Pro Evolution Soccer 2017

poruka: 515
|
čitano: 114.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2017

hvala na odgovoru...to je to

9 godina
neaktivan

Da li je Svijet igara pouzdana stranica za kupiti igru?

0 0 hvala 1
17 godina

Uzeo sam igru preko Steam-a pa me zanima mogu li na nju primjeniti galaxy patch? i ako da, da li je on on-line kompatibilan? ;)

Ili ima neki bolji patch? :)

Fala! :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

može jedna anketica :D

koji od naslova ima najbolji gameplay za pc, ne zanima me igranje onlajn, ni dodaci, čisto da mogu tu i tamo odigrat koji exibition meč solo ili sa prikama. eventualno kao bonus licence za timove..

igra sam samo pes 16, i igra mi nije nešto

2 fifa 16
1 pes 16
12 pes 17

0 0 hvala 0
14 godina
kcule kaže...

Uzeo sam igru preko Steam-a pa me zanima mogu li na nju primjeniti galaxy patch? i ako da, da li je on on-line kompatibilan? ;)

Ili ima neki bolji patch? :)

Fala! :)

Koliko sam vidio taj patch ima switch pa izabereš da li češ ofline ili online. Kad skineš taj patch skineš i fix. Ja sam igrao online. Uz to imaš i dodatak za stadione, 38 stadiona. Većina je za Španjolsku ligu, a ima dosta i drugih. Sa tim stadionima dođe i HD travnjaci. Baš extra izgleda sve to skupa. 

edit: evo par slika slabije kvalitete, al eto...

https://postimg.org/image/m368rsqkl/

https://postimg.org/image/mkjvrj9hh/

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 19:09 (mariclius).
15 godina
xDISORDERx kaže...

može jedna anketica :D

koji od naslova ima najbolji gameplay za pc, ne zanima me igranje onlajn, ni dodaci, čisto da mogu tu i tamo odigrat koji exibition meč solo ili sa prikama. eventualno kao bonus licence za timove..

igra sam samo pes 16, i igra mi nije nešto

Ja se još mislim što uzeti ove godine fifu ili pes

Who bolan cares
15 godina

PC - Fifa17

PS4 - PES 2017

9 godina
neaktivan

Došli smo do tog stadija da je jedna igra bolja od druge zbog platforme na kojoj se izvodi,mislim Stvarno u pizdu materinu nek idu i konami i PC port...

Fight with the best,die like the rest!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a izgleda da je najbolje skinit demo verzije pa probati, ako već misliš davat novce.. crack još nema za pes, a fifa ima preko 30 giga..

i evo proba sam fifu 16 za pc, puno je bolja od pesa 16..

13 godina

Možda sam idiot, ali kako mogu igrati online čisto ono "exhibition" match, znači nikakvi kupovi itd., čisto da nađe nekoga, odaberemo tim i odigramo partiju. Original fkorz

EDIT: Idiot sam, jeesus christ nisam pročitao da je online quick game, vidio vs com :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 15:17 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ova nova FIFA ubija PES, nevjerovatno je šta si je PES dopustio, da FIFA bude realniji nogomet, to nisam očekivao od KONAMI-a.

0 9 hvala 0
11 godina
PlayMaker10 kaže...

Ova nova FIFA ubija PES, nevjerovatno je šta si je PES dopustio, da FIFA bude realniji nogomet, to nisam očekivao od KONAMI-a.

Potpuno se slazem.

13 godina

Izašao PTE, niti 300 mb :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayMaker10 kaže...

Ja ne znam jesam li glup ili šta pa je samo meni PES realnija igra bez obzira na ovu temu. Igrao nekidan Fifu 17 prvi put na xbox 360 i po meni je lošija od 16. Dodavanja, uklizavanja (koja su me uvijek nervirala u fifi), golmani katastrofa. Pileće šuteve koji ulaze u gol ne želim ni spominjati.

ED: da napomenem da PES 17 nisam ni igrao još, 16 tu i tamo s burazom, 15 i dalje mažem :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 15:00 (Ćoby).
16 godina
neaktivan
Ćoby kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ja ne znam jesam li glup ili šta pa je samo meni PES realnija igra bez obzira na ovu temu. Igrao nekidan Fifu 17 prvi put na xbox 360 i po meni je lošija od 16. Dodavanja, uklizavanja (koja su me uvijek nervirala u fifi), golmani katastrofa. Pileće šuteve koji ulaze u gol ne želim ni spominjati.

ED: da napomenem da PES 17 nisam ni igrao još, 16 tu i tamo s burazom, 15 i dalje mažem :)

FIFA 17 na PS4/PC je odlična, mislim da nema većeg ljubitelja PES-a od mene ali PES je ove godine loš, demo koji sam igrao je katastrofalan a vjerujem da finalna nije ništa bolja.

13 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...
Ćoby kaže...
PlayMaker10 kaže...

FIFA 17 na PS4/PC je odlična, mislim da nema većeg ljubitelja PES-a od mene ali PES je ove godine loš, demo koji sam igrao je katastrofalan a vjerujem da finalna nije ništa bolja.

Evo tak ja mogu reć "ti si katastrofalan, glup si i smrdiš". Pa nismo djeca u osnovnoj da tak nes pišemo, argumentiraj kako je to PES "katastrofalan".

Svi kažu da je bolji od 16 jer je Konami uglavno radio sitne promjene u gameplayu, na bolje. Razumijem da nekome više paše fifa, nekome pes, evo ja ne mogu smislit fifu, a igrao sam 17 demo. Ali danas je situacija da su obje igre prilično blizu jedna drugoj, i to je čak i dobro, treba postojat konkurencija, tako će obje igre napredovat!

16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
PlayMaker10 kaže...
Ćoby kaže...
PlayMaker10 kaže...

Evo tak ja mogu reć "ti si katastrofalan, glup si i smrdiš". Pa nismo djeca u osnovnoj da tak nes pišemo, argumentiraj kako je to PES "katastrofalan".

Svi kažu da je bolji od 16 jer je Konami uglavno radio sitne promjene u gameplayu, na bolje. Razumijem da nekome više paše fifa, nekome pes, evo ja ne mogu smislit fifu, a igrao sam 17 demo. Ali danas je situacija da su obje igre prilično blizu jedna drugoj, i to je čak i dobro, treba postojat konkurencija, tako će obje igre napredovat!

Prvo ja govorim svoje mišljenje drugo prodaja sama govori, negdje sam pročitao da se proda 5 FIFA na 1 PES. Atmosfera na samoj utakmici na FIFA-i je gotovo kao na pravom stadionu. Igram i PES i FIFA-u i prvi put u životu više uživam igrat FIFA-u. KONAMI me razočarao na kvadrat a o PC verziji neću niti trošit riječi, nije vrijedna spomena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 10:45 (PlayMaker10).
15 godina

ako se sjetimo ne tako davnih dana, PES nije imao niti sudce na terenu što ne znaci da je radi toga bio los, bas nasuprot - bio je odlican! Znam da fifa ima dobru atmosferu, ali fliper mi se ne igra

15 godina
Moje misljenje je da se sa ljudima, kojima je grafika ili pazi ATMOSFERA bitnija od gameplaya, ne isplati raspravljati. No to je pak moje skromno mišljenje.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

1 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 0
15 godina
Joj daj nemoj mi o prodaji pričati. Prodaje se i Call of Duty više od bilo koje druge igre pa je isto zadnje smeće. Ljudi su ovisni o nekim igrama i modovima unutar igara i kupili bi ih i da im netko pokenja na kutiju od igre. FIFA-u većina igra samo zbog Ultimate Teama i znam da bi većina kupila FIFA-u čak i da im samo daju nove kartice u FUT-u bez obzira na gameplay. Pa eto pogledaj FIFA temu, možda 1% postova tiče se gameplaya, ostalo FUT i slaganje ekipa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
Ne igra ti se fliper? Ni meni...
ali cekaj dok ljudi skuze kako igrati onu tika-taku kad upališ kao...frend je skuzio kako igrati...odigra 6-7 dodavanja iz prve onda napravi dupli pas i u prostor...tocno znam sta ce odigrati a ne mogu nista...s tom opcijom tika taka su si dali savrsen alibi ...nista meni ovaj pes nije revolucionarno...samo me nanervira kad mi neki kreten od golmana po 4 5 put obrani s 3 metra paradom...prije golmani bili za ku.ac...sad opet svi nabrijani...bilo bi bolje da je top 10 golmana ovakvi kakvi su sad....a ostali kao na proslom npr...pa bi onda tocno osjetio kad mi brani klasa kontra mene...
11 godina
antimadridista kaže...
Joj daj nemoj mi o prodaji pričati. Prodaje se i Call of Duty više od bilo koje druge igre pa je isto zadnje smeće. Ljudi su ovisni o nekim igrama i modovima unutar igara i kupili bi ih i da im netko pokenja na kutiju od igre. FIFA-u većina igra samo zbog Ultimate Teama i znam da bi većina kupila FIFA-u čak i da im samo daju nove kartice u FUT-u bez obzira na gameplay. Pa eto pogledaj FIFA temu, možda 1% postova tiče se gameplaya, ostalo FUT i slaganje ekipa.

Ne slazem se stobom,90% komentara je zaljenje na igricu i kako su cheateri supci

15 godina

Pa ok, cheateri u čemu? Ultimate Teamu naravno. Ne raspravlja se o gameplayu, možda jedino na dan izlaska. Da ne govorim da je velika većina frustrirana igrom ali i dalje kupouje jer je FUT zarazan mod, a ne zbog gameplaya. Dakle nema smisla pričati kako broj prodanih primjeraka FIFA-e govori kako je gameplay savršen. Daleko od toga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 17:16 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Osobno mi je fifa mrvicu bolja radi tih nekih sitnica poput gradenja, boljeg izvodenja slobodnjaka i kornera (ali su i to usrali u 17), ali kad igram pes imam osjecaj da igram nogomet, nije tako plastican i vuce te na jos. Isto tako kad zabijes gol stvarno imas osjecaj da si ga zabio, nekakvo odusevljenje i zadovoljstvo dok mi je taj segment u fifi nekako prazan, ponekad imam osjecaj da je igracima krivo sta su zabili ili da se vesele jer moraju zbog dragog vode...

BTW ove godine preskacem obje igre jer mi jednostavno nisu sjele, fifu imam ispod sat vremena triala, a pes tu i tamo demo kad mi dode... Nadam se da ce FM bit dobar tak da ne preskocim nogac na godinu dana...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Nadam se da ce FM bit dobar tak da ne preskocim nogac na godinu dana...

Uvijek se može naći transfer update pa ni 13 nije zastarjela, ali je za one prave managere. 

Makar ni 16 nije loš, dodali su malo realnosti u rezlutate pa ne možeš samo složit/skinut taktiku i sa panjevima osvojit ligu.

14 godina

Ne kužim ljude koji stavljaju PES, FIFU i jebeni FM u isti koš. To nema baš nikakve veze jedno s drugim.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ne kužim ljude koji stavljaju PES, FIFU i jebeni FM u isti koš. To nema baš nikakve veze jedno s drugim.

Tko stavlja? Svaka igra je zasebna i ima svoje cari :)

I am over 9000!!!
14 godina
Shivi kaže...
Hexfire kaže...

Govorim općenito. Česti su komentari tog tipa, ako mi se ne svidi PES i FIFA, onda ću igrati FM. Preko 15 godina igram svo troje navedeno na više manje redovnoj bazi i nikad nisam na FM gledao kao konkurenciju PES-u i FIFI. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Shivi kaže...
Hexfire kaže...

Govorim općenito. Česti su komentari tog tipa, ako mi se ne svidi PES i FIFA, onda ću igrati FM. Preko 15 godina igram svo troje navedeno na više manje redovnoj bazi i nikad nisam na FM gledao kao konkurenciju PES-u i FIFI. 

Naravno da FM nije konkurencija niti ce ikad bit, al eto kad mi fifa i pes jednostavno ne vrijede tolike novce pa cu ulozit u njega jer bez tog prokletog nogometa ne mogu izdrzat cijelu godinu :)

BTW kolika je sad cijena pesa za pc? Jos uvijek ista ili se mogu nac neki popusti?

I am over 9000!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice