Problem s battle.net u vezi Starcraft 2

poruka: 12
|
čitano: 3.547
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam problem kad želi ući u starcraft 2 piše da trebam dodati igricu na battle.net.KAKO da dodam starcraft 2?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s battle.net u vezi Starcraft 2

Moraš napravit acc na https://eu.battle.net/    dodat igru add a game

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
RE: Problem s battle.net u vezi Starcraft 2
poljda kaže...

Moraš napravit acc na https://eu.battle.net/    dodat igru add a game

misliš naparavit account

14 godina
neaktivan

jel treba platit mjesečno za taj battle.net

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne, ali moraš imati original igru. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam problem sa accountom na battle.net-u. Imam orginal StarCraft 2 kupljen odmah kad je izašao. Nisam ga igral već nekih 8 mjeseci i kad sam se htio logirati na battle.net piše mi da je račun lockan.

Najveći mi je problem što mi ne funkcionira e-mail na prokletom @net.hr, iz nekog razloga ne prima mi niti lozinku niti je mogu promijeniti niti mogu ući u svoj mail. Sve lozinke i sve imam si zapisano i stalo isto koristio i sad kad oni meni kao pošalju onaj recovery za account ja ne mogu pristupit svome mailu..... Šta da napravim?? Poštaljem im sve to na info-en@blizzard.com ali mi ne odgovaraju aposlutno ništa. Poslao sam im već dva puta mail u rasponu od 2 tjedna.

Kažem, najveći je problem što ne mogu pristupit svome mail-u na @net.hr..

Hvala na pomoći.. 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem s battle.net u vezi Starcraft 2
dejantopolko kaže...

Pozdrav,

imam problem sa accountom na battle.net-u. Imam orginal StarCraft 2 kupljen odmah kad je izašao. Nisam ga igral već nekih 8 mjeseci i kad sam se htio logirati na battle.net piše mi da je račun lockan.

Najveći mi je problem što mi ne funkcionira e-mail na prokletom @net.hr, iz nekog razloga ne prima mi niti lozinku niti je mogu promijeniti niti mogu ući u svoj mail. Sve lozinke i sve imam si zapisano i stalo isto koristio i sad kad oni meni kao pošalju onaj recovery za account ja ne mogu pristupit svome mailu..... Šta da napravim?? Poštaljem im sve to na  info-en@blizzard.com ali mi ne odgovaraju aposlutno ništa. Poslao sam im već dva puta mail u rasponu od 2 tjedna.

Kažem, najveći je problem što ne mogu pristupit svome mail-u na @net.hr..

Hvala na pomoći..

Ja sam ga isto kupio oko izlaska možda mjesec poslje. Isto mi se to javilo prije par tjedana kada sam pokušao se ulogirat, morao sam resetirat password.

Moraš upisat ili odgovor na sigurnosno pitanje ili zadnja 4 broja cd key-a. Probao sam prvo sa zadnja 4 broja cd key-a no iz nekog razloga javljalo je da sam sam netočno upisao, a prepisivao sam sa kutijice WTF? Onda sam upisao odgovor na sigurnosno pitanje i uspjelo mi je resetiranje passworda i od tada sve normalno radi.

No ako nemaš pristup svom mail-u mislim da se možeš pozdravit sa SC2, jedino ti preostaje da se obratiš supportu, objasniš problem i daš slike kutijice itd. Možda ti riješe problem.

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - checked
16 godina
neaktivan

Aaaaaaaa... Lud sam... 

Da, glavni problem je taj mail kojem ne mogu pristupit. A najgore mi je što mi ništa ne odgovaraju. Već skoro tri tjedna sam bez odgovora. Jel ima koji drugi mail da im to pošaljem.. Ne znam šta da radim više.. Htio sam napravit prepurchase za Heart of the Swarm i onda evo ovoga problema... :(

Kako se i meni čini, izgubio sam taj account i šta je najgore taj key koji sam platio 450 kuna a samo zbog moje gluposti...  {#} 

0 0 hvala 0
17 godina
dejantopolko kaže...

Aaaaaaaa... Lud sam... 

Da, glavni problem je taj mail kojem ne mogu pristupit. A najgore mi je što mi ništa ne odgovaraju. Već skoro tri tjedna sam bez odgovora. Jel ima koji drugi mail da im to pošaljem.. Ne znam šta da radim više.. Htio sam napravit prepurchase za Heart of the Swarm i onda evo ovoga problema... :(

Kako se i meni čini, izgubio sam taj account i šta je najgore taj key koji sam platio 450 kuna a samo zbog moje gluposti...   {#}

Ja sam uzeo kutijicu za 450kn, ali bome sam se naigrao za te pare pa nežalim.

Taj preorder ti se ne isplati uzet kod njih jer košta 40, a kod drugih po 40$. Ja ću najvjerovatnije ovaj put uzet samo key bez kutijice na recimo basehost-u no neznam možda me opet privuče pakovanje.

EDIT: Kad se sjetim poljde, igrali smo 2vs2 svaki dan, bilo je super na početku SC2. Terran je bio OP. Haubice su dilale 2-3 puta više damage-a i samo su se štancali marinci, marauderi, haubice i medivaci.   {#}

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - checked
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:08 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

Ma i ja sam se naigro toga ali ono.. Faks, obveze i ostalo stavi igranje po strani. A i na laptopu ne radi kao doma na pravom kompu.

Ma žao mi je toga... To je jedina igra za koju sam fakat skupljal pare i opet bi dao i dat ću za nastavak. Al ne želim izgubit taj acc... :(
Ne znam kako da to ponovo složim.. A tamo gamad mi ne žele odg na mail. 

0 0 hvala 0
17 godina
dejantopolko kaže...

Ma i ja sam se naigro toga ali ono.. Faks, obveze i ostalo stavi igranje po strani. A i na laptopu ne radi kao doma na pravom kompu.

Ma žao mi je toga... To je jedina igra za koju sam fakat skupljal pare i opet bi dao i dat ću za nastavak. Al ne želim izgubit taj acc... :(
Ne znam kako da to ponovo složim.. A tamo gamad mi ne žele odg na mail.

Vidi na google-u jel još tko imao takav problem pa možda piše i kako su ga riješili.

Tako je i meni faks oduzeo vrijeme, em preko tjedna nisam mogao igrat jer je bio preslab laptop, a sad mi napokon radi na novom laptopu kak treba pa sam opet krenuo.

No više preferiram custom mape.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:20 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

zovi support na skype. I naoruzaj se strpljenjem, odgovorom na tajno pitanje ili keyem za sc2

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice