakon!!!!!! moj msn: rus189@hotmail.com . čujemo se ljudi!!!!!