Problem s igrom Far Cry 2

poruka: 12
|
čitano: 2.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s igricom!
pitanje

instalirao sam farcry2, i igrao je par dana! jucer sam morao restorat sistem radi virusa! sad ju opet zelim instalirat, ali mi uvijek kaze da ju moram uninstalirat, i to napravim i opet isto! kako da ju opet instaliram!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s igricom!

Kako si restoreao system? System restore pointom? U biti pogledaj dali ti se nalazi pod Add/Remove, ako da, obriši ga. Ako ne, skini neki uninstaller, npr. Revo Uninstaller, i pogledaš dali se tu nalazi igra. Ako se ni tu ne nalazi, onda ne znam...

17 godina
autorov komentar
DragonSoul kaže...

Kako si restoreao system? System restore pointom? U biti pogledaj dali ti se nalazi pod Add/Remove, ako da, obriši ga. Ako ne, skini neki uninstaller, npr. Revo Uninstaller, i pogledaš dali se tu nalazi igra. Ako se ni tu ne nalazi, onda ne znam...

da... restore pointom!vidim ga pod add/remove-om, i kaze mi dal zelim uninstalirat i ja kazem da i opet nista!
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
neaktivan

Kako "ništa"? Nešto mora napraviti. Ili baciti error, ili pokazati neki message box, ili barem neka promjena u task manageru. Ne može biti "ništa".

16 godina
Problem s igricom!
prihvaćeno rješenje

Poslušaj kolegu i install Revo Uninstaller i pokušaj s njime.

Potpuno je besplatan i jako učinkovit.Ako to ne pomogne,onda zbilja ne znam....

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
Problem s igricom!
autorov komentar

hvala ljudi! sa revom sam sve riješio!ponovo se instalirava!

vjerojatno su se neki fileovi zavukli u regystry i revo ih zbriso! hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 17:05 (Somebody).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s igricom!

Nema na čemu,bitno da si uspio riješit problem.Osmijeh

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s igricom!

Inače Far Cry 2 nije igrica, nego igra, kad sam vidio sastrane ovo morao sam reci, znaci nemores ti reć idem gledat filmić, to je Igra, koju su ljudi pravili i znojili se(preneseno značenje),  stoga pokusaj sto manje govoriti "Igrica" i govori Igra, znam da si se navikao jer je svijet pun neobrazovanih ljudi, pa kad kupis neke stote novine ili na TV kazu "Igrica", a ne igra, ima i Bugovoj stranici od tome!

I don't care...
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem s igrom Far Cry 2

Evo samo jedno pitanjce da ne otvaram baš temu: znam da nema veze sa pitanjem u ovoj temi, ali zato me zanima ako je itko ovdje da je s foruma prošao cijelu igru (znači drugi dio: Far Cry 2) i da zna kako se prodje misija na brodu gdje gadjate ostale brodove sa topovima na palubi? Mene zanima, ja sam sve prošo i uništio brodove, al brod i dalje stoji igra neide dalje? Plz kako? Da, i da i dalje me neko smeće gadja s brda i nemogu do tam dobacit sa topom?

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem s igrom Far Cry 2

Našao sam da treba popraviti motor broda na sredini barke... potom jedno pitanje: je li treba pronaći i pokupiti sve dijamante, kovčege s dijamantima da se prodje igra do kraja ili je dovoljno obaviti sve misije u igri... Ima 221 kovčeg, a meni se ne da tražiti po mapama sve to...?

17 godina
neaktivan

Ja sam rijeešavao misije,nisam kupio sve dijamante,jel neke na krovovima baraka nisam ni znao kako pokupiti,pa sam je prošao do kraja.Smijeh

17 godina
protjeran

tnx ice_cube!!! Smijeh Hehe dobro da ne treba jer mi se ne da to ni radit. Ja sam pred kraj igre, oko 75% sam prošao

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice