Pro Evolution Soccer 2017

poruka: 515
|
čitano: 114.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2017
tajo_23 kaže...

a nemogu nac da stavim kontrole za dojstik ?

Odes u settings i kontroler pa oznacis ovo directinput i onda bi mogao. Ovako:

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 12:09 (jopaa991).
12 godina
tajo_23 kaže...

a nemogu nac da stavim kontrole za dojstik ?

Double post..

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 12:10 (jopaa991).
11 godina
neaktivan

Znači i dalje u hebenoj 2017. godini ova igra nema opcije mijenjanja kontrolne sheme implementirane u igru? Pa ja stvarno ne kužim je li toliki problem implementirati jedan izbornik u igri gdje ćeš moći zamijeniti tipku za udarac i tipku za ubačaj? Možda nešto propuštam ili postoji neki poseban razlog za ovo, ali stvarno mi nije jasno zbog čega je netko odlučio da bi bilo bolje da trebaš gasiti igru svaki put? 

0 1 hvala 0
14 godina
blowfish_cro kaže...

Znači i dalje u hebenoj 2017. godini ova igra nema opcije mijenjanja kontrolne sheme implementirane u igru? Pa ja stvarno ne kužim je li toliki problem implementirati jedan izbornik u igri gdje ćeš moći zamijeniti tipku za udarac i tipku za ubačaj? Možda nešto propuštam ili postoji neki poseban razlog za ovo, ali stvarno mi nije jasno zbog čega je netko odlučio da bi bilo bolje da trebaš gasiti igru svaki put? 

Pa tu u settingsima samo odabereš primarni način kontrole, a unutar igre možeš komotno mijenjati koja tipka za što služi. Je da su PES meniji smeće pa je lakše pronaći poštenog političara nego tu opciju, ali postoji. Onako iz glave, kad igraš tekmu ideš na select sides - pa imaš negdje na odabir Data type 1, 2 koji su predefinirani ili custom kojeg si sam prilagodiš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
blowfish_cro kaže...

Pa tu u settingsima samo odabereš primarni način kontrole, a unutar igre možeš komotno mijenjati koja tipka za što služi. Je da su PES meniji smeće pa je lakše pronaći poštenog političara nego tu opciju, ali postoji. Onako iz glave, kad igraš tekmu ideš na select sides - pa imaš negdje na odabir Data type 1, 2 koji su predefinirani ili custom kojeg si sam prilagodiš.

Nisam još kupio novi, ali u prošlogodišnjoj igri ja nisam našao mijenjanje funkcija tipki unutar igre. Može se mijenjati kompletna shema, ali ako želiš zamijeniti samo dvije tipke na nešto netipično moraš izaći iz igre i otvarati Settings file. U redu mi je kad sam igram jer koristim X360 gamepad koji se automatski konfigurira i nemam nekakve posebne zahtjeve ili čudne kombinacije, ali više puta sam popizdio kad sam igrao lokalno s ekipom. Svatko ima svoje neke fix ideje ili gamepad koji nije službeno podržan pa ga ne mapira automatski, a koordiniranje toga svega u vanjskim izbornicima je užasno. Fulam jednu kontrolu i opet van iz svega. 

14 godina
blowfish_cro kaže...

Nisam još kupio novi, ali u prošlogodišnjoj igri ja nisam našao mijenjanje funkcija tipki unutar igre. Može se mijenjati kompletna shema, ali ako želiš zamijeniti samo dvije tipke na nešto netipično moraš izaći iz igre i otvarati Settings file. U redu mi je kad sam igram jer koristim X360 gamepad koji se automatski konfigurira i nemam nekakve posebne zahtjeve ili čudne kombinacije, ali više puta sam popizdio kad sam igrao lokalno s ekipom. Svatko ima svoje neke fix ideje ili gamepad koji nije službeno podržan pa ga ne mapira automatski, a koordiniranje toga svega u vanjskim izbornicima je užasno. Fulam jednu kontrolu i opet van iz svega. 

Za Xbox 360 i Xbone gamepad unutar igre možeš mijenjati što koja tipka radi. Dal ti bu LT sprint, mijenjanje igrača ili manual shot ovisi o tebi. Možda se ne može tako lako riješiti ako netko igra s tipkovnicom (po zadnjim informacijama postoje još 3 u cijelom svijetu) ili je netko stvarno škrt pa si je kupio gamepad u Konzumu za 35 kuna kojeg ne bi prepoznala ni vlastita majka, a kamoli krš od igre kakva je PES. 

Uglavnom takvo namještanje je tu oduvijek, ali meniji su trebali dobiti normalni redizajn još prije 10 godina. Ali jbg, Japanci vole komplicirati jer bi možda ispalo da igra nije toliko hard core ak bi mogao namjestiti kontrole bez da izgubiš pol sata.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

U PES-u je 3 put lakše postaviti kontrole nego u FIFI 

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina

Prodao bi kolegi cd key,  a sebi ću uzeti PES za ps4. Ja izbrišem sa svog steama igru i to je to? On je instalira na svoj steam i neće  biti problema? Odigrao jednu u my club. Može li on izbrisati to što sam započeo pa ponovno početi?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...

Prodao bi kolegi cd key,  a sebi ću uzeti PES za ps4. Ja izbrišem sa svog steama igru i to je to? On je instalira na svoj steam i neće  biti problema? Odigrao jednu u my club. Može li on izbrisati to što sam započeo pa ponovno početi?  

Nema prodaje jer ne možeš 2 puta iskoristiti isti key.

Jedini način je da mu daš cijeli account (što je problematično, ako imaš gore i druge igre) ili napravite family share pa da može igrati igre s tvog accounta. Ali ne znam dal će mu raditi svi Online modovi. U pravilu postoje ograničenja kod multiplayer igara što se tiče shareanja.

Nije ti ovo Playstation da samo prodaš igru i bok. 

11 godina

Mislim da preko family share-a radi sve i SP i MP samo ne smijete biti u isto vrijeme u igrici

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Samo tu igru imam pa nije problem da mu dam taj account. Jedino bi problem mogao biti što kad se logiram na steam svaki put mi šalje kod na mail. Jel se može promijeniti mail na steamu ili isključiti to slanje koda za logiranje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 0:06 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...

Samo tu igru imam pa nije problem da mu dam taj account. Jedino bi problem mogao biti što kad se logiram na steam svaki put mi šalje kod na mail. Jel se može promijeniti mail na steamu ili isključiti to slanje koda za logiranje?

Valjda ti je uključena Steam guard opcija. A mora biti i mogućnost promjene maila u opcijama.

14 godina
neaktivan

za džojstike koristim x360ce emulator i sasvim uredno funkcioniše

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Hexfire,  hvala na mnogim korisnim informacijama.  

Inače,  ubacio sam 38 novih stadiona. Ima finih patcheva već za sve lige uz taj patch za stadione. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

na ps4 kad hocu dalje ubacivati dresove i timove pise mi you cannot import any more image, zna netko u cemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Joky007 kaže...

na ps4 kad hocu dalje ubacivati dresove i timove pise mi you cannot import any more image, zna netko u cemu je problem

Ima tutorial za to, mislim da treba postepeno dodavati te stvari da bi mogo sve ubacit.

12 godina
neaktivan

ljudi igral ko master ligu na super star , zasto je jebeno tesko pobijediti velike klubove da ne govorim o ligi prvaka , pes 2016 je puno laksi i jednostavniji za igrat 

0 0 hvala 0
14 godina
Kemci kaže...

ljudi igral ko master ligu na super star , zasto je jebeno tesko pobijediti velike klubove da ne govorim o ligi prvaka , pes 2016 je puno laksi i jednostavniji za igrat 

A tko te sili igrati na Super star, ako nisi dovoljno dobar?

11 godina
neaktivan

Pa valjda je poanta da bude teško na najvišoj težini? 

1 0 hvala 0
12 godina

ja igram sa dinamom na profesional na manual dodavanja, uspio sam uci u prvu francusku ligu, al sve tekme sam tesko pobijedio sa min 1,2 nula, puno remija, sad sam u 1 francuskoj, jedna pobjeda i 4 remija i poraz, jel zna netko kak brzo pare skupljati, tesko je kupovati igrace

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dinamo usao u francusku ligu :D

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

dinamo usao u francusku ligu :D

tata bjezi od zakona

11 godina
Joky007 kaže...

ja igram sa dinamom na profesional na manual dodavanja, uspio sam uci u prvu francusku ligu, al sve tekme sam tesko pobijedio sa min 1,2 nula, puno remija, sad sam u 1 francuskoj, jedna pobjeda i 4 remija i poraz, jel zna netko kak brzo pare skupljati, tesko je kupovati igrace

Kupi jeftino prodaj skupo,ja i frend smo u pes16 kupili begovica za 8 miliuna i onda prodali za 20miliuna,prodali machada za 16 miliuna,sudania za 12 i fernandeza za 12

8 godina
neaktivan

pozdrav ekipa. evo kupio 1. put pes online i nikako da nađem settings za đojstik i za namjestiti rezoluciju jer mi valjda na low. pa ako može ko pomoć?imao sam pes 16icu s torenta tako da sam tamo to bez problema nalazio ali tu settings ikonu u 17icineznam naći.

0 0 hvala 0
13 godina

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2017

12 godina
neaktivan

Koliko je drugacija od 2016? Uzeo bi (vidim da ima po 300kn) u ducanima, ali posto sam prosle godine uzeo igru, ne da mi se ponovo kupovat ako je samo doslo do updatea ekipa i postava, a igra je ostala ista. Gledao sam malo na youtubeu revieowe PC verzije, dosta ekipe spominje da je gameplay sporiji i ima mnogo novih animacija, suci su aktivniji i bolje sude faulove, golmane su popravili...

Da bar ima narodna verzija da malo pogledam prije kupovine....

Just when i thought i was out..they pull me back in...

0 0 hvala 0
12 godina
Henryj kaže...

Koliko je drugacija od 2016? Uzeo bi (vidim da ima po 300kn) u ducanima, ali posto sam prosle godine uzeo igru, ne da mi se ponovo kupovat ako je samo doslo do updatea ekipa i postava, a igra je ostala ista. Gledao sam malo na youtubeu revieowe PC verzije, dosta ekipe spominje da je gameplay sporiji i ima mnogo novih animacija, suci su aktivniji i bolje sude faulove, golmane su popravili...

Imas i duplo jeftinije ako bas zelis kupovati, a nakon uplate odmah dobijes key za aktivaciju. 

Instant-gaming.com = 23€

Uzeo sam CS:GO frendu od tamo za 7€ i bez problema sve proslo :)

Takoder se moze platiti preko paysafe-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 12:51 (jopaa991).
14 godina
Henryj kaže...

Pa imaš demo na Steamu.

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pa imaš demo na Steamu.

Nisam to znao, netko mi je rekao da demo ide van samo za konzole...

Probat cu.

Just when i thought i was out..they pull me back in...
13 godina
neaktivan

Poz ekipo,dal moze netko tko ima pc verziju provjerit dal se moze u online tekmama koristit "blimp" i "fan view" camera?

Hvala,lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice