Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina

Kasnije se igra, ne?

U zadnje vrijeme igral sam čist malo jer nisam imal vremena.

I zamisli ovo, idem ja danas probat opet instalirati gtr evo i igram ja malo nurgurgring vozit s bmw-om.

Nakon nekog vremena mi dosadilo jer sam se zaželjel grida...

Kad ono počnem igrati spa, a lambo mi bježi na sve strane, bezveze kočim!

Ništa, odoh ja van sa multia i odvozil sam nekih 10 staza i sve ok!

To je zbog potpuno druge konfiguracije, tj. profila koji bi moral napraviti za gtr tak da mi je sličan ovom na gridu!

Da barem ovi sa Grid Jointa naprave neke nove staze i aute.

Oni delaju samo preinake, tj. maske za već postojeće aute!

Kak bi htel Monzu i Laguna Secu...

Ne bi bilo naodmet niti Brands Hatch, Hockenheim i veliki Indianapolis(kojeg su iz F1 ne znam zakaj izbacili)!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak bi lijepo bilo Monzu vozit...Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma Laguna Seca rulZ..... joj kad se sjetim Gran turisma 2 Plač i vipera....brrrrrm   Osmijeh

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 19:57 (Core2Duo2).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

burs hvala na opsirnom odgovoru,jos jednom sam ponovil gradivo i neke sitnice naucil.... :D

inace,kod linuxa u kernelu ti mozes odredivati max kolicinu rama,a kod windoza je to lockano pa mi se zato cinilo da su mjenjali kod -bitnih verzija...

al nema veze,bitno da mozes opet voziti :)

i ovo kaj su codiji izveli mi je bezveze,znam kaj pritiscem pa zato mi nije problem taj winkie..

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina

Igral sam sinoć nekih sat i pol i nije bilo niti jednog HrvataNeodlučan

Istina, promjenil sam samo 2 sessiona, prvo forward pa off i na off sam se zadržal.

Ali ipak su se igrači u sessionu stalno "šaltali" i nikak da ugledam još neki CroGrid nick!

Bit će bolje danas valjda...

Inače, član sam i Grid Community foruma i tam sam našel 2 spamera poput pakevrućeg ovdje.

Razlika je kaj su oni najveći crasheri u Gridu.

Igraju pod nickovima Raceover Pohead i Raceover Trig, inače prije znani kao Raceoverkid 1, 2 ...

Sad imaju svoj krešerski klan i odlučili su ga predstaviti na službenom forumu GridaNevinašce

Naravno, obojica su kiknuti ali video je ostao.

UživajeCool :

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer
Ja sam imao bliskih kontakata sa Trigom. Prvi put kad me skrsio (na Spa), bilo je na ravnici kad sam ga prelazio sa barem 30kmh razlike. Namjerno je skrenuo u mene, ja odletio u ogradu i "race over kid" - nema me vise. Kad sam ga pitao zasto je to napravio, rekao mi je "I felt like it". Drugi put kad mi je slicnu stvar napravio, rekao je da i ja njega mogu skrsit koji put i da ce mu biti drago, a ako budem dobar, da mogu k njima u klan! WTF?! Ko je tu lud?
17 godina

Baš sam malo gledal po netu i naišel na jednu zanimljivu stranicu:  ClanBase

Kao što i ime govori, bavi se klanovima i organiziranjem turnira.

Vidim da, ukoliko se registrira korisnik, ima opcija pod Competitions-Quick Cup.

Kaj je još bolje sve to ide u leaderboardse, čak ima i za Grid neki.

Ovo mi se čini super ak funkcionira, lako napravimo neki "Open Cup" koji se boduje.

Dal ima neko s tim clanbaseom iskustva da se bezveze ne registriram?

Bilo bi to super za osnivanje Grid turnira!

Najviše volim kad je nekaj službeno, a ne prijateljski.

Evo ima na stranici i CROATIA FORUM

Čini se kao idealno mjesto gdje bi napokon mogli i mi organizirati neki Grid turnir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo vam jedne novosti koja će vas sigurno razveseliti:

Grid DLC Pack

Uskoro, na našu radost iz Codemastersa dolazi prvi paket novih auta. Nažalost, kolko se za sad zna, neće biti i novih staza ali evo popisa auta:

Honda S2000       -    Drift

Mitsubishi Evo X   -    Pro Tuned

Pontiac Firebird    -    Muscle

Volvo C30 STCC   -    Touring

TVR Cerbera Speed 12  -  Prestige

VW W12 Nardo  -  Prestige

........................................................

I dvije poslastice za kraj, za nas :

Nissan GT-R GT500  -  GT1

McLaren F1               -  GT1

Točni datum izlaska se još ne zna ali uz te aute vjerojatno dolaze i neke ispravke u samoj igri.

Nissan Nissan
Mclaren F1 Mclaren F1
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 18:02 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedva cekam!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

AJde smradovi na msn da se dogovorimo za halanje Gride večeras....  Cool

E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja bi rado, ali jer ima neko za posudit pcie grafu?

posto trenutno nemam ni jednu
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

Meni je zabranjen komp do sljedeceg tjedna...ccc

Imam 10 min dnevno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odlicna vijest!

E da mi je jedan McLaren za po doma...

Zivi bili pa vidili!

P.S. Kako svi i vidite (odnosno ne vidite), CroGrid stranica se ne updatea vec dosta dugo. Najveci razlog tome je nedostatak vremena. Dat cu sve od sebe da ovaj vikend barem ubacim imena novih clanova i izbacim stare. Al bio bi i red da barem navedem 2 nova imena u CroGrid klanu: CroGrid-Egi i CroGrid-8800GT. Od starih clanova, beziljy je zatrazio izlazak iz klana zbog razloga koje ne bih ovdje navodio. Al svakome dajemo za pravo da se zatrazi prestanak CroGrid clanstva. Svatko ima svoje razloge i o ukusima nema smisla raspravljati. Molim sve koji prate ovaj forum i koji su u CroGrid klanu, neka potvrde svoj status u klanu preko ove teme, u protivnom slijedi izbacivanje iz klana. Kao drugu sansu, proslijedit cu email svakome od CroGrid clanova koji se ne jave preko foruma, da jos i na taj nacin potvrde svoj status. Ako niti tada ne dobijem nikakav odgovor (ili negativan odgovor), slijedi formalni razgovor Armora kao key-playera CroGrid klana i mene kao CroGrid webmastera, i nakon toga nastupa generalna cistka. Barem ce se web stranica brze ucitavati :) Stoga molim sve nek se izjasne cim prije, jer do kraja ovog tjedna imam namjeru skinut ovu tocku sa svoje CroGrid To-Do liste :)

Pozz svima!

17 godina
neaktivan
Burs kaže...

Odlicna vijest!

Zivi bili pa vidili!

P.S. Kako svi i vidite (odnosno ne vidite), CroGrid stranica se ne updatea vec dosta dugo. Najveci razlog tome je nedostatak vremena. Dat cu sve od sebe da ovaj vikend barem ubacim imena novih clanova i izbacim stare. Al bio bi i red da barem navedem 2 nova imena u CroGrid klanu: CroGrid-Egi i CroGrid-8800GT. Od starih clanova, beziljy je zatrazio izlazak iz klana zbog razloga koje ne bih ovdje navodio. Al svakome dajemo za pravo da se zatrazi prestanak CroGrid clanstva. Svatko ima svoje razloge i o ukusima nema smisla raspravljati. Molim sve koji prate ovaj forum i koji su u CroGrid klanu, neka potvrde svoj status u klanu preko ove teme, u protivnom slijedi izbacivanje iz klana. Kao drugu sansu, proslijedit cu email svakome od CroGrid clanova koji se ne jave preko foruma, da jos i na taj nacin potvrde svoj status. Ako niti tada ne dobijem nikakav odgovor (ili negativan odgovor), slijedi formalni razgovor Armora kao key-playera CroGrid klana i mene kao CroGrid webmastera, i nakon toga nastupa generalna cistka. Barem ce se web stranica brze ucitavati :) Stoga molim sve nek se izjasne cim prije, jer do kraja ovog tjedna imam namjeru skinut ovu tocku sa svoje CroGrid To-Do liste :)

Pozz svima!

računaj me dalje kao čalana , naravno ak me hočete...
I znaš moji "novi nick" CroGid-MadBoy.Poljubac   lol
E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
17 godina
neaktivan
Burs kaže...

Odlicna vijest!

Zivi bili pa vidili!

Pozz svima!

Izbacite me van. Ne mislim više igrati 100% (a i ne igram kak i sami znate već dosta dugo).

Pozdrav!
17 godina
neaktivan

Osmijeh

Ljudovi di ste ;-)   wasssup ?

imam jedan prijedlog ;)  Dakle bit ću kratak. Zašto nebismo postavili neke kriterije za ulazak u klan? Ovo je sad postalo baš ono...Belji se kak bi reko...ulazi ko hoće.

Treba uvest strogoću. - barem malo ;-)...sad zvuči malo grubo....al ne....znate što mislim.  Npr. da mora ispuniti neke uvjete. Tipa, vremena na stazama i to... ispod nekih cifri.

Tako da u klan dođu spremni i uvježbani vozači...    Ne želim sad biti grub, ali svima je jasno da neki članovi baš i nisu za klan Smijeh....sad neznam što je s njima dal jos uvijek voze kao "CroGrid" ..nebum sad nikog spominjao, al valjda sve znate...

i tako to Smijeh

I ajde ljudi više, javite se da sastavimo tu listu članova

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 22:49 (Core2Duo2).

1 0 hvala 1
17 godina

Ovako...

Kriteriji  za  klan  postoje.  Istina,  ne  tolko  strogi  kako  bi  ti  zelio,  al  slazem  se  da  ih  treba  postroziti.

Svatko  (odnosno  barem  vecina ljudi)  koji  su  dali  zahtjev  za  clanstvo,  morali su pokazati svoje vjestine.

Znaci  izlazak  na  stazu  na  private  server,  da  se  vidi  kolko  su  dobri  i  da  li  korektno  igraju.

Taj  korak  se  mogao  i  preskociti  u  slucaju  da  je  netko  aktivno  igrao  na  public  serverima  sa  ostalim  clanovima.

Time smo se ogradili od potencijalnih njubova i ostalih koji su samo htjeli pokazati drugima da su u CroGrid klanu.

Za  pocetak  smo  svima dopustali  ulazak u klan, jer smo po brojnosti bili jako slabi.

Al  sad  kad  se  brojka  polako  penje  prema  15,  treba  se  napraviti  cistka  kako  je  i  najavljeno.

Ocekuj  do  kraja  tjedna  sluzbenu  listu  CroGrid  klana  sa  clanovima koji imaju _aktivni_  status.

Pozz

17 godina

Da...pravila.

Već su iznašana Bog zna kolko puta i svi su se složili i bili čvrsto uz klan ali najednom ne paše im ovo, ne paše im ono itd.

Jedan veli da uopće više neće voziti, drugi da mu ne paše GT1, treći ode bez da išta reće, četvrti dođe bez da išta reće....

Ljudi moji tome mora doći kraj!

Kak veli Core2Duo, treba DISCIPLINA!

Ovo sa vremenima nije loša zamisao ali kak Burs veli, većinu smo ih "isprobali" prije!

Znači, novi članovi, CroGrid-8800GT i CroGrid-Ige bit će učlanjeni.

Burs, jučer sam videl CroGrid-Igor007 acc i ti si bil s njim, znači i on je in?

Nadalje, moram se nekak čuti s Kizom jer je i on imal želju ići u klan, a provjereno je dobar.

Gledam malo BEER web stranicu i vidim da oni imaju tjedni raspored treninga, natjecanja itd.

I mi bi trebali u kasnije sate-tak da svi stignemo, imati barem 1, 2 treninga tjedno na private.

Svi zainteresirani za učlanjenje možete se još javiti ovdje danas i sutra.

P.S. Morate znati da smo mi prvenstveno EURO/GT1 orijentirani klan.

To ne znači da nećemo zaigrati USA ili Japan evente ali Euro sessioni su naše opredjeljenje-barem za sada.

Evo, sve znate, ak sam nekaj zaboravil ili pogriješil, Burs ispravi me!

.............................................................................................................................................................................................................................................

Večeras bi trebali baciti koju, kaj mislite?

Onak u većem broju.

Javite

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da... Igor007 definitivno radi isti prijestup kao i rus189 - igranje sa CroGrid accountom bez dozvole. Pokusao sam ga opomenuti, al bas onda otiđe iz sessiona, pa se opet vrati, a ja zaboravim ili ne stignem napisati. Ako ga netko opet spazi, molim nek mu prenese moju/nasu poruku. To stvarno nije u redu. Neki se zbilja trude da zarade status CroGrid clana, dok ga drugi svojevoljno prisvoje bez ikakvog pitanja. Nema veze dal je nabolji i najbrzi, ali fakat nije fer prema drugima. Obojica (i igor i rus) se moraju ponovno dokazati ako zele u klan. Ili ako ovo citaju, barem se javno ispricati ovdje na forumu.

BEER klan stvarno ima naglasak na organizaciji i disciplini. To bi nam trebao biti prvi cilj za postici. Trening 2x tjedno je ok, al pitanje je kojim danima? Meni je rijetkost naci vremena od pon-cet, dok mi pet-ned u 95% slucajeva pase. Svaki dan se dizem u 5 ujutro i dolazim s posla predvecer (+2,5 sata putovanja) i fakat nemam vremena niti sam pri volji uopce sjest za komp, a kamoli igrat grid (iznimke postoje, ali su jako rijetke). Znaci pitanje je kojim danima vjezbat staze. Ja sam se izjasnio, a na vama je sad red.

Kad ce taj patch izaci? :)

Pozz!

17 godina
neaktivan

E da, svarno...kad će taj patch ?   ;-)

Ovo što veliš Burs..za Igora007...sjećam se da je tu još davno prije došlo do nekog nesporazuma...tako da je on na kraju zaigrao s tim acc iako nije trebalo tako bitBelji se

Točno se sjećam...Bili smo u Sessionu Ja (magarac), Armor, Nirtpvip i Igor007.   ...i tada je Armor rekao Nitrpvipu da napravi CroGrid acc i da je upao u klan...no to je sve krivo shvatio Igor koji je mislio da i njemu govori....i on tak ode i vrati se s CroGrid acc-om...

Al što se tiče Igora on je stvarno kvalitetan i fair vozač, igrao sam s njim dosta puta... al ovo s acc-om je nesporazum...al nije mu nitko rekaoBelji se...i tak to....

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 21:27 (Core2Duo2).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Neznam jer ste pročitali ili ne ali ja sam se prije cirka tjedan dana javno ispričao ovdje na forumu. Al eto još jednom ispričavam se svima i cijelom CroGrid klanu što sam koristio vaš cro grid account i molim da mi se oprosti za to nepoštivanje. Bilo je to samo radi preseravanja!!! Sorry

0 0 hvala 0
17 godina
@rus189: ok... nadam se da se nece nesto takvog dogoditi ubuduce, jer se slicne stvari nece tolerirati.
@Core2Duo2 4 Igor007: onda proglasimo to nesporazumom. Ako kazes da je to davno bilo, zasto se nije prije reagiralo? Ja sam najmanje online od svih vas, pa sam ga prvi put spazio tek neki dan...

@all: predlazem da se svi (SVI, s-v-i, ALL, alle, ...), posebice rus189 i Igor007, nađemo sutra ili prekosutra na private serveru. Mislim da je ovo prekretnica u CroGrid klanu. Ako nece biti odaziva, mislim da ce sve otic nizbrdo... ajmo ljudi, oslobodite si bar sat vremena za vikend, zakljucajte sobe i spustite rolete!
17 godina
Burs kaže...
@rus189: ok... nadam se da se nece nesto takvog dogoditi ubuduce, jer se slicne stvari nece tolerirati.
@Core2Duo2 4 Igor007: onda proglasimo to nesporazumom. Ako kazes da je to davno bilo, zasto se nije prije reagiralo? Ja sam najmanje online od svih vas, pa sam ga prvi put spazio tek neki dan...

@all: predlazem da se svi (SVI, s-v-i, ALL, alle, ...), posebice rus189 i Igor007, nađemo sutra ili prekosutra na private serveru. Mislim da je ovo prekretnica u CroGrid klanu. Ako nece biti odaziva, mislim da ce sve otic nizbrdo... ajmo ljudi, oslobodite si bar sat vremena za vikend, zakljucajte sobe i spustite rolete!
Istina.

GENERALNA proba mora se održati.
Vrijedi i za rusa189 i Igora007.

Ja sam za to da se po mogućnosti to održi večeras.
Tijekom dana se izjasnite u kolko vam bi najviše pasalo.
Ja sam za to da bude večeras u 21h.
Sutra mi je rođendan pa ne znam kak bu to sve završilo, zato sam za danasCool

Znači. navedeni članovi i oni koji bi to htjeli postati: CroGrid-2fast4u, CroGrid-Madboy, CroGrid-Core2Duo, CroGrid-Electrus, CroGrid-8800GT, CroGrid-Montoya i sljedeći: iwek-is-crazy, benko, rus189, Igor007, Ige.
Ak je neko od navedenih nezainteresiran, nek se ovdje izjasni i stvar završena.
Ak neko drugi hoće u naš klan, nek se opet tu izjasni.

Znači, navedeni ljudi danas u 21h.
Private session.

Izjasnite se još svi ovdje.

EDIT: Session će se zvati po mom nicku: CroGrid-Montoya, password će biti crogrid (malim slovima)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 14:41 (Armor).
16 godina
neaktivan

Ej pozz ljudi!!!  Ja neznam jer ću moć danas u 21:00 jer mi faks traje do 20:00  ali možda uspijem doć, al ako ne sigurno ću doći u od vremenu  22:00  pa na dalje. Znači na private session-u!!! See ya :=)

0 0 hvala 0
17 godina
OK, moze u 9, al htio bih da smo svi od pocetka do kraja i da svima pase termin, pa nek se i drugi izjasne.
Pozz
16 godina
neaktivan

može jedno pitanje??? dok vozim u gridu u multiplayeru , zašt mi se onda ne čuje auto, odnosno zvuk auta, mašine.... ?????? imam zvučnu Realtek HD audio   

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok. I ja bi se prikljucio k vama ako je moguce. Inace ljubitelj sam starijih Codemastersovih naslova, tipa Colin 1,2, Toca 1 i posebno drugi dio. Pa ako me primate k sebi u tim javite mi detalje...  Namigiva

Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GRRRRR, kako sam danas bio MAD došli seljosi koji su vozili u krivom smjeru i ra**** me tolko da je bila tarapana a ti biserni članovi su bili Grinder-CZ, REAPER2010 i fireHURICANE........       POLUDIO SAM.....       AAAAAAAAAAAAAA... JOŠ SAM SAD lud...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Štefek kaže...

Bok. I ja bi se prikljucio k vama ako je moguce. Inace ljubitelj sam starijih Codemastersovih naslova, tipa Colin 1,2, Toca 1 i posebno drugi dio. Pa ako me primate k sebi u tim javite mi detalje...  Namigiva

Javi se Armoru na pm s msnom...ok?
Imaš instaliran Grid i Patch 1.2? 
17 godina
neaktivan

sry ljudi kaj nisam mogo jucer, komp mi je bio zabranjen, al mozemo danas odvozit ako se nekome da....oko 8-9-10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice