mzete li da mi pomognete kad ukljucim neku igricu kompjuter sam izaje iz nje zna lli neko resenje unapred hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim vas moze li neko da mi pomogne
molim vas pomozite koristim windows xp ram 3 gb , graficka nvidia geforce 9500 gt
mzete li da mi pomognete kad ukljucim neku igricu kompjuter sam izaje iz nje zna lli neko resenje unapred hvala
1.nisu igrice neg igre
2.Piši pismenije
3.Kako mi možemo znat unaprijed koji ce problem bi na igri (ako sam te dbr shvatio)
Prijatelji ovako imam jedan problem sa PES 2010 pa nadam se da cete mi pomoc.Racunalo mi je 2 GB rama , 3,01 gigaherca i 512 MB graficka.Kad pocnem igrat pes prvih 2 min ide normalno i kasnije pocne da spori sporo trce igraci,a uopce ne steka . Pa ne kontam koji je problem.
Pomozite hvala u naprijed POZZ
Ja imam dva problema sa Stubbs the Zombie:Rebel Without a Pulse:
1:Kada upravljam rukom slika se smanji u gornji lijevi kut monitora i
2.Kada trebam plesati u rundi 2 izbaci mi send error report i do not send.
Zna li neko rješenje?
Prijatelji ovako imam jedan problem sa PES 2010 pa nadam se da cete mi pomoc.Racunalo mi je 2 GB rama , 3,01 gigaherca i 512 MB graficka.Kad pocnem igrat pes prvih 2 min ide normalno i kasnije pocne da spori sporo trce igraci,a uopce ne steka . Pa ne kontam koji je problem.
Pomozite hvala u naprijed POZZ
Koji su ti drajveri?Probaj instalirati drajver sa diska od grafičke.To je meni pomoglo u nekim slučajevima.
-
Pozdrav! Jeli mi možete pomoći sad mi sve teže igrice od 2 gigabajta štekaju ram mi je 2 gigabjta jeli mi možete pomoći. Hitno !
Pozdrav! Jeli mi možete pomoći sad mi sve teže igrice od 2 gigabajta štekaju ram mi je 2 gigabjta jeli mi možete pomoći. Hitno !
cpu?graficka?
Kupio u Algoritmu Battlefield 3. Pokušam instalirati, na disku nema izvršne datoteke (samo data.zip, autorun.inf i autorun.ico). Autorun.inf u svom sadržaju spominje samo Ico datoteku.
Kako ju instalirati! U algoritma u Zadru (gdje je igra kupljena ne priznaju reklamaciju jer sam izgubio račun).
Kupio u Algoritmu Battlefield 3. Pokušam instalirati, na disku nema izvršne datoteke (samo data.zip, autorun.inf i autorun.ico). Autorun.inf u svom sadržaju spominje samo Ico datoteku.
Kako ju instalirati! U algoritma u Zadru (gdje je igra kupljena ne priznaju reklamaciju jer sam izgubio račun).
pa kada ti se pokrene autorun, pokreni setup, nemoj nista traziti na dvd-u. ili nikad nisi instalirao original igru?
nvdia nForce Chipset. AMD sempron(tm) 140 Processor 2.71 GHz
pozdrav,molio bi za pomoć..kako se pokreče helić u igrici...OPERATION FLASH POINT DRAGON RISIK...hvala
Jeli mi može ko pomoći
morao sam reinstalirati batman arkham city, posto sam sa ga totalno skrsio sa neispravnom instalacijom harley quinn's revenge :P Instaliram ponovo Arkham City i sve normalno kako treba, ne ubacim Harley ponovo. Al kad otvorim Arkham City i kliknem na start izbaci mi ovo i nece da krene dalje u igru
Fatal error!
QA_APPROVED_BUILD_JANUARY_2011 387507 27-09-2011 18:18.21 (Wwise: 2011.1.0 #3886) Game
Address = 0xe2c28a (filename not found) [in C:\Program Files (x86)\Black_Box\Batman Arkham City\Binaries\Win32\BatmanAC.exe]
Pozdrav imam problem sa CS 1.6V44.Kada uđem u igricu sve normalno al sad nastaje problem:Kada igram ne slusa moje kontrole! ja drzim tipku npr. w za naprijed ja pustim on ide sam a ja ne drzim w.Virusa nema komp je optimizovan a ostale igrice idu glatko.Jos jedan problem je kad igram cs jedino mogu na 800x600 opengl rezoluciji a iznad ne mogu.
pc:
Intel Celeron 2.0ghz
512 MB RAM
ATI Radeon 9600 256 MB AGP
Realtek AC'97 audio
HDD WD 100 GB
PSU CHIEFTEC 400W 12V
DVD-RW LG
Maticna AOpen MX4GER
MOLIM POMOĆ!!
imam problem sa Minecraft-om .
Problem je taj sto kada ga startujem izbaci mi launcher na starijim verzijama,ali bez onih detalja zemlje u pozadini sve je crno samo ima traka za username i password kao i obicno idem na play game i ucita prozor ali je ceo crn i nista se ne desava.
Na novim verzijama np:team extreme novi launcher za v1.7.2 izbaci mi samo onu pocetnu sliku "minecraft,, i nista se ne desava.
skoro sam podigao windows xp i od tada neradi(pre mi je radio)
graficka:msi gt630 (2gb)
procesor:intel 2.1Ghz
ram: 2 gb
prema tome trebalo bi da radi.
update sam drivere,reinstalirao javu i minecraft i opet instalirao
ali opet isto .Ostale igre rade besprekorno tipa: killing floor,left4dead 2,call of duty mw3 ali minecraft ne.
molim vas ako iko zna bilo kakvo resenje napisite .
neradi minecraft POMOC! :(
1gb ram,, 3.20 GHz
u neke igrice hoce da udje a u neke ne! ... npr. far cry 2 instalira a nece da ga pokrene uopce, samo prikaze ulaznu sliku far cry 2 i ne ide dalje... a "mount & blade warband" pokrene ,a kad krenes igrati zastaje ponekad... a neke igrice normalno pokrene i normalno igram o.o
Pozdrav,
igram COD4 multiplayer vec neko vrijeme, sve je uredu bilo dok se jedan dan komp sam od sebe ugasio tokom igranja, nisam imao vremena citati sta pise ali vidio sam tzv "blue screen of death". Ucitavalo je neke brojeve od 0-100 jako brzo, nakon toga se samo restartovao.
Konfiguracija mog komp je : Intel Pentium Dual Core 2.4GHz ,Nvidia Geforce 210 1GB, 2GB RAM, windows 7 32 bit
Da li bi mi neko mogao reci u cemu je problem? Zasto se komp restartovao?
pozz.. ljudi imam problem s igricom construction simulator 2015 codex instaliro sam ju i pratio korake sa neta i sada kad ocu uc na nju samo mi 2 sek vrti plavi krug pokraj misa i nist mi neizbacuje nikaku gresku nist.hvala
Na žalost ne radi se o originalnom izdanju pa ti vrlo vjerojatno nitko neće moći pomoći. Sretno!