Može li se kako popraviti grafika da nema tu žutu nijansu?
Radim na tome... Moram još doradit malo osvjetljenje...
1080p, Ultra, 8xMSAA, SweetFX, (Sharpening, Saturation, Dither, HDR, Curves)
kada bude gotovo, bit će na mojoj stranici...
Može li se kako popraviti grafika da nema tu žutu nijansu?
Radim na tome... Moram još doradit malo osvjetljenje...
1080p, Ultra, 8xMSAA, SweetFX, (Sharpening, Saturation, Dither, HDR, Curves)
kada bude gotovo, bit će na mojoj stranici...
Miče ovu vječnu maglicu, pojačava boje, malo oštrije teksture, dodaje HDR te sitne promjene na osvjetljenju...
Ne radi igra s tim. Kaže display driver stoped responding
U igrinom direktoriju imaš log file pa baci screenshot... Ja sam sada skinuo to šta sam linko i prebacio te radi...
Probaj OVAJ; to nije moj a meni je taj loš jer je previše saturacije te nekih drugi pizzdarija..
EDIT: može imati i probleme sa FRAPSom ako je isti uključen...
Mogu reći da sam se preporodio u igri otkako sam otključao 2. sezonu.Neusporedivo bolji auti,utrke,staze..ma sve.
EDIT: doktor1,možeš stavit usporedbu sa i bez tog plugina?Hvala.
EDIT: doktor1,možeš stavit usporedbu sa i bez tog plugina?Hvala.
Razlika je minimalna, ali magla je maknuta kao i dodane boje i nešto tamnije sjene. Nesmije se više mjenjat osvjetljenje jer tada na nekim mjestima na stazi je svjetlost prejaka te izgleda užasno...
Evo ovdje se može vidjet da je desno asfalt nešto ošriji te prirodnije boje, (Curves + Sharpening)
U igrinom direktoriju imaš log file pa baci screenshot... Ja sam sada skinuo to šta sam linko i prebacio te radi...
Probaj OVAJ; to nije moj a meni je taj loš jer je previše saturacije te nekih drugi pizzdarija..
EDIT: može imati i probleme sa FRAPSom ako je isti uključen...
Evo šta kaže
[14:40:22] D3D11CreateDeviceAndSwapChain redirected successfully
[14:40:22] Hooking swapchain...
[14:40:22] D3D11CreateDeviceAndSwapChain redirected successfully
[14:40:23] ResizeBuffers succeeded !
[14:40:23] Created DeferredContext successfully !
[14:40:23] Using only SWFX shaders and no AA
[14:40:23] SWFX enabled
[14:40:37] ResizeBuffers failed !
S ovim drugim radi al se ne vidi odabrati utrku, zid je ružičast
evo upravo instalirao igru..ali imam jedan problem..neznam zašto mi se čuje u igri kao neki šum..posebno kod basa..
dakle cjelo vrijeme kad vozim kad je zvuk čuje mi se šum u zvučnicima..jel netko zna šta bi moglo bit??
Jel bi ja to mogao igrati na svojoj kanti?
Sa F12 tipkom aktiviraš u ovom slučaju, (inače je Scroll Lock) te ga u garaži isključi, a kada dođeš u utrku stisni ponovno F12 te će ga opet pokrenut
Evo editirao sam od tog preseta u ovaj svoj te ga samo prebaci u folder i zamjeni... - download, (samo jedna datoteka je).
Sad sve radi
jel se moze igra igrat preko neta bez original CD Key-a?? Kao sto je bio slucaj s prvim GRID-om
jel se moze igra igrat preko neta bez original CD Key-a?? Kao sto je bio slucaj s prvim GRID-om
ne, ali mogu ti reći online je pravi gušt... jedna mala pogreška i već izgubiš 3-4 pozicije....
Jel se nekome dešava da dok odabire utrku, onaj ekran u igri (ko fol komp neki) prikazuje samo gornji dio ekrana.
Onda moram stisnuti tipku 'S' da se kamera polako spusti dole i obuhvati cijeli ekran.
Jel to by design ili neki glupavi bug. WTF?
Uspio sam dobit osvjetljenje/izgled nešto kao SHIFT2; bistra i oštra slika bez imalo onog žutila...
Updatean je link na mojoj stranici ako netko hoće...
ako moze neko cim prije da mi objasni kako složiti taj šum u igri..jel ima netko isti problem?
normalno sam skinuo igriicu ii od samog početka mi se čuje šum u pozadini igre..
Čini se da su nešto gadno sfušali sa DirectInputom. Stick na mojem PS2 gamepadu (preko USB adaptera) radi kao digitalni input iako je prijavljen kao analog axis tako da auto pleše na sve strane.
U control panelu gamepad radi normalno (također i u drugim igrama) tako da nije do gamepada/adaptera stvar.
Imam XBOX 360 gamepad pa me to toliko ne dira, ali sam za probu išao vidjeti što se događa.
Za one koji imaju taj problem postoji rješenje (osobno sam isprobao) a to je x360ce - "XBOX 360 Controller emulator" koji sa ovom igrom radi bez problema.
Ukratko to je softver koji DirectInput gamepad igri predstavi kao XBOX360 gamepad. Trebalo bi raditi i sa volanima.
Igra je odlično optimizirana, sa Q9450 i HD5870 dobivam 40-60 fps na 1080p max postavkama
vožnja više vuče na arcade umjesto simulation ali je ok za ubit vrijeme
jedino imam problema sa PS2 controllerom, svaki put moram popravljat kontrole jer ih neće spremiti kad izađem iz igre
ajme sto su to napravili od grid-a :(( igro sam 2 utrke i ne mogu vise, kako god udem u zavoj auto pocne driftat. katastrofa. a tolko sam ceko nastavak jer je prvi meni bio odlican...
Pozdrav, igra je ok, samo, kad odem na online pocne ucitavat i kaze mi da nisam ulogiran na steam... gdje se mogu ulogirat ili kaj da napravim da se ulogiram??
ako imas orginal onda ne bi smio imati ovih problema jer igru ni nemos pokrenut bez steama. ako je krek (sti vjerojatno i je), skini steam ali i dalje neces moci igrati na netu jer je krek.
od najdraze firme su mi postali mrskiji, stalno govore poboljsali smo ovo poboljasli smo ono a igra bude gora od prethodnika, ne govorim samo o gridu
Jel valja sto kao simulacija?
Koliko sam dosada vidio, ne, jel?
I cockpit moda nema zar ne?
Jel valja sto kao simulacija?
Koliko sam dosada vidio, ne, jel?
I cockpit moda nema zar ne?
GRID nije simulacija niti je ikad bila
Nema cockpita i nije simulacija, više kao NFS
Znaci samo proba.
Hvala decki :)
Znaci samo proba.
Hvala decki :)
Odigraj 1-cu prvo, a od simulacija preporučujem rFactor, F1 2012 (nije simulacija, ali najbolja Codemasters igra dosad što se tiče touring vožnje) i GTR 2 naravno