Znate li neku pucačinu ne zahtjevnu da je mogu pokrenuti na laptopu(vidi moj pc)
i da može se igrati preko interneta.
Znate li neku pucačinu ne zahtjevnu da je mogu pokrenuti na laptopu(vidi moj pc)
i da može se igrati preko interneta.
COD 2
COD 4
Legendarni Half-Life mapa Crossfire.
Counter-Strike 1.6
crosfire, cod 2, counter strike...ne vjerujem da ce ti pokretat cod 4
hvala svima odlucio sam se za crossfire i sad imam problem.skinuo sam ga sa sluzbene stranice i sve instaliro i sad kad stisnem start ukljuci se neki auto patcher v5 i uzbaci grešku 'failed to download patch'
hvala svima odlucio sam se za crossfire i sad imam problem.skinuo sam ga sa sluzbene stranice i sve instaliro i sad kad stisnem start ukljuci se neki auto patcher v5 i uzbaci grešku 'failed to download patch'
ne igram cf,al mozda mozes sam skinut tu verziju patcha i instalirat,ako taj auto patcher zeza...
Mora skinuti patch. To je bilo i meni, ja sam samo ponovno pokrenuo igru i taj drugi put se normalno skinuo i instalirao patch.
Instaliralo mi se iz nekoliko pokusaja, ali sada kada uđem u igru kaže 'client file corrupt,client will now close' tako nešto.što da radim??
desni klik na ikonu,properties,compatibility na win 2000,ili xp bilo koji,,i obavezno run as administrator,,ako imas 64-bit 7,,bez toga ti nece radit
1. Team Fortress 2
2. Battlefield: Bad Company 2
3. Call of Duty: Black Ops
4. Call of Duty 4: Modern Warfare
5. Battlefield 2
6. Left 4 Dead 2
7. Counter-Strike: Source
8. Call of Duty: World at War
9. Call of Duty: Modern Warfare 2
10. Battlefield 2142
11. Half-Life: Counter-Strike 1.6
12. ArmA 2: Combined Operations
EDIT:
Da se moze pokrenut na tom laptopu je CS 1.6 i hl2
1. Team Fortress 2
2. Battlefield: Bad Company 2
3. Call of Duty: Black Ops
4. Call of Duty 4: Modern Warfare
5.Battlefield 2
6. Left 4 Dead 2
7. Counter-Strike: Source
8. Call of Duty: World at War
9. Call of Duty: Modern Warfare 2
10. Battlefield 2142
11. Half-Life: Counter-Strike 1.6
12. ArmA 2: Combined Operations(ovo nikako)
On traži igre koje može igrat na laptopu.